- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.761
Yani 37 den önce de olabilir diye iğne yaptirmani istemiştir. Ama ciğer geliştirici iğne cok iyi erken doğum icin harika bir önlem .Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
ben de aynı durumdayım . bugün başladım . tabi sıkı bir diyet. sonuçlar ne çıkıyor acaba paylaşırmısın benimle. yani bunun normali nedir . günde 7 defa benim de .Şeker ölçmekten parmaklarım delindi yaa
Gün-de 6 defa yapıyorum çarşambaya kadar böyle gidecek
Insallah hersey yolunda der
babynest set olarak yaptırdı annem sağolsun . ev tipi müzikli ve titreşimli bir anakucağı da olsa fena olmaz diye düşündüm ben. ne almalıyım bilemedim. şöyle fazla pahalı olmayan orta karar bir şeyBaby nest b
amcam canim ben cok kullanisli diyolar
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah 37 haftaya kadar gelir bebeğin.İğnenin erken yapılmasının bebeğin hayati tehlikesini kaldırmak için çok önemli olduğu söyleniyo.Takılma bence iğneye bi zararı olsa zeten doktorlar yapmaz dimi.İnşallah sende bebeğinde iyi olucaksınız bugünler geçiciMrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
Ben de ben deee püf çok sıkıcı birşey sabah aç tok öğle akşam tok ölçüm yapıyorum yemekten 1 saat sonra galiba ınsülin yollari gözüküyor bana tok 140 altı istiyor benim 150 civarları çıkıyor normalin üzerinde yani ama bu konuyu nedense olumlu karşıladım ben insulin kullanırım olur biter başka dert vermesin allahım diyorum napalim.Şeker ölçmekten parmaklarım delindi yaa
Gün-de 6 defa yapıyorum çarşambaya kadar böyle gidecek
Insallah hersey yolunda der
Bence iğne olman çok olumlu bebişine destek olacak içini ferah tutmaya çalış canım biliyorum çok stresli ama bugünler geçecek bebiş kucağa gelince herşey bir rüya olacakMrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
Hayir gerek yok sadece bunu giyiyorsunuz uzerine pijama yada gecelik tercihiniz neyse o canim..bende depent düşünüyorum da peki onu giyince ekstra ped takmaya da gerek var mı lohusa kilodu da gördüm ondan da koyarım yedek
Yolun yarısını geçtik hepimiz az kaldı şükür. Igneni yap bol bol uzan canım. Şöyle düşün bebeğin doğduğunda bol bol enerjiye ihtiyacın olacak. uykusuz günler olacak şuan bunlar için enerji topluyorsun. .. olumsuz düşünceleri atıyoruz kafamizdan.Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
Yok aslinda iyi yapmissin beden boyutlari kucuk ben m beden pantalon filan giyerken bunda m beden dar gelir gibi olduben bunu L beden aldım internetten. altı kısmında 42-50 beden arası diyor. büyük almış oldum yani . bir tane de M beden mi alsam ??
Bende istiyorum fikirKızlar bugün ne yemek yapıyorsunuz. Bana bir fikir verin.
Canım benim sıkma canını iğneni ol her ihtimale karşı bak neleri atlattım ilk günden beri inş çok güzel neticelenirMrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
Kendime sarma Sarıcanın bir tabak kadar çok canım çekti belki biber dolması sa eklerim çorba salataKızlar bugün ne yemek yapıyorsunuz. Bana bir fikir verin.
Canim yapma ben de EDT diyince dr cok üzüldüm stres yaptim benim akreata değil plasenta yukarı çıkmış bu dertten kurtuldum ama plasentada 20. Haftadan beri kan odaciklari var bu plasentanin yaslanmasi demek ve sebeb de gereksiz kullandığım kan sulandiricilar iki haftada bir takip bebek kilo almayi durdurdugu an sezeryan riskli haftalari geçtik artık hergün sukrediyorum birgün daha durdu diye sürekli dua ediyorum sen de hep dualarimdasin Allah çok büyük gececek bu zor günler bebeklerimiz sağlıkla VAKTINDE gelecek inşallahMrb kızlar bugün kontrolüm vardı plasenta aşağıdaydı çıkmamış artık çıkmasını pek beklemiyoruz dedi 25+1 olduk pazartesi şeker yüklemesi yap dedi salı ve Çarşamba’da ciğer geliştirici iğne yapmamı söyledi haftası erken değil mi ya iğne için bir aksilik olmazsada en geç 37 de alırız dedi yine kanamam olabilirmiş plasentada kanama olmuş zaten off çok stresli günler geçmiyor
Maşallah cok tatli nasıl da parmak emiyorEvet kontrolden geldik biz de.. oturma pozisyonunda olan kizcemin saglik durumu iyi ayaklari vajinayi tekmelediginden canim cok yanmaya baslamisti ama yapicak bisi yok dedi. 23+4 ama 1 hafta buyuk gosteriyor yine 730 gr 31 cm +- sonuclar.. tshim 3.38 sukur dusurduk biraz.. hareketli oldugu icin poz almakta yuzunu gormekte cok zorlandik oldugu kadar iste teyzeleri parmak emen arya ilay
İnşallah canım benim rahim ağzını tam kapatıyordu şimdi kapatmıyor şükür ucunda duruyormuş bunada şükür ben kan sulandırıcı iğneye devam ediyor bırakma diyor bıraksam dert bırakmasam dert benim bir genimde mutasyon var belki onun için bıraktırmıyorCanim yapma ben de EDT diyince dr cok üzüldüm stres yaptim benim akreata değil plasenta yukarı çıkmış bu dertten kurtuldum ama plasentada 20. Haftadan beri kan odaciklari var bu plasentanin yaslanmasi demek ve sebeb de gereksiz kullandığım kan sulandiricilar iki haftada bir takip bebek kilo almayi durdurdugu an sezeryan riskli haftalari geçtik artık hergün sukrediyorum birgün daha durdu diye sürekli dua ediyorum sen de hep dualarimdasin Allah çok büyük gececek bu zor günler bebeklerimiz sağlıkla VAKTINDE gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?