2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım doktorum aradı ilk saat ki ölçüm normal ama 2. saatte ölçülen yüksek çıkmış 182. Gebelik şekerini gösterir dedi endokrine yönlendirdi cuma günü de endokrine gdicem. Ama bana direkt 100 mg yapıldı 1 er saat arayla iki kere kan alındı içtikten sonra bazı yerlerde de önce 50 mg verilir bir saat sonra sadece kan alınır yüksekse 2. yapılır diyor anlamadım ki bakalım moralim bozuldu hayır yani çok da yemiyorum tatlı çok yok makarna pilav çok yok ekmeği kaçırıyorum sadece

Okulda doğum yapip rapor kullanan arkadaşlar var onlara sormuştum nasıl yaptınız diye bu şekilde anlattılar ama yarin idareye de sorarım tekrar canım hem sana hem kendime kesin bilgi olsun
Az öncede baktım yönetmeliğe canım. Yılda 40 gün rapor hakkın var. Tek hekim tek seferde 20 gğn veremiyor. 10+10 verebiliyor. Rahat ol. 40 gün dolunca heyet alman gerek. Eşimle araştırdık, o da öğretmen

evet tatlım 40 gün yılda rapor alma hakkı var her çalışanın
hatta yarı çalışma diye bir şey de var adacınar söylemişsin tatlım olsa diye öyle bir durum var zaten
yarım gün çalışmaca yarım maaş almaca :)

Yok ben tamamen çalışmadan yarim maaş diye hayal ediyorum mesela ilk 6 ay
Yarim gün bize uymuyor süt izni veriyor 1 yıl içinde o da tam gün okullarda uygulanabiliyor sanırım 1 saat önce çıkabiliyorsun 2 buçuk değil se 1 buçuk ta. Maaşı tam alıyorsun ek ders almıyorsun ben sınıf öğretmeniyim diğer branşlarda uygulama nasıl oluyor bilmiyorum ama bizde böyle

Canım malesef sınıf öğretmenlerinin işi zor, allah yardımcın olsun. Ben branş öğretmeniyim, okulum da rahat. Ders saati az olanların 1 günü boş. Eğer 2.dönem başlarsam maaş karşılığı çalışacağım. 4 gün. O da tam gün değil. Benek olunca ders saatlerini anneye göre ayarlayabiliyorlar

ben zaten özel sektördeyim
devlette öyle diye biliyodum
bi arkadaşım o şekilde ama sınıf öğretmeni değil belki de o yüzden farklıdır
ama çalışabilir raporu almayı istiyorum ben de olabildiği kadar izni doğum sonrasına atmaya çalışıcam

Amin allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben yarın idarenin basını şişirip herşeyi soriyim bakalım. Gerçi benim öğrencilerim olan yapmış masamin yanına beşik koyucaklarmiş biberon da getireceklermiş derslerini hemen yapip bebeğe bakicaklarmisHatta okuma yazma da ogreteceklermis Çok rahatım yani hahahaha. Çocuk kalbi çok güzel çok temiz çok masum keşke hep öyle kalsak

kızlar aventin biberon ve emziğini aldık hafta sonu e bebekten avent ürünlerinde indirim var
jokerde de bezlerde acaip kampanya var 3 paket 1-2-3 numara olarak stok yaptım (prima Premium care)
hastane çıkışı aldım 2 çıtlıtlı badi 2 ayaklı alt 2 üst 0-3 aylık
kızımdan kalan şeyler de var pembe olmayanları ayırdım beyaz-sarı-yeşil-kırmızı (erkek pembe hariç giyer bence :))
bu arada süt sağma makinesi soran arkadaş kimdi hatırlayamadım ben kızımda kullandım işe başladığım için
işyerimde hep sağdım çok şükür 2 yaşına kadar devam ettik lansinoh marka benim makinam tavsiye ederim

Ah ben çalışabilir raporu da alsam tatil de olduğumuz fiili çalışmadığımiz için sonraya aktaramıyorum. Kısacası gelsin ücretsiz izin tey tey tey

Canım geçmiş olsun, moralini bozma hemen, doktorun gerekli bilgileri verecektir. Diyetle düzene girer merak etme. İşte bu yüzden önemli şeker yüklemesi bence. Bak yemiyorum tatlı çok demişsin ama hamilelik döneminde olabiliyor. Belki bu testi yapıp önlemini almasan daha zarar verici olabilirdi öyle düşün

Ah ben çalışabilir raporu da alsam tatil de olduğumuz fiili çalışmadığımiz için sonraya aktaramıyorum. Kısacası gelsin ücretsiz izin tey tey tey
Ohhh süper uzunca bi yaz tatili seni bekliyor desene
Çok kıskandım
Aslında ben de resim öğretmenliği mezunuyum atanamayan bi öğretmen özelde sürünüyoruz diyelim sabah 7:30 işbaşı yapıyorum Allahtan Cumartesi çalışmıyorum

Çok haklısın bencede öyle yap kendin bak

Yerim ben onun totosunu
Bizimki de anlamsız bi şekilde naneli polo şekere tepki veriyor hastayken rahatlatsın diye yiyordum o zaman fark ettim

Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı 167 çıktı doktor çok yüksek dedi Cuma dahiliye uzmanı tekrar 3 saatlik saat başı yükleme yapcak bunda da yüksek çıkarsa ne olur moralim çok bozuk böyle çıkanlar aranızda var mı

Yerim ben onun totosunu
Bizimki de anlamsız bi şekilde naneli polo şekere tepki veriyor hastayken rahatlatsın diye yiyordum o zaman fark ettim
tadını sevdiyse demk bundan sonra gece yatarken pekmez yicem eşimde anlasın nasılmıs sürekli tekme yemek sende arada at agzına sekeri onlarda anlamalı

Canım bence kesinlikle gerekir ilk gebeliğim gerçi ben de tecrübesizim ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sağıp bırakmak için kullanıyorlar tabiki, kaldı ki çocuk çok ufak olacak anne sütüne ihtiyacı var.
Ayrıca senin işyerinde de sağman gerekecektir çünkü göğüsler taş gibi oluyor ve çok rahatsız ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…