2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim rabbim bu mubarek gunlerde sizi tekrardan bir araya getiri insallah....ben hic serbetli tatli yiyemiyorum ama yine de kilo aliyorum ekmek beni bitiriyor..
Sağol canım çokça amin. Aslında sadece bize yarıyor bu ekmektir tatlıdır ama doğumdan sonra da insanın enerjiye ihtiyacı oluyor normalden biraz fazla kilo alsam da sorun etmeyeceğim doğumdan sonra bayağı hırpalanıyor insan, yanında yardımcı ya da aileden birileri yoksa hele yemek yemeye vakit kalmıyor o zaman bu yağlardan harcarız:)

Ankara üniversitesi nin bu konuda bir çalışması varmış. Kök hücre bağışla. Com diye bir siteden bağışçı oluyorsun. Onlar doğum yapacağın hastane ile iletişime geçip kordon kanı alıyorlarmış. Bunun için sadece kargo ücreti talep ediyorlar senden. Kordon kanını kendi ailemiz için saklamak biraz uzak bir ihtimal dediğin gibi bir de çok afaki paralar. Ama bağışçı olup belki bir losemili çocuğun hayatına dokunabiliriz.

Ne kadarlik süredir evlisiniz?
2 yıl oldu canım

Bende ekmek yediğim şu iki haftada üç kilo aldım doktor bana ne dicek merak ediyorum

Kızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?

Benim de ilk kizimda vardi bu zamanlarda bile.
Simdiki kizimda cikmadi :)
Hatta ilkinde boynumda flnda koyulasma olmustu kir gb duruyordu resmen.Gobekteki cikmayinca bari vucudumda da olmaz renk degismesi diye seviniyorum simdilik bakalim :)

Ahahahahhhhh gozumde canlandiniz valla suan cok guldummm
Hiccc kasamam valla.. zamaninda deli gibi paralanirdim aman pis gelin demesinler diye temizde demediler hii oyle mi oyleee pis ev gorun ki pis deyin hakkimi verin en azindan simdi koca kisiside benim ailem gelince umursamiyor kana kan dişe diş

Ahahah gel gel yamacima gel benimkilerde 1 aydir eltinin bebelerine bakmaya gittiler dipnot: yatili bakicilari ve kizin anasi oldugu halde kv namzetleride gidiyor yetisemiyorlarmis cocuklara.. yerseeenn ee tabi 1 ay sonrasi bakim ve tatili hakettiler ya evine gidecegine buraya ucucaklar.. cok gezesi varmis kvnin oglusu kapadokyaya tatil ayarladi.. aslinda kizginligim sanirim kocaya biz burda esek basiyiz bizim tatil denen icattan haberimiz yok bu halde +20aylik bebeyle onlara hizmet edicem etmicem yada arnavut inadim seyrimeye basladi yasli basli insanlarsiniz kirin dizinizi evinizde oturun ramazan mubarek gun hic bi sorunun yok orucunu tut cok gezmek istiyorsan cami cami dolas ay bana geldiler gidiyom kocayi depikleyim eccuh

Kuzum ben verilen nolari aradim ankaradayim malum. Her hastaneye gelemediklerini ayrica kendi ekipleri calistiklarini bu yuzden kendi unileri catisi altinda dogum yapilmasini uygun gorduklerini soylediler. Acikcasi gelmisim 6. Aya bilmedigim doktorun eline emanet olmak istemiyorum dedim kapattim o defteri. Evet bagisci olmak ozellikle minnacik canlara can olabilmek cok muthis bir mutluluk ama ulkemizde malesef prosedurler yuzunden gonullu bagis isinde bile engellenebiliyorsun.

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama Dr. Uma bağlı Ayrıntılı dan sonra daha kontrole gitmedim. Bu hafta gideceğim yapalım derse yaparım. Tetanoz aşısı için çok gerek değil dedi yaptırmadım mesela.

