- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.361
Cok tesekkür ederim canm bunu göstereyim ben yorgancılara,daha mantıklı geldi digeri cok buyuktu
Ben en başından beri koldan vuruluyorum canım.eşim vuruyor.arada biraz morarıyor ama idare ediyoruz :))Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim
Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Evet memnuniyeti çokguvenilir mi alisveris yapan var mi?
Canım benim üzülürsün tabi evlat bu. Ama birde ıyi tarafından bak erkenden teşhis edildi ya sen umursamaz bi anne olsaydın ya daha sonra başka bi şekilde öğreneydiniz. Allah ım kimseye dermansız dert vermesin çok şükür bunun çaresi var.Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Canım kol bacak ve göbek arasında sırayla dönüyorum ben en başından beri..dra son aylarda göbek riskli olur mu diye sordum tam tersi emilimi daha iyi diye o bölgeyi daha çok tavsiye ederim dedi..neresi az morarmış ve acıyorsa oradan yapıyorum benKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim
Çok üzüldüm Rabbim büyük inşallah anne karnında Rabbim şifasını verir ve zamanında sağlıkla dünyaya gelir meleğinBugün gittim canım plasentanın ucu rahim ağzını kapatıyordu artık tam kapalı değil biraz çıkmış ama hala aşağıda dedi işte kalpte delik varmış 1.7 mm miş iki gündür hareket hissetmiyorum pek ama ultrasonda hareketli dedi iki saat yol sürdü sarsıntılı aklım çıkıyor kanamam olacak diye çok yoruldum pişman oldum gittiğime kan sulandırıcı iğneye devam etmemi söyledi birde 26. Hafta ciğer geliştirici yapacakmış ama tekrar gidermiyim sanmıyorum hiç mutlu çıkamadım kontrolden
Canım dikkat et aynı plasenta sorunu bende var ama benim çok yoğun kanamalarda oldu o zaman rahim ağzını kapatıyordu şimdi biraz açılmış ama dediğin gibi rahim ağzına dayanıyor ayakta kalma ağır iş yapma ani hareket etme dedi doktorum zaten kanamalarımda hep yorulduğumda olduSlm kızlar yazamadım..dün akşam kısa bir yürüyüş yaptım eve dönünce kahverengi leke gelmişti sabaha kadar bekledim devamı gelmedi şükür..sabah işe gitmedim hastaneye gittim dr benden çok stres oldu ilkide kayıp olunca ve yaş 40 hemen 10 gün rapor ucuda açık kontrol yazıyorum dedi..kısacası evdeyiz kısadan anlattım ama temel nedeni stres birde plesentanın bir ucu rahim ağzına uzanıyor azda olsa oradan kanamış olanilir dedi..bir aptal dişçi kız cuma köprüm düşmüştü yapıştırmak için beni mahvetti ondan oldu büyük oranda..şimdi onun bozduğunu yaptırmak için çarşamba başka bir kliniğe gidicem öyle işte..şöyle 37-38 leri görsekte bebeklerimiz için içimiz rahatlasa hepimizin
Allah razı olsun canın inş hepimiz sağlıkla selametle kavuşuruz zamanındaÇok üzüldüm Rabbim büyük inşallah anne karnında Rabbim şifasını verir ve zamanında sağlıkla dünyaya gelir meleğin
Rabbim sana bağışlasın evladını inşallah kötü birşey olmaz bol bol dinlen rahatlaSlm kızlar yazamadım..dün akşam kısa bir yürüyüş yaptım eve dönünce kahverengi leke gelmişti sabaha kadar bekledim devamı gelmedi şükür..sabah işe gitmedim hastaneye gittim dr benden çok stres oldu ilkide kayıp olunca ve yaş 40 hemen 10 gün rapor ucuda açık kontrol yazıyorum dedi..kısacası evdeyiz kısadan anlattım ama temel nedeni stres birde plesentanın bir ucu rahim ağzına uzanıyor azda olsa oradan kanamış olanilir dedi..bir aptal dişçi kız cuma köprüm düşmüştü yapıştırmak için beni mahvetti ondan oldu büyük oranda..şimdi onun bozduğunu yaptırmak için çarşamba başka bir kliniğe gidicem öyle işte..şöyle 37-38 leri görsekte bebeklerimiz için içimiz rahatlasa hepimizin
Herkese çok çok teşekkür ediyorum düşünmiyim diyorum ama üzülmemek elde olmuyor . benzer örnekleri duymak bir nebze de olsa içime su serpiyor başka doktora da göstereceğim yalnız perinatoloji doktoru bana bunun trizomi down sendromu ile ilgili bir durum da olabileceğini bebeğin başka bölümlerinde ya da ölçümlerinde bir sıkıntı görülmemesine rağmen %100 trizomi yoktur diyemeyeceğini eğer böyle bir durum söz konusu ise bebeği aldıracaksak amniyosentez yaptırmamız gerektiğini amniyosentez konusunda 1 hafta içinde karar verirsek iyi olacağını söyledi . Ne yapacağımı bilemiyorum . Sizler ne düşünürsünüz bu durumdabu arada 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları normal çıkmıştı.... nifty test yaptırılır mı bu haftadan sonra acaba o da kesin sonuç veriyor galiba . amniyosentez yerine Böyle bir durum çıkarsa aldırcksanız amniyosentez yaptırın diyor dr . [/QUO
