2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bilmiyorum vala, bildiğin nöbet geçiriyor gibi öyle titredi ki. Allahım korusun valla. Ben hep aynı hissediyorum yani, hiç toplanma hissetmedim bilmiyorum. Hep sanki tekme, karnımın altında. İlk defa göğsümün orda hissettim. Doktor da kafası yukarda demişti, heralde kafası ordadır dedim

İnsanın aklına nerde tuhaf birşey var geliyor gerçekten. Sese tepki vermiştir kuzucuk. İlk hamileğimde yanımdan tır gectı ve şöför kornaya bastı resmen çocuğun ödü koptu, sıçradı. Karnım bir aşağı bir yukarı indi. O zaman demiştim ki, hi yuuu duyuyor. Çünkü biliyorsun görme ve duyma yetileri hakkında hiçbir fikrimiz yok şuan. Boşuna olumsuz düşünüp, kendını yıpratma.

sevcan642 canım nasılsın gittin mı doktora ?

Gitmedim canım umudu kesmişken hatta 10 günün ardından bu gün tatlı yedikten sonda bi dolanma hissettim karnımda.. sonra eşim de elini koydu o da hissetti inşalşah bizimledir ve sağlıklıdır... cumartesi randevuda görücez inşallah

Canım sağlık ocağında sırf kalp atışı dinlemek için cihazlar var yarın sabah erkenden oraya git ve yaşadıklarını anlat hissetmiyorum de onlar sana yardımcı olacaklardır. Hiç korkma inşaAllah bir sıkıntı çıkmayacak için rahat olsun belki çok yordun kendini istemeden üzüldün strese girdin herşey hareketlerin yavaşlamasına sebeptir. Lütfen ihmal etme bu stres ikiniz içinde iyi değil :/

Dun ki randevumda dr um hareketleri hissediyorsun degil mi dediginde evet dedim tmm guzel 25.haftaya kadar birkac gun hissetmezsen korkma bu normal hala hareket alani cok genis aslinda ediyor ama hissetmeyebilirsin demisti belki senin icinde oyle olmustur. Umarim korkulacak bisey yoktur.

Canım bence bebeğin iyidir. Bende hissetmiyorum sandım bir kaç gün senin haftalarında ama sonra bir baktm karnım da hareketler oluyor ama benim hissedeceğim guclukte değil eminim seninde öyledir ama lütfen yarn bir sağlık ocağına git kalbini dinle bizde merak ediyoruz

Bende saklamak çok pahalı ama bi çocuğa umut olurmu diye araştırdım pek bilgi edinemedim bunu gördüğüm iyi oldu bi hakayım belki bi yavruya şifa olur kendimde çokistiyodum ilik bağışçısı olmayı ama çok yıpratıcı bi süreçti okuduğum kadarıyla çok zor allah kimseyi çaresiz bırakmasın bide benden kızılay kan almıyo hepatit geçirdiğim için ilikt bağısındada sıkıntı olabiliyomuş ama bu kordon bağısına bakacağım sağol bilgin için canım başka sına yazmışsın ama bizde nasiplenelim

Canım az da olsa hissediyorsan stres yapma. Genelde 26.haftadan sonra düzenli olmazsa endişelenmek gerekirmiş. Bazen bebeğin duruşu, plasentanın yerleşim şeklide etkiliyormuş. Güzel düşün stres yapma. Stres yaptığım neden hissetmiyorum dediğim zamanlarda gerçekten hissetmiyorum

Çok sevindim canım bak hatasını düzeltmiş. tabi baştan yapmasalar daha iyi ama erkek işte naparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…