2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Belinayın hiç bir anlamı yok ayı belemek ayı kapatmak demek canım aklında bulunsun diye yazdım hande mina güzel

Bende yaptırdım bugün sadece 50 verdiler yüksek çıktı dahileyeye gittim cuma günü 3 saatlik olandan yapcak benimde çok moralim bozuldu nolcak bakalım

Evet nasıl diyebiliyorlar bir de gereksiz diye anlamıyorum ben bunu yaptırmasam nereden bilicem sorunumu ki bebekte gereksiz kiloya ve doğuştan diyabetiğe neden olabiliyormuş gideyim bakalım ne diyecek.

Bende yaptırdım bugün sadece 50 verdiler yüksek çıktı dahileyeye gittim cuma günü 3 saatlik olandan yapcak benimde çok moralim bozuldu nolcak bakalım

Biz endokrinden aldık öyle dedi doktorum ama ne yapacak bilmiyorum tekrar yükleme yapacak mı neye bakacak. Aç giderim yine de belki bana da tekrar bakar. Çok moralini bozma sende canım seninki benden düşük çıkmış çok sorun olmuyor ama bebeğin kilosu iri olabiliyor normal doğumu zorlaştırıyor ve şeker biraz bebeğe de geçtiği için yoksa gelişmesinde bir sıkıntı olmuyormuş biraz dikkat etmeyle de düşüyormuş bebeğin gelişimi için de yemek zorundayız

Ayy inşallah bir daha ki baktıklarında düşer hepimizin de bebeğe etkisi olmasın yeter

canım emin ol o maaş yeter size bebeğinin en güzel anları bir daha gelmeyeek ben oğlumda 2 yıl ücretsiz izin aldım sen yine öğretmensin ben memurum yaz kış yok ankaradayım trafik yol çok yorucu iki yıl doya doya geçirdim oğlumla zaman şimdi 2.5 yaşında hala çok zor ama biraz toparlandı doğum izni kesinlikle çok çok az hemen bitiyor ben kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorum ama kısmet artık dayanamazsam 32 de bırakacam kızım da da iki yıl yine evdeyim oğlumun da bana ihtiyacı var

Kızlar nasılsın ben çok giremiyorum taşınma aşamasında olduğumdan ama okuyorum mesajlarınızı hep arada yazabiliyorum evdeki işler bitmiyo bi türlü taşınamıyorum sinirlerim bozuldukça bozuldu eşimlede habire birbirimizi yiyip duruyoruz kv sürekli eşimi iftara çağırıyo sadece eşimle 2 kere iftar yapabildim üzülüyorum tek yiyorum evde eşim gelincede tartışıyoruz zaten taşınmanın vermiş olduğu stress var düzen bozmak yeni düzen kurmak e bide doğuma az kaldı haliyle iyice yıprandığımı düşünüyorum kv sürekli oğlunu çağırıyoe bugün yine çağırmış beni aramış bişey istemek için o an açamadım tam 1 dakika sonra aradım geri ve bana attığı mesaj seni aradım duymadın mı bilerek açmadın mı bilmiyorum da ara beni 1 dakikada nasıl yazdıysa bunu annem gelicek taşınmama yardım etmek için annemle gitmek istiyorum çok bunaldım eşimde anneysiyle kalsın zaten eve geldiği yok acaba abartıyomuyum yada bu daha büyük sorunlara yol açarmı gidip ailemde kalmam çok bunaldım cidden sinirimden çok kasılıp çok ağlıyorum uzaklaşmak iyimi gelir iyice sıkıntımı oluşturur siz ne dersiniz

Ayy inşallah bir daha ki baktıklarında düşer hepimizin de bebeğe etkisi olmasın yeter

İnşallah canım ben hiç beklemiyordum çünkü gerçekten öyle tatlı falan tüketen biri değilim makarna pilav fazla yemem sadece ekmeği biraz kaçırıyorum ama bu kadar çıkacak kadar da değil hamurişi zaten yapmıyorum kek börek falan nasıl oldu anlamadım gebelikten dolayı oluyormuş sanırım asıl gebelikten önce kendi şekerimiz varsa sorunmuş yoksa gebelik şekeri zaten düşüyormuş gebelikten sonra ama insülin falan verirler mi diyorum

kızlar şeker yüklemesi yaptırmaya başlamışsınız. benim doktorumda yaptırılması taraftarı. muhtemelen yakın zamanda benden de isteyecek. ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum, herhangi bir hastane ile çalışmıyor. bu durumda şeker yüklemesini nasıl ve nerede yaptırıyorsunuz? aranızda bu durumda olup yaptıran var mı?

Sağlık ocağında yaptır dedi doktorum orda yaptırabilirsin bende orda yaptırcam

Ali cemAl sanki Sli Kemal miş de laz olduğundan cemal diyormuşsun gibi olmuyor mu , bana öyle geldi biraz. İlla bu ikisinden biri olacaksa cemal mert diyorum.

canım ben ilk kızıma hamileyken bana da 100 lük yapılmıştı

Evet nasıl diyebiliyorlar bir de gereksiz diye anlamıyorum ben bunu yaptırmasam nereden bilicem sorunumu ki bebekte gereksiz kiloya ve doğuştan diyabetiğe neden olabiliyormuş gideyim bakalım ne diyecek.
işte hep söylüyorum. canan karatay kendi alanı olmayan konularda insan sağlığını riske atacak şeyler söylüyor. gebelik şekeri çok önemli bir konu.zaten şeker yüklemesi yaptırmayın açıklamasından sonra mahkemeden ceza almıştı

Sağlık ocağında yaptır dedi doktorum orda yaptırabilirsin bende orda yaptırcam

ben sağlık ocağına hala hiç gitmedim beni arayan soran da olmadı. bu cumartesi doktorumda randevum var, tetenoz aşımı da onun hemşiresi yapacak.

direk şeker yüklemesi yapılacağı zaman gitsem bişey derler mi acaba

Hande ismini seviyorum.
Kızım olsaydı eğer ceyda, beyza, betül, ece, inci, ipek... bu isimler vardı aklımda

Ne diyecekler canım bu onların görevi, hatta takibini yapmadıkları için suçlu bile sayılabilirlet. Benim kayıtlı olduğum sağlık ocağındaki ebem orada olmamama rağmen kaydım orada olduğu için her ay bilgi alır yapmam gerekenleri söyler ilgilenir sağolsun

Kayıt yaptırmadınmıki bizimkiler habire arıyo bunaltıyolar beni orda da takibin yapılması lazım hiçmi gitmedin alırlar mecbur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…