- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.781
Canım vende de oluyor gaz da olabilir kontrolde yoksa biley yoktur sıkılmaKızlar benm 2 gündür karnımda sertlik var birazda agrım oluyo oturup kalkarken carsamba günü kontrolüm vardı bi sıkıntı yoktu ama biraz korktum sizede oluyormu böyle
Evet kuzum agzi surekli araniyor gibi acilip kapaniyordu yesin annesi onun totosunuMaşallah cok tatli nasıl da parmak emiyor
Kocayi soktum mutfaga menemen cacik yaptiKızlar bugün ne yemek yapıyorsunuz. Bana bir fikir verin.
Haha iyimis. Bende en sonunda patatesli sulu kofte yaptim. Ne yemek yapsam derdi hic bitmiyor. Yarin bende menemen yapicam simdi karar verdim.Kocayi soktum mutfaga menemen cacik yapti
Ben herhalde 16.Haftada başladım magnezyum kullanmaya. Magvital kullanıyordum sonra efermag yazdı şimdi oda bitti magvital yazdırıcam tekrar çünkü tadı daha güzeldi. Bir de gün de 1 defa kullanıyorum canım ama bu ara bacak ağrılarım çok arttı penguen gibi yürüyorum sokaklarda pazartesi sorucam doktoruma belki artırır.Arkadaşlar mrb,uzun süredir giremiyorum
Herşey yolundadır inş,kuzular anneler iyisiniz inş :)
Magnezyum ilacına hangi haftada başladınız?günde kaç defa? Hangi marka kullanıyorsunuz?
Dr um la tlf da konuştuk magosit dedi bi marka daha söyledi ama aklımda tutamadım
Çok tatlı maşallah kuzuna. Yüzü gayet de net çıkmış.Evet kontrolden geldik biz de.. oturma pozisyonunda olan kizcemin saglik durumu iyi ayaklari vajinayi tekmelediginden canim cok yanmaya baslamisti ama yapicak bisi yok dedi. 23+4 ama 1 hafta buyuk gosteriyor yine 730 gr 31 cm +- sonuclar.. tshim 3.38 sukur dusurduk biraz.. hareketli oldugu icin poz almakta yuzunu gormekte cok zorlandik oldugu kadar iste teyzeleri parmak emen arya ilay
Bende çok yoruluyorum canım. Bakkala gitmeye bile halim olmuyor bazen. Bacak ağrıları da iyice arttı. Allah yardımcımız olsun.Bizde bugün ilk defa akşam yemeği yerine kahvaltı yapacağız. Hiç böyle olmamistim evlendigimden beri.
Çok aşırı yoruluyorum. Hamileligimden beri tiroid degerim 0 larda ilacın dozu sanırım düşürülmesi gerek 100 mg içiyorum galiba fazla geliyor artık.
Endokrine sıra almakta çok sıkıntı hep dolu randevular.
Haha iyimis. Bende en sonunda patatesli sulu kofte yaptim. Ne yemek yapsam derdi hic bitmiyor. Yarin bende menemen yapicam simdi karar verdim.
Aman karin doyurmak maksat bazen oluversin boyle bunlar iyi gunlerimiz icicek suyu icirmeyecek bize bu veletler :))Bizde bugün ilk defa akşam yemeği yerine kahvaltı yapacağız. Hiç böyle olmamistim evlendigimden beri.
Çok aşırı yoruluyorum. Hamileligimden beri tiroid degerim 0 larda ilacın dozu sanırım düşürülmesi gerek 100 mg içiyorum galiba fazla geliyor artık.
Endokrine sıra almakta çok sıkıntı hep dolu randevular.
Evet tam kapatmamasi da bir şans dikkat edeceksin kendine ki bu aylardan sonra hepimiz agirlasacagiz ister istemez hareketlerimiz kisitlanacak hepimiz dikkat etmek zorundayız sadece stres sıkıntı yapmayacagiz çünkü stres ciddi anlamda erken dogumu tetikleyebilirmis bunu bana doktorum söyledi . Benim tüp bebek doktorum 3tane kayibim olduğu için başlatmış iğneleri sana bir zararı da faydasi da yok artık istersen keselim dedi ama egitim araştırma hast .hoca da bu ivf'ciler kafalarına göre herkese kan sulandirici başlatıyor sonuç böyle oluyor diyince çok üzüldüm inşallah korktuğumuz başıma gelmez. Senin pıhtılaşma sorunun varsa ve biraktirmiyorsa doğrusu bu demek o konuda bari sıkma canınıİnşallah canım benim rahim ağzını tam kapatıyordu şimdi kapatmıyor şükür ucunda duruyormuş bunada şükür ben kan sulandırıcı iğneye devam ediyor bırakma diyor bıraksam dert bırakmasam dert benim bir genimde mutasyon var belki onun için bıraktırmıyor
Ben de ben deee püf çok sıkıcı birşey sabah aç tok öğle akşam tok ölçüm yapıyorum yemekten 1 saat sonra galiba ınsülin yollari gözüküyor bana tok 140 altı istiyor benim 150 civarları çıkıyor normalin üzerinde yani ama bu konuyu nedense olumlu karşıladım ben insulin kullanırım olur biter başka dert vermesin allahım diyorum napalim.
