- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.681
Dolgit kremi doktorum bana tavsiye etmişti bacak ağrılarım için canım sskıncası yokmuşKızlar gunaydin. Nerdeyse 1 haftadır sol bacağım beni süründürüyor magnezyum içiyorum yine de etki etmedi. Birkaç gündür geceleri dolgit krem sürüyordum iyi geliyordu biraz yine geçirmiyor du ağrısını ama dün akşam kafama takıldı prospektusune baktım. Hamilelerin kullanması sakıncalıymış ben birkaç gün sürmüştüm şimdi çok pişmanım birşey olmamıştır dimi? Panik oldum. Doktor kontrolüne daha 2 hafta var.
Evet çok şükür okul bitti hele nöbetlerin bitmesine daha çok seviniyorum:))) seminer de çabuk geçer toplantılar, muhabbet, vedalar vs.. geçip gidecek sonrası da bebişlerimiz için geri sayııımmAynen canım sonunda bitti bir yıl :) şu seminer dönemini de bi atlatsak ohhhh değmeyin keyfimize
Bende de vardı inanılmaz ağrıyordu bi yere koyamıyordum bacağımı ağrıdan uyuyamıyordum. Yolda yürürken aniden kasılıyordum adım atamıyordum. Doktora gittim, Suda eriyen magnezyum yazdı 1 haftadır içiyorum hiç ağrım kalmadı.Benimde kramplarım başladı bacakta.. dün gece krampla uyandım,acıdan ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi sanki bacağımın orası kesilmiş gibi hala ağrı devam ediyor.
Hadi gözümüz aydın canım :) peki siz de bu cumartesi ve pazar seminer yapacak mısınız?Veeee karne verdim yuppiiii sıdkı geriye kaldı seminerler onlar da hop diye geçer ve gelsin işsiz güçsüz hayatgerçekten sıcaklar da bastirinca koca göbisim bi yandan sıcak bi yandan fenalık gelmişti artık daha rahat olucam gündüz sıcakta evde yatış akşam sokakta yürüyüş planı yapmak bile mutluluk verdi içime
Bende ilk hamileliğimde kullanmıştım bu aylarda,iyi geliyordu. Geçen gün gittim kontrole ama istemeyi unuttum,arayıp sorayım bende.Bende de vardı inanılmaz ağrıyordu bi yere koyamıyordum bacağımı ağrıdan uyuyamıyordum. Yolda yürürken aniden kasılıyordum adım atamıyordum. Doktora gittim, Suda eriyen magnezyum yazdı 1 haftadır içiyorum hiç ağrım kalmadı.
Aynen öyle vallahi direk bebeğe deodorant sıkmıyoruz zaten biz deRoll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..
valla canm aynısını ben yazacaktım bende rollon a devam ediyorum parfümüde kıyafete sıkıyorum sonucta organ gelişimini de tamamladı artık birşey olmaz diye düşünüyorum.
Allah hepimize sifa versin...Öncelikle cok gecmiş olsun canım,bende ankilozan spondilit hastasıyım hamileliğimin basından beri kalça agrısı cekiyorum ama Rabbim verir dayanma gücünü icini rahat tut,spora gelince ben arastrmaya basladım reformer a baslıcam sanırım senin hastalıgına durumuna göre hamile pilatesi sertifikası olan uzman hocalardan bir makinayla yapılan bi cesit pilatesin dersini alıyorsun hem agrılarına hem hamileliğine cok iyi geliyormus bulundugun sehirde bi arastır istersen
Allah babaniza sifa versin cok zor her an birine muhtac kalma ihtimali... Benim uzerimi degistiremedigim sacimi tarayamadigim gunlerim oluyor.cevabı ben yapmıyorum.Zaten tembelim
Aynı hastalık babamda da var o yüzden seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Zaten hamilelik zor bir de bunla uğraşıyorsun.
