2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim türk kahvesi arada içiyordum haftada bir falan onu da 1 aydır içmiyorum nescafe çok canım istiyor 3 ü bir arada bir kere içsem bişey olmaz herhalde ya

Hepinize cok tesekkur ederim. Evet kasilmalarim var endol fitil kullanmami istedi. Progestani 20.haftaya kullandigim icin merak etme rahim agzin beton gibi suan suyun durumu iyi.. kemerden dolayi buyuk olasilik fren aninda bebek sıkıştı onun icin kasilma hareketleri yapiyordur dedi yinede dinlenip kasilma takibi yapmami istedi. Diktim ayaklari tepeye uzaniyorum iste.

Kızlar benim birkaç gündür sürekli idrarım var gibi ve sanki o bölgem sızlıyor gibi yani yanma falan olsa iltihap var dicem ama bide bu aralar iyice hareketlenmeye başladı sizlerde durumlar nasıl

Bu sinirle sanırım bi daha kendi drumada gitmicem tayinimiz çıksada kurtulsak şurdan yaa asla burda doğum yapamam...her gün farklı şeyler duyuyorum Allah yardımcım olsun, senin detaylı bakıyosa sıkıntı yoktur sıkma canını canım, benim başka gittiğim bi drum 1 saat baktıydı detaylı gibi baktım demişti sağolsun sıkıntı yok demişti

Kızlar hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim türk kahvesi arada içiyordum haftada bir falan onu da 1 aydır içmiyorum nescafe çok canım istiyor 3 ü bir arada bir kere içsem bişey olmaz herhalde ya
Ben süte katıp içiyodum, türk kahvesi nerdeyse her gün içiyorum canım, 3 ü bi arada geçendede içtim mecburiyetten bişe olmaz sanırım bana bi sıkıntı olmadı :)

Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??

Eklentiler

• 41AF57AB-0470-4B5A-BBE4-A7C3DBE886E8.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 9B18E8D5-C907-436E-896A-1107D2CBBF10.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar benim birkaç gündür sürekli idrarım var gibi ve sanki o bölgem sızlıyor gibi yani yanma falan olsa iltihap var dicem ama bide bu aralar iyice hareketlenmeye başladı sizlerde durumlar nasıl

Benimde arada sızlıyor hafif ama idrar yaparken yanma yok. Benimki de öyle geçen hafta çok nadir oluyordu çok kafaya takıyordum ama bikaç.gündür baya tekmr dolanma var bariz karnım yükseliyor sanki kuvvetli.Sabah ve öğleden sonra oluyor mesela şu an birşey yok

Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??

Şu üstte paylaştığın sırt desteği olanı pek tavsiye etmemişler yorumlata baktım o dıry desteği çok küçük ve yetersizmiş beli kavramıyormuş cırt cırtları ses yapıyormuş alttaki belki daha iyidir

Her yerdede o alttakinden var canm baya rahat görünüyo ama emin olamadm simdiden böyleysem napıcam bilmiyorum valla

Ay valla içim biraz rahatladı benimde yaparken yanma yok otururken var ve benimde akşamları çok hareketli oluyor

Kızlar ihtiyaç listesi yaptınız mı? Ne alcamı bilemiyorum böyle liste yapsak yada yapan paylaşsa ne güzil olur :) ben hala beşik oda kısmına karar veremedim büyüyen beşik alıp oda yapmk istiyorum yada ikea beşiği ve dolabıyla oda yapmak istiyorm, bide araba neye karar verdiniz? Ben çok para vermek istemiyorum 1000 tlyi aşmasın istiyorum, casual vista modeli ve chicco trio sprint loveda hoşuma gidiyo hem travel hem baston oluyolar bi daha baston almaya gerek kalmaz siz hangi arabalarda kraar kıldınız

Bebek odası ve bebek arabası için instagramda albebek diye sayfa var kampanya da çok oluyor arkadaşım 1000 tl ye oda 600 tl ye travel sistem araba aldı. Bende araba alacam

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Benimkinin tekmeleri çoğaldı. Önceden bir kere tekme atardı şimdi arka arkaya 4-5 kez tekme attığı oluyor. Babası da koydu elini sen mi yapıyorsun bunu diyor, arka arkaya çok tekmeleyince:)

arkadaslar catlak kremi veya herhangi bi yag kullanan varmi malum gobekler cikti artik
Canım ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Kakao yağı ve lierac krem kullandım bu haftaya kadar. Şimdi de mustela aldım baya uygun fiyata günde 1 kakao yağı 1 de mustela sürüyorum.

Kızlar ya bebek hareketini aşağıda hisseden varmı bildiğiniz vajinam hopluyor ya baloncuk patlıyor gibi orada bugün yoruldum biraz ondanmı acaba çok korktum ya[/QUOT
Kızlar ya bebek hareketini aşağıda hisseden varmı bildiğiniz vajinam hopluyor ya baloncuk patlıyor gibi orada bugün yoruldum biraz ondanmı acaba çok korktum ya
2 gündür benimde öyle sanki ayaklarıyla ordan çıkıvercek gibi bende çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…