Geçen bende de olmuştu kramp var demişti doktor korkma yani önemli bişe değildir. Bide bu zamanlar olabilir adet sancısı gibi büyüyor bebekler dedi.Gecti on onbes dakika surdu sabah 9 -10 gibi biraz daha siddetlisini hissettim ama suanda bir sey yok kanama olmayisi rahatlatti sadece icimi
Ama benim en düşük 143 cıktı canım hiç aşağı inmedi ki yediklerime dikkat ettim. Dikkat etmediğimde demek nerelere gidiyor. Ben diyabet doktoruna gittim sınırlarda çıkınca o da bebeği riske atmam demişti salı ya da çarşamba ölcümlerle gidicem bakalım ne diyecek. Ama dediğim gibi allah dermansız dert vermesin ınsülin dese de üzüntü yapmicam sonuçta eylül e kadar kullanılacak bir kaç aylık bisi ona da alışırım. Yürüyüş dr bana da söyledi ama okulda çok yoruluyorum yürümeye halim kalmıyor şimdi artık yürümeye başlayabilirim seminerler yorucu olmuyor şimdi de sıkıntı sicakkklar. Allah hepimize yardım etsin bu sıcaklarda hamilelik estra zor. Klima da kullanamıyorum daha gribim iyileşmedi o da ayrı bi dert oldu. Az kaldı diye diye geçicek günler inşallahCanım o değere zaten insülin vermez bende geçen hafta diyet yaptım kuru fasulye pilav yediğim gün ki doktorun dediği ölçüde yedin 160 çıktı birde yemekhanede mantı makarna vardı yedim 150 çıktı ama diğerleri 120 falandı dr insülinr gerek yok ara ara yine ölç dedi bebeğe de bu değerlerin zararı yok diyete devam arada kaçamaklar olabilir dedi de ben tatlı harici normal düzene döndüm ekmek de çok yemiyorum ama bugün sabah sigara böreği yapıp yedim mesela. yürüyüş yap mutlaka o da şekeri yakıyor bende diyet yaparken egzersiz yürüyüş.yapmadım o da düşürüyor
Bende bundan alıp koydum kenara özellikle büyük boy aldım zaten doğum öncesi ve sonrası ödemli oluyor vücut, birde sezaryan olma ihtimaline karşı sıkmasın diye inşallah sağlıkla kullanırızBedeni saran yapisi ile altiniza bunu giydiginizi kimse anlamiyor arasinda olan ped zaten hayat kurtarici..
Ayyyy cok tatli masallahhhEvet kontrolden geldik biz de.. oturma pozisyonunda olan kizcemin saglik durumu iyi ayaklari vajinayi tekmelediginden canim cok yanmaya baslamisti ama yapicak bisi yok dedi. 23+4 ama 1 hafta buyuk gosteriyor yine 730 gr 31 cm +- sonuclar.. tshim 3.38 sukur dusurduk biraz.. hareketli oldugu icin poz almakta yuzunu gormekte cok zorlandik oldugu kadar iste teyzeleri parmak emen arya ilay
Canım sabun sür çok iyi geliyor ama sabun kurusun orda yikamaBendede bu haftanın yorgunluğundan kocaman uçuk çıktı dudağımda kremde süremedim. Çok yorgun hissediyorum ve aşırı sıcak havalar ya
Cok iyi yapmissin lastikli olusundan dolayi sıkmıyor ama giyip cikarirken kolaylik oluyor. Evet malesef dogum sonrasi ozellikle epidural alinirsa odem atmak hemen mumkun olmuyor isabetli dusunmussun. Yaslasik 2 haftaya yakin ayaklarim fil ayagi sis gezdim gerci ben hic yatamadim kizim kuvozde oldugu icin 2 saatte bir süt goturmek zorunda kaldik bahaneyle gormeme izin verirler belki diye her seferinde babanin pesine takildim :) vermediler orasida ayri bir durum :)))Bende bundan alıp koydum kenara özellikle büyük boy aldım zaten doğum öncesi ve sonrası ödemli oluyor vücut, birde sezaryan olma ihtimaline karşı sıkmasın diye inşallah sağlıkla kullanırız
Cok tesekkur ederim hayatim Rabbim hepsini nazarlardan esirgesin insallahAyyyy cok tatli masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?