2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gece arkadaşımın nişanı gelmiş sancıları varmış hastaneye gittiler. Çok heyecan yaptım. Dua edin kızlar olurmu hemen kurtulsun. Bu arada ben çok cahilim doğum nasıl başlar ne olur hiç bilmiyorum netten araştırıyorum şimdi ve hayatımda ilk defa lavman diye birşey öğrendim. Bu doğum nasıl birşey ya çok değişik ve kişisine göre farklı.

Yaa maşallah benimki hemen hemen her saat oynuyo elimle sevince dahada bi coşuyo dışardanda hissediliyo artık hareket edince karnım titriyo sanki çok komik oluyo eşim azcık korkuyo ama

Bende araştırarak öğrendim araştırdıkça yeni bişiy çıkıyo lavmandan çok korkuyorum asla izin vermem onun yapılmasına benim doğumum çok olaylı geçicek gibi tabi birde sonda var oda ayrı bir korku allahım sen yardım et

Canm benimkide cok fena bu ara:) ayakları tam idrar torbasının orda vurdukca tuvaletm geliyo:) nihayet dün göbege döndüde rahatladık..gece hic durmuyo pespese vuruyo:)
Aynen bu ara coştular demek ki:) bazen öyle beklemediğim anda vuruyor ki ay deyip bağırıyorum evde:)
Yaa maşallah benimki hemen hemen her saat oynuyo elimle sevince dahada bi coşuyo dışardanda hissediliyo artık hareket edince karnım titriyo sanki çok komik oluyo eşim azcık korkuyo ama
Sorma cnm ya göbeğim büyüdüğü için göbek deliğim de azıcık değişti eşim bakınca korkuyor, kapat diyor. Bana da diyor ki korkmuyor musun içinde bir şey geziniyor, ben hayatta taşıyamazdım bebek diyor

Off bu erkekler acayip değişikler yaa zaten onun için erkek olmuşlar bence aynısını eşimde diyo elini karnıma koyuyo o anda bebek sanki kaçıyo içimde elini çekip ayt içim bi tuhaf okdu diyo rengi falan kaçıyo gerçekten korkuyolar anlayacağın ilerde hareketleri daha çok belirginleşicek o zaman naparlar acaba yanımıza gelmiyorlarmış falan

canım lavmandan korkmana gerek yok.aksine doğum için gerekli bişey. doğum yaparken ıkınıbnca büyük abdestini yaparsın ve bebeğin pisliğin içine doğar. böyle bişey istemezsin herhalde
ayrıca can acıtan bişey de değil

Kızlar ya bebek hareketini aşağıda hisseden varmı bildiğiniz vajinam hopluyor ya baloncuk patlıyor gibi orada bugün yoruldum biraz ondanmı acaba çok korktum ya
Ben bazen hissediyorum canım aşağıda. Artık sürekli yer değiştiriyorlar galiba. Bazen aşağıda bazen göbeğimin solunda hissediyorum. Endişelenme. İnternette de çok dolaşma bence, insanın psikolojisi bozuluyor.

Yok yok olaylı geçmez allah yardımcımız olur bol bol dua edicez ozaman geldiğinde

Ahh canım ben işte normal değilim bu konularda kürtajımda alttan küçücük bi ilacı sokmak için saatlerce başımda bekledi hemşireler kendimede çok kızıyorum nolcak böyle bu halim diye sonda çok acıyomu peki

Yok yok olaylı geçmez allah yardımcımız olur bol bol dua edicez ozaman geldiğinde
Benim kendime güvenim zaman azaldıkça kayboluyo çok korkuyorum aşırı sitrese girdim bile şimdiden benle hiç bi doktor uğraşmıycak bunu biliyorum da bakalım hayırlısı sezaryan düşünüyorum büyük bi ihtimalle

ahahhhh :) bende öyleyim eşim alısamadı hala korkuyo noldu diye:)özellikle yemekten sonra kıyamet kopuyo içerde :)

Son aylarda ayağını kafasını falan görünce çığlığı basıp kaçarlar kesin

canım normal doğumda sonda takılmıyor.
ben ilk kızımda normal doğum yaptım ama sonda vs takılmadı.kürtaj da oldum onda da sonda takılmıyor.sanırım sezaryende sonda takılıyor.

canım normal doğumda sonda takılmıyor.
ben ilk kızımda normal doğum yaptım ama sonda vs takılmadı.kürtaj da oldum onda da sonda takılmıyor.sanırım sezaryende sonda takılıyor.
Anladım canım kürtajda banada takılmadı normal de takılıyo diye duymuştum ama takılmıyosa iyi zaten sezeryanda uyuşturduktan sonra takılıyomuş hakkımızda hayırlsıı bakalım zaman neyi göstericek

Böyle hayal bende kuruyorum yatakta eşimle benim aramızda yattığını kendi kendine sesler çıkardığını falan düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…