- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.961
Doğru annelik insana güç veriyor benimde kendi başıma birşeyleri halletmeyi öğrenmem lazım
Ekmek şu zamana kadar kullanmamıştım ama ramazan geldiğinden beri nutella ve ekmekten başka bişi yemez oldum ve feci kilo alıyorum bence hepimiz ekmeği keselim
Ayy Allah o günleri de gösterecek mi acaba :) iki çocuklu mutlu aile tablosu:) hayalimdekine bile maşallah nazar değmesin.Aynen öyle yap çok rahat oluyor eve gelince baba peşinde oluyor bende çayımı yudumluyorum
Canım cok detaylı bilgi vermişsin cok tesekkür ederim aydınlandım resmen.basarısıda garnti degilmiş ilk kanserinde Allahım korusun tüm evlatlarımızı..ben kök hücre bağışcısıyım cocugumda olsun isterim ama dogum yapma sartı zor gibi zaten doktoruna biraz erken baslaman gerek o biraz zor olur..Hihi gecen dogumda arastirdim saydiklari 80 hastaliga iyi geliyor olayi suan masaldan ibaret sadece ilik kanseri olayi haricinde. Hepsi arastirma modunda daha deney ve denek asamasina gecilmedi bile cogunda ee farzedelim ki hadi deney denek asamasina gecildi en az 10 sene denenmeli tip literaturune gecmesi icin sende bu afaki durum icin her sene dlei paralar vererek o kani muhafaza etmeye calismak zorunda birakilacaksin. Rabbim kimsenin basina hele cocuklari ile dermansiz dert vermesin ama aradigimda benimle konusan kadina okkali 1-2 sordugumda hmm kemkum moduna gecmis biz size konu hakkinda bolgenizde bulunan kisiyle irtibat saglayacagiz dendi ne arandim ne soruldumbelli basli uni hastaneleri ise kordon kani bagisi aliyor losemiye katkisi olsun diye ancak bu durumda o uni hastanesinde dogum yapma sarti one suruluyor. Bagisci olmak istersen dusunebilirsin.
Erkekler maalesef bebek doğduktan sonra baba olmayı yaşayarak öğreniyorlar kadınlar da ki gibi içgüdüsel bi durumları yok ne yazık. Hoş bazıları doğduktan sonra da hamuru bozuksa babalıktan bi haber yaşayabiliyorlar, benim eşimde Ramazan geldi İşler azaldı diye bunalımda bi tripler bi uzaklıklar kendi haline bıraktım konuşmuyorum dünden beri. Sen de boş ver kendin hamileliğinin tadını çıkar insan özlüyor sonra karnında ki kıpırtılarıHaklısın canım bildiği gibi süpürsün niye laf ediyorsam bende. Sadece biraz ilgi istiyorum ama oda olmayacak anladım inşallah bebek doğunca baba olduğunu anlarda bana karşıda anlayışlı olur
Sağol canım hepsi bi melek kadar güzeller maşallah
Sağol Allah razı olsun. Rabbim her birimize teker teker zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMaşallah kocaman olmuş annesi de bu tatlılık nedir yani. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.
Sağol canım cümlemiz evladıyla inşallah
Rica ederim ne demek guzel anne.. bilgi payladildikca bi anlam kazanir.. opuyorum kocamanCanım cok detaylı bilgi vermişsin cok tesekkür ederim aydınlandım resmen.basarısıda garnti degilmiş ilk kanserinde Allahım korusun tüm evlatlarımızı..ben kök hücre bağışcısıyım cocugumda olsun isterim ama dogum yapma sartı zor gibi zaten doktoruna biraz erken baslaman gerek o biraz zor olur..
Her hamilelikte çıkacak diye bi şart yok canım bende hiç çıkmadı meselaKızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?
30+dan sonra cikiyor yada her dogumun kendine has durumu ile cikmaya biliyor. Bosver cikmasin cok guzel bi goruntu olmuyor zaten :))Kızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?
O Harika oluyor işte mangalların vazgeçilmezi o tereyağlı kızarmış ekmekkkEvet ekmeği kesip şöyle biraz kızartalım üzerine tereyağı bal namnamnam. Köy fırınından taze pişmiş ekmek geldi sabah, daha kahvaltımı etmemiştim 2 dilim yedim ki normal ekmek diliminin 3-4 katı bir dilimi:)
12 kilo aldım gözüküyor şimdilik ki asıl kilo alacağım dönem bundan sonrası. Kızımda 12 kiloyla doğuma girmiştim. İnşallah 70 i bulmam
Bende o çizgi var ne zamandır var bilmiyorum ama. Çıkmaya da biliyormuş o çizgi herkeste.Kızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?
Canim benimkizimdaykende cikmamisti... bunda da cikmadi herkeste cikmiyor bildigim kadariylaKızlar merhaba birşey soracağım kızımda göbek deliğimin altında sonrasında da üstünde kahverengi çizgi belirginleşmişti. Bunda 26. Haftanın içindeyiz daha yok. Daha erken mi çıkan var mı?
Ahahahahhhhh gozumde canlandiniz valla suan cok guldummmSaliya pek giymetli kv ve kp im geliyor ev dandini koca kisisi telasla kapi pencere dolap siliyor ben napiyorum amaaan geliyolarsa geliyorlar diyerek serildim keyif yapiyorum.. karsinizda kotu gelin muallaaa
Şiledeyim canım bizim işler karışık biliyorsun, ne zaman nereye gideceğim belli değil. İyi diyelim iyi olalım sabretmeye çalışıyorum bazı şeylere. Evimi eşimi düzenimi çok özledim. Zaman geçsin herşey yoluna girsin diye dua ediyorum. Yemeğe, tatlıya verdim kendimi sıkıntıdan. Hiç denemediğim tatlıları yapıyorum şerbetli tatlı sevmeyen ben şekerparenin müptelası oldum yanında dondurmayla beraber. Şükür şeker çıkmadı da yiyorum bol bol. Srn ne zaman yaptıracaksın şeker yüklemesiniO Harika oluyor işte mangalların vazgeçilmezi o tereyağlı kızarmış ekmekkkbende o kadar aldım 80i bulmasam şükür 70im zaten şuan senin durumlar nasıl döndün mü şilede misin hala? Nasılsın
Canim rabbim bu mubarek gunlerde sizi tekrardan bir araya getiri insallah....ben hic serbetli tatli yiyemiyorum ama yine de kilo aliyorum ekmek beni bitiriyor..Şiledeyim canım bizim işler karışık biliyorsun, ne zaman nereye gideceğim belli değil. İyi diyelim iyi olalım sabretmeye çalışıyorum bazı şeylere. Evimi eşimi düzenimi çok özledim. Zaman geçsin herşey yoluna girsin diye dua ediyorum. Yemeğe, tatlıya verdim kendimi sıkıntıdan. Hiç denemediğim tatlıları yapıyorum şerbetli tatlı sevmeyen ben şekerparenin müptelası oldum yanında dondurmayla beraber. Şükür şeker çıkmadı da yiyorum bol bol. Srn ne zaman yaptıracaksın şeker yüklemesini
Saliya pek giymetli kv ve kp im geliyor ev dandini koca kisisi telasla kapi pencere dolap siliyor ben napiyorum amaaan geliyolarsa geliyorlar diyerek serildim keyif yapiyorum.. karsinizda kotu gelin muallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?