2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Instagramda var mi tanidigin sayfa canim kaliteli yapanlar. Istanbulda degilim de ben

araştırmadım ama hasntaneçıkışı dye ratınca bir sürü sayfa çıkar muhtemelen ben de alışveriş 7. aydan önce yapmam herhalde ama öylesine baktım geçenlerde gittiğimde burda fiyatlar nasıl bakim diye... hep kız modellerini beğendim zaten yine erkek modelleri ilgimi çekmedi mavi,lacivert falan

Ay bayıldım köpeğine benim de bi kedi kızım vardı geçen temmuzda melek oldu çok üzüldüm çok ağladım artık evde hatvan bakmam dedim sokaktakiler bana yeter diye düşündüm ama bebiş doğduktan sonra bi tane sahiplenmeye karar verdim bebisle bereber büyürler

Bende gitmek istiyorum bayramdan sonra izine ayrılıcam ama annem eşim gezemezsin öyle diyorlar bakalım hala iyi olursam gidicem ya da annem gidecek artık ınstagramda da var sayfalar yapıyorlar

instagramdakiler nispeten pahalı ama n11!de falan da uygundu gördüm.
bizim şansımıza da bu ara hep yazlık tulumlar var mağazalarda... ancak eylülde falan yaygınlaşır herhalde uzun kollu tulumlar

ebebekten büyük alışveriş yapacağınız zaman kampanyaları beklemekte fayda var... her 250tl'lik alışverişe 50 tl hediye çeki vb kampanyalar oluyo ya ara ara

kzııma oto koltuğu almıştık 1800tl'ye, 500tl hediye çeki vermişlerdi o kadarlık da alışveriş yapmıştık yanında

E Elasu
Shiva85
angelone
adacinar
@Aysice91
MilenaNikoleyeva

Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar Allah muhtaç etmesin bu devlet hastanelerine diyorum. Neyim var diyorum ses yok, niye yatıyorum ben diyorum takip edelim diyorlar. İmza atip çıktım hemen ozeldeki doktoruma gittim. Yok kızım korkma dedi vajinaya baktı enfeksiyonun var biraz dedi. Fitil verdi. Eve geldim şimdi. Nasil yorgunum, nasıl kızgınım anlatamam. 2 gün beni yatırdılar bişey de demiyorlar durmadan serum yüklediler. Delik deşik oldu her yerim neyse ki bebeğim iyi çok şükür

Evet canım inşallah çabucak geliriz o güne

Yok canım bayramdan sonra çok rahat gezersin evet herseyini kendin al heyecanı başka

Evet canım annem bir 10 lu iki tane 5 li takım daha alırım diyor ama 10 lu takımı da ben alıcam özellikle gecelik sabahlık için gitmek istiyorum İstanbul'a

Ay bazıları da öyle işte hemen serum falan kuzum serumluk birşeyin yok ki kasılma olduysa da yani. İyi ki çıkmışsın bebekte iyiymiş Allah göstermesin bir daha.

aa canım ck geçmiş olsun evet devlette gercektn cok zor rahatlatmayı bırak acıklama bile yapmıyolar bide uyuz bi doktora denk geldin mi tam üstüne bide laf yiyosun

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza çok şükür her şey yolunda dikkat et kendine .

Ben aldim canim bi kac tane degisik bisey erkekler icin de car yok diyoruz ama

Iyi düşünmüşsün canım. Bende kopegimden sonra başka bir hayvan almam diyordum eve ama iste bizim apartmanın bahçesine doğurdu kedi 2 yavrusu ölünce diğer ikisinide bıraktı gitti bende dayanamadım eve cikardim. Ilk zamanlar öyle zordu ki 2 saatte bir biberonla besle sonra tuvaletlerini yaptır falan. Köpeğin yanina sokmaya korkuyordum. Sonra bir baktım ki çok gitmek istiyor kedilerin yanina bıraktım bir annelik yaptı onlara anlatamam. Bi tanesini malesef bende kaybettim 1 aya yakın bendeydi. Neden oldu hiç anlamadım. Veteriner organ yetmezliği dedi. Cok uzuldum bende tam kendilerini kurtarmış derken. Sonra diğerinide arkadaşım sahiplenmek istedi verdim. Insan karşısına çıkınca dayanamıyor. Bende muhtemelen bebek doğduktan sonra bir de kedi alacağım eve. Yanına arkadaşı varken uslu duruyor benim kızım. Bebegin gelişimi acısından da çok iyi olacağını dusunuyorum. Etrafımda evinde hayvanla buyuyen çocuklara bakınca.

Ben baya alışveriş listemi yaptım kategorilere ayırdım düzenlicem. Bebek alışveriş sitelerindeki eşyalardan kategorilerden esinlendim yazdım baya artık yavaş yavaş alırım. Ayy muzlu sütümü içiyorum başladı hareketleri tepiyor azıcık zaten tam da bu saatlerde başlıyor

Ayyyy kizlar cok yoruldum bugun, kizimdan ayirdigim kiyafetler vardi onlara bir bakim dedim neler var neler yok.. ayyyy resmen benim kizin kiyafetleriyle 3 cocuk daha buyurmus..hemen dogdugunda giyebilecegi kiyafetleri ayirdim battaniler yorganlar haric sadece kiyafeti en buyuk boy valizi doldurdu. Ayrica daha sonra giyebilecegi kiyafetleri de 2 tane daha hurca yerlestirdim.. dogumdan once yikar utuler yerlestirim... kangurusu,cantasi,oturagi,, ayy herseyi var masallah.. bir tek hastane cikisi alicam o da sirf yeni olsun diye..ama cok yoruldum.. saglikli gunlerde giyer insallah bebisim....

Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm ki bugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…