2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sezeryan hic korkulacak bir sey degil.yani doktoruna ve sana bagli.ben ilk cocugumu sezeryanla yaptim.am oyle yatip kalmadim yurudum amelyattn sonra onlar kaldirinca agri kesiciye bile ihtiyac duymadm sezeryan sonrasinda.
Peki genel anestezimi oldu yada epidural mi? Epidural de de kesilecegimin bilincinde olmak korkutuyor malesef genel düşünüyorum onun için ve basagrisi olanlar cok oliyormuş diye duydum Allah yardımcımız olsun

Peki genel anestezimi oldu yada epidural mi? Epidural de de kesilecegimin bilincinde olmak korkutuyor malesef genel düşünüyorum onun için ve basagrisi olanlar cok oliyormuş diye duydum Allah yardımcımız olsun
korkma ve kendini korkutma kesilmek kelimesi bile çok negatif herşeyi oluruna bırak Doğum başladığında ben de acıdan bebeğe kızıyordum kalp atışları bi düştü aklım başıma geldi allahım ben ne yaptım diye
baya zorlandım şimdide endişeler var ama bu bebeğime kavuşmak için gerekli eğer
mesela Doğum oldu oğluma kavuştum büyük bir mutluluk ne kadar güzel zamanlar geçirdik iki yıl
Motive et kendini sonuç odaklı düşün operasyonun düşünme sen bişey hissetmeyeceksin sen evet bir iki işlem ve bebeğe kavuşacağım gibi basitleştir

Iste tum bu olasiliklari ortadan kaldirmis oluyorsun kilot bebek bezi gibi dusun giyip yandan yirtarak cope atiyorsun. L boy almanizi tavsiye ederim. Internetten bakabilirsiniz urune.

bende depent düşünüyorum da peki onu giyince ekstra ped takmaya da gerek var mı lohusa kilodu da gördüm ondan da koyarım yedek

Bizde de öyle
2 defa spinal anestezi ile sezaryan oldum cok başarılı bunda da kesinlikle genel anestezi istemiyorum . Baş ağrısı anestezi uzmanı ile alakalı bişey. Bunu ben sormuştum hayır benim hastalarımda baş ağrısı çeken olmadi dedi ve cok şükür bende de olmadı. .:)

Günaydın kızlar.. nereden nerelere geldik. Beni bir heyecan sardı az kaldı kızıma kavuşmaya. Gebelik testlerinde o hayali çizgiyi gördüğüm gün sanki dün gibi. Gece 3 te kalkıp yapmıştım testi sonra sabaha kadar uyumamıştım heyecandan. Inanamayip iki tane daha alıp bi daha yapmıştım. Nasıl heyecanlar şimdi büyüyor git gide bende. Yakında kavuşucaz. Esyalarina bakıyorum şuan kokusunu hayal ediyorum. Allah isteyen herkese evlat sevincini yaşatsın ne büyük mutluluk..

Kızlar benm 2 gündür karnımda sertlik var birazda agrım oluyo oturup kalkarken carsamba günü kontrolüm vardı bi sıkıntı yoktu ama biraz korktum sizede oluyormu böyle

Benim gorumcem de indirimde toplu almıştı tüm kıyafetlerini kumaşı gayet guzel şimdi bana verdi hiç yipranmamis ben begendim .Bizim 0-6 ay eksiğimiz yok ama sezon sonu 9-12 kiyafetlerini ordan alacagim indirime girince

Kizlar sekerim iyi cikti ama aklima bisey takildi ozel hastaneye gittigim halde bebej normalde 3 gun ileri cikardi hep bugun 1 hafta geri cikti uzuldum ya

Sabah inanılmaz bir bacak krampiyla uyandım...Eşim parmaklardan tutup salladı hemen geçti...kramp yaşayanlara tavsiye ederim... :)

kızlar bebek arabamı halletim cok şükür. Casual cadillac air aldık. inşallah memnun kalırım
ev tipi anakucağı neler aldınız? ya da fikriniz neler ? cok kararsız kaldık

Sizinle aynı günümüz kaç çıktı acaba dr önemli değil dediyse problem yoktur bence
Bpd 23 3 cikti 24 3 olmasi gerekti.. Yok sıkınti olmaz dedi ilk bebegin kac kg oldu dedi 3.200 dedim buda olur okadr dedi b.. Bende iyi beslenmeyede calisiyorum aslinda azcik kiloliu olsun diye anlamadi. Nese saglik olsun

Şeker ölçmekten parmaklarım delindi yaa
Gün-de 6 defa yapıyorum çarşambaya kadar böyle gidecek
Insallah hersey yolunda der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…