Sanırım bende kötü gelinim:) valla kv ye geldik elimi hiç bir işe sürmüyorum, gerçi o da otur sen diyor ayrı:) bebek haberinden sonra yaşadığımız şehirden taşındı memleketine gitti, şimdi de gelmiş torunumu kimseye emanet etmem, sen 4 gün çalışıyorsun bakarım, dönerim haftasonu diyor. Madem çok heveslisin niye taşındın, sinir oldum kızlar. Ailem bile şaşırdı torunu oluyor sizden kaçıyor. Çok kararsızım ücretsiz izin konusunda kızlar, ne yapayım? Maddi açıdan sorlar ama eşine paslıycam umrumda değil, ben ilgilenmek istiyorum 1 yaşına kadar

O bakarim diyenler isin gercek yuzuyle basbasa kalinca puff hayalet oluveriyorlar.. bence de 1 yasina kadar hic olmazsa anne bebegiyle birebir zaman gecirmeli. Az ile gecinirsin bunun telafisi ileride yapilabilir ama bebeginsiz gecen surenin malesef

İşin içinden çıkabilirseniz 1 yaşına kadar sen bak canım. Onlarda taşınmasaymış bakmak istiyorsa

Geçen gün sormuştun kaçıncı haftalarda yapılıyor diye vaktini bekliyorsun zannettim. İlk gebeliğimde çıkmamıştı ama annem şeker hastası benim o yüzden yaptırmak istedim. Tetanoz aşısı için benim doktorum da artık hijyenik koşullarda doğum oluyor ama ne olur ne olmaz demişti.

Heyyy Allah'ım al birini vur ötekine. Düşüncesizlik diz boyu bunlarda.
Ben dün öyle bir tepikledim ki o kocayı, sabah bı uyandım elinde elektrik süpürgesi ve vileda her yeri temizliyor.
Akilli olsunlar yoksa alırız o minicik akılları

Canım sanirsam sen de ogretmensin . Ben oglumda bir yıl ucretsiz izin kullandim ki annem de kv çok yakın ve musaitkerdi. Ama ben birebir kendim ilgilenmek istedim ve bebeginin bu surecte sana cok ihtiyaci var ve aslında annenin de bebegine. Simdi kızım yolda iki çocuk tek maas olacağız ama yine bir yıl evde olmak isterim. Bence sen de kal bugünler bir daha geri gelmeyecek .Ayrıca ogretmenlik çok yipratici bir meslek eve gelince kendi çocuğuna gücün kalmıyor sana da yazik bazi şeylerden kis ve evde kal derim

O bakarim diyenler isin gercek yuzuyle basbasa kalinca puff hayalet oluveriyorlar.. bence de 1 yasina kadar hic olmazsa anne bebegiyle birebir zaman gecirmeli. Az ile gecinirsin bunun telafisi ileride yapilabilir ama bebeginsiz gecen surenin malesef
Kv kendi annesine bakınca bile offlanıp bana söyleniyor torunda nolur bilmem:) kıyamıyorum bırakmaya, belki bencillik ama anneme gözü kapalı güvenirim çünkü bebek bakıcılığı yapmışlığı bile var, o kadar çok çocuk büyüttü ki. Kv ise patavatsız konuşmaları rahatsız edici nasıl dayanırım bilmiyorum

İşin içinden çıkabilirseniz 1 yaşına kadar sen bak canım. Onlarda taşınmasaymış bakmak istiyorsa
Valla zorlıycaz bi şekilde canım, kendim ilgilenmek istiyorum kıyamıyorum bırakmaya, ilk çocuğum

Öğretmenim cnm lisede, ders saatim az 4 gün, sabah 8 öğlen 12 ama yine de kendim bakmak istiyorum. Konuşacağım eşimle

Canım ben de öğretmenim sana katılıyorum hatta 2 yıl hakkımız var ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum hatta eşim çalışmıyor valla iş bulsun baksın öğretmenlik yıpratıcı

Aynen canim ekmegin bebislere yarari yok.. ben ilk kizima hamileyken ne kadar cok ekmek yemisim demek ki benim kiz 11 yasinda suanda hic ekmek yemiyor hahahah tatli hic yemezdim tatli hastasi kizim.. bu da oyle olur heralde karnimda cok yiyorlar dogunca yemek istemiyorlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…