2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Belki sesimi duyan olur die yazmıştım
“Bu ne şimdi” demeniz hiç hoşuma gitmedi . İyi günler
bence mesajınız çok açıklayıcı olmamış yani soru mu soruyorsunuz yoksa sizin durumunuzda olup hamile kalan var mı diye merak ediyorsunuz anlaşılmamış
Ondan bu şekilde yazmış bence
bende yanlışlıkla bu topiğe yazdınız diye düşündüm

Canım park yatakların ilk 6\8ay için ara kat ları war bebek yüksekte yatıyor ve hiç zor olmuyor, düzeltmek istedim
Evet ara katı olanlanlar var ama çok sağlam gibi gelmedi gözüme plastik kokusu vs. şikayet edenler olmuş yeni doğan için sanki ahşap beşik doğal boyalı yan bariyeri katlandığı için daha mantıklı geldi ama tabi ihtiyaç olursa daha sonrasın için değerlendiririm önerini

Dün konnuştuk bunu eşimle ne düşünüyorsun diye sordum tıbbın ilerlediğini kordon kanına gerek kalmayıp insanın kendi hücrelerinden üretilebileceğini söyledi yinede tercih sizin sanırım 2500 euro gibi yıllık ücreti var sanırım değer mi değmez mi iyi düşünmek lazım

Doğru diyorsun canım teşekkür ederim önemli olan o bizim bebeğimiz

Erkek kafası çok farklı asla bayan kadar duygusal olmasını beklemiyorum ama seninde hissettiğin gibi adamın göbeğime karşı garip bir tavrı var :)

Benimde tek tesellim inşallah doğunca çok iyi baba olur çünkü şuan hiç mutlu durmuyor bir bebeği olacağı için inşallah doğduktan sonra baba olduğunun farkına varacak. Teşekkür ederim canım

Hamile olmanın zor olduğu bu zamanda rabbim aratmadan tedavisiz nasip etmiş ama umrundamı değil. Aynen son aylar srtık sadece bebeğimi düşünücem

Teşekkür ederim canım dediğin gibi doğduktan sonra baba olacağını kabullenmem gerekiyor fazla şey beklememek lazım demekki

patisserieyumyum canım, ikiniz de kendinize göre haklısınız. Biraz empati biraz anlayış çokça sevgiyle aşılamayacak durum değil çok şükür. Ağzından çıkarken bile pişman oluyor insan ama gururundan geri adım atmıyor, susmuyor çoğu zaman. Nacizane tavsiyem ev işi ne yapıyorsa nasıl yapıyorsa yapsın. Kötü niyet sezmediğin sürece ses etme. Yaptığını beğen teşvik et eşini. Doğumdan sonra en çok onun yardım ve desteğine ihtiyaç duyacaksın. Bebiş geldikten sonra değişeceğine eminim zaten, arkadaşların da dediği gibi şimdi hissedemiyor babalığı.

Bende bircok yerde alınan kanın yetersiz oldugunu okudum banada gereksiz gibi geldi sonra,türkiyede hep bi furya olur herkes yapar sonra fos cıkar ya öle gibi geldi ama

Iyi geceler Eylül anneleri
Verdikleri ilaçlar etkisini gösterir de bu kadar eziyeti boşu boşuna yaşamamış olurum :/

Çok geçmiş olsun, inşallah şifa olur.

O kadar kasılmayla bebeğe birşey olmaz canım. Krem kullanma tabi.

Üzme canını bu kadar. Sonra üzdüğün yanına kar kalıyor. Zaten evliliğin ilk yılları zordur. Yeni bir hayat, yeni sorumluluklar. Üstüne birde maddi sıkıntı gelmiş, e bide minik bir birey. Ikinizde ayrı kasılmışsınız. Bu dönemde gerçekten adamların yaptıkları saçma şeylere takılmamak lazım. Onlar bizim ne yaşadıklarımızı anlayamadıkları gibi, karşıdanda çok duygusuz görünüyorlar biliyorum . Ama baba olduklarında herşey değişiyor. Hiç merak etme sen. O minik bebek onun dünyası olacak. E o zaman yardımcı olacak mı? Çoğu için söylüyorum tabi ki hayır. Ama biz ana olacağız. Herşeyımizi önüne sereceğiz yavrumuzun. Hiçte gocunmayacağız. Allah bıze oyle bır özellik vermiş. İyikide vermiş. Çok şımartılmayı, yardım görmeyi bekleme zaten canım. Annelık seni daha da güçlü kılacak. Bak gör.

Günaydın güzel anneler herkesin mutlu bir pazar geçirmesini diliyirum bugün diyete baslicam doktor ısrarla dikkat etmelisin diyo ekmeği bir kessem gerisi gelicekte ins basarabilirim

Haklısın canım bildiği gibi süpürsün niye laf ediyorsam bende. Sadece biraz ilgi istiyorum ama oda olmayacak anladım inşallah bebek doğunca baba olduğunu anlarda bana karşıda anlayışlı olur

Kızlar bizde isim konusunda eşimle tartışıyoruz.Eşim oğuzhan olsun diyo.Bende ömerasaf veya ömersami istiyorum.Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyo
Erkeklere ömer ismini çok yakistiriyorum ben. Ömer asaf güzelmiş canım.

Doğru annelik insana güç veriyor benimde kendi başıma birşeyleri halletmeyi öğrenmem lazım
Günaydın güzel anneler herkesin mutlu bir pazar geçirmesini diliyirum bugün diyete baslicam doktor ısrarla dikkat etmelisin diyo ekmeği bir kessem gerisi gelicekte ins basarabilirim
Ekmek şu zamana kadar kullanmamıştım ama ramazan geldiğinden beri nutella ve ekmekten başka bişi yemez oldum ve feci kilo alıyorum bence hepimiz ekmeği keselim

Ne kadarlik süredir evlisiniz?

Gerçekten doğunca çok farklı oluyorlar eşim yeğenini bile tutamıyordu 6 aylıkken torba gibi tutuyordu ben de eyvah nasıl baba olacak derken Doğuma girdi bebeğin kordonunu kesti hastahanede sürekli ağzı kulaklarında istemsiz gülümsüyordu bana eee ikinciyi ne zaman yapıyoruz dedi
Gerçekten doğunca çok ilgili baba oldu ki oğlum da aşırı düşkün :)

Maşallah baba oğul Allah muhabbetlerini artırsın inşallah benim oğlum da çok iyi anlaşır babasıyla:) kızçem bana düşkün oğluşu babaya yamayayım bari:)

Hihi gecen dogumda arastirdim saydiklari 80 hastaliga iyi geliyor olayi suan masaldan ibaret sadece ilik kanseri olayi haricinde. Hepsi arastirma modunda daha deney ve denek asamasina gecilmedi bile cogunda ee farzedelim ki hadi deney denek asamasina gecildi en az 10 sene denenmeli tip literaturune gecmesi icin sende bu afaki durum icin her sene dlei paralar vererek o kani muhafaza etmeye calismak zorunda birakilacaksin. Rabbim kimsenin basina hele cocuklari ile dermansiz dert vermesin ama aradigimda benimle konusan kadina okkali 1-2 sordugumda hmm kemkum moduna gecmis biz size konu hakkinda bolgenizde bulunan kisiyle irtibat saglayacagiz dendi ne arandim ne soruldum belli basli uni hastaneleri ise kordon kani bagisi aliyor losemiye katkisi olsun diye ancak bu durumda o uni hastanesinde dogum yapma sarti one suruluyor. Bagisci olmak istersen dusunebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…