2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya bebek hareketini aşağıda hisseden varmı bildiğiniz vajinam hopluyor ya baloncuk patlıyor gibi orada bugün yoruldum biraz ondanmı acaba çok korktum ya
Bende de oluyor canım. Ayakları aşağıda olunca oraya vuruyorlar :) doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. Bide mesela bazı günler hiç olmuyor. Bazı günlerde hep oraya vuruyor çok rahatsız edici ama iyi olsunlar da yapsınlar :)
2 gündür benimde öyle sanki ayaklarıyla ordan çıkıvercek gibi bende çok korkuyorum
Bende doktoruma aynı böyle anlattım artık elimi ayağımı sanki dışarı çıkıvericek gibi dedim :) güldü merak etme çıkmaz dedi :)

bn pijama bulamyorm kendime
cogu dar geliyo sayılı kaldılar bi tulumum var sortlu o oluyo daha da olur şükür

nerden aldın kuzum bende bakaym bi dısarda giymelkte lazım malum göbekler büüyo
Lyn devon ve motherway canım trendyoldan aldım çok şıklar tavsiye ederim
Köpek kedi emzirdi yani ay öyle de ömür geçmez her dakja köpekle nereye gidebilirsin ki demekki sana uyuyor ben kendimi hayal edemiyorum orda kahvaltı burda kahve o avm senin bura benim çocuklarla bile çıkmayı sevmezken, resmen ayakbağı bana be küçük mü bari cinsi ne

Yoğun bir hafta beni bekler yarın kızımın gösterisi, perşembe oğlumun gösterisi arada kuaför tüm gün paket program, doktor kontrol, bebek alışverişi, ufak bi yazlık alışverişi ayyyy bitmiyor hareket yine bi yerim falso vermezse iyi bu hafrasonu pazar giderim yazlığa karne günü gelir karneleri alır kontrolümü olur o pazar temelli giderim artık sepet beşiğe kılıf diken birini buldum sepeti de taaa Pendik e götürmem lazım bunca işin arasında

Bebek odası ve bebek arabası için instagramda albebek diye sayfa var kampanya da çok oluyor arkadaşım 1000 tl ye oda 600 tl ye travel sistem araba aldı. Bende araba alacam

Bende ordan almayı düşünüyorum yeni denk geldi o sayfa , acaba kaliteli mi ?1000 tl ye oda gerçi ne kadar kalite olr bilemiyorum

totonuda kası darısı bütün bekar kızlara insallah biz kabettik o sansı

Günaydın anneler
Ya bende bir kaç zamandır garip bi his var göbek deliğimin sağ çapraz aşağısında yani göbeğimin bi kısmında sanki bir sertlik var. Bastırınca acıyor o tarafa yatınca rahatsız ediyor hatta otururken o tarafa öne doğru bile eğilince acıyor. Ne ola ki
Çocuk bir yerini dayadı desem yaklaşık bir haftadır böyle, e harekette ediyor aynı yer acımazdı devamlı heralde.
Yaşayan var mı böyle bir şeyi nedir bilemedim

Kızlar hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim türk kahvesi arada içiyordum haftada bir falan onu da 1 aydır içmiyorum nescafe çok canım istiyor 3 ü bir arada bir kere içsem bişey olmaz herhalde ya

Yok canım ya bu kadar abartmayın ben bazen günde 2 tane türk kahvesi içiyorum doktorun izniyle.
Ya da onu nescafe olarakta kullanabiliyorum İyi değil aslında biliyoruma ama bazen kola bile içiyorum doktorum 1 kola 1 kahveye izin veriyor.

Canm benimkide cok fena bu ara:) ayakları tam idrar torbasının orda vurdukca tuvaletm geliyo:) nihayet dün göbege döndüde rahatladık..gece hic durmuyo pespese vuruyo:)

ben varım ben çok aşağıda hissediyorum ayrıntılıda doktor kontrol etti sıkıntı yok dedi ama
Benim kontrolüm 10 gün sonra doktora sorucam artık. Herkesde var bu durum galiba annemde ayakları aşağıdadır ondan falan dedi ama ah şu internette araştırma huyum yokmu neler neler yazıyor gıcık oldum

Benim kontrolüm 10 gün sonra doktora sorucam artık. Herkesde var bu durum galiba annemde ayakları aşağıdadır ondan falan dedi ama ah şu internette araştırma huyum yokmu neler neler yazıyor gıcık oldum
ben okumuyorum inan çoğu şeyi annemde aşağıdadır kız bebekler aşağıda olur zaten diyor ama oğlumda hiçböyle olmadığından korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…