2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar doğumdan sonra ziyarete gelenler için bir şey yaptırıyor musunuz? Ben daha hiç bir şey de almadım aslında bundan başlamam da saçma olacak.

Nefesi ben de düsünmüstüm sonra vazgectim. Ama cok anlamli bi isim ömürlük yani. Bebekken de olur yaslandiginda da

"Miray çok güzel harika isim bence mükemmel " (Not: Kendi ismiydi )

Nefes teyze diyince bi tuhaf oldu ama Nefes Hanim güzel diil mi :)) zaten bundan 50yil sonra teyze amca olarak söylenince isimlerin cogu bi enteresan olcak :)
O günler hiç gelmeyecek gibi. Ben kızlara diyorum ki evlenip çocuğunuz olduğunda bir teyzesi bir da dayisi olacak. Sonra kendi söylediğime kendim sasiriyorum:)

Kızlar doğumdan sonra ziyarete gelenler için bir şey yaptırıyor musunuz? Ben daha hiç bir şey de almadım aslında bundan başlamam da saçma olacak.

Annemin eli bu tür şeylere çok yatkın hatta yapıp satıyor hediyelik eşyalar falan. Biz aşağıdaki gibi bir şey yapıcaz inşallah hastaneye gelene vermek için.

Yusuf isminde ki cocuklar cok uslu ve güzel oluyormus , bnmde içime pek sinmedi bende tek isim istiyorum ama karar veremıyorum 3 ayımız kaldı :)

Canim Hande benim kendi adim tek katmam o yuzden yanina uygun bir isim bulursam katarim diyorum

ay şahane olmusss el becerisi ne müthiş bi sey

Efendimizin annesinin ismi daha ötesi yok bence de çok naif geliyor kulağa hem çok da kullanılmıyor bizim akrabalarda hiç kimsede yok
Amine ismi çok güzel yiğenim ismi o kadar sevecen o kadar sakin kimaşallah herkezi çok sever çok usludur isimlerini taşıyolar gerçekten çocuklar

Bence Yusuf olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…