- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.001
Ayy maşallah canım çok sevindim :) bizim ki gönül almayı da beceremiyor maalesefKızlar bugün sınavda görevliydim sabah eşimi uyandırmadım bile çektim kapıyı çıktım öğleden sonra beni almaya gelmiş. Eve bir geldimki çalışma masasını bir sürü kitabını falan atmış beşiği koymuş masanın yerine balkonu düzenlemiş dolapların içlerini düzenlemiş ben bir ay uğraşırdım bunların hepsine. Bebeğin eşyalarını şöyle yaparız dolap alırız şuraya koyarız falan baya gönlümü aldı. Bende akşama pizza yapıyorum ona
Çok kötüymüş bilmiyordum. Allah hastalara yardim etsin.Kuzum ben verilen nolari aradim ankaradayim malum. Her hastaneye gelemediklerini ayrica kendi ekipleri calistiklarini bu yuzden kendi unileri catisi altinda dogum yapilmasini uygun gorduklerini soylediler. Acikcasi gelmisim 6. Aya bilmedigim doktorun eline emanet olmak istemiyorum dedim kapattim o defteri. Evet bagisci olmak ozellikle minnacik canlara can olabilmek cok muthis bir mutluluk ama ulkemizde malesef prosedurler yuzunden gonullu bagis isinde bile engellenebiliyorsun.
Ben kızımda elmayı çok yemiştim şimdi kendisi de elma hastası iiba diye elma istiyor bir kaç gün yemese :)Aynen canim ekmegin bebislere yarari yok.. ben ilk kizima hamileyken ne kadar cok ekmek yemisim demek ki benim kiz 11 yasinda suanda hic ekmek yemiyor hahahah tatli hic yemezdim tatli hastasi kizim.. bu da oyle olur heralde karnimda cok yiyorlar dogunca yemek istemiyorlar heralde
Ve mutlu sonKızlar bugün sınavda görevliydim sabah eşimi uyandırmadım bile çektim kapıyı çıktım öğleden sonra beni almaya gelmiş. Eve bir geldimki çalışma masasını bir sürü kitabını falan atmış beşiği koymuş masanın yerine balkonu düzenlemiş dolapların içlerini düzenlemiş ben bir ay uğraşırdım bunların hepsine. Bebeğin eşyalarını şöyle yaparız dolap alırız şuraya koyarız falan baya gönlümü aldı. Bende akşama pizza yapıyorum ona
Evet gaz için faydalıymış canım çektiKızlar tam kiraz mevsimi yediğiniz kirazların çekirdeklerinden miniklerinize kiraz çekirdeği torbası yapabilirsiniz.
Yok mu orda kirazEvet gaz için faydalıymış canım çekti
Var var aldık geçen hatta burda çilek tarlaları var kabını alıp gidiyorsun doyasıya yiyip topluyorsun ve çıkışta topladığına para veriyorsunYok mu orda kiraz
Ay ay ne güzelmiş afiyet şeker olsun :) kirazı çileği bolca ucuza yiyemedik bu sene 8 liradan aşağı inmedi kilosu. Bahçedeki çilekler çıktı da kirazları kuşlar bırakmadı bize :))Var var aldık geçen hatta burda çilek tarlaları var kabını alıp gidiyorsun doyasıya yiyip topluyorsun ve çıkışta topladığına para veriyorsun
Oy kıyamam kuzum benim gerçekten çok duygusalız ve ilgi istiyoruz süreklide değil arada bir anlayışlı olsalar yeter. Sizde çayınızı için tatlınızı yiyin barışın üzme tatlı canını dün ben ağladıkça bebişde hareket etti ağlama dercesine üzmeyelim bebeklerimizideAyy maşallah canım çok sevindim :) bizim ki gönül almayı da beceremiyor maalesefeli ayağına karışmış vaziyette sabah kahvaltıyı hazırlamış yemeden beklemiş gelip gidip ağlama lütfen gel 1-2 lokma ye nolursun vs dedi durdu ancak..özürler vs ama kırılınca bende toparlayamıyorum bir daha.11 i geçiyordu zoraki kalkıp iki lokma yedim 2-3 e kadar dalga dalga ağladım kendimi şimdiden çok yalnız hissediyorum ona da söyledim..nerede seni yalnız bıraktım diyor hormonlardan mı böyleyiz lohusalıkta napcaz bilmem neyse işte adamcağız eli kolu bağlı sus pus oturuyordu sizleri okuyunca tatlı mı alsak dedim alt katımız pastane koşarak gitti şimdş çay koyacakmış bu bizde barış demek aramız iyi değilse tek başına çay da içemez :) atlatmaya çalışıyorum ama düşünceli duyarlı müşfik eş olsun istiyorum hamurunda yok nafile
O nasıl bişiki ben hiç bilmiyorumKızlar tam kiraz mevsimi yediğiniz kirazların çekirdeklerinden miniklerinize kiraz çekirdeği torbası yapabilirsiniz.
Domates alerjiye en çok neden olan besinlerden zaten canım. Bağışıklığımız değişiyor işteKızlar uzun zaman aldı ama sonunda keşfettim. Bazen yemek yedikten sonra deli gibi kaşınıyordum. Özellikle yüzüm.
Çiğ domates ve baharat yemedigim zaman hiç kaşinmiyorum.
Daha önce yoktu hamilelikte oldu. Daha neler gorecegiz bakalım bu yolculukta
Domates alerjiye en çok neden olan besinlerden zaten canım. Bağışıklığımız değişiyor işte
Yok be canım duymadim hic öyle bir şey ama normaldir bence ya da çekiç sesinden urkmustur yüksek sesleri anlamlandiramiyorlarmis ama çok irkiliyorlarmis diye duymuştum. Az önce burda yazanlari okuyunca farkettim gercekten benim kızım da gergin oldugumda çok hareketleniyor resmen karnim dalgalaniyor ama bu tam tersi diye biliyordum ben anne yorgun ve gergin olduğunda bunu bir tehdit olarak algılayip top gibi kıvrılirlarmis anne özelikle uzandiginda çok mutlu olur ve oynarlarmis ama bizde durum şuan tam tersi sizde nasıl?Kızlar ya bişi sorucam, bugün eşim balkonda iş yapıyordu, ahşap oyuyordu, yani düzenli aralıklarla çekiçle vuruyordu. Bebek heralde başı tam sol göğsümün altında, tam 3 defa çok değişik hareketler yaptı. Yani hıçkırık değil de sanki nöbet geçiriyormuş gibi istemsiz hareketler yapıyormuş gibi, çok hızlı titriyormuş gibi. Acayip kafama takıldı. Bir de düzenli sese bu tepkiyi verince, epilepsi falan Allah korusun. Türkçe konu ile ilgili bişi bulamadım ama ingilizce çok fazla örnek buldum. Anne karnında epilepsi krizi geçiriliyormuş ama bu hissettiklerimin normal olduğu da yazıyor... off çok moralim bozuldu. Duyan eden, buna benzer hareketler hisseden var mı?? 11inde doktor randevum, doktora telle falan da sormak istemiyorum yüz yüze konuşmak anlatmak en sağlıklısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?