2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benm 2 gündür karnımda sertlik var birazda agrım oluyo oturup kalkarken carsamba günü kontrolüm vardı bi sıkıntı yoktu ama biraz korktum sizede oluyormu böyle
Canım vende de oluyor gaz da olabilir kontrolde yoksa biley yoktur sıkılma

Bizde bugün ilk defa akşam yemeği yerine kahvaltı yapacağız. Hiç böyle olmamistim evlendigimden beri.
Çok aşırı yoruluyorum. Hamileligimden beri tiroid degerim 0 larda ilacın dozu sanırım düşürülmesi gerek 100 mg içiyorum galiba fazla geliyor artık.
Endokrine sıra almakta çok sıkıntı hep dolu randevular.

Ben herhalde 16.Haftada başladım magnezyum kullanmaya. Magvital kullanıyordum sonra efermag yazdı şimdi oda bitti magvital yazdırıcam tekrar çünkü tadı daha güzeldi. Bir de gün de 1 defa kullanıyorum canım ama bu ara bacak ağrılarım çok arttı penguen gibi yürüyorum sokaklarda pazartesi sorucam doktoruma belki artırır.

Çok tatlı maşallah kuzuna. Yüzü gayet de net çıkmış.

Bende çok yoruluyorum canım. Bakkala gitmeye bile halim olmuyor bazen. Bacak ağrıları da iyice arttı. Allah yardımcımız olsun.
Bana kalsa hep kahvaltılık yiyebilirim çok seviyorum ama şimdi eşim oruç tutuyor akşam yemeğinden sonra gece 12 1 gibi kahvaltılık yiyor. Bende o yüzden pek kahvaltılık hazırlayamıyorum üst üste yemesin diye.

Haha iyimis. Bende en sonunda patatesli sulu kofte yaptim. Ne yemek yapsam derdi hic bitmiyor. Yarin bende menemen yapicam simdi karar verdim.

Aman karin doyurmak maksat bazen oluversin boyle bunlar iyi gunlerimiz icicek suyu icirmeyecek bize bu veletler :))

Canim triod ilacin cok yuksek degil mi ? Ben 25lik kullaniyorum. Hormonu cok dusurmek bu sefer sana zarar :/ carpinti yorgunluk troid cinsine gore asiri terleme asiri kuruluk filan.. endokronolojiden yer bulamasanda bi dahiliye yada nukleer tip uzmanina bak istersen

Evet tam kapatmamasi da bir şans dikkat edeceksin kendine ki bu aylardan sonra hepimiz agirlasacagiz ister istemez hareketlerimiz kisitlanacak hepimiz dikkat etmek zorundayız sadece stres sıkıntı yapmayacagiz çünkü stres ciddi anlamda erken dogumu tetikleyebilirmis bunu bana doktorum söyledi . Benim tüp bebek doktorum 3tane kayibim olduğu için başlatmış iğneleri sana bir zararı da faydasi da yok artık istersen keselim dedi ama egitim araştırma hast .hoca da bu ivf'ciler kafalarına göre herkese kan sulandirici başlatıyor sonuç böyle oluyor diyince çok üzüldüm inşallah korktuğumuz başıma gelmez. Senin pıhtılaşma sorunun varsa ve biraktirmiyorsa doğrusu bu demek o konuda bari sıkma canını

Canım o değere zaten insülin vermez bende geçen hafta diyet yaptım kuru fasulye pilav yediğim gün ki doktorun dediği ölçüde yedin 160 çıktı birde yemekhanede mantı makarna vardı yedim 150 çıktı ama diğerleri 120 falandı dr insülinr gerek yok ara ara yine ölç dedi bebeğe de bu değerlerin zararı yok diyete devam arada kaçamaklar olabilir dedi de ben tatlı harici normal düzene döndüm ekmek de çok yemiyorum ama bugün sabah sigara böreği yapıp yedim mesela. yürüyüş yap mutlaka o da şekeri yakıyor bende diyet yaparken egzersiz yürüyüş.yapmadım o da düşürüyor

