2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ha bu arada ilik kanseri mevzusunda ise yine o bebege degil kardesi olurda onda bu hastalik gozlemlenirse ona fayda sagliyor.

Evet ekmeği kesip şöyle biraz kızartalım üzerine tereyağı bal namnamnam. Köy fırınından taze pişmiş ekmek geldi sabah, daha kahvaltımı etmemiştim 2 dilim yedim ki normal ekmek diliminin 3-4 katı bir dilimi:)

12 kilo aldım gözüküyor şimdilik ki asıl kilo alacağım dönem bundan sonrası. Kızımda 12 kiloyla doğuma girmiştim. İnşallah 70 i bulmam

Aynen öyle yap çok rahat oluyor eve gelince baba peşinde oluyor bende çayımı yudumluyorum
Ayy Allah o günleri de gösterecek mi acaba :) iki çocuklu mutlu aile tablosu:) hayalimdekine bile maşallah nazar değmesin.

Gerçi karşımda karpuz suları paçasına inmiş bir kız, evin bilumum yerinde karpuz çekirdeği ve piknik sepetine kadar salonun ortasına dağılmış nazar neresine değsin

Canım cok detaylı bilgi vermişsin cok tesekkür ederim aydınlandım resmen.basarısıda garnti degilmiş ilk kanserinde Allahım korusun tüm evlatlarımızı..ben kök hücre bağışcısıyım cocugumda olsun isterim ama dogum yapma sartı zor gibi zaten doktoruna biraz erken baslaman gerek o biraz zor olur..

Haklısın canım bildiği gibi süpürsün niye laf ediyorsam bende. Sadece biraz ilgi istiyorum ama oda olmayacak anladım inşallah bebek doğunca baba olduğunu anlarda bana karşıda anlayışlı olur
Erkekler maalesef bebek doğduktan sonra baba olmayı yaşayarak öğreniyorlar kadınlar da ki gibi içgüdüsel bi durumları yok ne yazık. Hoş bazıları doğduktan sonra da hamuru bozuksa babalıktan bi haber yaşayabiliyorlar, benim eşimde Ramazan geldi İşler azaldı diye bunalımda bi tripler bi uzaklıklar kendi haline bıraktım konuşmuyorum dünden beri. Sen de boş ver kendin hamileliğinin tadını çıkar insan özlüyor sonra karnında ki kıpırtıları

Kızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?

Rica ederim ne demek guzel anne.. bilgi payladildikca bi anlam kazanir.. opuyorum kocaman

Kızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?
Her hamilelikte çıkacak diye bi şart yok canım bende hiç çıkmadı mesela

30+dan sonra cikiyor yada her dogumun kendine has durumu ile cikmaya biliyor. Bosver cikmasin cok guzel bi goruntu olmuyor zaten :))

O Harika oluyor işte mangalların vazgeçilmezi o tereyağlı kızarmış ekmekkk bende o kadar aldım 80i bulmasam şükür 70im zaten şuan senin durumlar nasıl döndün mü şilede misin hala? Nasılsın

Bende o çizgi var ne zamandır var bilmiyorum ama. Çıkmaya da biliyormuş o çizgi herkeste.

Canim benimkizimdaykende cikmamisti... bunda da cikmadi herkeste cikmiyor bildigim kadariyla

Saliya pek giymetli kv ve kp im geliyor ev dandini koca kisisi telasla kapi pencere dolap siliyor ben napiyorum amaaan geliyolarsa geliyorlar diyerek serildim keyif yapiyorum.. karsinizda kotu gelin muallaaa
Ahahahahhhhh gozumde canlandiniz valla suan cok guldummm

O Harika oluyor işte mangalların vazgeçilmezi o tereyağlı kızarmış ekmekkk bende o kadar aldım 80i bulmasam şükür 70im zaten şuan senin durumlar nasıl döndün mü şilede misin hala? Nasılsın
Şiledeyim canım bizim işler karışık biliyorsun, ne zaman nereye gideceğim belli değil. İyi diyelim iyi olalım sabretmeye çalışıyorum bazı şeylere. Evimi eşimi düzenimi çok özledim. Zaman geçsin herşey yoluna girsin diye dua ediyorum. Yemeğe, tatlıya verdim kendimi sıkıntıdan. Hiç denemediğim tatlıları yapıyorum şerbetli tatlı sevmeyen ben şekerparenin müptelası oldum yanında dondurmayla beraber. Şükür şeker çıkmadı da yiyorum bol bol. Srn ne zaman yaptıracaksın şeker yüklemesini

Canim rabbim bu mubarek gunlerde sizi tekrardan bir araya getiri insallah....ben hic serbetli tatli yiyemiyorum ama yine de kilo aliyorum ekmek beni bitiriyor..

Saliya pek giymetli kv ve kp im geliyor ev dandini koca kisisi telasla kapi pencere dolap siliyor ben napiyorum amaaan geliyolarsa geliyorlar diyerek serildim keyif yapiyorum.. karsinizda kotu gelin muallaaa

Ben de bu aralar takmış vaziyetteyim.
Cuma günü aramış napiyorsun diyor yatıyorum diyorum neden diyor, doktor dinleneceksin dedi ya hatırlamıyor musun dedim. Hiii diyor. Yemeği kim yapıyor diyor. Oglun yapıyor diyorum amann o bı menemen bile yer aramaz o yemek diyor. Sinirlerim zipladi, o ne yerse yesin banane! benim yediğim önemli dedim. Bi de diyor ki bayramda geleceğiz biz 3 günlüğüne. Doktor izin verirse annemlere gideceğim ben dedim, duymazliktan geldi. Geçen sene düşük yaptım 1 kere gelmedi, bu sene tüp bebek, istirahat derken 5 aydır evdeyim kardeşim annem sağolsunlar nerdeyse hep yanımdaydılar. Bu hanımefendi üç günlüğüne gezmeye gelecek! Eşime eğer bana bakmaya gelcekse gelsin yoksa ben kimseyi kabul etmiyorum dedim. Bisey diyemedi tabi.
Al bir kötü gelin de burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…