2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım korkma bizim akrabamızın kızının oğlunda iki damarda tersti doğdu ameliyat oldu şimdi 3 yaşı bitti çok sağlıklı artık bunlar detaylıda görülünce doğunca müdahale daha kolay ki onun zordu istersen bir perinotoloğa daha git canım

Canım benim üzülürsün tabi evlat bu. Ama birde ıyi tarafından bak erkenden teşhis edildi ya sen umursamaz bi anne olsaydın ya daha sonra başka bi şekilde öğreneydiniz. Allah ım kimseye dermansız dert vermesin çok şükür bunun çaresi var.

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim
Canım kol bacak ve göbek arasında sırayla dönüyorum ben en başından beri..dra son aylarda göbek riskli olur mu diye sordum tam tersi emilimi daha iyi diye o bölgeyi daha çok tavsiye ederim dedi..neresi az morarmış ve acıyorsa oradan yapıyorum ben

Çok üzüldüm Rabbim büyük inşallah anne karnında Rabbim şifasını verir ve zamanında sağlıkla dünyaya gelir meleğin

Slm kızlar yazamadım..dün akşam kısa bir yürüyüş yaptım eve dönünce kahverengi leke gelmişti sabaha kadar bekledim devamı gelmedi şükür..sabah işe gitmedim hastaneye gittim dr benden çok stres oldu ilkide kayıp olunca ve yaş 40 hemen 10 gün rapor ucuda açık kontrol yazıyorum dedi..kısacası evdeyiz kısadan anlattım ama temel nedeni stres birde plesentanın bir ucu rahim ağzına uzanıyor azda olsa oradan kanamış olanilir dedi..bir aptal dişçi kız cuma köprüm düşmüştü yapıştırmak için beni mahvetti ondan oldu büyük oranda..şimdi onun bozduğunu yaptırmak için çarşamba başka bir kliniğe gidicem öyle işte..şöyle 37-38 leri görsekte bebeklerimiz için içimiz rahatlasa hepimizin

Canım dikkat et aynı plasenta sorunu bende var ama benim çok yoğun kanamalarda oldu o zaman rahim ağzını kapatıyordu şimdi biraz açılmış ama dediğin gibi rahim ağzına dayanıyor ayakta kalma ağır iş yapma ani hareket etme dedi doktorum zaten kanamalarımda hep yorulduğumda oldu

Rabbim sana bağışlasın evladını inşallah kötü birşey olmaz bol bol dinlen rahatla

Herkese çok çok teşekkür ediyorum düşünmiyim diyorum ama üzülmemek elde olmuyor . benzer örnekleri duymak bir nebze de olsa içime su serpiyor başka doktora da göstereceğim yalnız perinatoloji doktoru bana bunun trizomi down sendromu ile ilgili bir durum da olabileceğini bebeğin başka bölümlerinde ya da ölçümlerinde bir sıkıntı görülmemesine rağmen %100 trizomi yoktur diyemeyeceğini eğer böyle bir durum söz konusu ise bebeği aldıracaksak amniyosentez yaptırmamız gerektiğini amniyosentez konusunda 1 hafta içinde karar verirsek iyi olacağını söyledi . Ne yapacağımı bilemiyorum . Sizler ne düşünürsünüz bu durumda bu arada 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları normal çıkmıştı.... nifty test yaptırılır mı bu haftadan sonra acaba o da kesin sonuç veriyor galiba . amniyosentez yerine Böyle bir durum çıkarsa aldırcksanız amniyosentez yaptırın diyor dr .

Canim amniyosentezde dusuk yapma enfeksiyon gibi bircok riskine gore icini rahatlatmak icin nifty yaptirmanda faydanvar en azindan dogana dek acaba trizomi var mi dusunmezsin!bence sadece bu yuzden trizomi cikmaz birkac sey bir arada olunca bekleniyor basitce dogunca ameliyatini olur bircok bebek gibi gelir gecer uzulme kafani rahat tut yaptir bir nifty gerisini de dert etme caresiz dert degil sonucta...ne sendromlar dertler var bu detayliyi da bilip ona gore tedbir alalim diye yaptirmadik mi ins kolayca atlatacak bebeginde sende!ayrica aldiracaksaniz yaptirin demek cok dogru gelmiyor dogana dek trizomi mi var mi benim bebegimde duygusu stresi yeter insana...buyuk olasilikla da yok ben sana soylim...sevgiler

Yaa iste bende unutuyorum kendimi hareketli bir yapim var...ani hareket agir is hiz hepsi bende...neyse bakalim dinlkene geze devam etcez..Rabbim esirgesin onu ve hepimizin yavrusunu!

Nifty kac haftalığa kdr yapılıyor bılmıyorum ama amnıyosentez olan çok arkadaşım var. İnan korkulacak birşey değil. Tabiki yaptır. O sıkıntıyla 3-4 ay gecer mi ? Arkadaşımın kuzenının bebeği doğar doğmaz kalpten amelıyat oldu. Hatta bu ameliyat için doğumunu İstanbulda yaptı. Kendısı normal Kütahya da yaşıyor. O da çok üzülmüştü sizin gibi. Ama şuan kızı üç yaşında ve gayet gelişimi, sağlığı yerınde. Allah güç kuvvet versin size, olumlu düşünmeye bakın. Herşey yoluna gırecek, buna odaklanmaya çalışın.

Umarim gorundugu gibi degildir saglikla gelir dunyaya annecigi ve babasinin uzulmesine izin vermez minnaginiz.. telasa kapilmayin tip ve teknoloji cok ilerledi rabbim dermansiz dert verip care aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…