2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yazarım canim ama hangisine gitsem hiç bilmiyorum çok kararsız kaldım.Sonradan pişman olup değiştirmek istemiyorum o yüzden kararsızım

Ben de doğum sonrası çalışmayacağım ama aldım her ihtimale karşı tercihimi lansinoh tekli elektrikli süt pompasından yana kullandım olumlu yorumlar var araştırabilirsin

Canım öyle düşünme sen keyfi kilo almadın sonuçta bebeğin için beslenmene dikkat etmen gerekiyo bunun sonucunda kilo alman normal.Sakın diyet falan düşünme yine kilo verirsin ama bebeğinin bi sağlık sorunu çıksa direk kendini suçlayıp vijdan azabı çekersin.Bende aynalara bakamıyorum ama bebek doğduktan sonra zayıflarım istedikten sonra kilo vermek mesele deil diye düşünüyorum

Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemde sizinti olma ihtimali ile doktorum dogumhsnede alttan baktı bi sıkıntı yok dedi sorun doktorum dogumaneye gelene kadar yandaki kadının normla doğum yapma anını gormem o kadar çok bağırdı ki çok kasildim korktum şuan normal doğumdan çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim ilk gebeliğim

Canim herkesin dogumu farkli kimisi saatlerce sancı cekiyo kimisi ise hemencecik doguruyo anlatilanlari umursama dogumun nasıl bisey oldugunu yasayinca göreceksin sen dogum sonrasi kollarina alacagin bebise odaklan hemde ilk hamileligin ilk dogum tadını çıkar derim

Kontrolden çıktık tiyseler

1100 gr, bir hafta önden gidiyor her şey yolunda çok şükür:)

masallah saglikla devami gelsin insallah

Insallah bi sorun cikmayacak.. icini ferah tut yorgunluktan cikmistir susuz vucutta tansiyon firlatir

Hep o anı düşünüyorum canım o zaman rahatlıyorum ama bugün öyle kadıninin bagirmalari beni çok tedirgin etti kasildim iyce insallah hayırlısı olur hakkımızda

Canim stres sıcak yorgunluk cik
Kızlar ben 2 hastane 3 doktor degistirdim ama hala memnun degilim ilk hamileliğinde böyle degildi simdi icime sinmedi bir türlü istanbulda avcilar beylikdüzü civarinda hastane ve doktor tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Benim de 4. dr aynen ilk hamileligimde tek dr çok huzurlu ve keyifli geçmişti şimdi riskli gebelik olunca egitim arastirma hastanesine geçtim cok da guzel ilgilendiler. Avcılar Hospital'da Nil Bilgen canim ablamın dr çook tecrubeli ve ünlüdür. Yine Avcilar'da Gönül Kazez var özel muayene arkadasim gitmisti çok memnun kalmıştı.

Maşallah Tosun a.
Ben ilk hamileligimden 28. Haftadan itibaren dönmesi gerektiğini hatırlıyorum.
Daha erken sanki.

Kızlar sıcaklarla aranız nasıl.Beni aniden çok sıcak basıyo resmen ter boşalıyo benden.Şu an annemgillerdeyim evleri bizim evden serin olmasına rağmen bu durumdayım.Kendi evimde napıcam bilmiyorum
Bende çok bunaliyorum sicaklardan. Birde terim kokmaya başladı hormonlardan mi nedir.

Lohusalık dönemini daha kötü anlatıyorlar benim ondan da gözüm korkuyor. Eylül ekimde çok sıcak oluyor artık. Allah yardımcımız olsun.
Oğlumu ocakta dogurdum ama evde camasirla gezecek kadar yaniyordum lohusalikta ne yapacağız bilmiyorum vicik vicik ter olacağız birde çok kötü kokuyor

Ev taşıyıp yerleştirmek zor iş iki gezinsen bile yoruluyor insan. Birde yorgunluğun üstüne sicaklarda yola cikmissin bence bu yüzden tansiyon ve ödem olmustur. Inşallah hiç birşey çıkmaz canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Yeni evin hayırlı olsun Rabbim esinle evladinla koca bir ömür mutluluk versin.

Nil hanimi biliyorum canım çok kalabalık oluyo hastası çok saatlerce bekliyosun gönül hanımda o hastanedeydi muayene hane açmış demekki ilk dogumu o hastanede yaptığım icin biliyorum biraz teşekkür ederim canım

Rica ederim canim evet çok yoğun Nil hn ablam randevulu bile gitse en az 1 saat beklerdi. Medicana Avcılar'da Yavuz Bey var ondan da memnun kalmıştı arkadaşım

Canim insallah bir sıkınti yoktur

İzmirde yaşayan hamişler. Hastane için gecelik pijama takımı aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız? Nereleri önerirsiniz?

Bostanlıda caminin arkasında büyük bir pijamacı var ordan aldım ben.

O toplanma o kadar uzun zamandır varki bende, doktorum hiç üstünde durmuyor ama. Çok yoruldun tetıkledi bence herşeyı, kötü birşey çıkmayacak inşallah .

Doğum zamanını etkılemıyor önden gidişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…