2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Mina ismini çok beğeniyorum ama eşim istemiyor koymamızı. Bir kedimiz var di mia ona benzetiyor söylerken. yoksa bende mina istiyordum. Nefes te güzelmiş ama ben oyumu ikisine veriyorum.

Öykü ismi güzelmiş canım. Bir tanıdığım kızına öyküm koymuştu çok tatlı ve cici bir kız. Onu da düşünebilirsin.

Oyku ismi bence de cok guzel canim

Kızlar ben büyük ihtimalle bebek doğduktan 2 ay sonra çalışmaya başlıycam.Sağma makinası kesin gerekir mi sizce.Tecrübesiz olmak çok kötü.Ne almam lazım ne gerekir ne lüzumsuz olur hiç bi fikrim yok malesef

Tatliyi seviyorlar bu sipalar... benimde esim ilk defa defa tekmeledigini dun sabah hissetti.. hep tekmeliyordu babamiz elin katinca geri cekiyordu esim bile cok mutlu oldu hissedimce.. bemde diyorum ya bir an once dogsada evimiz misss gibi benek koksa

Normal rapor hakkımız 20 gün canım 40 gün değil ben de artık sürünerek gidiyorum doğumdan sonra rapor alicam diye 3 gün kullandım 17 gün kaldı sonrası heyet ya da ücretsiz izin olacak duruma gore ama ben seneye okula hiç dönmeyi düşünmüyorum biraz yorucak tabi tek maaş ama ilk bebişim kendim bakmak her anını yasamak istiyorum o yüzden de ücretsiz izin alicam mecburen. Ya anlamıyorum gerçekten 8+8 hafta veriyor devlet ama neden ??? Düşünsene 8 haftalık bebeği bırak gel diyor en azından 6 ay olması lazım hadi tam maaş vermese bile yarım maaş vermek gibi bir düzenleme yapılmalı. 8 haftalık bebeği kime bırakıp ise gideyim ? Kendi evlâdım başkasının elinde minicik bebek sen gel diğer çocuklara merhamet göster sabır göster ilgilen diyor olabilir mı? Çok zor. Aklın evde bebeğindeyken nasıl olacaksa ???
Işte bu yüzden tek maaş olsun bebeğim benimle olsun diye düşünüyorum yapacak bisi yok

dimiii onlar daha mutlu oluyo sanki
doğsunlarda sag salim yeni bebek olan evleri hep cok sevmişimdir kokuları huzuru bütün evi sarıyo

Emin misin canım, ben araştırdım bir yıl içinde 40 gün rapor hakkın var. 40 günden sonra heyet raporu almak zorundasın. 20 gün rapor dolunca maaştan kesinti oluyor diye biliyorum ben. Yönetmelikde öyle yazıyor

Kızlar doğumdan sonra ziyarete gelenler için bir şey yaptırıyor musunuz? Ben daha hiç bir şey de almadım aslında bundan başlamam da saçma olacak.
Ben isim yazılı magnet yaptırıyorum baby shower için bir se tohumlu kalemleri beğendim onu da doğum için yaptırıcam üzerine istediğin yazıyı yazıyorlar kutusunu da süslü püslü yapıyorlar benim hoşuma gitti fikrim değişmezse onu yaptırıcam insta da sayfalar var bakıp inceleyebilirsin. Farklı fikirler varsa ben de kopya çekebilirim

Okulda doğum yapip rapor kullanan arkadaşlar var onlara sormuştum nasıl yaptınız diye bu şekilde anlattılar ama yarin idareye de sorarım tekrar canım hem sana hem kendime kesin bilgi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…