2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??
ben kullaniyorum hatta baska biyerde kalmali gidiyosak yanimda götürüyorum cok alistim. Ama iki model de degil benimki C harfi formunda basit bisi. Ic dolgusu elyaf degil köpük gibi o yüzden cok rahat. Kücük emzirme yastiklari var ya onun 2 metrelik versiyonu gibi.

ben 25 haftalikken yaptiricam randevum o zamana denk geliyor

gecmis olsun canim. Bi tanidigimin da bebeginin kalbinde sorun vardi ama tam bilmiyorum ne oldugunu. Dogar dogmaz ameliyata aldilar suan 1 yaslarinda ve cok sükür herhangi bi sorunu kalmadi.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin zor bir durum ama bak ne güzel erkenden görülmüş çaresi de var ameliyatında riski yoktur inşaallah
Pozitif bakıp kendini teselli etmeye çalış zorda olsa. Çünki senin iyi olmaman bebeği etkiler
İnş sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

Canım geçmiş olsun .üzülme arkadaşısimin oğlu bu sekilde dogdu. Onu 25.haftada normal uzman farketti. Doğumu acibadem Bakırköy'de yapti orda iyi bir çocuk kalp cerrahi varmış . Doğar doğmaz ameliyata aldılar. Bir de iki aylikken tekrar oldu. Şimdi 6 ayda bir medipol megada Abdyllah bey'e kontrole geliyor. Hicbir sıkıntısı yok. Sen de topla kendini bu çaresi olan birsey ben doktorun tam adini öğreneyim mu senin için?

Nerden aldın canm?yorgancılarda yapıyomus heralde bi sorcam ama bilemedim hangisini yaptrsam diye

Ay bazıları da öyle işte hemen serum falan kuzum serumluk birşeyin yok ki kasılma olduysa da yani. İyi ki çıkmışsın bebekte iyiymiş Allah göstermesin bir daha.

Amin canım, boşuna boşuna yedim işte :)

aa canım ck geçmiş olsun evet devlette gercektn cok zor rahatlatmayı bırak acıklama bile yapmıyolar bide uyuz bi doktora denk geldin mi tam üstüne bide laf yiyosun

Sağol canım, aynen öyle birine hatta birilerine denk geldim. Sürekli nöbet değişimi oldu ve doktorlar birbirinden bihaber. Özele gitmesem enfeksiyondan haberim olmayacak.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza çok şükür her şey yolunda dikkat et kendine .

Bı an önce geçsin bu durum, iyi şeyler yaşayalım insallah canim

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim

Yaklasik bir aydır bacaktan yapıyorum canım biraz acıyor göbek gibi degil, hemşirenin eşime öğretmesini isteyeceğim koldan yapsın.
Ama yapamam ben, korkuyorum diyor kocakafali yaaaa

Canim insallah gorundugu gibi degildir...

Sabırlı olmaya çalış canım, sorunu tam bilmiyorum ama doğduktan sonra kalp ameliyatı oldu kuzenimin kızı. Maşallah lise son sınıfta şuan, hiçbir sorun yaşamadı bir daha.

Kızlar bende ayrıntılıya girdim bebeğin kalbinde delik varmış ama fetol eko filan önermedi takip edicez dedi birde 10 gün önce 500 gr 28 cm di başka doktorda bugün 537 gr 28 cm yine acaba cihaz farkı mı yoksa gelişmedi mi moralim bozuk

elasen biraz strese soktular seni ama boşver sonuçta bebişin iyi bu tarafından bak canım.

Inşallah hepimiz ve hamilelik yasayan herkes bebisini sağlıkla kucağına alsın.

Shiva85 belki de köpeğin bebeği sahiplenir hiç belli olmaz çok duygusal bi çocuk gibi hissettim ama kedilerle anlaşmasına bayildimmm. Şu an arkadaşının kedisi yavruladı onlardan birini mı sahiplensem diye düşünüyorum ama doğumdan sonra alsam daha iyi olur diye düşünüyorum bir yandan. Ama illa ki gelicek bi minik duramıyorum deli gibi seviyorum:))))
betulr senin gittiğin hastanede büyük bir hastane ama memorial acıbadem gibi hastahanelere de bi git görüş belki farklı bir bakış açısı olabilir canım. Eğer ki teşhis doğruysa bile allah'a şükür dermansız dert değil. Allah şifa versin güzellikler versin hepimize

Kızlar selam karnım sertleşiyor bugün oğlan üzdü beni eski sezaryen bölgeme sancı girip duruyor korkuttu beni ne olabilir stresten mi acaba akşam üstüm açık yatıyorum gaz olmuşum çok gazım var ondan mı bilemedim kontrolüme var daha

Canım komşumuz vardı 4 kızdan sonra oğlu olmuştu yaşıda büyüktü kadının ve o detaylıya falan girmemişti devlette bakılıyodu doktoruda söylememişti görmemiş sanırım bilmiyorum doğunca öğrendiler yıkıldılar önceden bilmedikleri için farklı bi hastanede ameliyat oldu ve şuan çok tosbik ve maşallah çokda sağlıklı bir bebek tosun gibi üzülme canınıda sıkma ona göre ameliyat olacaksada önceden belirlediğin bi hastanede olur doğumu strese sokma bebeğini inşallah hiç bişey olmaz kuzuya

Imkanin varsa besle bencede. Benim evim bahçeli ve çok hayvanım var kızlarım hep.hayvanlarla iç içe olduğu için hiç korkmuyorlar ve öyle merhametliler ki yavru serçe den yavru kedi ye kadar nerde sahipsiz bir hayvan bulsak ısrarla eve getiriyolar. Çok da güzel bir hobi hayvan beslemek parka gidelim bile demiyo bizimkiler bahçede bütün gün hayvanlarla birlikteler.

Canım belki 10gun onceki fazla ölcmüştür. Bebegin pozisyonu cihazin hassassiyeti etkilidir. Haftana göre 537 cok iyi bir rakam. Benim de mesela normal usgde hep 4-5 gün önde gidiyor ama dopplerde ikili testimi de aynı dr yapmıştı tam haftasiyla uyumlu gidiyor. Sen tüp bebek dr gidecektin gittin mi bu arada?

Bugün gittim canım plasentanın ucu rahim ağzını kapatıyordu artık tam kapalı değil biraz çıkmış ama hala aşağıda dedi işte kalpte delik varmış 1.7 mm miş iki gündür hareket hissetmiyorum pek ama ultrasonda hareketli dedi iki saat yol sürdü sarsıntılı aklım çıkıyor kanamam olacak diye çok yoruldum pişman oldum gittiğime kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi birde 26. Hafta ciğer geliştirici yapacakmış ama tekrar gidermiyim sanmıyorum hiç mutlu çıkamadım kontrolden

Nerden aldın canm?yorgancılarda yapıyomus heralde bi sorcam ama bilemedim hangisini yaptrsam diye
Yurtdisindayim canim ben ordan edindim fotosunu koydum. Hatta sonra emzirme yastigi olarak da kullanabiliriz. Bebegi de böyle koyabiliriz :) bencede yorgancilarda yaptirilabilir cünkü icinin dolgusu ve üst kumasi baska bi numarasi yok. Yastiktan daha yumusak ve köpük kivamli olursa bacak arasindayken ve yastiga sarilirken rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…