2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dolgit kremi doktorum bana tavsiye etmişti bacak ağrılarım için canım sskıncası yokmuş kullanmadım gerçi, magnezyum iyi geldi kramplarıma

Benimde kramplarım başladı bacakta.. dün gece krampla uyandım,acıdan ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi sanki bacağımın orası kesilmiş gibi hala ağrı devam ediyor.

Aynen canım sonunda bitti bir yıl :) şu seminer dönemini de bi atlatsak ohhhh değmeyin keyfimize
Evet çok şükür okul bitti hele nöbetlerin bitmesine daha çok seviniyorum:))) seminer de çabuk geçer toplantılar, muhabbet, vedalar vs.. geçip gidecek sonrası da bebişlerimiz için geri sayııımm

Benimde kramplarım başladı bacakta.. dün gece krampla uyandım,acıdan ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi sanki bacağımın orası kesilmiş gibi hala ağrı devam ediyor.
Bende de vardı inanılmaz ağrıyordu bi yere koyamıyordum bacağımı ağrıdan uyuyamıyordum. Yolda yürürken aniden kasılıyordum adım atamıyordum. Doktora gittim, Suda eriyen magnezyum yazdı 1 haftadır içiyorum hiç ağrım kalmadı.

Canim
Hadi gözümüz aydın canım :) peki siz de bu cumartesi ve pazar seminer yapacak mısınız?

kızlar merhabaaa..
dünden beri iş yerinde evde su absmasıyla ugrasıyorum
işteykn yagmur başladı ofisi su bastı sonra eve bi gittim evde aynı durumda
gece evi sildim halıları kaldırdk gündzde iş yerinde toparladk ortalıgı yoruldum..
eşim bugün halıları yıkamaya verdi bende gdince temizliğe başlıcam hafta sonu bana iş gözüktü

Bende ilk hamileliğimde kullanmıştım bu aylarda,iyi geliyordu. Geçen gün gittim kontrole ama istemeyi unuttum,arayıp sorayım bende.

Kizlar sicaklarla napcaz dusa girdim ciktim kizima görünmeden beni de yika diyo zorlaniyorum hareketli bi cocuk bide üstüne mide yanması sanki ne yediysem surupta iciyorum ama birazcık egileyim yediklerim hop agzimda Allah yardimcimiz olsun

valla canm aynısını ben yazacaktım bende rollon a devam ediyorum parfümüde kıyafete sıkıyorum sonucta organ gelişimini de tamamladı artık birşey olmaz diye düşünüyorum.

Aynen ben de öyle düşünüyorum ya çok ince düşünmemek lazım. Çok elzem bir şey olsaydı bu konular zaten doktorlar uyarırdı.

Allah hepimize sifa versin...
cevabı ben yapmıyorum. Zaten tembelim
Aynı hastalık babamda da var o yüzden seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Zaten hamilelik zor bir de bunla uğraşıyorsun.
Allah babaniza sifa versin cok zor her an birine muhtac kalma ihtimali... Benim uzerimi degistiremedigim sacimi tarayamadigim gunlerim oluyor.
Allah sifa versin zor bi hastalik grubumuymus yasamadan bilinmiyor. Sen nazlisin abartiyorsun diyenler cikiyor daha cok uzuluyoruz. İnsallah ileri seviye degildir

Ay çok sağol canım ya içimi rahatlattın iyi geldi yazdıkların hiç aklımda yoktu daha var diye ama öye bişey yasayinca o kadar xok korktum ki nerdeyse ben dogurcaktim korkudan hamileligin keyfini çıkarmak en iyisi rabbim hakkımızda hayırlısı versin

Evet çok şükür okul bitti hele nöbetlerin bitmesine daha çok seviniyorum:))) seminer de çabuk geçer toplantılar, muhabbet, vedalar vs.. geçip gidecek sonrası da bebişlerimiz için geri sayııımm
Aynen nöbet cidden yorucu oluyordu. Şaka maka az kaldı, sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah :)

Roll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..

Bende kullanıyorum az şekilde hergün işe gelirken fondöten sürdüm roll on deodorant hep kullanıyorum parabensiz şampuan kullanmak lazım falan yazmışlar internette bu zamana kadar normal hep kullandığım şampuanı kullandım herkeste öyle kullanıyor sonuçta zaten saçtan akıp gidiyor duruluyoruz. Yoksa doktor zaten bu konularda uyarırdı d,ye düşünüyorum sadece ruj çok sürmedim

Arkadaşlar sizdede sık idrara çıkma isteği oluyor mu?Karnımın alt bölgesinde sürekli baskı ve sancı var.Doktorum dikkat et erken Doğum riski olabilir dedi.Çok üzgünüm...çünkü şimdiye kadar normal hayatıma koşturmaya devam ettim.Kendimi suçlu hissediyorum.İdrarı sormaya unuttum sürekli tuvalete çıkma isteği var?Böyle hisseden var mı?

Bende de var aynı his. Tahlil istedi dr idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım..erken doğumdan bahsetmedi..

Evet canım çok dis taşım olmus ondan dedi birde hamilelik hormonlarindan dedi normalde de dis eti yapımı hiç sevmem zaten. Temizledi diş taşımı diş fırça ve macunu değiştir dedi. Tuzlu su ile gargara ve pamuğa zeytinyağı sürerek dis etine masaj yap dedi. Gargara da vermisti ama doktorum kullanma dedi

Bebek idrar kesesine baskı yapiyo bu yuzden normal canim oturuyorum mesela ayaga kalktigimda kasiklarimda bi sanci hemen lavaboya kosuyorum gecede öyle sanciyla uyaniyorum hangi ara birikti diyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…