- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.641
İdrarsan bakılıyor canımKultur nasil verilio alttan mi
Aaa ben dr uma sormadım ama 4 ay önce arkadşım doğum yaptı bebek 4 buçuk kg olmuştu doktoru sezeryanla aldı bekletmedi. Ben bayramdan sonra tekrar gidicem ilk sorum bu olsun not alicam bunu şimdi çok merak ettimDoğum zamanını etkılemıyor önden gidişi.
Aaa ben dr uma sormadım ama 4 ay önce arkadşım doğum yaptı bebek 4 buçuk kg olmuştu doktoru sezeryanla aldı bekletmedi. Ben bayramdan sonra tekrar gidicem ilk sorum bu olsun not alicam bunu şimdi çok merak ettim
Valla hiç yenidoğan gibi değildi ele avuca geliyordu çok bal gibi bisi :))) bugün arkadaşıma diyorum 1 kg olmuş benimki diye sana da geliyor bi tosun paşa diyor :)))))))4,5 kıloyu zaten nasıl doğursun, çok tombalakmış masallah.
Benim ablamda da yeğenim iri bi bebekti. 40. Haftada hala sancısı yok bisey yok doktor bu hafta mecbur alıcaz sezeryanla doğuramazsın demişti. Nasip.. Bende normal doğum istiyorum ama kısmet.Gerçi şimdi düşününce zaten bebiş kocaman olmuştu normal doğum yapamazdı onu mı değerlendirdi de hemen sezeryan yaptı o dr acaba ? Şimdi mesela ben ultrason kağıdına bakıyorum regl tarihine gore haftası ve doğum tarihi yazıyor bi de usg sonucuna gore haftası ve olası tarih yazıyor mesela bende usg göre 6 eylül gözüküyor. Gerçi ben mümkün olursa normal istiyorum ama tabi kısmet o zaman geldiğinde farklı bir durum söz konusu olup sezeryan da olabilirim. Nasip artık bekleyip görücez
Geçmiş olsun canım havuç suyunu dene bakalım bişey Olmaz sen içini ferah tutKizlar bugun doktora gittim.. seker yuklemesi icin socucum ogleden sonra cikicak.. ama suyum azmis.. doktor yatacaksin ayakta kalmicaksin dedi iliski yasak dedi.. dikkat etmezsen benek erken dogar kuvezde kalir dedi... biraz moralim bozuldu.. bebegim 812 grm. Olmus...bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok.kizdi tuz seker un yasak dedi... bol bol su ic kavun karpuz cok ye dedi... insallah sekerin sonucu guzel cikar yaaaa
Diş eti temizliyorlar hamilelikte yapılabilen bişey bence git bi dr aKızlar diş etim acidi bir an baktım ki elleyince çok yumuşak ve disimden ayrılmış gibi duruyor diş etim. Nasıl baş edeceğim bununla doktora gitsem ne yapar ki diş eti ayrılmasına çok Üzgünümayrıca şiş
Inşallah herkes gönlündeki doğumu yaşar. Ablanın bebisi kaç kg doğmuştu? Gerçi şimdiden bunları düşünmek çok doğru değil biliyorum bi ara gelir kilo almaz bebiş öyle devam eder ya da geride ise kilosu hop bi bakarsın ileri gidebilir biliyorum ama şimdi normal doğumu engelleyecek kiloya gelir mi acaba diye düşünüyorum ay ne gereksiz şeyleri kafaya takıyorum hey allahımBenim ablamda da yeğenim iri bi bebekti. 40. Haftada hala sancısı yok bisey yok doktor bu hafta mecbur alıcaz sezeryanla doğuramazsın demişti. Nasip.. Bende normal doğum istiyorum ama kısmet.
Öncelikle cok gecmiş olsun canım,bende ankilozan spondilit hastasıyım hamileliğimin basından beri kalça agrısı cekiyorum ama Rabbim verir dayanma gücünü icini rahat tut,spora gelince ben arastrmaya basladım reformer a baslıcam sanırım senin hastalıgına durumuna göre hamile pilatesi sertifikası olan uzman hocalardan bir makinayla yapılan bi cesit pilatesin dersini alıyorsun hem agrılarına hem hamileliğine cok iyi geliyormus bulundugun sehirde bi arastır istersenKizlar merhaba iki gundur yaİlanlari okuyorum. 27. Haftamdyim.
