2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim kızım hiç ağzından dusurmuyordu şimdi sadece gece vuruyor gündüz uykusunda veriyorum biz de yavaş yavaş bırakacağız ikinci bebeğime de kullanırım çünkü büyük rahatlık diye düşünüyorum hayat kurtarıcı gibi oldu bizim için şimdi kardeş geliyor memeyi tekrar istemez diye umuyorum :)

Canım bendede burun tıkanıklığı oluyor çok ama grip değilim. Otrivine vardı bende onu sıkıyordum burnuma özellikle gece yattığımda tikaniyordu onunla nefes alabiliyordum bi gece bitmiş otrivine benimde burnum tıkalı tuzlu su yaptım o spreyin içine doldurdum. Şimdi onu sıkıyorum tikandikca oda baya ise yarıyor. Onun haricinde ıhlamur falan iç canım. Allah acil şifalar versin..

Anammm hep sevdiğim şeyler bunlar..

Evet biraz ağır kanlilar canım. Bende perşembe sipariş vermiştim kargoyu ancak pazartesi yolladılar. Kargolari hizli 1 gunde geldi ama. Pazartesiye kadat 3 kere sordum yolladiniz mi takip no si verebilirmisiniz her zaman evde olmuyorum dedim. Birsey demediler. Dun allahtan evdeydim oyle yakaladim kargoyu. Daha güzel sayfalar bulursak haber verelim birbirimize. Benimde gezip dolaşıp bakmaya hiç halim yok.

Canım o hastalığı bir kere geçirdiyse bir daha yakalanmıyor çocuklar. Allah esirgesin yine de akşam üzeri çıkılır zaten tek biz iki gündür bittik şile böyle değil

Bu sayfayı gözden çıkardım canım zaten. Takip ettiğim sayfalara bak istersen güzel ürünleri var. ilkimbebe, uğurlubebe, sedeflikoza, irembabykids
Bu sayfalarda da güzel ürünler var, takipçileri de çok. Bunlarda deniycem siparişi

En guzelini yapmissin otrivine kortizonlu bir sprey bu yuzden gebelere verilmiyor.

Kızlar süt pompası almak gerekiyormu alacakmisiniz yada doğumdan sonra gidişata göre mi alınmalı ? Çalışmiyorum şuan hep bebeğimle olucam inşallah ama gerekirmi bilemedim deneyimli anneler de cevaplarsa sevinirim.Almamiz gerekiyorsa da hangi markayı tercih etmeliyiz?

Canım o hastalığı bir kere geçirdiyse bir daha yakalanmıyor çocuklar. Allah esirgesin yine de akşam üzeri çıkılır zaten tek biz iki gündür bittik şile böyle değil
Malesef oyle deniyor ama oglum 2 kere gecirdi el ayak tirnaklari dokule dokule renk degistirdi artik dikkatli olmak zorundayiz

Ben de calismayan bir anneyim ama benim cok isime yaradi mastit olmadim sagma ile sutumde hic azalmadi. Sagdiklarimi depoladim. Kizima vermek durumunda kalmadim ama anne sütü bağış grubunda bağışladım sütü olmayan annelere nasip olmadi ama kanser hastasi 2 kisinin duasini aldim cok sukur :)

Bakıyorum canım sağol.

Aa ciddi misin canım hatta 6. Hastalık diye geçiyor kızımın soğuk havale geçmişi olduğu için 5 gün boyunca 39.5 te seyretti ateşi çok korktum tekrar havale geçirecek diye günlerce uyumadım çok strese girdim tekrar yakalanmiyorsa içim rahat rahat park a çıkarayım:)

Ah canım 1 haftadır bitik haldeyim ıhlamur nane limon bal-çörekotu-tarçın neler neler kullandım gribim geçti sayılır sadece şu burun tıkanıklığı fena daraltiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…