- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.321
guvenilir mi alisveris yapan var mi?Instagram sayfası albebek
Instagramda var mi tanidigin sayfa canim kaliteli yapanlar. Istanbulda degilim de ben
Ay bayıldım köpeğineEvet öyle valla biraz. Çocuk gibi bu da. Orta boy cocker cinsi. Atsan atılmaz satsan satılmaz evlat gibi oldu. Beni köpeğimle almayan dükkanlardan alışveriş yapmıyorum. Markete falan gireceksem de kapıya bağlıyorum. Şimdi kedilerden sonra 1 saate kadar yalnız kalmaya başladı evde. Yan komşuya gidiyorum bazen kahve içmeye. Orda dakka tutuyorum ne kadar sessiz kalabiliyor diye.rekorumuz 1 saat. Artık bebek geldikten sonra çok sorun çıkartırsa ona kedi arkadaş sahiplenmeye karar verdik evde onun ilgilenebilecegi bir kedi olursa hiç sesi çıkmıyor. Deneme yanılma ile görücez bakalım ilerleyen günlerde
Bende gitmek istiyorum bayramdan sonra izine ayrılıcam ama annem eşim gezemezsin öyle diyorlar bakalım hala iyi olursam gidicem ya da annem gidecek artık ınstagramda da var sayfalar yapıyorlar
Kızlar kıyafet alışverişini genel olarak nerelerden yapıyorsunuz ya da yapacaksınız jokerin kıyafetleri güzel e ebbekte çok güzel bir de burada bir mağaza var öyle normal herşey var e bebek gibi mobilya bakarken girmiştik güzel şeyler vardı çarşıdan da alırım dedim e bebekte falan bazı şeylerde pahalı oluyor
Evet canım inşallah çabucak geliriz o güneYaa bende hep o anı düşünüyorum ınstagram doğum videoları denk geliyor falan izlerken başlıyorum ağlamaya. Normalde epiduralden korkuyorum ya hissedersen heyecanlanırsam diye ama sırf bebeğimi ilk ben kucağıma alayım ağlarken kucağımda sussun diye epidural yaptırıcam
Yok canım bayramdan sonra çok rahat gezersin evet herseyini kendin al heyecanı başka
E Elasu
Shiva85
angelone
adacinar
@Aysice91
MilenaNikoleyeva
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlarAllah muhtaç etmesin bu devlet hastanelerine diyorum. Neyim var diyorum ses yok, niye yatıyorum ben diyorum takip edelim diyorlar. İmza atip çıktım hemen ozeldeki doktoruma gittim. Yok kızım korkma dedi vajinaya baktı enfeksiyonun var biraz dedi. Fitil verdi. Eve geldim şimdi. Nasil yorgunum, nasıl kızgınım anlatamam. 2 gün beni yatırdılar bişey de demiyorlar durmadan serum yüklediler. Delik deşik oldu her yerim neyse ki bebeğim iyi çok şükür
aa canım ck geçmiş olsun evet devlette gercektn cok zor rahatlatmayı bırak acıklama bile yapmıyolar bide uyuz bi doktora denk geldin mi tam üstüne bide laf yiyosunE Elasu
Shiva85
angelone
adacinar
@Aysice91
MilenaNikoleyeva
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlarAllah muhtaç etmesin bu devlet hastanelerine diyorum. Neyim var diyorum ses yok, niye yatıyorum ben diyorum takip edelim diyorlar. İmza atip çıktım hemen ozeldeki doktoruma gittim. Yok kızım korkma dedi vajinaya baktı enfeksiyonun var biraz dedi. Fitil verdi. Eve geldim şimdi. Nasil yorgunum, nasıl kızgınım anlatamam. 2 gün beni yatırdılar bişey de demiyorlar durmadan serum yüklediler. Delik deşik oldu her yerim neyse ki bebeğim iyi çok şükür
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza çok şükür her şey yolunda dikkat et kendine .E Elasu
Shiva85
angelone
adacinar
@Aysice91
MilenaNikoleyeva
Zavallı kocam 1 yıla yakın dokunamadısonra hemen hamile kaldım yine yanaşamadı kürtaj oldum falan yine baya ayrı kaldık sonra adam tekrar yanaşmaya başlamıştıkii yine hamile kaldımm eski vajinusmus hastası olarak çile gibi bir vakayım ben benle doğum yapacak ebelere hemşirelere şimdiden çok üzülüyorum zor bela takarlar artık sondamı neyse off gerçekten bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım uzun süre düşünmiycem çocuk
Ebeler doktorlar alisiktir sen bebeğini kucağına alacağın ani düşün. Rabbim öyle kusursuz yaratmış ki doğumda vücut kendini hazırlıyor zaten. Hiç korktugun gibi olmayacak bak.
ahh millet isim bulmus hastane cikisina yazdiracak ben daha isim bulamadim ogluma
Ben aldim canim bi kac tane degisik bisey erkekler icin de car yok diyoruz amaaraştırmadım ama hasntaneçıkışı dye ratınca bir sürü sayfa çıkar muhtemelenben de alışveriş 7. aydan önce yapmam herhalde ama öylesine baktım geçenlerde gittiğimde burda fiyatlar nasıl bakim diye... hep kız modellerini beğendim zaten yine erkek modelleri ilgimi çekmedi mavi,lacivert falan
Iyi düşünmüşsün canım. Bende kopegimden sonra başka bir hayvan almam diyordum eve ama iste bizim apartmanın bahçesine doğurdu kedi 2 yavrusu ölünce diğer ikisinide bıraktı gitti bende dayanamadım eve cikardim. Ilk zamanlar öyle zordu ki 2 saatte bir biberonla besle sonra tuvaletlerini yaptır falan. Köpeğin yanina sokmaya korkuyordum. Sonra bir baktım ki çok gitmek istiyor kedilerin yanina bıraktım bir annelik yaptı onlara anlatamam. Bi tanesini malesef bende kaybettim 1 aya yakın bendeydi. Neden oldu hiç anlamadım. Veteriner organ yetmezliği dedi. Cok uzuldum bende tam kendilerini kurtarmış derken. Sonra diğerinide arkadaşım sahiplenmek istedi verdim. Insan karşısına çıkınca dayanamıyor. Bende muhtemelen bebek doğduktan sonra bir de kedi alacağım eve. Yanına arkadaşı varken uslu duruyor benim kızım. Bebegin gelişimi acısından da çok iyi olacağını dusunuyorum. Etrafımda evinde hayvanla buyuyen çocuklara bakınca.Ay bayıldım köpeğinebenim de bi kedi kızım vardı geçen temmuzda melek oldu çok üzüldüm çok ağladım artık evde hatvan bakmam dedim sokaktakiler bana yeter diye düşündüm ama bebiş doğduktan sonra bi tane sahiplenmeye karar verdim bebisle bereber büyürler
Albebek canım instagramda :)Kizlar bu hangi internet sitesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?