- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.721
Canim boyle bisey e bebekten almis
Benim de riskli canim 0-3 tum kıyafetleri gecen hafta yıkayıp utuledim ama çanta hazırlamadim henüz totem yaptım sanirim erken hazırlarsam erken gelecekmis gibi hissediyorum inşallah 32yi görürsem o zaman hazirlayacagim inşallah. Senin riskinin sebebi nedir?Eki Görüntüle 2155364 Bu sabah erken doğumla ilgili bir paylaşıma rastladım birde demiş doğum çantam yoktu pijama bile alamadan doğuma gittim diye ben bir panik , o panikle aldıklarımı yıkadım internetten pijama siparişi verdim kredi kartımın kalan son limitiyle şimdide kuruyanları ütülüyorum yarın ilk iş hazır olanları çantaya yerleştirmek var mı benim gibi riskli gebelik geçiren Allah hepimize yardım etsin zamanında sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Kullanışlı gözüküyor güle güle kullan canım. Bana da lazım böyle bişey yorgani rulo yapıp öyle yatıyorum vallaCanim boyle bisey e bebekten almis
Vallahi doğru dedin canımmKesinlikle öyle.. yediğimiz içtiğimizden tut soluduğumuz havaya kadar birsür şey var detaya girilirse.. rollon sürmeyince herşey farklı olmayacak :)
Tamm dikkat edelimde sakınan göze cöp batar,kendimizi iyi temiz hissetmeye en ihtyacımız olan dönem yani
Aynwn öyle ya parfümden de kasacak DEğilim Bueda okudum bunu ilk defa hiç aklıma bile gelmemiştiRoll-on,parfüm makyaj ürrünleri ve oje kullanıyorum. Okadar abartmaya gerek yok diye düşünen gruptanım :) detaya inersek yaşamamız imkansız..
GöZünaydın canımVeeee karne verdim yuppiiii sıdkı geriye kaldı seminerler onlar da hop diye geçer ve gelsin işsiz güçsüz hayatgerçekten sıcaklar da bastirinca koca göbisim bi yandan sıcak bi yandan fenalık gelmişti artık daha rahat olucam gündüz sıcakta evde yatış akşam sokakta yürüyüş planı yapmak bile mutluluk verdi içime
Madensuyu , osteocare yazdı bana mag,cal,dvit falan içerikli. Bende de 3 kez uykuda oldu besbat bişey berbatBenimde kramplarım başladı bacakta.. dün gece krampla uyandım,acıdan ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi sanki bacağımın orası kesilmiş gibi hala ağrı devam ediyor.
İsrar tahlili şart sana!Arkadaşlar sizdede sık idrara çıkma isteği oluyor mu?Karnımın alt bölgesinde sürekli baskı ve sancı var.Doktorum dikkat et erken Doğum riski olabilir dedi.Çok üzgünüm...çünkü şimdiye kadar normal hayatıma koşturmaya devam ettim.Kendimi suçlu hissediyorum.İdrarı sormaya unuttum sürekli tuvalete çıkma isteği var?Böyle hisseden var mı?
Canım geçti mi ağrın ? Bi anlık mıydı ?Kizlar sol kasigima hafif adet sancisi gibi sanci girdi birkac dakikadir.
27. Haftamdayim neden olabilir
uzerinden 7 yil gecince ben de unuttm netten bakip tamamlayacagim ama hatirladigim bol bol ic camasir ve pijama gerekliligi ve mutlaka bir yelek yada sabahlik emzirme sutyeni terlik .digerlerini netten baka baka yaparizEvet hazırlıklı olmak gerekiyormuş, sizin en azından tecrübeniz var ilk gebeliğim çok fikrim de yok ne koymam gerekiyor çantaya paylaşırsanız sevinirim
sezeryan hic korkulacak bir sey degil.yani doktoruna ve sana bagli.ben ilk cocugumu sezeryanla yaptim.am oyle yatip kalmadim yurudum amelyattn sonra onlar kaldirinca agri kesiciye bile ihtiyac duymadm sezeryan sonrasinda.Kızlar aranızda sezeryan la doğum yapacak olan varmı ? Benim tüp bebek yöntemiyle oldu sezeryan öneriyorlar ama çok korkuyorum
Sagol cnmKullanışlı gözüküyor güle güle kullan canım. Bana da lazım böyle bişey yorgani rulo yapıp öyle yatıyorum valla
Cnm inan ki bugun cok rahat uyumusum valla biyle eahat oldugunu bilseydim daha once al derdim esime... esim hep alim diyodu ben gereksiz diyodun ama cok rahatmis gercekten hic vakit kaybetmesen al dogumdan sonra da emzirme yastigi olarak kullaniliylr...fiyati 90 tlİyiymiş canım bir kullan bakalım nasıl rahatsa haftasonu bende bakayım bulabilirsem
Kacis yok kac gundur cekiordum o agriyi ilk gittim antibiyotik verdi 3.gun hönküre hönküre agladim beynim delindi saniyorum o agridan 4.gun yeniden gittim 20lik kok disin cekim hemen yanindaki azininda kanal yapilmasi gerektigini soyledi dr cekim yapildi kanala ilac konulup kapatildi persembeye kadar bekliyecegim. Kd doktorum bu aylarda dis tedavisi icin onay veriyor hersekilde cunku bebek agri stresi ile kendini dogum kanalina atabiliyor bu daha buyuk risktir dedi suan daha iyiyim. Kacma git bence..Kızlar ölüyorum diş ağrısından. Ne apse ne çürük hiçbişe görünmüyor ne yapacağımı şaşırdım. Doktora gitmekten de korkuyorum. Kadın doğumcum gidebilirsin dedi doktora ama ben yine de gitmek istemiyorum. Zaten normalde de korkarım dişçidenne yapacağım
Ic camasiri olarak ben 2 yil once kilot niyetine deepent hasta kilotu almistim pedle ugrasma derdi ortadan kalkmis disina gecti mi cikti mi ugrasmamis cok rahat etmistim. Yine alicam cok buyuk rahatlikuzerinden 7 yil gecince ben de unuttm netten bakip tamamlayacagim ama hatirladigim bol bol ic camasir ve pijama gerekliligi ve mutlaka bir yelek yada sabahlik emzirme sutyeni terlik .digerlerini netten baka baka yapariz
o neymis ki arastirayim bi ben de gecen tek kullanimlik lohusa kilodu gordum o da ilgimi cekti.kanamam fazla oldugu icin ped degil hasta bezi kullanmistim malesef.yine de pijamalar kirlenmistiIc camasiri olarak ben 2 yil once kilot niyetine deepent hasta kilotu almistim pedle ugrasma derdi ortadan kalkmis disina gecti mi cikti mi ugrasmamis cok rahat etmistim. Yine alicam cok buyuk rahatlik
Iste tum bu olasiliklari ortadan kaldirmis oluyorsun kilot bebek bezi gibi dusun giyip yandan yirtarak cope atiyorsun. L boy almanizi tavsiye ederim. Internetten bakabilirsiniz urune.o neymis ki arastirayim bi ben de gecen tek kullanimlik lohusa kilodu gordum o da ilgimi cekti.kanamam fazla oldugu icin ped degil hasta bezi kullanmistim malesef.yine de pijamalar kirlenmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?