- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.161
Çok güzeller canım, güle güle giysin bıdık :) alırken kaç aylık aldınKizlar bunlar da benim cadima aldiklarim,,,
Canim iki takimi 1 aylik aldim hemen giysin digerlerini 3 aylik ,, birde hastane cikisi alicam,,5 takim annem aldi onlarda daha 3 . 6. Aylik.. baskada da bisey almayi dusunmuyorum cunku ilk kizimdan kalan kiyafetler var. Buyudukce alirim tabi elim durursa artik,,,,Çok güzeller canım, güle güle giysin bıdık :) alırken kaç aylık aldın
40 mevludu için ben kuzenimin kızının kıyafetlerini alicam. Çok tatlı bir kıyafeti vardı. 1 sefer giydirdi öyle yıllarca durdu dolapta bana kısmetmiş.Aynen canim erkeklerin birazcik sade oluyor... ya ben 40 mevludu icin takim ariyorum ama bulamadim bi turlu.. bi tane tutulu takim gordum cok guzel ama yazlik eee malum bizim kirkimizda kisin olmus oluyor.. o yuzden arayis icindeyim daha soyle incili mincili tullu bisey olsun istiyorum
Tecrübelilere soruyorum:) bi tane aldım hastane çıkışı bir tane daha alacağım. Diğerlerini de 3 aylık alayım o zaman.Canim iki takimi 1 aylik aldim hemen giysin digerlerini 3 aylik ,, birde hastane cikisi alicam,,5 takim annem aldi onlarda daha 3 . 6. Aylik.. baskada da bisey almayi dusunmuyorum cunku ilk kizimdan kalan kiyafetler var. Buyudukce alirim tabi elim durursa artik,,,,
Keşke herkez etrafımdaki arkadaşlarımda böyle senin gibi anlayışlı yaklaşsa çok sağol canım yazdıkların için dediğin gibi herşeyi zaman göstericek bakalım neler olacak en önemlisi hepimizin sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alması gerisi boş ciddenÖyle canım haklisin. Ben öyle baştan peşin peşin konuşan anneleri çok gördüm sonradan herşey o kadar değişiyor ki, kimisi der ben asla emzik kullandirtmiycam çocuk doğduğunda bakıyor emzikle mutlu mecbur ağzına veriyor. Kimisi diyor ben asla tv seyrettirmiycem sonra çocuğu tv nin karşısından ayrılmıyor. Ablama diyorlardı yemiyorsa bırak peşinden koşma ac kalsın anlar diye. Şimdi parklarda çocuklarını yedirmeye calisiyolar. Kimse kendi çocuğunu kendinden iyi düşünemez. Sende bırak boşver laf anlatma zaman neyi gösterir bilinmez de. Daha önce kayibin olduğunu bilmiyordum canım senin ekstra dikkat etmen lazım. Can taşıyorsun sonuçta. Onun sağlığını düşünmek daha önemli sonuçta oructan. Kazası var bunun kafaya takma tutmak istiyorsan hayırlısı ile kucağına al o zaman tutarsın. Kimseyide takma. Esin annen bile istemiyormuş. Haklılar onlar ikinizinde iyiliğini düşünüyorlar çünkü.
