2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim kollarımda bişey yokda bacaklarım rahatsız ediyo özellikle geceleri. Hani ağrı sizi yok ama uyuşukluk hissi bi çekiç alıp bacaklarıma vurasın geliyo yani öyle gıcık bir his
Ben cok kilo aldim bende de oluyor felcli gibi yuruyorum hatta aksamlari oluyor genelde. Magnezyum icmeden once bacagimda oluyordu smdi i gecti bele vuruyor

Ben cok kilo aldim bende de oluyor felcli gibi yuruyorum hatta aksamlari oluyor genelde. Magnezyum icmeden once bacagimda oluyordu smdi i gecti bele vuruyor
Ben kilo almadım gene oluyor vallahi. Olsun napalim artık annelik bu yüzden kutsal bütün sıkıntısını biz çekiyoruz.

Benim kollarımda bişey yokda bacaklarım rahatsız ediyo özellikle geceleri. Hani ağrı sizi yok ama uyuşukluk hissi bi çekiç alıp bacaklarıma vurasın geliyo yani öyle gıcık bir his
Huzursuz bacak sendromu var sizde
Maalesef bende de çocukluğumdan bu yana çok çektim ama hamileyken pek olmadı

Bende şimdi acilden geldim. Oğlum hastaydı geçen hafta, anjın oldu, onu ıyıleştırdım ama ben yamuldum. Bademciklerim berbat durumda. Bembeyaz oldu boğazım. Gece ateşimde vardı . Augmentın yazdı dr. Kullanmak zorundasın, çok kötü olmuşsun dedi. Zaten ayakta duramıyorum. Mecbur kullanacağım.

Tunaydin umarim herkes iyidir. Oglene dogru kizi da alarak alisverise cikalim dedim demez olaydim. Araba koltugunda bagliydi Allahtan.. ankara istanbul yolu şaşmaz kavşagina dogru giderken 4 şeritli yolun en solunda seyir ediyordum. Onumde surekli makas atan 2 arac bulasmak istemedim yavaslayip serit degistireyim diye niyetlendigim anda bir baktim onde bir arac refruse bindirdi hemen saga atayim araci yoksa carpicam dedim bi baktim yan seritte ayni hizaya bir arac geldi frene basip aracin hemen arkasina girdim mesafe 0 a dustu o kaza yapan aracta carpa etkisiyle bizim seride firladi Allahim sana geliyoruz dedim arkada kizimi dusunmekten freni koklemekten baska bisey elimden gelmiyordu dikiz aynasindan bir baktim arkamda jeep once frene bastim sonra hafif biraktim jeepe durma mesafesi birakayim dedim durdum ama nasil bi kasilma yasadiysam kollarim bacaklarim tutmuyor. Kizim aglar ben aglar.. babayi cagirdik o geldi aldi bizi simdi kasilmalarim basladi cok korkuyorum dr umu aradim 1 saat sonra muayenehanesinde bulusucaz umarim bisey olmamistir bebege

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah hepiniz iyisinizdir. Allah görünür görünmez kazalardan korusun.iyi haberlerle gel inşallah doktordan.

Canım çok geçmiş olsun ciddi birşey olmadan atlatmışsınız neyseki, mantıklı davranmaya çalışmasan kötü bir kaza olacakmış nerdeyse
Umarım bebişin de iyidir doktordan çıkınca yaz mutlaka bize

Geçmiş olsun dün benimde başlamıştı sanki boğazım kefir içtim gece ve sabah iyi geldi ayrıca kızılcık hoşafı yapmıştım oda iyi geliyor şükür bugün hafifledi

Canım çok geçmiş olsun. Maalesef bazı trafik magandalarının yaptıkları hataların bedelini biz bu şekilde ödüyoruz. Ama allahtan sen de bebeğin de iyisiniz şükür. Allah beterinden saklasın, bir daha yaşatmasın. Çıkınca haber edersin.

ğ
Allah beterinden korusun canım inşallah birşey olmamıştır kasma kendini rahatlamaya çalış

Büyük geçmiş olsun, hele arkada çocuk varken çok korkutucu.

Geçmiş olsun dün benimde başlamıştı sanki boğazım kefir içtim gece ve sabah iyi geldi ayrıca kızılcık hoşafı yapmıştım oda iyi geliyor şükür bugün hafifledi

Bnd butun gece bal, zencefil, sirke içtim ama ağır gecıreceğim belli. Bana mısın demedi hiçbirşey.

Cok gecmis olsun insallah ni sorun yoktur...

Geçmiş olsun canım kullan mutlaka daha kötü olmasın

bir dahaki kontrolünde kendi doktoruna yine sorarsin olmadi. Plasentanin konumu, kesedeki suyu, genel olarak kalp, organlar yerinde mi diye. Benim kendi kadin dogum doktorum detayliyi yapti ama her kontrolde genel olarak bi bakiyo belki de o yüzden kisa sürmüstür diyip kendimi rahatlatiyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bu trafik magandaları ne olacak bilmem kendilerini tehlikeye atıyorlar bir de başka insanların canına kastediyorlar ben eşimin yanında hep geriliyorum aman yavaş şu araba hızlı geliyor demekten bazıları da biraz mesafe bıraksan araya giriyo ne olacaksa geçen bizde kaza atlattık öyle yanımızda bitip makas attı eşim saniyelerle gördü yoksa direksiyonu kıracaktı o bi yana biz bi yana giderdik çocukta olunca daha fena atlatmışsınız neyse ki

Kızlar ıhlamuru sınırlı mı içiyorduk? Kac fıncan tüketebılirım gunde?

Ihlamurun sınırı yok canım ben grip olduğumda sabah öğle akşam limonlu az zencefillü tüketmiştim. Yeşil çay,melisa ve özellikle ada çayı yasak adaçayıyla gargara yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…