- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.281
Yaaa yerim ben onları yerimmmmmmmBöyle hayal bende kuruyorum yatakta eşimle benim aramızda yattığını kendi kendine sesler çıkardığını falan düşünüyorum :)
Yaaaa beni de duygulandirdin simdiiiiGünaydın canımslar :)
Sabah kalkıyorum oğlumu o minicik bedeniyle yanımda elini kolunu hareket ederken öpüp koklarken düşünüyorum ya da hastanede kucağıma aldığım anı hayal ediyorum. Onu görünce hüngür hüngür ağlıycam kesin can içim benimmm
Yaaaa beni de duygulandirdin simdiiii
Yok canım ya bu kadar abartmayın ben bazen günde 2 tane türk kahvesi içiyorum doktorun izniyle.
Ya da onu nescafe olarakta kullanabiliyorumİyi değil aslında biliyoruma ama bazen kola bile içiyorum doktorum 1 kola 1 kahveye izin veriyor.
Türk kahvesinde çok sorun yok canım zaten ama nescafe özellikle hazır olanlar çok koruyucu başka maddeler vs içerdiği için tavsiye edilmiyor granül de var aslında evde ama ben işyerinin kantininden içmek istiyorum bugün içicem sanırım kola çok nadir içtim genelde sprite gazoz içiyorum bu ara bir de frutti meyvelilere taktım sade soda içemiyorum cips yedim birkaç gündür mesela
Tek kalan ürünlerde indirim oluyor genelde ben begendim amaBende ordan almayı düşünüyorum yeni denk geldi o sayfa , acaba kaliteli mi ?1000 tl ye oda gerçi ne kadar kalite olr bilemiyorum
Maximum lacivertEvet orayı takip ediyorum canım hangi arabayı alcaksın
Hadi ya ne kadar tatlıbenim yeğenim de kardeşim olacak diye geziyor ortalıkta :) kreşte ispanyolca öğretmenine kardeşi olacağını anlatmış, o da abimlerin bir çocuğu daha olacak sanmış. benim olduğunu öğrenince çok güldü :) bazen halacım açsana bakayım bebeğe diyor, göbeğimin altından bakmaya çalışıyor :) bezi bıraktı 1 ay önce, kalan bezlerini kardeşine saklıyormuş :)
Maximumları bende beğendim canım saglam olur mu bilinmedik markalar, mesela lorelli de beğendim ben gözüm hep grilerde benimde :)Maximum lacivert
Evet öyle valla biraz. Çocuk gibi bu da. Orta boy cocker cinsi. Atsan atılmaz satsan satılmaz evlat gibi oldu. Beni köpeğimle almayan dükkanlardan alışveriş yapmıyorum. Markete falan gireceksem de kapıya bağlıyorum. Şimdi kedilerden sonra 1 saate kadar yalnız kalmaya başladı evde. Yan komşuya gidiyorum bazen kahve içmeye. Orda dakka tutuyorum ne kadar sessiz kalabiliyor diye.Lyn devon ve motherway canım trendyoldan aldım çok şıklar tavsiye ederim
Köpek kedi emzirdi yaniay öyle de ömür geçmez her dakja köpekle nereye gidebilirsin ki demekki sana uyuyor ben kendimi hayal edemiyorum orda kahvaltı burda kahve o avm senin bura benim çocuklarla bile çıkmayı sevmezken, resmen ayakbağı bana be küçük mü bari cinsi ne
Canım bende çok seviyorum nescafeyi. Arada bir kaçamak yapıyorum haftada 2 3 kere kahve içiyorum. Türk kahvesini sadece sütle yapıyorum nescafeyide yari süt yarı su yaparak içiyorum. Eskiden günde en az 5 bardak içerdim. Şimdi haftada 3 e düşürdüm ama nescafe daha zararlı diye onu haftada 1 içiyorum ya da bazen hiç içmiyorum türk kahvesi içiyorum. Sırf sütle yapınca nescafe içmiş gibi hissediyorum.Kızlar hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim türk kahvesi arada içiyordum haftada bir falan onu da 1 aydır içmiyorum nescafe çok canım istiyor 3 ü bir arada bir kere içsem bişey olmaz herhalde ya
Cok gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.Hepinize cok tesekkur ederim. Evet kasilmalarim var endol fitil kullanmami istedi. Progestani 20.haftaya kullandigim icin merak etme rahim agzin beton gibi suan suyun durumu iyi.. kemerden dolayi buyuk olasilik fren aninda bebek sıkıştı onun icin kasilma hareketleri yapiyordur dedi yinede dinlenip kasilma takibi yapmami istedi. Diktim ayaklari tepeye uzaniyorum iste.
2.si baya güzel duruyor. Bende yorgani rulo yapıp belime destek yapıyorum gobegim altina dogru ve bacaklarım arasına yastik koyuyorum. Ben öyle baya rahat ediyorum. 2.si hem belden hemde on taraftan destekli güzel gözüküyor ama ben kullanmadım tabi.Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??
öyle canım :) bebeğin adı da erkek olacakmış öyle diyor :)Hadi ya ne kadar tatlı
Benim 2 ay önce çıkmaya başlamıştı gobegim çok ta kaşiniyordu özellikle yemeklerden sonra o zaman bebe yagi almıştım baya iyi gelmişti kasintima da. Hâlâ onu suruyorum gece yatmadan. Hatta eşime surduyorum bebekle biraz temas etsin konuşsun diye.arkadaslar catlak kremi veya herhangi bi yag kullanan varmi malum gobekler cikti artik
Benim kızım nerdeyse 1 aydır falan çok hareketli. Tekme atmaya başladığı zaman arka arkaya vuruyor 4.5 defa. Gün içerisinde özellikle yemeklerden sonra çok hareketleniyor. Ilk defa dün tekme değilde karnımın içerisinde döndüğünü net hissettim göbeğimin üstüne tv kumandası vardı dalgalandı böyle dışardan gorulucek gibi. Içerden de bir değişik hissettim. Cok güzel bir his ya. Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Benimkinin tekmeleri çoğaldı. Önceden bir kere tekme atardı şimdi arka arkaya 4-5 kez tekme attığı oluyor. Babası da koydu elini sen mi yapıyorsun bunu diyor, arka arkaya çok tekmeleyince:)
Kizlar faha erken mi bilmiyorum ama isimli hastane cikisi almak istiyorum alanlar varmi yada tavsiyede buluncaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?