- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.981
Çok teşekkür ederim canım.Soğuk kompres yap canım çok iyi geliyor
Maşallah bebişeBen geldim kızlar bu doktorda erkek dedi zaten hep erkek deniliyodu bu zamana kadar değişseydi cidden baya şok olurduk oğlum 1 hafta ileride maşallah 26+4 deyiz ama 27+4 çıkıyoruz toplamda 1 kilo 200 gram ve 34 cm olmuşuz kocaman olmuş yaa şaka maka kilolar olmaya başladı
Sorma yaa başka doktora gittim oda şansıma 2 doğuma girdi inan gitmezdim başka doktora ama ısrarla bu kız dedi ne pipi me testis vsr dedi anlamadım o doktor bakarken sakladı falan mı acabaaa ama eşimle iyi bir şok yaşadık ki eşim kız olacağına inandı onun akrabasına da doğuma kadar erkek demişler kız doğmuş falan baya bi şok yaşadık umarım bidaha biri kız demez yoksa alışveriş falan yapmıycam ne çıkarsa bahtıma diye doğurcammm.Maşallah bebişe
bakk sen şu doktorun yaptığına ya ortalığı karıştırdı
Maşallah bebise ben de geriden gelerek sayfaları okudum heyecanla :)))) benim de 13 de kiz 16 da erkek denildi ve ben o günden beri her kontrolde dr soruyorum erkek mi diye her seferinde pipisini gösterip daha değişmez artık diyor:)))))))))) bu haftalarda değişme olmaz diye biliyorum ama yine de insan şaşırır tabi iyi yaptım başka dr a gitmekle .Ben geldim kızlar bu doktorda erkek dedi zaten hep erkek deniliyodu bu zamana kadar değişseydi cidden baya şok olurduk oğlum 1 hafta ileride maşallah 26+4 deyiz ama 27+4 çıkıyoruz toplamda 1 kilo 200 gram ve 34 cm olmuşuz kocaman olmuş yaa şaka maka kilolar olmaya başladı
Instagramdanmi aldiniz cok guzel aldiklariniz bende boyle toplu internetten alcamkızlar happymoonizmir den bunları aldım. kumaş, baskı çok kaliteli ve güzel. kalıplarda hastane çıkışları bile diğer markalara göre biraz daha büyük. 2-2 buçuk aya kadar hastane çıkışları giydirilebilirmiş. bir de ağız bezi ve 3lü çorap aldım fotoğraflara ek olarak.Eki Görüntüle 2156225 Eki Görüntüle 2156226 Eki Görüntüle 2156227 Eki Görüntüle 2156229 Eki Görüntüle 2156230 Eki Görüntüle 2156231 Eki Görüntüle 2156232 Eki Görüntüle 2156233 Eki Görüntüle 2156234 Eki Görüntüle 2156235 Eki Görüntüle 2156240 Eki Görüntüle 2156242 Eki Görüntüle 2156243 Eki Görüntüle 2156244 Eki Görüntüle 2156245
Ben ibsulin de kullabmiyorum kortizonu biraktim diyete dikkat ettigim surece sekerim normal cikiyor omuz tutulumu gibi bisey soyledi ona sebep oluyor dedi ama daha erken bunlari konusmak icin dediiyi de şekerin doğuma ne gibi bi etkisi var ki? bi arkadaşımda da şeker vardı ve hep insilün iğnesi yaptı kendine hamilelik boyunca. ama normal doğum yaptı
Ben de bilmiyorum detayini ama zaten benim sekerim ilk haftalarda yuksek cikmisti kortizon kullandigim icim. Kortizonu biraktim duzeldi anlayamadim ben de neden oyle dediseker olmasi neden dogum seklini belirliyor ki? Bilmedigimden soruyorum.
Amin insallah ama ben sezaryenden cok korkuyorum.Canim rabbim nasil hayirli gorurse dogumun oyle olur insallah.. bu arada benumde suyum azdi... havucu direk tesek etkisi ayni olur mu yoksa suyumu daha etkili
Amiinn :) insallah atlatirim tesekkur ederim:) sezaryen beni korkutuyor o yuzden normal olsun istiyorumSenin ve bebeğin için en hayırlısı neyse öyle olsun doğumun.
Üzülme hiç önemli olan sağlık sorunlarını atlatman.
Değişseydi aldıklarımı geçtimde annem o kadar takı yastığı kapı süsü yorgan battaniye yapmıştı onlara yazık olcaktı ismi bile yazıyodu yinede okuyoruz böyle şeyler son ayda değişençok şaşırırdım bende ama oladabilrmiş yani hayırlısıyla doğsunlar inşallah daMaşallah bebise ben de geriden gelerek sayfaları okudum heyecanla :)))) benim de 13 de kiz 16 da erkek denildi ve ben o günden beri her kontrolde dr soruyorum erkek mi diye her seferinde pipisini gösterip daha değişmez artık diyor:)))))))))) bu haftalarda değişme olmaz diye biliyorum ama yine de insan şaşırır tabi iyi yaptım başka dr a gitmekle .
