- 27 Kasım 2012
- 800
- 808
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.501
Aynen ya herkes diyabetGecmis olsun canim. Nerdeyse herkesin sekeri cikiyor ne kadar tuhaf. Benim de kontrolüm haftaya ben de simdi tedirgin olmaya basladim. Karpuz yemedigim gün yoktur heralde.
fıtık canım ama doktor riskli demiş korktuk bizde byaaRabbim sag saglim cikmasini nasip etsin insallah. Neyi vardi bilmiyorum ama insallah bir an once sagligina kavusur.
Canım benim kızım hiç ağzından dusurmuyordu şimdi sadece gece vuruyor gündüz uykusunda veriyorum biz de yavaş yavaş bırakacağız ikinci bebeğime de kullanırım çünkü büyük rahatlık diye düşünüyorum hayat kurtarıcı gibi oldu bizim içinKizlar en iyi yolu emzigi biraktirmak ben birkac ay once kurtuldum o illetten. Kayboldu, unuttuk, yere dustu derdi bitti. masrafi da cabasiBiz de birgun bir yere gitmistik, donus yolunda kizim arabada farketti emzigi olmadigini megerse dusurmus kaybetmis. Ben de firsat bu firsat dedim kizim sen kaybetmissin ne yapalim annecim bulamadik felan dedim 3 gun 5 gun, sonra unuttu gitti. bu ikinciye hiiicc alistirmayi dusunmuyorum. Sizi de Allah kurtarsin bu illetten sorunsuzca insallah
Ay yap tabi canım inan çok işime yaradı çünkü yutkunamamak bile insanın asabını bozuyorDediklerinden ben de yapıyım ya ben hiçbir şey yapmadım henüz. kaderimi yaşıyordum
Canım bendede burun tıkanıklığı oluyor çok ama grip değilim. Otrivine vardı bende onu sıkıyordum burnuma özellikle gece yattığımda tikaniyordu onunla nefes alabiliyordum bi gece bitmiş otrivine benimde burnum tıkalı tuzlu su yaptım o spreyin içine doldurdum. Şimdi onu sıkıyorum tikandikca oda baya ise yarıyor. Onun haricinde ıhlamur falan iç canım. Allah acil şifalar versin..İyi günler hanımlar :)
Çok dertliyim ya :/ 1 haftadır grip soğuk algınlığı pencesindeyim ilaçsız atlattım sayılır büyük bir kısmını. Normalde alerjik astım hastasıyım nefes darlığım var. Gebelikte bu durum 2 yse 10 a çıktı felaket bunalıyorum nefes alamıyorum bu yüzden sürekli halsiz yorgun hissediyorum ve aşırı terlemeye başladım.
Gripten ötürü burnum tamamen tıkalı çok kalın mukuslu burun akıntım var. Benim gibi olan var mı ne yapmam lazım bilmiyorum ilaç kullanmak kesinlikle istemiyorum ne yapayacağımı şaşırdım
Anammm hep sevdiğim şeyler bunlar..Şekeri yüksek çıkan kızlar, karpuz ve üzümden uzak durun. Kontrolde şekerim iyi çıktı. Zaten çok tatlı yemem şekeri meyveden alıyorum deyince dikkat et meyvede de çok şeker var, abartmadan ye, özellikle karpuz ve üzümde çok şeker var çok az tüket dedi. Çileğin de gaz yaptığını hatta doğumdan sonra gazlı bir bebek olabileceğini söyledi çilekten dolayı. Dondurmayı da çok tüketme dedi doktorum. Bilginize
Allah acil şifalar versin canım.kızlaaar sizden ananem için dua istiyorum
ameliyata girdi şimdi biraz riskli bi ameliyat
Evet biraz ağır kanlilar canım. Bende perşembe sipariş vermiştim kargoyu ancak pazartesi yolladılar. Kargolari hizli 1 gunde geldi ama. Pazartesiye kadat 3 kere sordum yolladiniz mi takip no si verebilirmisiniz her zaman evde olmuyorum dedim. Birsey demediler. Dun allahtan evdeydim oyle yakaladim kargoyu. Daha güzel sayfalar bulursak haber verelim birbirimize. Benimde gezip dolaşıp bakmaya hiç halim yok.Sipariş vermedim canım, memnun kalmadım siteden. Soru sordum gördüğü halde cvp gelmedi, ilgilenmeyeceksiniz herhalde deyince tüm ürünler yok sadece 2 tanesi var dedi. Kalsın dedim. Müşteri memnuniyeti önemli :)
Canım o hastalığı bir kere geçirdiyse bir daha yakalanmıyor çocuklar. Allah esirgesin yine de akşam üzeri çıkılır zaten tek biz iki gündür bittik şile böyle değilEvet canım İstanbuldayım 2 gündür fena sıcak bastırdı kızım sürekli dışarıyı istiyor park istiyor yeni salgın çıktı yine el ayak ağız hastalığı önce ki sene bu zamanlar kızım 2 hafta hasta yattı şu illet hastalıktan korkuyorum park a çıkarmaya ben zaten iyi değilim kızım da beni bunaltıyor imdat diye bağırasım var
Yok yok 27. Haftaya kadar zamanı var diye biliyorum ben de bayramdan sonra yaptıracağım sanırım.Bende aile hekiminde yaptırıcam bakalım bayramdan sonraya düşünüyorum inşallah çok geç kalmış olmam
Bu sayfayı gözden çıkardım canım zaten. Takip ettiğim sayfalara bak istersen güzel ürünleri var. ilkimbebe, uğurlubebe, sedeflikoza, irembabykidsEvet biraz ağır kanlilar canım. Bende perşembe sipariş vermiştim kargoyu ancak pazartesi yolladılar. Kargolari hizli 1 gunde geldi ama. Pazartesiye kadat 3 kere sordum yolladiniz mi takip no si verebilirmisiniz her zaman evde olmuyorum dedim. Birsey demediler. Dun allahtan evdeydim oyle yakaladim kargoyu. Daha güzel sayfalar bulursak haber verelim birbirimize. Benimde gezip dolaşıp bakmaya hiç halim yok.
