2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim ben evde balik hic yiyemiyorum..ancak disarda yiyoruz.. onu da kizim sevmiyor diye zorla gidiyoruz o yizden omega 3 almam lazim burdan arkadaslarda 1 . 2 . Isim soylediler bi bakim bakalim eczaneye

Hadi ya doktorun bir şey demiyor mu hiç kilo almamana, gerçi bebeğin sağlıklıysa senin az kiloda olman sorun olmaz
Canim ben evde balik hic yiyemiyorum..ancak disarda yiyoruz.. onu da kizim sevmiyor diye zorla gidiyoruz o yizden omega 3 almam lazim burdan arkadaslarda 1 . 2 . Isim soylediler bi bakim bakalim eczaneye
İşte balık yiyemeyince mecburen omega3 takviyesi verdi doktorum. Doktoruna danışarak al bence canım

Kontrolum haftaya o zaman sorarim canim sagol

Bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu hatta birkac gun onden gidiyor. Sen almasanda olur zayif annelerin bebekleri daha cabuk kilo alir kilolularin ki daha yavas ters orantilidir dedi. Artik amac beni rahatlatmak mi yoksa cidden oyle mi bilmiyorum.

Arada aşağıya baskı oluyormu sanki bi ayağı dışarı çıkacak gibi ya ne bilim değişik bişey benim diğer gebeligimde olmadı

Bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu hatta birkac gun onden gidiyor. Sen almasanda olur zayif annelerin bebekleri daha cabuk kilo alir kilolularin ki daha yavas ters orantilidir dedi. Artik amac beni rahatlatmak mi yoksa cidden oyle mi bilmiyorum.
Yok canım seni rahatlatmak için demiyordur, bebişin gelişimi gayet iyiymiş, hiç kafana takma bence

geçmiş olsun. ben istanbulda caddebostanda zeki şahinoğlu'na gidiyorum 2 hamileliğimde de perinatolog olarak.

kızımda bebeği besleyen 2 damardan birinde çentik (Tıkanıklık) görülmüştü 24a26. haftalarda geçebilir geçmezse düşük ağırlıkta doğabilir bebek denmişti onda dediği gibi 25. haftada geçmişti 3.5kg doğdu kızım.

şimdi detaylıda bunda da aynı şeyi söyledi ama diğerinde geçti bunda da geçer muhtemelen dedi, görücez bakalım.

Kızlar selamlar ayrıntılıdan geldim 22+0 ım bugün. İyi dedi şükür yalnız boyu 24 cm kilosu 410 gr biraz küçük sanırım. Sizlerin nasıldı?

Slm kızlar. bizde bugün kontrole gittik yaşadığım yerdeki Dr göründüm asıl kendi Dr randevum haftaya. Bizim minik 600 gr olmuş bile diğer türlü herşey de yolundaymış. Plesantam yavaştan yukarı çıkmaya başlamış çok şükür. Bu arada ben daha kilo almadım 2 kilo ile devam ediyoruz. Sizlerin nasıl gidiyor

Bizim kız yüzünü göstermedi şimdiden nazlı çıktı

Eklentiler

• IMG_20180522_181011.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selamlar ayrıntılıdan geldim 22+0 ım bugün. İyi dedi şükür yalnız boyu 24 cm kilosu 410 gr biraz küçük sanırım. Sizlerin nasıldı?
Brnimde 22+3 te bakıldı 25 cm 440 gr çıkmıştu artı eksi 60 gr değişir cihazdan cihaza 400-500 gr arası buda çok normal demişti canım aynıyız..

Çok sağol canım benim.Bizde detaylıda güzel bir fotoğraf alamadık çok belli olmadı ama normal kontrolde iyi poz verdi aslında dr ilk baktığında daha bariz bir gülüş vardı ama bize gösterip fotoya basana kadar böyle oldu sanırım benim dr hanımı beğendi bizim oğlan daha iyi çıkıyor. Bana benziyor gibi gözleri babası olacak gibi kirpikleri bile belliymiş ben göremedim ama eli ayağı çok net daha yarım kilocuk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…