Slm hamile arkadaşlar alışveriş için aldıklarımın not almıştım neler eksik daha iyi tespit ederim diye sizlerlede paylaşayım almayanlara fikir olur, alanlar fikir verir belki;
  • 4moms origami bebek arabası
  • 4moms origami portbebe
  • Graco logico çocuk oto koltuğu
  • Tahterevalli toro beşik
  • Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 1 Beden 126 Adet + 2 Beden 120 Adet
  • Prima Alt Değiştirme Örtüsü 12 Ped
  • Uni Baby Alt Açma Örtüsü 10'lu
  • Uni Baby Çamaşır Deterjanı
  • Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı
  • Uni Baby Yenidoğan Şampuan
  • Uni Baby Yenidoğan Pamuk Mendil 24 Paket 40lı
  • Philips Avent Desenli Pp Biberon Seti
  • Lansinoh Tekli Elektrikli Süt Sağma Pompası
  • Lansinoh Süt Saklama Poşeti 50 Adet
  • Lansinoh Göğüs Pedi 100 Adet
  • Medela Purelan Göğüs Kremi
  • Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 AY
  • Pierre Cardin Emzirme Seti
  • Visio Focus Temassız Ateş Ölçer
  • Boba Wrap Sling
  • Oribian ısı ve nem ölçer
  • Hibboux Wooly Yün Bebek Yorganı
  • Hibboux Bebek Nevresim Takımı
  • Kanz Giderli Bebek Banyo Küveti 5 Parça
  • Emzirme örtüsü
  • Pişik kremi
  • 10’lu hastane çıkışı seti
  • 5’li hastane çıkışı seti
  • Müslin bez
  • Anakucağı bel desteği
  • Boon silikon meyve püresi
  • Sophie The Giraffe Bebek
  • Baby coo priz kapağı
  • Baby coo köşe koruyucu
  • Silikon mama önlüğü
  • Birkaç takım 3-6 ay kıyafet
  • Pamuk Battaniye
  • Kendim için;
  • Depend Emici Külot Kadın Büyük 9'lu
  • Büyük beden pijama takımı
  • Lohusa pijama takımı
  • Gecelik
  • Sabahlık
  • Havlu
  • 2çift çorap
  • Sevimli bir çift terlik
  • Süslü taç
Bunların haricinde aklımda olupta almadığım emzirme südyeni ve reflü yastığı var , tecrübeli annelerimiz ve alış veriş yapan anne adaylarımız sizler neler aldınız almayı düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim hepimize fikir olur

İyi akşamlar kızlar. Bende bugün kayınpederime gittim yemek yaptım ona gelen kadının babası vefat etti geçen hafta gelemedi. Sonra perde bakmaya çıktık salona. Hem salona aldık hem de çocuk odasına aradan çıktı şükür temmuz başında gelecek.Ama yoruldum tabi orada seçene kadar baya oturdum otoparka zor yürüdüm bayram öncesi de çarşı çok kalabalıktı elbise bakacaktım bakamadım

Gecti on onbes dakika surdu sabah 9 -10 gibi biraz daha siddetlisini hissettim ama suanda bir sey yok kanama olmayisi rahatlatti sadece icimi
Geçen bende de olmuştu kramp var demişti doktor korkma yani önemli bişe değildir. Bide bu zamanlar olabilir adet sancısı gibi büyüyor bebekler dedi.

Ama benim en düşük 143 cıktı canım hiç aşağı inmedi ki yediklerime dikkat ettim. Dikkat etmediğimde demek nerelere gidiyor. Ben diyabet doktoruna gittim sınırlarda çıkınca o da bebeği riske atmam demişti salı ya da çarşamba ölcümlerle gidicem bakalım ne diyecek. Ama dediğim gibi allah dermansız dert vermesin ınsülin dese de üzüntü yapmicam sonuçta eylül e kadar kullanılacak bir kaç aylık bisi ona da alışırım. Yürüyüş dr bana da söyledi ama okulda çok yoruluyorum yürümeye halim kalmıyor şimdi artık yürümeye başlayabilirim seminerler yorucu olmuyor şimdi de sıkıntı sicakkklar. Allah hepimize yardım etsin bu sıcaklarda hamilelik estra zor. Klima da kullanamıyorum daha gribim iyileşmedi o da ayrı bi dert oldu. Az kaldı diye diye geçicek günler inşallah

Bedeni saran yapisi ile altiniza bunu giydiginizi kimse anlamiyor arasinda olan ped zaten hayat kurtarici..
Bende bundan alıp koydum kenara özellikle büyük boy aldım zaten doğum öncesi ve sonrası ödemli oluyor vücut, birde sezaryan olma ihtimaline karşı sıkmasın diye inşallah sağlıkla kullanırız

Ayyyy cok tatli masallahhh

Bende bundan alıp koydum kenara özellikle büyük boy aldım zaten doğum öncesi ve sonrası ödemli oluyor vücut, birde sezaryan olma ihtimaline karşı sıkmasın diye inşallah sağlıkla kullanırız
Cok iyi yapmissin lastikli olusundan dolayi sıkmıyor ama giyip cikarirken kolaylik oluyor. Evet malesef dogum sonrasi ozellikle epidural alinirsa odem atmak hemen mumkun olmuyor isabetli dusunmussun. Yaslasik 2 haftaya yakin ayaklarim fil ayagi sis gezdim gerci ben hic yatamadim kizim kuvozde oldugu icin 2 saatte bir süt goturmek zorunda kaldik bahaneyle gormeme izin verirler belki diye her seferinde babanin pesine takildim :) vermediler orasida ayri bir durum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…