2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu arada ben hamilelik basindan beri belime ve gobegime destek olmasi amaciyla hamile destek korsesi kullaniyorum cok rahatim bebek agirlastikca insan surekli gobegi kaldirip gezme ihtiyaci hissediyor belede yuk bindikce agrilar basliyor belde ve sirtta tavsiye ederim. Ben cin sitesinden siparis etmistim ama tr dede bircok yerde var cesitleri..

Eklentiler

• 20180607_142239.webp
    10 KB · Görüntüleme: 95
Bebegen ve cimcime internet siteleri canim ama ben emzik ve biberonlari n11den aldim orjinal hologramli urunler geldi.

Evet ben de kullaniyorum. Bel ağrısını azaltiyor

Benim 20. Haftada ellerim. 25. Haftada ayaklarim basladi sismeye. Doktorum egzersiz tuzu sekeri fazla tuketme dedi. Kimisinde boyle oluyormus. Gece atel takip yatiyorum. Parmaklarimi yumruk yapamiyorum. Saglikli olsun da ne kadar kaldi ki sabrederim

Kızlar endokrine gittim tekrar kontrole doktor ölçüm çizelgeme baktı iyi dedi sadece baliyat pilav yediğim gün ve dün yemekhanede mantı makarna vardı onu yemiştim 150 lere çıkmıştı ama yine de 180 in altında hep. Dikkat et dedi hamur işi pilav makarna çok yok, tatlı ve tatlı meyveler sınırlı. Ölçücem aralarda falan yine çok yüksek olursa haberleşicez ama şu an da bebeğe bir zararı olmazmış bakalım. Bugünde işyerinin iftar yemeği var orada kalabalıkta abartırım heralde biraz

İzmirde yaşayan hamişler. Hastane için gecelik pijama takımı aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız? Nereleri önerirsiniz?

Bende 3 gundur var. Ayakları kasığımda oldugundan galiba :/

kontrole gittim ben de yarın 26 haftalık olucam ama bebek 28 çıktı. ve 1200 gr. Toplamda 10 kilo aldım ama doktor tatlıyı hamurişini kes dedi Bide bebek normalde bu boyuttayken dönmesi lazım dedi. Erken değil mi dedim, bebek büyüdükçe alanı darlaşacak daha zor olur, dedi. Bol bol dinlen ve sol tarafına yat dedi.

oy maşallah sizinkiler ne kadar güzel kilo almş ben geçen hafta gittim 850 grdı

Kızlar sıcaklarla aranız nasıl.Beni aniden çok sıcak basıyo resmen ter boşalıyo benden.Şu an annemgillerdeyim evleri bizim evden serin olmasına rağmen bu durumdayım.Kendi evimde napıcam bilmiyorum

Kızlar sıcaklarla aranız nasıl.Beni aniden çok sıcak basıyo resmen ter boşalıyo benden.Şu an annemgillerdeyim evleri bizim evden serin olmasına rağmen bu durumdayım.Kendi evimde napıcam bilmiyorum
Sıcaktan nefes alamıyorum ben sanki. 2 gündür özellikle. Uyurken bile zorlanıyorum canım.

Hahahhhh kibariye mi kizzz hic gulesim yoktu valla.. ya kizimda 22 kilo aldim bunda da 15 alim diyorum umarim gemem...

Fenayım, afakanlar basıyor
Bazen nefes alamadigimi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…