Romatoid artrit hastasiyim. Tedavi sirasinda hamile kalmam yasakken hamile kaldim bebegin sakat olabilecegini aldirmam gerekebilexegini soylediler. Detaylida hicbir sorun cikmadi sukurler olsun. İlk haftalarimda kortizon kullndim sekerimi yukseltti. Bu sebeple ilacimi duzenli icemiyorum. Tutulmalarim agir degl ama her gun agrim var ufak tutulmalarim var sdece 2 kere agir tutulma yasadim. Birinde bacagim tutuldu kipirdayamadim 1 bck gun boyunca. Bebegim dogdugunda ona nasl bakicam kendime bile bakamazken diye dusunuyorum cok korkuyirum sbhlari tutulmam oluyor ellerim dirsegim tutuk oluyor cok zor...
Kisaca hikayemi anlattim simdi gelelim soruma :)
Hamilelige ozel spor yapan var mi?
Gerçi şimdi düşününce zaten bebiş kocaman olmuştu normal doğum yapamazdı onu mı değerlendirdi de hemen sezeryan yaptı o dr acaba ? Şimdi mesela ben ultrason kağıdına bakıyorum regl tarihine gore haftası ve doğum tarihi yazıyor bi de usg sonucuna gore haftası ve olası tarih yazıyor mesela bende usg göre 6 eylül gözüküyor. Gerçi ben mümkün olursa normal istiyorum ama tabi kısmet o zaman geldiğinde farklı bir durum söz konusu olup sezeryan da olabilirim. Nasip artık bekleyip görücez
Kizlar merhaba iki gundur yaİlanlari okuyorum. 27. Haftamdyim.
Romatoid artrit hastasiyim. Tedavi sirasinda hamile kalmam yasakken hamile kaldim bebegin sakat olabilecegini aldirmam gerekebilexegini soylediler. Detaylida hicbir sorun cikmadi sukurler olsun. İlk haftalarimda kortizon kullndim sekerimi yukseltti. Bu sebeple ilacimi duzenli icemiyorum. Tutulmalarim agir degl ama her gun agrim var ufak tutulmalarim var sdece 2 kere agir tutulma yasadim. Birinde bacagim tutuldu kipirdayamadim 1 bck gun boyunca. Bebegim dogdugunda ona nasl bakicam kendime bile bakamazken diye dusunuyorum cok korkuyirum sbhlari tutulmam oluyor ellerim dirsegim tutuk oluyor cok zor...
Kızlar diş etim acidi bir an baktım ki elleyince çok yumuşak ve disimden ayrılmış gibi duruyor diş etim. Nasıl baş edeceğim bununla doktora gitsem ne yapar ki diş eti ayrılmasına çok Üzgünümayrıca şiş
Eğer imkân varsa yüzme derim ben en güzel spor. Hem doktor da tavsiye ediyorKizlar merhaba iki gundur yaİlanlari okuyorum. 27. Haftamdyim.
Kizlar merhaba iki gundur yaİlanlari okuyorum. 27. Haftamdyim.
Canim ilk dogumunu 157 boy 53 kilo ile normal yapmis bir anne olarak soyleyebilirim ki insan bilincsiz olarak biraz bagiriyor ama o agriyi cekerken inan baskalarinda gorup de korktugun kadar olmadigini anliyorsun. ben de bagirmisim biraz haberim yokKızlar merhaba bugün doktora gittim kesemde sizinti olma ihtimali ile doktorum dogumhsnede alttan baktı bi sıkıntı yok dedi sorun doktorum dogumaneye gelene kadar yandaki kadının normla doğum yapma anını gormem o kadar çok bağırdı ki çok kasildim korktum şuan normal doğumdan çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim ilk gebeliğim
bebek pudrasi terlemeyi bir sure kesebilir ise yariyor.Merhaba kızlar malum sıcaklar bastırdı. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez deodorant kullanmayı bıraktım. Bi sürü dogal yontem denedim ama koku olayını çözemedim ama en sonunda çok çok kolay bir yol buldum bi dilim limonu koltuk altıma sürüyorum terlemeyi engellemiyor fakat hiç kokmuyor... Test ettim 2 gün çok rahat ediyorum şimdi daha da sıcak her sabah sürüyorum limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?