Kız erkek bisi fark etmez de insan aldıklarına şaşırıp kalıyor benim de pembişli kıyafetlerim var acele edip almıştım artık kız doğumlara hediye edicem şimdilik 2 kişi var kız bebis bekleyen onlara vericem bol bol
Ayrintili yaptirmadinmi canim orda belli olurduDeğişseydi aldıklarımı geçtimde annem o kadar takı yastığı kapı süsü yorgan battaniye yapmıştı onlara yazık olcaktı ismi bile yazıyodu yinede okuyoruz böyle şeyler son ayda değişençok şaşırırdım bende ama oladabilrmiş yani hayırlısıyla doğsunlar inşallah da
Hepimiz çok şaşırdık seni düşünemiyorum.Ben geldim kızlar bu doktorda erkek dedi zaten hep erkek deniliyodu bu zamana kadar değişseydi cidden baya şok olurduk oğlum 1 hafta ileride maşallah 26+4 deyiz ama 27+4 çıkıyoruz toplamda 1 kilo 200 gram ve 34 cm olmuşuz kocaman olmuş yaa şaka maka kilolar olmaya başladı
E bebekte indirim var bayrama özel %40 .Çok güzeller güle güle giyinsin bıdık :) fiyatlar nasıl? Bayramda izmire gidiyoruz toplu alışveriş yapıcam, ebebek diye düşünmüştüm ama farklı alternatifleri de düşünebilirim :)
Anladim canim cok sagolBen ibsulin de kullabmiyorum kortizonu biraktim diyete dikkat ettigim surece sekerim normal cikiyor omuz tutulumu gibi bisey soyledi ona sebep oluyor dedi ama daha erken bunlari konusmak icin dedi
Ben de bilmiyorum detayini ama zaten benim sekerim ilk haftalarda yuksek cikmisti kortizon kullandigim icim. Kortizonu biraktim duzeldi anlayamadim ben de neden oyle dedi
Amin insallah ama ben sezaryenden cok korkuyorum.
Havuc suyu icin yaziyor bilmiyorum yersek de ayni sonuc olur mu ama bence neden olmasin :)) ye bence hala pazarda varken ibsallah sizin suyunuz da duzelir maden suyu da cok iyi geliyormus su icin
Amiinn :) insallah atlatirim tesekkur ederim:) sezaryen beni korkutuyor o yuzden normal olsun istiyorum
Sorma yaa başka doktora gittim oda şansıma 2 doğuma girdi inan gitmezdim başka doktora ama ısrarla bu kız dedi ne pipi me testis vsr dedi anlamadım o doktor bakarken sakladı falan mı acabaaa ama eşimle iyi bir şok yaşadık ki eşim kız olacağına inandı onun akrabasına da doğuma kadar erkek demişler kız doğmuş falan baya bi şok yaşadık umarım bidaha biri kız demez yoksa alışveriş falan yapmıycam ne çıkarsa bahtıma diye doğurcammm.
Canim yediklerini biraz azaltsan mi ya da diyetisyene mi gitsen. Haftada bir çok gibi. Ne yiyorsun bı günde de bakayımYaaa ben çok kilo almaya başladımmm((( haftada 1 kilo falan alıyorum çıldırıciiiim galiba
Merhaba canım, haftada bir kilo fazla gerçekten karbonhidratı azaltmaya çalış beslenme düzenini bir gözden geçir nacizane. Doktorun ne diyor bu duruma.Yaaa ben çok kilo almaya başladımmm((( haftada 1 kilo falan alıyorum çıldırıciiiim galiba
Valla doktora erkek dediler dedim oda bana yok dedi kız dedi ne pipi var ne testis dedi bacakalarıda açıkmış anlamadım ne oldu ne bitti sakladı demek göstermek istemediDuruşundan falan kaynaklanmıştır belki cnm. Bidaha yine sorarsin ama pipi bu gördüm görmedim olur mu ya şaka gibi :)
Sağlık olsun da gerisi önemli değil ama dediğin gibi alışveriş yapıyoruz o kadar :)
Nasip olursa benim de oğlum olacak ama ben hiç mavi almayı düşünmüyorum gri ve su yeşili ağırlıklı olsun istiyorum :)
Aaa kız mı dediler senin miniğe :) sağlıklıca gelsin inşallah da ben erkek olduğunu düşünüyorum :)Valla doktora erkek dediler dedim oda bana yok dedi kız dedi ne pipi var ne testis dedi bacakalarıda açıkmış anlamadım ne oldu ne bitti sakladı demek göstermek istemedibende çok mavi almadım beyaz ağırlıklı ama mavi desenler olanlar var e bide bütün kapı süsü yorgan pike isme özel yapıldı ne kadar rengi gri tonlarda olsada birdaha her gitmemde sorarım bu şüpheyle
Sabah yumurtalı kahvaltı ama ekstra biraz ekmek ve nutella kendimi durduramıyorum nutellaya karşı. Öğlen yemeğe gidemiyorum evden börek tarzı gibi şeyler götürüyorum bunu ramazanın başından beri yapıyorum. Öğleden sonra meyve ara öğün. Akşamda normal iftar yapıyoruz. Karpuz baya yiyorum bide arada tatlı yedim. Sürekli yemek yiyorum aslında yaCanim yediklerini biraz azaltsan mi ya da diyetisyene mi gitsen. Haftada bir çok gibi. Ne yiyorsun bı günde de bakayım
Doktora en son iki hafta önce gitmiştim kilon normal demişti. Ama dediğin gibi karbonhidrat fazla tüketiyorum özellikle ekmek ve tatlı ondan hepMerhaba canım, haftada bir kilo fazla gerçekten karbonhidratı azaltmaya çalış beslenme düzenini bir gözden geçir nacizane. Doktorun ne diyor bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?