2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabalar herkese bugün uzun bir aradan sonra kontrole gittim. Bebeğim 688 gram 30 cm miş. Toplam 3 kilo almıştım bebeği çıksak bana kalıyor 2.3 kilo gayet başarılı :)))

aynı hayallerden bende de var

ay bu kez bende istiyorum vermek
kızımda üstüne düşmedim bazen emdi bazen tutmadı bazen ben de denemedim
ama oğluşumda zorla vericem inşallah
görüyorum kullananları ağlama anında ve gece uykusunda acaip işe yarıyormuş

bişey sorucam şu altta çıkan hamilelik takvim şeysi nerden oluyo
kaçıncı haftada olduğumu yazsın benimde

kızlar benm seker yuklemem de aclık 80 1. saat 125 2. saat 118 cıktı iyi dedi doktor,boyunu ölçemedi femura göre 30 cm 707 gr 24+0 da gittim ben gayet iyi dedi doktor.bende 5 kilo almısım toplamda..

İnşaAllah ikinci kızım da ilk kızım gibi olur millet diyordu bu nasıl bebek hiç ağlamıyor derlerdi gece hiç uyanmazdı ben saat kurardım öyle emzirirdim 6 aydan sonra açıldı ama inan Rabbim'e şükürler olsun 3 yasina geldi ben hiç uykusuz kaldığımı hatırlamıyorum uyku düzeni 2 aylıkken oturmuştu kızımın ben çok az alırdım kucağıma hep yanına yatardım onunla konuşurdum emzik sayesinde mi bilmiyorum ama ben çok çok rahat ettim :) esrabeyaz

bişey sorucam şu altta çıkan hamilelik takvim şeysi nerden oluyo
kaçıncı haftada olduğumu yazsın benimde
Canım kişisel bilgilerine gir orada hamilelik takvimi diye yazan yere muhtemel doğum tarihini yaz misal benim 3 eylül ya şu şekilde yazdım 03-09-2018 şeklinde yaz sonra degisiklikleri kaydet de çıkar takvimin

Geçmiş olsun canım yazıları okuyorumda dönemiyorum senin mesajına döneyim dedim havuç suyu iyi geliyomuş su azalmasına bi çok yerde okudum arkadaşlardan inşallah düzelir durum zamanında kavuşursunuz meleğinle

İnşallah canım yaa çok teşekkür ederiim . evet eğer kalp damarı yanlış görülmediyse, öyle ise, 1 ameliyat geçirmesi gerekecek inş hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırız sağlıcakla

Canim gozunaydin on sonuç :%80 kesin sonuç diye biliyorum. Rahat bir nefes al insallah dogumdan sonra da ameliyat gerekirse de cok kolay atlatirsiniz tum dualarim seninle

Aynen canim kyleymis insallah duzelir artik valla bebegimize hepimiz saglikla kavusuruz insallah

Bende emzik verecem inşallah tutar oğlumda hastaneye goturdum oradayken verdik tutmadı oyle de gitti tutmadı
Bu bebiş tutar umarım

Aynen canim kyleymis insallah duzelir artik valla bebegimize hepimiz saglikla kavusuruz insallah
3 aylik donemimde benimde sinirin bi tik altindaydi suyum bir hafta gunasiri havuc suyu ictim suan tam kivamli ayrica ictigin su miktarinida biraz fazlalastir o da cok buyuk destek canim. Gecmis olsun. 4.5 kg ya neden kizdi toplam aldigin kiloysa gayet iyi ama ayliksa :)))

Insalah canim havuc suyunu denicem daha....bu ay aldigim kilo 4,5 kilo o yuzden kizdi ayda 1 kilota izin veriyor o nasil olacak diyorum saglikli beslenirsen olur diyor...cok fazla kilo gebelik zehirlenmesine yol acar dedi....bipmiyorum bebegim saglikli olsunda kilo olsun yapacak bisey yok... toplamda 8,5 kilo aldim zatennnn

Bu arada bebegenden alisveris yapmis biri olarak gorseldeki kalite ile elinize gecenler cok farkli. Cimcime den bakabilirsiniz kaliteli ve fiyat olarak iyi. Bebek emziklerine gelince 2 bebemde envai cesit emzik almama ragmen emmedi ben daha sokmadan yuzume firladi emzikler bu seferde aldim ama umudum hic yok :)) avent sorthie almistim buyuk kizima cok yumusak bir emzik olmadigindan yoruluyordu.. bu fistigima yine avent ultra soft uc tarafi biraz anne memesini andiran bir emzik aldim bakalim artik :))

Kızlar bugün benimki hiç kıpırdamıyor dün tepinen çocuk bugün uyuyor sürekli. Napsam ki?

Dogru demis son ayda odemden hareket edemez hale gelirsin tuzu sil at.. hamur isleri maden sulari zeytin cikar hayatindan bi donem yemesek bisey farketmez yediklerimize sayalim.. cok sukur bunda temkinli gidiyorum 4kg oldu total aldigim son aylarimda yoksa kibariyenin ankara subesi gibi dolaniyorum aynalara kusuyorum resmen

Canım dediğin sayfalar ınstagramda mi yoksa internet sitesi mi? Bende onumuzdeki hafta biberon ve emzik alicam da araştırmadayım. Mesela bende n11 den banyo seti ve bakim seti aldim. Banyo seti güzelde bakım seti biraz dandik gibi geldi. Ateş ölçer i taragi falan sanki oyuncak bebek eşyaları gibi gerçi daha önce hiç almadığım ve görmediğim için kıyas yapacak birseyim yok ama bana bir dandik geldi. Off bazı şeyleri görerek almak lazim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…