2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Omega 3 balık yağı yada krill yağında çok zengin Eda Dha içeriyor arkadaşlar.. bende Dombik arkadaşımıza katılıyorum yalnız bilinmesş gereken kanı sulandırıcı etkisi olduğu için benim gibi kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar hergün kullanmasın.. ben haftada 1-2 kapsül krill yağı kullanıyorum daha fazla kan sulandırıcı kullanırken kanama riski yapar yoksa hergün mutlaka kullanırdım..ne kadar balık yesenizde bitkisel omega alsanızda bu seviyede efa dha değerine ulaşamazsınız tavsiyem kan sulandırıcı kullanmayan herkes iyi ve güvenilirliği kanıtlanmış markalardan omega3 hergün kullansın!

Cnm onerebilecegin bir marka var mi ya da kullanan arkadaslar varsa isim alabilir miyim

Kızlar dr gittim bugün çok şükür iyi oğluşum detaylıdaki ense kalınlını yine 5.3 ölçtü ama bu haftalarda normal 6 mm nin üzerine çıkarsa ancak risk olabilir dedi baya kalbine de baktı ekoda delik görülmedi dedim o da göremedi. Yalnız 2 gün geriye düşmüşüz hep 3 gün ilerdeydik 2 hafta önce detaylıda 390 gramdı 500 gram ancak olmuş 22+4 oldum 22+2 çıktı dr sorun değil dedi ve oğlum güldü bize dr hemen yakaladı. Kirpikleri de varmış yüzü baya net çıktı 10 gün sonraya şeker yüklemem var

Yolll
Cnm onerebilecegin bir marka var mi ya da kullanan arkadaslar varsa isim alabilir miyim
Yıllarca annem kullandı bunu eczanelerde bulabilirsin gnc solgar ürünleride güvenilirdir bende red krill oil 500 mg kullanıyorım naturopathica diye bir firmanın...arkadaşımın elinde vardı numune o verdi

Benim doktorum da omega3 konusuna önem veriyor, her kontrolde soruyordu balık yiyormusun, haftada 3 kez yemelisin diye. Ceviz balığın yerini tutmaz diyordu. Son kontrolde artık omega3 takviyesi istedim balık sezonu geçtiği için. Vitamin hapımı değiştirdi. Omega3 içeren regenesis max yazdı. 1 aydır kullanıyorum bakalım nasıl bir faydası olacak

Ben elevit kullaniyorum iceriginde omega 3 yok bu yuzden takviye almak durumda kaldim. Sabahtan baslayip yatana kadar cesit turlu ilac almaktan cok sıkıldım

Ben elevit kullaniyorum iceriginde omega 3 yok bu yuzden takviye almak durumda kaldim. Sabahtan baslayip yatana kadar cesit turlu ilac almaktan cok sıkıldım
İçeriğinde omega3 olan vitamin alabilirsin aslında. Doktoruna söyleyebilirsin. Sabah kan ilacı akşam vitamini içiyorum öğlen de d3 damla. Hiç ilaç içiyormuşum gibi gelmiyor ki nefret ederim ilaçtan. Elime her aldığımda sırf senin için bebeğim diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi

Bu da benim oğlumm..
Maşallah kuzuma ya nasılda gülümsemiş. Annesi burnuda okka gibi maşallah. Cok güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim Detaylida yüzünü yakayalamadi. Bir çikolata ye 10 dk yürü gel dedi doktor bende 2 tane yedim dönsün diye bu seferde çok hareketliydi kollarıyla hep yüzünü kapadı nazlı kızım benim..

Bende elevit kullanıyodum yalnız benim istahimi çok açtı. Doktora söyledim çok kilo aldım dedim. Kesti eleviti . Bari doktora soylıyım de omega 3 kullanıyim .

Sabah ac karina troid kahvalti sonrasi kalsiyum ve vitamin ogleden sonra magnezyum ve omega aksam kan sulandirici ve demir allahtan progestani cikardik gecen hafta icerken geri gelmeye basladi haplar resmen karnim onlarla doyuyor istah yerle yeksan 1kg da kaldim o da bebegin ben eksiye dusuyorum bu hesaba gore

Nordic prenatal kullaniyorum 2 gunde 1 tablet. Normalde gunde 1 tablet 5 aydan itibaren 2 ye cikarin diyor ama ben kan sulandiricida kullaniyorum bu sebeple cikaramayacagim.
Tmm canim sagol doktora filan sormama gerek var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…