- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.341
ben kullaniyorum hatta baska biyerde kalmali gidiyosak yanimda götürüyorum cok alistim. Ama iki model de degil benimki C harfi formunda basit bisi. Ic dolgusu elyaf degil köpük gibi o yüzden cok rahat. Kücük emzirme yastiklari var ya onun 2 metrelik versiyonu gibi.Kızlar hamile yastıgı alan varmı??ben artk yatamıyorum,dönerken acı cekiyorum kalca agrısından.baktım iki tane model var ama emin olamadım hangisini alsam diye tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi??
ben 25 haftalikken yaptiricam randevum o zamana denk geliyorArkadaşlar slm uzun süredir giremiyorum,badana sonrası evin işi bitmedidetaylı ultrasonumuzu olduk çok şükür iyi geçti :)
Bir ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı doktorumuz ama tatil programımızda var bilemedim,28. Haftaya kadar yapabiliriz sorun değil dedi
Sizler kaçıncı haftanızda şeker yüklemesi yaptırdınız?
gecmis olsun canim. Bi tanidigimin da bebeginin kalbinde sorun vardi ama tam bilmiyorum ne oldugunu. Dogar dogmaz ameliyata aldilar suan 1 yaslarinda ve cok sükür herhangi bi sorunu kalmadi.Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin zor bir durum ama bak ne güzel erkenden görülmüş çaresi de var ameliyatında riski yoktur inşaallahKızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Canım geçmiş olsun .üzülme arkadaşısimin oğlu bu sekilde dogdu. Onu 25.haftada normal uzman farketti. Doğumu acibadem Bakırköy'de yapti orda iyi bir çocuk kalp cerrahi varmış . Doğar doğmaz ameliyata aldılar. Bir de iki aylikken tekrar oldu. Şimdi 6 ayda bir medipol megada Abdyllah bey'e kontrole geliyor. Hicbir sıkıntısı yok. Sen de topla kendini bu çaresi olan birsey ben doktorun tam adini öğreneyim mu senin için?Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Nerden aldın canm?yorgancılarda yapıyomus heralde bi sorcam ama bilemedim hangisini yaptrsam diyeben kullaniyorum hatta baska biyerde kalmali gidiyosak yanimda götürüyorum cok alistim. Ama iki model de degil benimki C harfi formunda basit bisi. Ic dolgusu elyaf degil köpük gibi o yüzden cok rahat. Kücük emzirme yastiklari var ya onun 2 metrelik versiyonu gibi.
Ay bazıları da öyle işte hemen serum falan kuzum serumluk birşeyin yok ki kasılma olduysa da yani. İyi ki çıkmışsın bebekte iyiymiş Allah göstermesin bir daha.
aa canım ck geçmiş olsun evet devlette gercektn cok zor rahatlatmayı bırak acıklama bile yapmıyolar bide uyuz bi doktora denk geldin mi tam üstüne bide laf yiyosun
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza çok şükür her şey yolunda dikkat et kendine .
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim
Canim insallah gorundugu gibi degildir...Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Canım komşumuz vardı 4 kızdan sonra oğlu olmuştu yaşıda büyüktü kadının ve o detaylıya falan girmemişti devlette bakılıyodu doktoruda söylememişti görmemiş sanırım bilmiyorum doğunca öğrendiler yıkıldılar önceden bilmedikleri için farklı bi hastanede ameliyat oldu ve şuan çok tosbik ve maşallah çokda sağlıklı bir bebek tosun gibi üzülme canınıda sıkma ona göre ameliyat olacaksada önceden belirlediğin bi hastanede olur doğumu strese sokma bebeğini inşallah hiç bişey olmaz kuzuyaKızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
elasen biraz strese soktular seni ama boşver sonuçta bebişin iyi bu tarafından bak canım.
Inşallah hepimiz ve hamilelik yasayan herkes bebisini sağlıkla kucağına alsın.
