2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Böyle hayal bende kuruyorum yatakta eşimle benim aramızda yattığını kendi kendine sesler çıkardığını falan düşünüyorum :)
Yaaa yerim ben onları yerimmmmmmm kayınimin 5 yaşında oğlu var geldi yanıma yengecim hani karninda bebek vardı ya ne zaman çıkacak ordan dedi ah ah bende o günü bekliyorum az kaldı dedim kesip çıkarsana dedi benden daha sabırsızlar var

Yaaaa beni de duygulandirdin simdiiii

benim yeğenim de kardeşim olacak diye geziyor ortalıkta :) kreşte ispanyolca öğretmenine kardeşi olacağını anlatmış, o da abimlerin bir çocuğu daha olacak sanmış. benim olduğunu öğrenince çok güldü :) bazen halacım açsana bakayım bebeğe diyor, göbeğimin altından bakmaya çalışıyor :) bezi bıraktı 1 ay önce, kalan bezlerini kardeşine saklıyormuş :)

Türk kahvesinde çok sorun yok canım zaten ama nescafe özellikle hazır olanlar çok koruyucu başka maddeler vs içerdiği için tavsiye edilmiyor granül de var aslında evde ama ben işyerinin kantininden içmek istiyorum bugün içicem sanırım kola çok nadir içtim genelde sprite gazoz içiyorum bu ara bir de frutti meyvelilere taktım sade soda içemiyorum cips yedim birkaç gündür mesela

Valla şuan böyle diyince sen de içim rahatladı. Yoksa kendimi kötü anne gibi hissediyorum yazılanları okuyunca
Türk kahvesi düşkünü olduğum için nescafeyi hiç araştırmadım sen daha iyi biliyorsun canım

Hadi ya ne kadar tatlı

Evet öyle valla biraz. Çocuk gibi bu da. Orta boy cocker cinsi. Atsan atılmaz satsan satılmaz evlat gibi oldu. Beni köpeğimle almayan dükkanlardan alışveriş yapmıyorum. Markete falan gireceksem de kapıya bağlıyorum. Şimdi kedilerden sonra 1 saate kadar yalnız kalmaya başladı evde. Yan komşuya gidiyorum bazen kahve içmeye. Orda dakka tutuyorum ne kadar sessiz kalabiliyor diye. rekorumuz 1 saat. Artık bebek geldikten sonra çok sorun çıkartırsa ona kedi arkadaş sahiplenmeye karar verdik evde onun ilgilenebilecegi bir kedi olursa hiç sesi çıkmıyor. Deneme yanılma ile görücez bakalım ilerleyen günlerde

Arkadaşlar slm uzun süredir giremiyorum,badana sonrası evin işi bitmedi detaylı ultrasonumuzu olduk çok şükür iyi geçti :)
Bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı doktorumuz ama tatil programımızda var bilemedim,28. Haftaya kadar yapabiliriz sorun değil dedi
Sizler kaçıncı haftanızda şeker yüklemesi yaptırdınız?

Kızlar hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim türk kahvesi arada içiyordum haftada bir falan onu da 1 aydır içmiyorum nescafe çok canım istiyor 3 ü bir arada bir kere içsem bişey olmaz herhalde ya
Canım bende çok seviyorum nescafeyi. Arada bir kaçamak yapıyorum haftada 2 3 kere kahve içiyorum. Türk kahvesini sadece sütle yapıyorum nescafeyide yari süt yarı su yaparak içiyorum. Eskiden günde en az 5 bardak içerdim. Şimdi haftada 3 e düşürdüm ama nescafe daha zararlı diye onu haftada 1 içiyorum ya da bazen hiç içmiyorum türk kahvesi içiyorum. Sırf sütle yapınca nescafe içmiş gibi hissediyorum. inşallah bir şey olmuyordur. 1 kere ile birşey olacağını sanmam canım. Hic içmesek daha iyi de bende en az bu kadar azaltabildim.

Cok gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.

Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??
2.si baya güzel duruyor. Bende yorgani rulo yapıp belime destek yapıyorum gobegim altina dogru ve bacaklarım arasına yastik koyuyorum. Ben öyle baya rahat ediyorum. 2.si hem belden hemde on taraftan destekli güzel gözüküyor ama ben kullanmadım tabi.

arkadaslar catlak kremi veya herhangi bi yag kullanan varmi malum gobekler cikti artik
Benim 2 ay önce çıkmaya başlamıştı gobegim çok ta kaşiniyordu özellikle yemeklerden sonra o zaman bebe yagi almıştım baya iyi gelmişti kasintima da. Hâlâ onu suruyorum gece yatmadan. Hatta eşime surduyorum bebekle biraz temas etsin konuşsun diye.

Benim kızım nerdeyse 1 aydır falan çok hareketli. Tekme atmaya başladığı zaman arka arkaya vuruyor 4.5 defa. Gün içerisinde özellikle yemeklerden sonra çok hareketleniyor. Ilk defa dün tekme değilde karnımın içerisinde döndüğünü net hissettim göbeğimin üstüne tv kumandası vardı dalgalandı böyle dışardan gorulucek gibi. Içerden de bir değişik hissettim. Cok güzel bir his ya. Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…