- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.621
Yazarım canim ama hangisine gitsem hiç bilmiyorum çok kararsız kaldım.Sonradan pişman olup değiştirmek istemiyorum o yüzden kararsızımYok vazgeçmedim kontrolüm bayramaydı bende anneme geldim istanbula ayaklarım şişince devlet hastanesine gittik inşallah dönünce gideceğim bende sen gidince yaz muhakkak hangi doktordan memnun kaldığını belki bende ona giderim var kontrolüme yani
Ben de doğum sonrası çalışmayacağım ama aldım her ihtimale karşı tercihimi lansinoh tekli elektrikli süt pompasından yana kullandım olumlu yorumlar var araştırabilirsinKızlar süt pompası almak gerekiyormu alacakmisiniz yada doğumdan sonra gidişata göre mi alınmalı ? Çalışmiyorum şuan hep bebeğimle olucam inşallah ama gerekirmi bilemedim deneyimli anneler de cevaplarsa sevinirim.Almamiz gerekiyorsa da hangi markayı tercih etmeliyiz?
Canım öyle düşünme sen keyfi kilo almadın sonuçta bebeğin için beslenmene dikkat etmen gerekiyo bunun sonucunda kilo alman normal.Sakın diyet falan düşünme yine kilo verirsin ama bebeğinin bi sağlık sorunu çıksa direk kendini suçlayıp vijdan azabı çekersin.Bende aynalara bakamıyorum ama bebek doğduktan sonra zayıflarım istedikten sonra kilo vermek mesele deil diye düşünüyorumKendimi beğenmiyorum bu aralar bacaklarım falan kollarım yüzüm çok kilolu geliyor hele çıplak aynaya bakamıyorum napıcam ya psikolojim yerlerdeöyle çok kilo almadım 61 kilo oldum 7 kilo aldım ama bana çok almışım gibi geliyor diyetmi yapsam ya çıldırıcam galiba
Canim herkesin dogumu farkli kimisi saatlerce sancı cekiyo kimisi ise hemencecik doguruyo anlatilanlari umursama dogumun nasıl bisey oldugunu yasayinca göreceksin sen dogum sonrasi kollarina alacagin bebise odaklan hemde ilk hamileligin ilk dogum tadını çıkar derimKızlar merhaba bugün doktora gittim kesemde sizinti olma ihtimali ile doktorum dogumhsnede alttan baktı bi sıkıntı yok dedi sorun doktorum dogumaneye gelene kadar yandaki kadının normla doğum yapma anını gormem o kadar çok bağırdı ki çok kasildim korktum şuan normal doğumdan çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim ilk gebeliğim
Kontrolden çıktık tiyseler
1100 gr, bir hafta önden gidiyor her şey yolunda çok şükür:)
masallah saglikla devami gelsin insallahkontrole gittim ben de yarın 26 haftalık olucam ama bebek 28 çıktı. ve 1200 gr. Toplamda 10 kilo aldım ama doktor tatlıyı hamurişini kes dediBide bebek normalde bu boyuttayken dönmesi lazım dedi. Erken değil mi dedim, bebek büyüdükçe alanı darlaşacak daha zor olur, dedi. Bol bol dinlen ve sol tarafına yat dedi.
Insallah bi sorun cikmayacak.. icini ferah tut yorgunluktan cikmistir susuz vucutta tansiyon firlatirSelam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın
Hep o anı düşünüyorum canım o zaman rahatlıyorum ama bugün öyle kadıninin bagirmalari beni çok tedirgin etti kasildim iyce insallah hayırlısı olur hakkımızdaCanim herkesin dogumu farkli kimisi saatlerce sancı cekiyo kimisi ise hemencecik doguruyo anlatilanlari umursama dogumun nasıl bisey oldugunu yasayinca göreceksin sen dogum sonrasi kollarina alacagin bebise odaklan hemde ilk hamileligin ilk dogum tadını çıkar derim
Canim stres sıcak yorgunluk cikSelam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın
Benim de 4. dr aynen ilk hamileligimde tek dr çok huzurlu ve keyifli geçmişti şimdi riskli gebelik olunca egitim arastirma hastanesine geçtim cok da guzel ilgilendiler. Avcılar Hospital'da Nil Bilgen canim ablamın dr çook tecrubeli ve ünlüdür. Yine Avcilar'da Gönül Kazez var özel muayene arkadasim gitmisti çok memnun kalmıştı.Kızlar ben 2 hastane 3 doktor degistirdim ama hala memnun degilim ilk hamileliğinde böyle degildi simdi icime sinmedi bir türlü istanbulda avcilar beylikdüzü civarinda hastane ve doktor tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Anaamm kocaman oğlan olmuş bu .Kontrolden çıktık tiyseler
1100 gr, bir hafta önden gidiyor her şey yolunda çok şükür:)
Maşallah Tosun a.kontrole gittim ben de yarın 26 haftalık olucam ama bebek 28 çıktı. ve 1200 gr. Toplamda 10 kilo aldım ama doktor tatlıyı hamurişini kes dediBide bebek normalde bu boyuttayken dönmesi lazım dedi. Erken değil mi dedim, bebek büyüdükçe alanı darlaşacak daha zor olur, dedi. Bol bol dinlen ve sol tarafına yat dedi.
