2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
4 kilo 100 gr dogdu canım. Boyunu hatırlamıyorum ama boyu da uzundu normalden. hala daha uzun bir cocuk. yas 7 ama 9-10 yaş kıyafetlerinden giyiyor.

Karbonatlı su ile gargara ve paradontax orginal günlük bakım macunu kullan canım..enfeksiyonu önleyip diş etlerini güçlendirir ikisi de..benim dişçim önermişti hamilelikte kan sulandırıcı etkisiyle herkesten çok kanıyor diş etlerim neyse ki bu macunla diş etlerimi çok yumuşak fırça ile fırçalıyorum şükür sorun kalmadı...şimdi diş eti temizliği önermem doğum sonrası yaptır bence zaten sürekli hassas ve kanama eğilimli...

Merhaba kızlaar havalar çok sıcaklaştı akşam evde penye gecelikle dolaşıyorum. Gece üstümü ben açıyorum eşim örtüyuor örtme yanıyorum diyorum bayramdan sonra 1 hafta daha çalışıp izine çıkıcam ben rapor hakkım var onu kullanıcam yıllık izin ardında da doğum izni inşallah oturduğum oda inanlmaz sıcak çünkü.

Salı günü kontrole gidicem çok merak ediyorum maşallah özellikle 1 haftadır oğlum kıpır kıpır da kilosunu merak ediyorum 22+4 de 500 gr dı 2 gün geride çıktı ilk defa. 3 hafta geçmiş olacak 25+4 olucam karnım da 2 haftada baya büyüdü aslında inşallah gelişimi iyidir

selamlar canım bende de lupus pozitifliği ve kan pıhtılaşması çıkmıştı. bende ilk dört ay kullandım kortizon aşırı kilo aldm hala şişiyorum. tutulmam yok şükür ama riskli bi gebeyim. bu ayda çeşitli ro- testleri yapıldı sonuçlarımı bekliyorum

Kaya tuzu kristali var gratiste satılıyor ismi crystal
musluk altına tut ıslat ve sür ter kokusu hiç bir şekilde olmuyor.
Tamamen doğal içerikte hamileler kullanabiliyor.

Ya bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten deodorant bırakmak falan
Ben mi çok sorumsuz anneyim acaba kendimi kötü hissediyorum
Ben de deodorant kullanmıyorum ama sabun koltuk altı kullanıyordum hala ona devam ediyorum.

Ben de deodorant kullanmıyorum ama sabun koltuk altı kullanıyordum hala ona devam ediyorum.
Deodorant ve roll-on içeriği bi çok markanın temiz değil.
Gebelikte belki alerjik bişey yapabilir sonuçta vücut bu dönemde daha farklı tepki veriyor her şeye.

Kızlar gunaydin. Nerdeyse 1 haftadır sol bacağım beni süründürüyor magnezyum içiyorum yine de etki etmedi. Birkaç gündür geceleri dolgit krem sürüyordum iyi geliyordu biraz yine geçirmiyor du ağrısını ama dün akşam kafama takıldı prospektusune baktım. Hamilelerin kullanması sakıncalıymış ben birkaç gün sürmüştüm şimdi çok pişmanım birşey olmamıştır dimi? Panik oldum. Doktor kontrolüne daha 2 hafta var.

valla canm aynısını ben yazacaktım bende rollon a devam ediyorum parfümüde kıyafete sıkıyorum sonucta organ gelişimini de tamamladı artık birşey olmaz diye düşünüyorum.

muhtemelen diş taşından ve salgılanan fazla östrojenden kaynaklı diş eti hassasiyetinden oluyor. anlattıklarının aynısı bende de oldu. diş taşlarımı 3 hafta önce temizlettim. asla hamilelikten sonra yaptırırım kanar şimdi deme. evet çok kanadı yapılırken ama kolay ve acısız bir işlem. inan o gün akşam dişlerim tamamen iyileşmişti. ne bir kanama, ne bir diş eti şişmesi bir daha olmadı. hamilelik sonrasına bırakırım deyip 1 gecede dişlerinin yarısını kaybedenler olduğunu ve gözüyle gördüğünü söyledi doktorum. seçim senin, risk alırım diyorsan sen bilirsin tabi ki. bir de kesinlikle gargara kullanma, hamilelikte içindeki maddeler nedeniyle zararlıymış. ayrıca diş doktorum c vitamini al dedi hergün. şimdi hergün 1 tane sambucol içiyorum.

Roll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..

Yedigimiz ictigimiz, sürüp sürüstürdügümüz ürünlerin binbir farkli cesidi ve fiyatlisi var. Icerigi dogal olan ya da daha dogal olmaya calisan ürünleri tükettigimiz müddetce bence sorun yok.

Yedigimiz ictigimiz, sürüp sürüstürdügümüz ürünlerin binbir farkli cesidi ve fiyatlisi var. Icerigi dogal olan ya da daha dogal olmaya calisan ürünleri tükettigimiz müddetce bence sorun yok.
Soludugumuz havada bile dogal olmayan o kadar madde var ki. Kullandigimiz plastik sisedeki kanserojen maddeler, aldigimiz damacana sudaki bakteriler pek cok seyden daha zararli aslinda. Ne kadar dikkat edersek edelim, maalesef hic birseyin onune gecemiyoruz. Ben acikcasi urunlerin porspektusune de guvenmiyorum artik. Dogal yazan seylerin icinden neler neler cikiyor. Oyuzden cok kasmiyorum. Ozellikle kozmetik urunlerinde tek kriterim var, hayvanlar uzerinde deney yapmamis olmasi.

Veeee karne verdim yuppiiii sıdkı geriye kaldı seminerler onlar da hop diye geçer ve gelsin işsiz güçsüz hayat gerçekten sıcaklar da bastirinca koca göbisim bi yandan sıcak bi yandan fenalık gelmişti artık daha rahat olucam gündüz sıcakta evde yatış akşam sokakta yürüyüş planı yapmak bile mutluluk verdi içime

ne güzel öğretmen olmak ya çok şanslısın ben de memurum biz yaz kış devam işim rahat çok şükür ama beni yoran iş uzaklığı her gün yol belim ağrıyor artık ben bayrama kadar çalışacam dayanabilirsem tabi :)

Ben de çok mutluyum isimde çok şükür ama hamilelikte zorlandım bir ara çok asabiydim çocuklara tahammül etmekte zorlandım her an karnıma bi çocuk çarpacak korkusuyla ortalarda dolanmaya korktum bir de sıcaklar bastirinca 35 kişilik sınıf içerisi hamam olunca çekilmez oldu ama nihayetinde hamilelik biticek allah herkese gönlündeki işi yapmayı nasip etsin. Sevdiği ışi yapan hiç çalışmış gibi olmazmış.

Aynen canım sonunda bitti bir yıl :) şu seminer dönemini de bi atlatsak ohhhh değmeyin keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…