2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de riskli canim 0-3 tum kıyafetleri gecen hafta yıkayıp utuledim ama çanta hazırlamadim henüz totem yaptım sanirim erken hazırlarsam erken gelecekmis gibi hissediyorum inşallah 32yi görürsem o zaman hazirlayacagim inşallah. Senin riskinin sebebi nedir?

Roll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..
Aynwn öyle ya parfümden de kasacak DEğilim Bueda okudum bunu ilk defa hiç aklıma bile gelmemişti
GöZünaydın canım
Benimde kramplarım başladı bacakta.. dün gece krampla uyandım,acıdan ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi sanki bacağımın orası kesilmiş gibi hala ağrı devam ediyor.
Madensuyu , osteocare yazdı bana mag,cal,dvit falan içerikli. Bende de 3 kez uykuda oldu besbat bişey berbat
İsrar tahlili şart sana!

Yorgunluktan gÖzlerim kapanıyor okuyamadın hepsini kızlar karneleri aldık bugün veda partisi yaptık bi Veli’nin bahçesinde ve ordan ailece yazlığa geldik nihayet, wc sil, ortalığı topla dolabı yerleştir derken pertim çıktı yine.. yatıyorum herkese iyi geceler

Kızlar ölüyorum diş ağrısından. Ne apse ne çürük hiçbişe görünmüyor ne yapacağımı şaşırdım. Doktora gitmekten de korkuyorum. Kadın doğumcum gidebilirsin dedi doktora ama ben yine de gitmek istemiyorum. Zaten normalde de korkarım dişçiden ne yapacağım

Evet hazırlıklı olmak gerekiyormuş, sizin en azından tecrübeniz var ilk gebeliğim çok fikrim de yok ne koymam gerekiyor çantaya paylaşırsanız sevinirim
uzerinden 7 yil gecince ben de unuttm netten bakip tamamlayacagim ama hatirladigim bol bol ic camasir ve pijama gerekliligi ve mutlaka bir yelek yada sabahlik emzirme sutyeni terlik .digerlerini netten baka baka yapariz

Kızlar aranızda sezeryan la doğum yapacak olan varmı ? Benim tüp bebek yöntemiyle oldu sezeryan öneriyorlar ama çok korkuyorum
sezeryan hic korkulacak bir sey degil.yani doktoruna ve sana bagli.ben ilk cocugumu sezeryanla yaptim.am oyle yatip kalmadim yurudum amelyattn sonra onlar kaldirinca agri kesiciye bile ihtiyac duymadm sezeryan sonrasinda.

İyiymiş canım bir kullan bakalım nasıl rahatsa haftasonu bende bakayım bulabilirsem
Cnm inan ki bugun cok rahat uyumusum valla biyle eahat oldugunu bilseydim daha once al derdim esime... esim hep alim diyodu ben gereksiz diyodun ama cok rahatmis gercekten hic vakit kaybetmesen al dogumdan sonra da emzirme yastigi olarak kullaniliylr...fiyati 90 tl

Kacis yok kac gundur cekiordum o agriyi ilk gittim antibiyotik verdi 3.gun hönküre hönküre agladim beynim delindi saniyorum o agridan 4.gun yeniden gittim 20lik kok disin cekim hemen yanindaki azininda kanal yapilmasi gerektigini soyledi dr cekim yapildi kanala ilac konulup kapatildi persembeye kadar bekliyecegim. Kd doktorum bu aylarda dis tedavisi icin onay veriyor hersekilde cunku bebek agri stresi ile kendini dogum kanalina atabiliyor bu daha buyuk risktir dedi suan daha iyiyim. Kacma git bence..

uzerinden 7 yil gecince ben de unuttm netten bakip tamamlayacagim ama hatirladigim bol bol ic camasir ve pijama gerekliligi ve mutlaka bir yelek yada sabahlik emzirme sutyeni terlik .digerlerini netten baka baka yapariz
Ic camasiri olarak ben 2 yil once kilot niyetine deepent hasta kilotu almistim pedle ugrasma derdi ortadan kalkmis disina gecti mi cikti mi ugrasmamis cok rahat etmistim. Yine alicam cok buyuk rahatlik

Ic camasiri olarak ben 2 yil once kilot niyetine deepent hasta kilotu almistim pedle ugrasma derdi ortadan kalkmis disina gecti mi cikti mi ugrasmamis cok rahat etmistim. Yine alicam cok buyuk rahatlik
o neymis ki arastirayim bi ben de gecen tek kullanimlik lohusa kilodu gordum o da ilgimi cekti.kanamam fazla oldugu icin ped degil hasta bezi kullanmistim malesef.yine de pijamalar kirlenmisti

o neymis ki arastirayim bi ben de gecen tek kullanimlik lohusa kilodu gordum o da ilgimi cekti.kanamam fazla oldugu icin ped degil hasta bezi kullanmistim malesef.yine de pijamalar kirlenmisti
Iste tum bu olasiliklari ortadan kaldirmis oluyorsun kilot bebek bezi gibi dusun giyip yandan yirtarak cope atiyorsun. L boy almanizi tavsiye ederim. Internetten bakabilirsiniz urune.

Bedeni saran yapisi ile altiniza bunu giydiginizi kimse anlamiyor arasinda olan ped zaten hayat kurtarici..

Eklentiler

• Screenshot_20180609-103411_Chrome.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 92
Günaydın kızlar :)
Haftasonu da seminer için okula gelmek pek bir kötüymüş
Alışveriş için para biriktirmiştim biraz, memlekete gidince annemle alışveriş yapacaktık ama kısmet olmadı. İzmire gidince ebebekten toplu alışveriş yapayım diyorum, hem görerek almış olurum. E bebek için fikirleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…