Imkanin varsa besle bencede. Benim evim bahçeli ve çok hayvanım var kızlarım hep.hayvanlarla iç içe olduğu için hiç korkmuyorlar ve öyle merhametliler ki yavru serçe den yavru kedi ye kadar nerde sahipsiz bir hayvan bulsak ısrarla eve getiriyolar. Çok da güzel bir hobi hayvan beslemek parka gidelim bile demiyo bizimkiler bahçede bütün gün hayvanlarla birlikteler.Iyi düşünmüşsün canım. Bende kopegimden sonra başka bir hayvan almam diyordum eve ama iste bizim apartmanın bahçesine doğurdu kedi 2 yavrusu ölünce diğer ikisinide bıraktı gitti bende dayanamadım eve cikardim. Ilk zamanlar öyle zordu ki 2 saatte bir biberonla besle sonra tuvaletlerini yaptır falan. Köpeğin yanina sokmaya korkuyordum. Sonra bir baktım ki çok gitmek istiyor kedilerin yanina bıraktım bir annelik yaptı onlara anlatamam. Bi tanesini malesef bende kaybettim 1 aya yakın bendeydi. Neden oldu hiç anlamadım. Veteriner organ yetmezliği dedi. Cok uzuldum bende tam kendilerini kurtarmış derken. Sonra diğerinide arkadaşım sahiplenmek istedi verdim. Insan karşısına çıkınca dayanamıyor. Bende muhtemelen bebek doğduktan sonra bir de kedi alacağım eve. Yanına arkadaşı varken uslu duruyor benim kızım. Bebegin gelişimi acısından da çok iyi olacağını dusunuyorum. Etrafımda evinde hayvanla buyuyen çocuklara bakınca.
Canım belki 10gun onceki fazla ölcmüştür. Bebegin pozisyonu cihazin hassassiyeti etkilidir. Haftana göre 537 cok iyi bir rakam. Benim de mesela normal usgde hep 4-5 gün önde gidiyor ama dopplerde ikili testimi de aynı dr yapmıştı tam haftasiyla uyumlu gidiyor. Sen tüp bebek dr gidecektin gittin mi bu arada?Kızlar bende ayrıntılıya girdim bebeğin kalbinde delik varmış ama fetol eko filan önermedi takip edicez dedi birde 10 gün önce 500 gr 28 cm di başka doktorda bugün 537 gr 28 cm yine acaba cihaz farkı mı yoksa gelişmedi mi moralim bozuk
Bugün gittim canım plasentanın ucu rahim ağzını kapatıyordu artık tam kapalı değil biraz çıkmış ama hala aşağıda dedi işte kalpte delik varmış 1.7 mm miş iki gündür hareket hissetmiyorum pek ama ultrasonda hareketli dedi iki saat yol sürdü sarsıntılı aklım çıkıyor kanamam olacak diye çok yoruldum pişman oldum gittiğime kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi birde 26. Hafta ciğer geliştirici yapacakmış ama tekrar gidermiyim sanmıyorum hiç mutlu çıkamadım kontroldenCanım belki 10gun onceki fazla ölcmüştür. Bebegin pozisyonu cihazin hassassiyeti etkilidir. Haftana göre 537 cok iyi bir rakam. Benim de mesela normal usgde hep 4-5 gün önde gidiyor ama dopplerde ikili testimi de aynı dr yapmıştı tam haftasiyla uyumlu gidiyor. Sen tüp bebek dr gidecektin gittin mi bu arada?
Yurtdisindayim canim ben ordan edindim fotosunu koydum. Hatta sonra emzirme yastigi olarak da kullanabiliriz. Bebegi de böyle koyabiliriz :) bencede yorgancilarda yaptirilabilir cünkü icinin dolgusu ve üst kumasi baska bi numarasi yok. Yastiktan daha yumusak ve köpük kivamli olursa bacak arasindayken ve yastiga sarilirken rahat edersin.Nerden aldın canm?yorgancılarda yapıyomus heralde bi sorcam ama bilemedim hangisini yaptrsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?