- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.661
4 kilo 100 gr dogdu canım. Boyunu hatırlamıyorum ama boyu da uzundu normalden. hala daha uzun bir cocuk. yas 7 ama 9-10 yaş kıyafetlerinden giyiyor.Inşallah herkes gönlündeki doğumu yaşar. Ablanın bebisi kaç kg doğmuştu? Gerçi şimdiden bunları düşünmek çok doğru değil biliyorum bi ara gelir kilo almaz bebiş öyle devam eder ya da geride ise kilosu hop bi bakarsın ileri gidebilir biliyorum ama şimdi normal doğumu engelleyecek kiloya gelir mi acaba diye düşünüyorum ay ne gereksiz şeyleri kafaya takıyorum hey allahım
Karbonatlı su ile gargara ve paradontax orginal günlük bakım macunu kullan canım..enfeksiyonu önleyip diş etlerini güçlendirir ikisi de..benim dişçim önermişti hamilelikte kan sulandırıcı etkisiyle herkesten çok kanıyor diş etlerim neyse ki bu macunla diş etlerimi çok yumuşak fırça ile fırçalıyorum şükür sorun kalmadı...şimdi diş eti temizliği önermem doğum sonrası yaptır bence zaten sürekli hassas ve kanama eğilimli...Kızlar diş etim acidi bir an baktım ki elleyince çok yumuşak ve disimden ayrılmış gibi duruyor diş etim. Nasıl baş edeceğim bununla doktora gitsem ne yapar ki diş eti ayrılmasına çok Üzgünümayrıca şiş
Kizlar merhaba iki gundur yaİlanlari okuyorum. 27. Haftamdyim.
Romatoid artrit hastasiyim. Tedavi sirasinda hamile kalmam yasakken hamile kaldim bebegin sakat olabilecegini aldirmam gerekebilexegini soylediler. Detaylida hicbir sorun cikmadi sukurler olsun. İlk haftalarimda kortizon kullndim sekerimi yukseltti. Bu sebeple ilacimi duzenli icemiyorum. Tutulmalarim agir degl ama her gun agrim var ufak tutulmalarim var sdece 2 kere agir tutulma yasadim. Birinde bacagim tutuldu kipirdayamadim 1 bck gun boyunca. Bebegim dogdugunda ona nasl bakicam kendime bile bakamazken diye dusunuyorum cok korkuyirum sbhlari tutulmam oluyor ellerim dirsegim tutuk oluyor cok zor...
Kisaca hikayemi anlattim simdi gelelim soruma :)
Hamilelige ozel spor yapan var mi?
Insallah canim cok sagolGeçmiş olsun canım havuç suyunu dene bakalım bişey Olmaz sen içini ferah tut
Diş eti temizliyorlar hamilelikte yapılabilen bişey bence git bi dr a
Kaya tuzu kristali var gratiste satılıyor ismi crystalMerhaba kızlar malum sıcaklar bastırdı. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez deodorant kullanmayı bıraktım. Bi sürü dogal yontem denedim ama koku olayını çözemedim ama en sonunda çok çok kolay bir yol buldum bi dilim limonu koltuk altıma sürüyorum terlemeyi engellemiyor fakat hiç kokmuyor... Test ettim 2 gün çok rahat ediyorum şimdi daha da sıcak her sabah sürüyorum limon
Deodorant ve roll-on içeriği bi çok markanın temiz değil.Ya bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten deodorant bırakmak falan
Ben mi çok sorumsuz anneyim acaba kendimi kötü hissediyorum
Ben de deodorant kullanmıyorum ama sabun koltuk altı kullanıyordum hala ona devam ediyorum.
valla canm aynısını ben yazacaktım bende rollon a devam ediyorum parfümüde kıyafete sıkıyorum sonucta organ gelişimini de tamamladı artık birşey olmaz diye düşünüyorum.Ya bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten deodorant bırakmak falan
Ben de deodorant kullanmıyorum ama sabun koltuk altı kullanıyordum hala ona devam ediyorum.
Kaya tuzu kristali var gratiste satılıyor ismi crystal
musluk altına tut ıslat ve sür ter kokusu hiç bir şekilde olmuyor.
Tamamen doğal içerikte hamileler kullanabiliyor.
Kızlar diş etim acidi bir an baktım ki elleyince çok yumuşak ve disimden ayrılmış gibi duruyor diş etim. Nasıl baş edeceğim bununla doktora gitsem ne yapar ki diş eti ayrılmasına çok Üzgünümayrıca şiş
Roll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..Ya bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten deodorant bırakmak falan
Soludugumuz havada bile dogal olmayan o kadar madde var ki. Kullandigimiz plastik sisedeki kanserojen maddeler, aldigimiz damacana sudaki bakteriler pek cok seyden daha zararli aslinda. Ne kadar dikkat edersek edelim, maalesef hic birseyin onune gecemiyoruz. Ben acikcasi urunlerin porspektusune de guvenmiyorum artik. Dogal yazan seylerin icinden neler neler cikiyor. Oyuzden cok kasmiyorum. Ozellikle kozmetik urunlerinde tek kriterim var, hayvanlar uzerinde deney yapmamis olmasi.Yedigimiz ictigimiz, sürüp sürüstürdügümüz ürünlerin binbir farkli cesidi ve fiyatlisi var. Icerigi dogal olan ya da daha dogal olmaya calisan ürünleri tükettigimiz müddetce bence sorun yok.
ne güzel öğretmen olmak ya çok şanslısın ben de memurum biz yaz kış devam işim rahat çok şükür ama beni yoran iş uzaklığı her gün yol belim ağrıyor artık ben bayrama kadar çalışacam dayanabilirsem tabi :)Veeee karne verdim yuppiiii sıdkı geriye kaldı seminerler onlar da hop diye geçer ve gelsin işsiz güçsüz hayatgerçekten sıcaklar da bastirinca koca göbisim bi yandan sıcak bi yandan fenalık gelmişti artık daha rahat olucam gündüz sıcakta evde yatış akşam sokakta yürüyüş planı yapmak bile mutluluk verdi içime
Ben de çok mutluyum isimde çok şükür ama hamilelikte zorlandım bir ara çok asabiydim çocuklara tahammül etmekte zorlandım her an karnıma bi çocuk çarpacak korkusuyla ortalarda dolanmaya korktum bir de sıcaklar bastirinca 35 kişilik sınıf içerisi hamam olunca çekilmez oldu ama nihayetinde hamilelik biticek allah herkese gönlündeki işi yapmayı nasip etsin. Sevdiği ışi yapan hiç çalışmış gibi olmazmış.ne güzel öğretmen olmak ya çok şanslısın ben de memurum biz yaz kış devam işim rahat çok şükür ama beni yoran iş uzaklığı her gün yol belim ağrıyor artık ben bayrama kadar çalışacam dayanabilirsem tabi :)
Aynen canım sonunda bitti bir yıl :) şu seminer dönemini de bi atlatsak ohhhh değmeyin keyfimizeVeeee karne verdim yuppiiii sıdkı geriye kaldı seminerler onlar da hop diye geçer ve gelsin işsiz güçsüz hayatgerçekten sıcaklar da bastirinca koca göbisim bi yandan sıcak bi yandan fenalık gelmişti artık daha rahat olucam gündüz sıcakta evde yatış akşam sokakta yürüyüş planı yapmak bile mutluluk verdi içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?