Allah sifa versin zor bi hastalik grubumuymus yasamadan bilinmiyor. Sen nazlisin abartiyorsun diyenler cikiyor daha cok uzuluyoruz. İnsallah ileri seviye degildirselamlar canım bende de lupus pozitifliği ve kan pıhtılaşması çıkmıştı. bende ilk dört ay kullandım kortizon aşırı kilo aldm hala şişiyorum. tutulmam yok şükür ama riskli bi gebeyim. bu ayda çeşitli ro- testleri yapıldı sonuçlarımı bekliyorum
Ay çok sağol canım ya içimi rahatlattın iyi geldi yazdıkların hiç aklımda yoktu daha var diye ama öye bişey yasayinca o kadar xok korktum ki nerdeyse ben dogurcaktim korkudan hamileligin keyfini çıkarmak en iyisi rabbim hakkımızda hayırlısı versinCanim ilk dogumunu 157 boy 53 kilo ile normal yapmis bir anne olarak soyleyebilirim ki insan bilincsiz olarak biraz bagiriyor ama o agriyi cekerken inan baskalarinda gorup de korktugun kadar olmadigini anliyorsun. ben de bagirmisim biraz haberim yokdogumdan sonra nasil ama hic oyle simarik simarik bagirmadim diye hava atiyorum esim diyor ki dogumhanenin koridorundan duyuluyordu sesin daha dogum baslamadan birazonce. ve inanmasi guc ama en kolay an dogumun gerceklestigi an inan dogurup bittikten sonra bosuna korktugunu anlicaksin sancilar bile evet cok siddetli oluyor ama insan vucudu hele de kadinlar gercekten cok mucizevi rabbim guc veriyor o kadar hissetmiyorsun. Kendini korkutma pozitif dogum hikayeleri oku. Hatta henuz dogum ile ilgili bisey dusunme daha vaktimiz cok benim doktorum oyle soyledi kendini bununla strese sokma dogum sekli zaten son muayene de belirlenen bisey sen kendini sezaryene de hazirlasan normal doguma da hazirlasan son dakikada ne olacagini bilemezsin o yuzden son aya kadar dogumu kafandan at hamileligin tadini cikar dedi.
Malesef evet üstelik hemen yarin kurul toplantısı varCanim
Hadi gözümüz aydın canım :) peki siz de bu cumartesi ve pazar seminer yapacak mısınız?
Aynen nöbet cidden yorucu oluyordu. Şaka maka az kaldı, sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah :)Evet çok şükür okul bitti hele nöbetlerin bitmesine daha çok seviniyorum:))) seminer de çabuk geçer toplantılar, muhabbet, vedalar vs.. geçip gidecek sonrası da bebişlerimiz için geri sayııımm
Roll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..
Bende de var aynı his. Tahlil istedi dr idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım..erken doğumdan bahsetmedi..Arkadaşlar sizdede sık idrara çıkma isteği oluyor mu?Karnımın alt bölgesinde sürekli baskı ve sancı var.Doktorum dikkat et erken Doğum riski olabilir dedi.Çok üzgünüm...çünkü şimdiye kadar normal hayatıma koşturmaya devam ettim.Kendimi suçlu hissediyorum.İdrarı sormaya unuttum sürekli tuvalete çıkma isteği var?Böyle hisseden var mı?
Evet canım çok dis taşım olmus ondan dedi birde hamilelik hormonlarindan dedi normalde de dis eti yapımı hiç sevmem zaten. Temizledi diş taşımı diş fırça ve macunu değiştir dedi. Tuzlu su ile gargara ve pamuğa zeytinyağı sürerek dis etine masaj yap dedi. Gargara da vermisti ama doktorum kullanma dedimuhtemelen diş taşından ve salgılanan fazla östrojenden kaynaklı diş eti hassasiyetinden oluyor. anlattıklarının aynısı bende de oldu. diş taşlarımı 3 hafta önce temizlettim. asla hamilelikten sonra yaptırırım kanar şimdi deme. evet çok kanadı yapılırken ama kolay ve acısız bir işlem. inan o gün akşam dişlerim tamamen iyileşmişti. ne bir kanama, ne bir diş eti şişmesi bir daha olmadı. hamilelik sonrasına bırakırım deyip 1 gecede dişlerinin yarısını kaybedenler olduğunu ve gözüyle gördüğünü söyledi doktorum. seçim senin, risk alırım diyorsan sen bilirsin tabi ki. bir de kesinlikle gargara kullanma, hamilelikte içindeki maddeler nedeniyle zararlıymış. ayrıca diş doktorum c vitamini al dedi hergün. şimdi hergün 1 tane sambucol içiyorum.
Bebek idrar kesesine baskı yapiyo bu yuzden normal canim oturuyorum mesela ayaga kalktigimda kasiklarimda bi sanci hemen lavaboya kosuyorum gecede öyle sanciyla uyaniyorum hangi ara birikti diyorum bu kadarArkadaşlar sizdede sık idrara çıkma isteği oluyor mu?Karnımın alt bölgesinde sürekli baskı ve sancı var.Doktorum dikkat et erken Doğum riski olabilir dedi.Çok üzgünüm...çünkü şimdiye kadar normal hayatıma koşturmaya devam ettim.Kendimi suçlu hissediyorum.İdrarı sormaya unuttum sürekli tuvalete çıkma isteği var?Böyle hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?