2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaa canim nasil da belli erkek oldugu

Evet dimi hiç aşağıya bakmasak bile yüzünden belli sere serpe yatıyordu bizimki dr hiç.utanması da yok açmış.bacakları bak pipisi dedi. çok ilgili doktorum detaylıda adam kendi baktı hiçbişey demedi bakarken kendi doktırum her yerini bak şu organı diye tek tek gösterdi muayene bitmişti işyerindeki koltukta otururken sağ tarafımın çok acıdığını tutulduğunu söyledim tekrar içeri aldı yatırdı böbreğime baktı bebek baskı mı yapıyor diye boyumda kısa ya Allah razı olsun karnımı bile kendisi sildi

Heheh bana pek tesiri olmadi elevitin +1kg
Valla ben tam 14 kilo aldım nasıl aldım bir bilsem.. bizim sülale böyle ama teyzemin kızıda doğuma gidene kadar 30 kilo almıştı normalde çırpı gibi bi kız. Ablamda 25 kilo aldı. Yakın arkadaşım doğum yaptı 64 'le hamile kaldı 68le doğuma gitti normal doğum yaptı. Çıktığında yine 64 tu. Kişiye göre değişiyor sanırım. Ben fazla kiloyu takmiyorum kafama sende az aldım diye takma sakin. Bebelerimiz iyi olsun da

Kızlar selamlar ayrıntılıdan geldim 22+0 ım bugün. İyi dedi şükür yalnız boyu 24 cm kilosu 410 gr biraz küçük sanırım. Sizlerin nasıldı?
Canım maşallah bence iyi bende 22+3 te gitmiştim 435 gr di. Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum sonra kağıtlarda yaziyomu diye baktım bulamadım.

Maşallah canım senin yine profilden biraz göstermiş kendini. Benim kızımı bi türlü çekemedi once arkaya donuktu cikolata ye gel dedi doktor bu sefer de eli kolu durmadi hic. hep eliyle yüzünü kapadı. Kızlar nazlı oluyorlar herhalde biraz.

Kızlar yatarken yada otururken bişey yok ama yürürken karnım taşgibi oluyor okadar sert oluyorki nefes almakta zorlanıyorum ya neden acaba?

Ya kızlar acaba benim oğlan idrar kesemi tekmeliyor olabilir mi ? Önce orda bı sızlama oluyor sonra tuvalete koşturuyorum var mı bu durumu yasayan

Ya kızlar acaba benim oğlan idrar kesemi tekmeliyor olabilir mi ? Önce orda bı sızlama oluyor sonra tuvalete koşturuyorum var mı bu durumu yasayan
Ben canım,kosa kosa wcye gdiyorm ama tuvaletim olmuyo,bildigin asagı vuruyo bazen yön degistiryo o zaman rahat ama bu bikaç gündür asagı vuruyo..

Canım korkma lütfen tansiyon takibi yap ödem var mı yok mu kontrol et. Yapacağımız bir şey yok bazı gebeliklerde olabiliyor. Benim 100 un üzerindeydi şimdi altına indi. Doktorum haftaya bir daha bakacak ondan sonra rahat edicez sanırim.

Yok aslinda 2 sene once yine ayni kilo ile hamile kalmistim onda 20.haftada 57 bunda 50 kilo ama onda bebege kilo yapsin diye copcu baligi gibi ne bulsam zikkimliyordum bunda yaş geregi daha temkinli gidiyorum cunku yediklerim pek bi ise yaramamisti 35haftalik 2250 gr dogum yaptim

Ismini dombik diye koymussun ama 1 kilocuk almissin :) ben ilk aydan bir kilo almistim bile

Kızlar 1.58 boyundayım. 49la hamile kaldım şimdi 54 kiloyum. Eşimin bir arkadaşı da benimle aynı dönemde hamile o da 3 kilo almış ve boyu benden uzunmuş. Sen çok kilo aldın dikkat et diyor bana, moralim bozuldu. 5 kilo çok mu ki ya

Aynen şimdiden nazlı lar bizim kızlar haftaya gösterecek mi bakalım.

Normalde zayıf biriymişsin bence dert etme doğum sonrası hemen verirsin. Yolun yarısını geçtik zaten. Bende çok alcam sanmıştım ama 2 kilo almışım daha dikkat etmediğim halde. Çünkü 70 lerde başladım bende hamileliğe

Canım benim boyum 162-163 falan 50yle hamile kaldım 61 kiloyum :) seninki çok mu bir düşün istersen

Hayat telaşesi yakamı bırakmıyor:) okulların kapanmasına 2hafta daha varmış ben haftaya sanıyordum neyseki o yüzden yarını ev günüm ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…