2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben hastanedeyim. Akşam 5 gibi iç çamaşırımda kurumuş koyu sarı mi desem açık kahve mi desem bı akıntı vardı. Zaten söylemiştim hafif adet ağrılarım vardı ihmal etmeyeyim dedim acile geldim, onlarda yatış yaptı serum falan veriyorlar. Bir daha öyle bir akıntım olmadı. Doktor rahim ağzı kapalı dedi. Yine de biraz takip edelim dedi.. inşallah bir şey olmaz yavruma dua edin. Tek sevindigim nokta karaciğer enzimlerim düşmeye başlamış.

Geçmiş olsun canım rabbim.şifa versin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavrunu

Kızlar çok afedersiniz ama ishal oldum ne yapayım da geçsin. Hamile olunca insan ishalden bile tedirgin oluyor

Canım geçmiş olsun. Bendede olmuştu kahverengi akıntı 12_13 haftalıkken. Doktor baktı herşey yolunda gözüküyordu. Her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç verdi. Bir daha olmadı çok şükür. Daha önce de düşük tehlikesi atlatınca baya bir korkmuştum. Doktora gidene kadar canimdan can gitti. Ama doktor bana bosuna telaslandigimi zaman zaman boyle akintinin normal oldugunu soyledi. Inşallah seninki de önemsiz birseydir. Saglikla sihatle aliriz hepimiz kucagimiza yavrularimizi.

Bence doktor hersey yolunda dediyse öyledir diye düsünmeye calis. Benim detayli ultrasonum sadece 7 dk sürdü ve onun bikac dakikasi güzel bi poz yakalayabilmek icin gecti ama nafile. Bebisim yüzünü plasentaya yapistirmisti tek bi foto almadan ciktik doktordan. Belki senin doktorun da hizli hizli bakilmasi gereken yerlere bakip, herseyi normal gördügü icin fazla zaman harcamamistir

Geçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir rahat ol. Benimde sarı renkli ve kokuluydu akıntım fitil kullandım. Geçti ama ara ara yine oluyor akıntı, özellikle ayakta çok durunca

Yüreğini ferah tut canım rahim ağzı kapalı demiş bak biraz serum alıp sonra evine gelirsin sağlıkla inşallah.
angelone arkadaşlar da söylemiş muznve patates çok iyi gelir bi de yağsız haşlanmış pirinç. Bol bol su iç ishalde sıkıntı şu kaybı hatta suyuna çok az tuz atabilirsin. Demir ilacı aliyor musun? Demir ilacı kabız yapıyor ya ishali de keser diye düşündüm

Geçmiş olsun canım geçen gece bende karın ağrısıyla acile gitmiştim idrar ve kan testi yapmışlardı idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim sonrasında da karaciğer enzimlerim yüksek çıktığını öğrendim enfeksiyona bağlı yükselmiş olabilir demişti gastrolojide ki doktor cuma tekrar gideceğim bende hem kadın Doğuma hem gastolojiye. Benzer geldi durumumuz inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza .

İnşallah öyledir canım ya, benimkisi poz bile yakalamadı makine çok eskiydi tamamen drun vicdanına kalmış bişe bence o parayı alıp 5 dkda bitiriyosa vicdanı rahatmı? Ay tek kelime çıkmadı ağzından aklıma geldikçe hastaneyi basasım geliyo, plasenta nerde onu bile bilmiyorum yaa

Geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol dualarimiz seninle

Ayy benimde dirsekten asagisi uyusuyor. Çaydanlıgı bile zor tutuyorum bazen
Benim kollarımda bişey yokda bacaklarım rahatsız ediyo özellikle geceleri. Hani ağrı sizi yok ama uyuşukluk hissi bi çekiç alıp bacaklarıma vurasın geliyo yani öyle gıcık bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…