Bende çok bunaliyorum sicaklardan. Birde terim kokmaya başladı hormonlardan mi nedir.Kızlar sıcaklarla aranız nasıl.Beni aniden çok sıcak basıyo resmen ter boşalıyo benden.Şu an annemgillerdeyim evleri bizim evden serin olmasına rağmen bu durumdayım.Kendi evimde napıcam bilmiyorum
Oğlumu ocakta dogurdum ama evde camasirla gezecek kadar yaniyordum lohusalikta ne yapacağız bilmiyorum vicik vicik ter olacağız birde çok kötü kokuyorLohusalık dönemini daha kötü anlatıyorlar benim ondan da gözüm korkuyor. Eylül ekimde çok sıcak oluyor artık. Allah yardımcımız olsun.
Ev taşıyıp yerleştirmek zor iş iki gezinsen bile yoruluyor insan. Birde yorgunluğun üstüne sicaklarda yola cikmissin bence bu yüzden tansiyon ve ödem olmustur. Inşallah hiç birşey çıkmaz canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.Selam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın
Nil hanimi biliyorum canım çok kalabalık oluyo hastası çok saatlerce bekliyosun gönül hanımda o hastanedeydi muayene hane açmış demekki ilk dogumu o hastanede yaptığım icin biliyorum biraz teşekkür ederim canımCanim stres sıcak yorgunluk cik
Benim de 4. dr aynen ilk hamileligimde tek dr çok huzurlu ve keyifli geçmişti şimdi riskli gebelik olunca egitim arastirma hastanesine geçtim cok da guzel ilgilendiler. Avcılar Hospital'da Nil Bilgen canim ablamın dr çook tecrubeli ve ünlüdür. Yine Avcilar'da Gönül Kazez var özel muayene arkadasim gitmisti çok memnun kalmıştı.
Aynen o da var çok pis kokuyo cidden.Ben bi de sık sık duş alamıyorum çevremdekilere Allah yardım etsinBende çok bunaliyorum sicaklardan. Birde terim kokmaya başladı hormonlardan mi nedir.
Rica ederim canim evet çok yoğun Nil hn ablam randevulu bile gitse en az 1 saat beklerdi. Medicana Avcılar'da Yavuz Bey var ondan da memnun kalmıştı arkadaşımNil hanimi biliyorum canım çok kalabalık oluyo hastası çok saatlerce bekliyosun gönül hanımda o hastanedeydi muayene hane açmış demekki ilk dogumu o hastanede yaptığım icin biliyorum biraz teşekkür ederim canım
Canim insallah bir sıkınti yokturSelam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın
İzmirde yaşayan hamişler. Hastane için gecelik pijama takımı aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız? Nereleri önerirsiniz?
Selam kızlar nasılsınız biz annemle 2 günde evi yerleştirdik ama çok yorulduk istanbula geldik dün gece ayaklarım şişmişti annem de sabah hastaneye gidelim dedi öylesine yani ağrı sancı yoktu acilden sonra tansiyonumu ölçtüler 15 10 çok yüksek dediler bebeğime baktılar iyidi çok şükür bebeğim ama tansiyonun normal değil dedi nst ye bağladılar sancım yok ama bebeğin toplanmasını gösterdim çok erken dediler preeklampsi teşhisiyle bi sürü test yaptılar sonuçlar çıkmadı dua edin bize de böyle bişey olmasın
Maşallah canım. Ben birşey sorucam sana. Benimde en son ayrintili da 1 hafta önden çıkmıştı. Şimdi durumu ne bilmiyorum ama böyle devam ederse 1 hafta erken mi doğacak demek oluyor yoksa doğum tarihini etkilemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?