Kultur nasil verilio alttan miKültürüm kötü çıktı üreme olmuş ve dr erken Doğumların %90 sebebi farkedilmeyen idrar yolu enfeksiyonlarıdır dedi ve 25.hafta risk dedi antibiyotik verdi şimdi arabadayım kendi dr uma gidiyorum
En guzelini yapmissin otrivine kortizonlu bir sprey bu yuzden gebelere verilmiyor.Canım bendede burun tıkanıklığı oluyor çok ama grip değilim. Otrivine vardı bende onu sıkıyordum burnuma özellikle gece yattığımda tikaniyordu onunla nefes alabiliyordum bi gece bitmiş otrivine benimde burnum tıkalı tuzlu su yaptım o spreyin içine doldurdum. Şimdi onu sıkıyorum tikandikca oda baya ise yarıyor. Onun haricinde ıhlamur falan iç canım. Allah acil şifalar versin..
Malesef oyle deniyor ama oglum 2 kere gecirdi el ayak tirnaklari dokule dokule renk degistirdi artik dikkatli olmak zorundayizCanım o hastalığı bir kere geçirdiyse bir daha yakalanmıyor çocuklar. Allah esirgesin yine de akşam üzeri çıkılır zaten tek biz iki gündür bittik şile böyle değil
Ben de calismayan bir anneyim ama benim cok isime yaradi mastit olmadim sagma ile sutumde hic azalmadi. Sagdiklarimi depoladim. Kizima vermek durumunda kalmadim ama anne sütü bağış grubunda bağışladım sütü olmayan annelere nasip olmadi ama kanser hastasi 2 kisinin duasini aldim cok sukur :)Kızlar süt pompası almak gerekiyormu alacakmisiniz yaa doğumdan sonra gidişata göre mi alınmalı ? Çalışmiyorum şuan hep bebeğimle olucak inşallah ama gerekirmi bilemedim deneyimli anneler de cevaplarsa sevinirim.
Idrarda bakiliyor kültüre.. önce genital organ alkollu bezle silinip bir miktar idrar yapildiktan sonra orta yada bitmeye yakin olan idrarinizdan bakıliyorKultur nasil verilio alttan mi
Bakıyorum canım sağol.Bu sayfayı gözden çıkardım canım zaten. Takip ettiğim sayfalara bak istersen güzel ürünleri var. ilkimbebe, uğurlubebe, sedeflikoza, irembabykids
Bu sayfalarda da güzel ürünler var, takipçileri de çok. Bunlarda deniycem siparişi
Canım o hastalığı bir kere geçirdiyse bir daha yakalanmıyor çocuklar. Allah esirgesin yine de akşam üzeri çıkılır zaten tek biz iki gündür bittik şile böyle değil
Ah canım 1 haftadır bitik haldeyim ıhlamur nane limon bal-çörekotu-tarçın neler neler kullandım gribim geçti sayılır sadece şu burun tıkanıklığı fena daraltiyor beniCanım bendede burun tıkanıklığı oluyor çok ama grip değilim. Otrivine vardı bende onu sıkıyordum burnuma özellikle gece yattığımda tikaniyordu onunla nefes alabiliyordum bi gece bitmiş otrivine benimde burnum tıkalı tuzlu su yaptım o spreyin içine doldurdum. Şimdi onu sıkıyorum tikandikca oda baya ise yarıyor. Onun haricinde ıhlamur falan iç canım. Allah acil şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?