2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim gozunaydin on sonuç :%80 kesin sonuç diye biliyorum. Rahat bir nefes al insallah dogumdan sonra da ameliyat gerekirse de cok kolay atlatirsiniz tum dualarim seninle

Canım bak Dombik de yazmış ki oğlu iki kere geçirmiş. Bizim doktorumuz da bir daha geçirmeyeceğini söylemişti. Allah esirgesin yavrularımızı

Canım amniyo sıvısını havuç suyu arttırıyo diye biliyorum bi araştır istersen...maşallah bebişe

Bugün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım yani o feci ağrıyı bir daha yaşamam inşallah ozamandan beri bebekte çok az hareket etti :/
Sizdede yürürken karnınız böyle ağır aşağı çekiyormuş yanlardan geriliyormuş gibi his oluyormu

Benim yanlardan gerilme oluyor, ozellikte ayakta durdugumda ama sertlesme falan olmuyor bebek büyüdüğü için diye düşünmüştüm ben.

Bende de yanlardan geriliyomuş hissi oluyo.Bence normaldir bebek ağırlaştıkça rahim büyüdüğü için oluyo bence

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz tadı nasıl?
Aşırı ağrımdan dolayı mecburen yaşadığım ilçede devlete gitmiştim magvital magnezyum vermişti. Dün kontrolde kendi doktorum magnorm verdi. Magvitalin tadı ekşimsiydi , magnormun ise bildiğin tatlı, şekerli su gibi rengi de sarı. Bi garip geldi tadı

İçimizde bir insan büyüyor büyüdükçe zorlaşıyor ama güzel günlere de az kaldı Allahın izniyle. Benim karnım da çok geriliyor bugün heralde poposunu dayadı sağ tarafa o kadar acıdı ki gözümden yaş geldi

Geçmiş olsun canım şeker sonucun ne çıktı. Dikkat et dinlen doktorunu dinle ve herkesin dediği gibi havuç suyu iç:) zamanında sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Sagol cajim dinlenicem havuc suyunuda yapicam... seker sonucum temiz cikti cok sukur bi sorun yokmus

Kizlar isimli emzik zinciri yada bebek arabasi icin örgü oyuncaklar falan yapan yerleri biliyomusunuz? Instagramda binlerce yapan yer var sanirim emin olamadim.

Kizlar isimli emzik zinciri yada bebek arabasi icin örgü oyuncaklar falan yapan yerleri biliyomusunuz? Instagramda binlerce yapan yer var sanirim emin olamadim.
Canım benim arkadaşım örgü oyuncaklar yapıyor instada hesabı vardı neşeli örgülerim diye heralde bir sorup tam adını yazarım sana

Bende oluyor canım. Yürürken bir süre sonra karnımı elimle taşımaya çalışıyorum. Sağdan bir sancı giriyor bazen böyle derim gerim gerim geriliyor. Neden oluyor acaba ağırlaştım diye mi bilmiyorum. Ilk gebelik benim 2 hafta sonra kontrolüm var sorucam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…