2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok güzeller canım, güle güle giysin bıdık :) alırken kaç aylık aldın
Canim iki takimi 1 aylik aldim hemen giysin digerlerini 3 aylik ,, birde hastane cikisi alicam,,5 takim annem aldi onlarda daha 3 . 6. Aylik.. baskada da bisey almayi dusunmuyorum cunku ilk kizimdan kalan kiyafetler var. Buyudukce alirim tabi elim durursa artik,,,,

40 mevludu için ben kuzenimin kızının kıyafetlerini alicam. Çok tatlı bir kıyafeti vardı. 1 sefer giydirdi öyle yıllarca durdu dolapta bana kısmetmiş.

Tecrübelilere soruyorum:) bi tane aldım hastane çıkışı bir tane daha alacağım. Diğerlerini de 3 aylık alayım o zaman.

Keşke herkez etrafımdaki arkadaşlarımda böyle senin gibi anlayışlı yaklaşsa çok sağol canım yazdıkların için dediğin gibi herşeyi zaman göstericek bakalım neler olacak en önemlisi hepimizin sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alması gerisi boş cidden evet bi kaybım var kürtaj olmasaydım yarın doğum yapacaktım ama tabiki herşeyde vardır bir hayır çok şükür rabbim yine nasip etti çok bekletmeden bu bebeğimi alırım inşallah hayırlısıyla kucağıma

Ayyyy emzik emen cocuga bayiliyorum bende emzik biberon setini aldim
Ayy inşallah tutar bende çok seviyorum ama sanki sevdiğim için tutmuycakmış gibime geliyo baya araştırdım philips aventi tutuyolarmış genelde ondan aldım inşallah tutar biberonda gaz yapmayan dr browns u öneriyolar ama daha almadım biberon

Kızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
1 gün denedim iftara doğru başım döndü ama çok kolay ve rahat geçti ilacımdan ötürü eşim izin vermiyo ama şu sıralar havalarda serin zorlanmıyosan tut tabi ama sıcaklarda su zorlayabilir canım

Mevlüt için instagramda bi sayga var allahım kızlar için neler neler var ben gördükçe çıldırıyorum erkeklere malesef tek bi model var hiç üretken değiller erkekler için ama kızlar için olanları bi gör içim eriyooo

Kızlar oruç tutuyor musunuz
Ben tutuyorum zorlanmıyorum çok şükür suyuda daha fazla içiyorum çatlayacak gibi oluyorum artik sahurda
Doktorum tutma demedi beslenmene dikkat et dedi
Sizler tutuyor musunuz
Bende tutuyorum devam da edeceğim inşallah fena değil ıyi gidiyor bende iftarla sahur arası yiyip içiyorum bu ayın bereketi ve güzelliği çok başka

Hangi sayfa canim yazar misin

Alan varsa bisver hic alma.. benim annem 7 tane yelek ve ceket isledi yun bisey de almam.... bizimde bakim urunleri, carsafi yastigi bi de bana gecelik kaldi.. aslinda saten bir takimim var birde penye bi takim alsam yeter

C
Canim ben ilk basta babysoft aldim.. baktim ki tutuyor ondan sonra avent apicam.. belki tutmaz diye bastan o kadar para vermek istemedim acikcasi

Tecrübelilere soruyorum:) bi tane aldım hastane çıkışı bir tane daha alacağım. Diğerlerini de 3 aylık alayım o zaman.
Aynen canim fazla 3 aylik da alma cunku kaliplari hep kucuk oluyor.. benim kizimdan da var diye ilk giyecekleri kucuk aldim. Zaten hemen kuculuyor.. o yuzden 6 aylik filan al kaliplarina da dikkat et

Merhaba kızlar bayadır yazamadım, detaylıya doğuda girmek zorunda kaldım 5 dk baktı ya 5 dk 125 tl aldılar, adam hiçbişe demedi 5 dknın 3 ü kalbine bakmakla geçti, fotoda vermedi zaten eski siyah beyz ultrason, kalktı bebek gayet sağlıklı dedi çıktık, sinirimden etmediğim beddua kalmadı, druma diyorum onlar konuşmaz resim vermez diyo eee sağlıklı bebek üzülme diyo hayır dr um da vermedi resim, hastaneden küfrederek çıktım..zaten bi burası bi de muayenesi olan biri var ama o 450 demişti fazla oldugu için onu seçmemiştim, of sinirlerim bozuk, bebek 531 gr 26 cm olmuş 4 gün önden gidiyo...umarım iyidir, ayrıntılı ultrason değildi bence bu napıcam bilmiyorum

C

Canim ben ilk basta babysoft aldim.. baktim ki tutuyor ondan sonra avent apicam.. belki tutmaz diye bastan o kadar para vermek istemedim acikcasi
Bende tutsun diye aldım tutmazsa başkada denerim nuk alırım daha uygun onuda tutmazsa ağlarımm emzik hastasıyım kesin tutmuycak hissediyorum ne kadar istersen o olmaz çünkü

Alan varsa bisver hic alma.. benim annem 7 tane yelek ve ceket isledi yun bisey de almam.... bizimde bakim urunleri, carsafi yastigi bi de bana gecelik kaldi.. aslinda saten bir takimim var birde penye bi takim alsam yeter
Geceliğimide almış annem yahu keşke onu bana bıraksaydı bende daha günlük bi takım daha alayım diyorum yanıma yedek olsun bide hastane çıkışını ben alıcam sadece kaç tane alsam yeterli 10 lu hastane çıkışları bana biraz gereksiz geliyo açıkcası içinde gereksiz şeyler var sayı ve fiyat fazla geliyo bana sence almalımıyım bi 10 lu set sen tecrübelisindie şimdi

Aman bosver kiz alsin nolacak.. ya acikcasi ben kizimda 10 lu set almistim cogu seyini kullanmadim.. o yuzden bunda 5 li 1 tane alicam. Tabi kizimdan kalan oldugu icin 1 tane alicam. Ama sen 2 tane fipan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…