Canim bugün benimde detayli vardi.kalbinde 3mm den az bir delik var dedi.ama bulundugu yer ve buyuklugune gore pek sorun yaratacak gibi durmuyor dedi.kapanma ihtimali var dedi ama tabiki kesin degil dedi.ense kalinligi burun parmak olcumleri gayet iyi olmasina hatta nifty test yaptirmama ragmen bana da amniyosentez önerdi.icinin rahat etmesini istiyorsan ve maddi durumun iyiyse nifty yaptirabilirsin fakat amniyosentez daha kesin ki dr bana da önerdi ama ben yaptirmayi dusunmuyorum
Canim amniyosentezde dusuk yapma enfeksiyon gibi bircok riskine gore icini rahatlatmak icin nifty yaptirmanda faydanvar en azindan dogana dek acaba trizomi var mi dusunmezsin!bence sadece bu yuzden trizomi cikmaz birkac sey bir arada olunca bekleniyor basitce dogunca ameliyatini olur bircok bebek gibi gelir gecer uzulme kafani rahat tut yaptir bir nifty gerisini de dert etme caresiz dert degil sonucta...ne sendromlar dertler var bu detayliyi da bilip ona gore tedbir alalim diye yaptirmadik mi ins kolayca atlatacak bebeginde sende!ayrica aldiracaksaniz yaptirin demek cok dogru gelmiyor dogana dek trizomi mi var mi benim bebegimde duygusu stresi yeter insana...buyuk olasilikla da yok ben sana soylim...sevgilerHerkese çok çok teşekkür ediyorum düşünmiyim diyorum ama üzülmemek elde olmuyor . benzer örnekleri duymak bir nebze de olsa içime su serpiyor başka doktora da göstereceğim yalnız perinatoloji doktoru bana bunun trizomi down sendromu ile ilgili bir durum da olabileceğini bebeğin başka bölümlerinde ya da ölçümlerinde bir sıkıntı görülmemesine rağmen %100 trizomi yoktur diyemeyeceğini eğer böyle bir durum söz konusu ise bebeği aldıracaksak amniyosentez yaptırmamız gerektiğini amniyosentez konusunda 1 hafta içinde karar verirsek iyi olacağını söyledi . Ne yapacağımı bilemiyorum . Sizler ne düşünürsünüz bu durumdabu arada 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları normal çıkmıştı.... nifty test yaptırılır mı bu haftadan sonra acaba o da kesin sonuç veriyor galiba . amniyosentez yerine Böyle bir durum çıkarsa aldırcksanız amniyosentez yaptırın diyor dr .
Amin canim hepimizinkini!Rabbim sana bağışlasın evladını inşallah kötü birşey olmaz bol bol dinlen rahatla
Yaa iste bende unutuyorum kendimi hareketli bir yapim var...ani hareket agir is hiz hepsi bende...neyse bakalim dinlkene geze devam etcez..Rabbim esirgesin onu ve hepimizin yavrusunu!Canım dikkat et aynı plasenta sorunu bende var ama benim çok yoğun kanamalarda oldu o zaman rahim ağzını kapatıyordu şimdi biraz açılmış ama dediğin gibi rahim ağzına dayanıyor ayakta kalma ağır iş yapma ani hareket etme dedi doktorum zaten kanamalarımda hep yorulduğumda oldu
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım hala göbekten mi vuruyorsunuz ? Göbek iyice çıkınca psikolojik olarak insan rahat edemiyor.Bacak ve koldan da hiç denemedim
Herkese çok çok teşekkür ediyorum düşünmiyim diyorum ama üzülmemek elde olmuyor . benzer örnekleri duymak bir nebze de olsa içime su serpiyor başka doktora da göstereceğim yalnız perinatoloji doktoru bana bunun trizomi down sendromu ile ilgili bir durum da olabileceğini bebeğin başka bölümlerinde ya da ölçümlerinde bir sıkıntı görülmemesine rağmen %100 trizomi yoktur diyemeyeceğini eğer böyle bir durum söz konusu ise bebeği aldıracaksak amniyosentez yaptırmamız gerektiğini amniyosentez konusunda 1 hafta içinde karar verirsek iyi olacağını söyledi . Ne yapacağımı bilemiyorum . Sizler ne düşünürsünüz bu durumdabu arada 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları normal çıkmıştı.... nifty test yaptırılır mı bu haftadan sonra acaba o da kesin sonuç veriyor galiba . amniyosentez yerine Böyle bir durum çıkarsa aldırcksanız amniyosentez yaptırın diyor dr .
Umarim gorundugu gibi degildir saglikla gelir dunyaya annecigi ve babasinin uzulmesine izin vermez minnaginiz.. telasa kapilmayin tip ve teknoloji cok ilerledi rabbim dermansiz dert verip care aratmasinKızlaaar şuan o kadar üzgünüm kibugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?