Ayy inşallah tutar bende çok seviyorum ama sanki sevdiğim için tutmuycakmış gibime geliyo baya araştırdım philips aventi tutuyolarmış genelde ondan aldım inşallah tutar biberonda gaz yapmayan dr browns u öneriyolar ama daha almadım biberonAyyyy emzik emen cocuga bayiliyorum bende emzik biberon setini aldim
1 gün denedim iftara doğru başım döndü ama çok kolay ve rahat geçti ilacımdan ötürü eşim izin vermiyo ama şu sıralar havalarda serin zorlanmıyosan tut tabi ama sıcaklarda su zorlayabilir canımKızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
Yaa ne güzel başlamışsınız ben kıyafet alamıycam bu gidişle annem hergün alışverişte bi bakım ürünleri kaldı gerçi annem şampuanını bile almışKizlar bunlar da benim cadima aldiklarim,,,
Mevlüt için instagramda bi sayga var allahım kızlar için neler neler var ben gördükçe çıldırıyorum erkeklere malesef tek bi model var hiç üretken değiller erkekler için ama kızlar için olanları bi gör içim eriyoooAynen canim erkeklerin birazcik sade oluyor... ya ben 40 mevludu icin takim ariyorum ama bulamadim bi turlu.. bi tane tutulu takim gordum cok guzel ama yazlik eee malum bizim kirkimizda kisin olmus oluyor.. o yuzden arayis icindeyim daha soyle incili mincili tullu bisey olsun istiyorum
Bende tutuyorum devam da edeceğim inşallah fena değil ıyi gidiyor bende iftarla sahur arası yiyip içiyorum bu ayın bereketi ve güzelliği çok başkaKızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
Hangi sayfa canim yazar misinMevlüt için instagramda bi sayga var allahım kızlar için neler neler var ben gördükçe çıldırıyorum erkeklere malesef tek bi model var hiç üretken değiller erkekler için ama kızlar için olanları bi gör içim eriyooo
Alan varsa bisver hic alma.. benim annem 7 tane yelek ve ceket isledi yun bisey de almam.... bizimde bakim urunleri, carsafi yastigi bi de bana gecelik kaldi.. aslinda saten bir takimim var birde penye bi takim alsam yeterYaa ne güzel başlamışsınız ben kıyafet alamıycam bu gidişle annem hergün alışverişte bi bakım ürünleri kaldı gerçi annem şampuanını bile almışbana bişi kalmadı valla napsamki ben
Canim ben ilk basta babysoft aldim.. baktim ki tutuyor ondan sonra avent apicam.. belki tutmaz diye bastan o kadar para vermek istemedim acikcasiAyy inşallah tutar bende çok seviyorum ama sanki sevdiğim için tutmuycakmış gibime geliyo baya araştırdım philips aventi tutuyolarmış genelde ondan aldım inşallah tutar biberonda gaz yapmayan dr browns u öneriyolar ama daha almadım biberon
Aynen canim fazla 3 aylik da alma cunku kaliplari hep kucuk oluyor.. benim kizimdan da var diye ilk giyecekleri kucuk aldim. Zaten hemen kuculuyor.. o yuzden 6 aylik filan al kaliplarina da dikkat etTecrübelilere soruyorum:) bi tane aldım hastane çıkışı bir tane daha alacağım. Diğerlerini de 3 aylık alayım o zaman.
İnstagramda hira tasarımHangi sayfa canim yazar misin
Bende tutsun diye aldım tutmazsa başkada denerim nuk alırım daha uygun onuda tutmazsa ağlarımmC
Canim ben ilk basta babysoft aldim.. baktim ki tutuyor ondan sonra avent apicam.. belki tutmaz diye bastan o kadar para vermek istemedim acikcasi
Geceliğimide almış annem yahu keşke onu bana bıraksaydıAlan varsa bisver hic alma.. benim annem 7 tane yelek ve ceket isledi yun bisey de almam.... bizimde bakim urunleri, carsafi yastigi bi de bana gecelik kaldi.. aslinda saten bir takimim var birde penye bi takim alsam yeter
Aman bosver kiz alsin nolacak.. ya acikcasi ben kizimda 10 lu set almistim cogu seyini kullanmadim.. o yuzden bunda 5 li 1 tane alicam. Tabi kizimdan kalan oldugu icin 1 tane alicam. Ama sen 2 tane fipan alGeceliğimide almış annem yahu keşke onu bana bıraksaydıbende daha günlük bi takım daha alayım diyorum yanıma yedek olsun bide hastane çıkışını ben alıcam sadece kaç tane alsam yeterli 10 lu hastane çıkışları bana biraz gereksiz geliyo açıkcası içinde gereksiz şeyler var sayı ve fiyat fazla geliyo bana sence almalımıyım bi 10 lu set sen tecrübelisindie şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?