2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ilk magvital kullanıyodum sonra efermag vermiş doktor. Magvital in tadı güzeldi limonlu soda gibi efermag dediğin gibi bi tuhaf tadı var ekşi mi tatlı belli değil. Bitiyor neyseki sağlık ocağında yazdırılan tekrar magvital i beğenmiştim ben.

Canım doktorlar herkesi ekoya yönlendirdiklerini sölediler bende cektirdim,hic birzararı yok zaten eko dendigine bakma cocuk kardiyoloji doktoru ultrason cekiyor,normal ultrasondan hicbir farkı yok.merak etme

Merhaba anneler
Gribim azıcık da olsa iyileşti gibi grip kelimesi.cok masum kalıyor çok öcü gibi berbat bi grip oldum ilaç sayesinde iyiyim şükürler olsun.
Yarin rutin kontrol var bebisimi gorucem çok mutluyum şu günler hızlı hızlı geçse de eylül gels e artık sağlıkla bebeklerimiz gelse kucaklara
Sanki yaklaştıkça uzaklaşıyor zaman

Off çok geçmiş olsun, nefret edıyorum artık grıp olmaktan.

Bnm arkadaşımda da aynı sorun vardı, dru havucun kendısını ye dedi. Yalnız abartma demişti. Mıktarını bı sorun drunuza bence.

Burun tıkanıklıgına sırkelı suda çok ıyı gelıyor. Ilık suya yapın. Bır deneyın.

Canım aktardan kuru papatya al İbrahim saraçoğlunun papatya kürü var internette buharını soluyacaksın 3-5 günde tamamen açıyor benim bile akmıştı ki asla akmaz burnum sinüzit farenjit olurum!ilk 5-6. Haftadayken epey işime yaramıştı...sirkeli su tuzlu su da yanı sıra istersen yap ama bu en doğal zararsuz ve etkili çözüm..geçmiş olsun

Dediklerinden ben de yapıyım ya ben hiçbir şey yapmadım henüz. kaderimi yaşıyordum

Kizlar isimli emzik zinciri yada bebek arabasi icin örgü oyuncaklar falan yapan yerleri biliyomusunuz? Instagramda binlerce yapan yer var sanirim emin olamadim.
Benim can arkadaşım hediye yaptı kızıma :) beraber aldık malzemeyi birlikte tasarladık koyayım resmini bence sen kendin bile yaparsın :)

Canım benim arkadaşım örgü oyuncaklar yapıyor instada hesabı vardı neşeli örgülerim diye heralde bir sorup tam adını yazarım sana
Bende bakayım o hesaba :)

Aynen cnm ya, magvitalin tadı daha iyiydi. Bu resmen şeker yüklemesinde içtiğim suya benziyor. Ama bişey diyim mi bunu içtikten sonra resmen kızım karnımda halay çekmeye başladı nasıl hareketlendi anlatamam

Teşekkür ederim gerçekten ben de nefret ediyorum

Valla ben de kesin vermicem diyorum ikinciye cunku kizimda biraktirirken cok duygusal anlar yasadik ayrilamadi yavrum. Ama tabi o anki ruh halim ve psikolojim nasil olur bilmiyorum bakarsin tikiveririm bebenin agzina

Günaydın kizlar 2.tetenoz aşımı oldum az önce kızımın kalbini de dinledik.
67 kilo olmusum yani ayda 3 kilo almisim 64 gelmiştim bir ay önceki kontrolde. 1 kilo fazla almissin dedi ebem :)

Illiadin mucize gibi bir ilac ben bundan 1 bucuk ay once hem oksuruk hem burun tikanikligi ile oluyordum resmen uzerinde 5 gunden fazla kullanmayin yazmasina ragmen 20 gun kadar kullandim hastaligim gecene kadar cunku burnum tikaliyken oksuruk krizlerim daha fena oluyordu biraz bagimlilik yapan bir ilac 1 hafta sonra ilaci kullanmadigin an burun otomatik tikaniyor ama ben iyilestikten sonra dozu azaltarak biraktim once gunde 1'e dusurdum 2 kez kullaniyordum sonra tek burnuma siktim sonra 2 gunde 1 e dusurdum sonra biraktim zaten. Allah sifa versin insallah.

Canım doktorlar herkesi ekoya yönlendirdiklerini sölediler bende cektirdim,hic birzararı yok zaten eko dendigine bakma cocuk kardiyoloji doktoru ultrason cekiyor,normal ultrasondan hicbir farkı yok.merak etme
Sagol canim icimi rahatlattin bazilarina eko onerilmemis acaba dedim bir zarari mi var. Bir an once Eylul gelse de saglikla kucaklasak bebeklerimizi

Hakkatten öyle ya mucizevi bir şey. Hamilelikte önermedikleri için hiç kullanmamıştım ben ama dün gerçekten dayanamadım artık eziyet çektim resmen

Sagol canim icimi rahatlattin bazilarina eko onerilmemis acaba dedim bir zarari mi var. Bir an once Eylul gelse de saglikla kucaklasak bebeklerimizi
amin kuzum inşallahh,yok yok takibini önemsiz bulan doktorlar var bazılarıda temkinli o yuzden ben cektirdim nolur nolmaz diye :)

Valla ben de kesin vermicem diyorum ikinciye cunku kizimda biraktirirken cok duygusal anlar yasadik ayrilamadi yavrum. Ama tabi o anki ruh halim ve psikolojim nasil olur bilmiyorum bakarsin tikiveririm bebenin agzina
Ahaha ben kızımın doğumundan 5 saat sonra emzik verdim çok rahat ettim veririm ikinci kızıma da bıraktırması çok zor oluyor ama ilk aylar büyük kolaylık en azından bebekler bizi emzik niyetine kullanmıyor

Canım iliadin ve binimum diğer bütün burun spreyleri 3 gün den fazla kullanımı bağımlılık yapıyor. En yakın örnek abim. Çok burnu tikanirdi grip vs olunca doktor iliadin vermiş sadece 3 gün kullan demiş abim de senin yaptığını yapıp nasılsa iyi geliyor diye 1 aydan fazla kullanmış sonra dedi ki ben tam 6 ay boyunca iliadin olmadan nefes alamadım 1 saatte bir burnuna sıkıyordum dedi tam 25 kutu iliadin bitirmiş sen düşün artık en son doktora gitmiş 2 hafta da zor tedavi olmuş şimdi diyor ölsem kullanmam burun spreyi :) o yüzden coook temkinli kullan canım bağımlılık yapar sende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…