2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy ciddimisin bu haftalarda nasıl değişebiliyo çok şaşırdım.Kesin şok olmuşsundur.Tansiyon sorununun ciddi bişey olmamasına sevindim.Alışveriş falan yapmışmıydın

Eneee çok bir şey aldın mı mavili aklıma ilk o geldi.
Evlat evlattır insan cinsiyeti değiştiğine üzülmez de aldıklarına yanar.
Hayırlı evlat olsun canım o önemli haber et bize de

Ayy ciddimisin bu haftalarda nasıl değişebiliyo çok şaşırdım.Kesin şok olmuşsundur.Tansiyon sorununun ciddi bişey olmamasına sevindim.Alışveriş falan yapmışmıydın
Valla ne yalan söyliyim çok şaşkınız herkez şaşkın hafta büyük olunca başka bi doktora geldim bakalım bu ne dicek o kadar bekledim bekledim dğn toplu alışveriş yapmıştım bakalım hayırlısı ne olacak bekliyorum şuan doktor doğuma gitti :)

Eneee çok bir şey aldın mı mavili aklıma ilk o geldi.
Evlat evlattır insan cinsiyeti değiştiğine üzülmez de aldıklarına yanar.
Hayırlı evlat olsun canım o önemli haber et bize de
Valla ilk hafta değişse sorun değil de kapı süsünden yorganına kadar isimli yaptırdık ismini yazdırdık hayırlısı olsun kız erkek farketmezde kızsa azcık mavi kullanmak zorundaolur valla doktor doğuma gitti bende bi merak bekliyorum kızmı oğlanmı diye

şok şok şok
ay ne kadar ilginç ya
sonuçların iyi çıkmasına sevindim

canım bebişin sağlıklı olsun da kilo verilir

dr normal dediyse sorun yok canım demek ki
kilo konusunda da bravo canım

Aynen öyle olur canım napcan
Belki bazılarını değiştirebilirsin fişiyle beraber büyük mağazalardan aldıkların varsa
İsim unisex olsaydı keşke ne koyacaktınız

kızlar happymoonizmir den bunları aldım. kumaş, baskı çok kaliteli ve güzel. kalıplarda hastane çıkışları bile diğer markalara göre biraz daha büyük. 2-2 buçuk aya kadar hastane çıkışları giydirilebilirmiş. bir de ağız bezi ve 3lü çorap aldım fotoğraflara ek olarak.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2018-06-11 16.30.58.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Resmi 2018-06-11 16.30.58.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Resmi 2018-06-11 16.41.53.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 47
Çok güzeller güle güle giyinsin bıdık :) fiyatlar nasıl? Bayramda izmire gidiyoruz toplu alışveriş yapıcam, ebebek diye düşünmüştüm ama farklı alternatifleri de düşünebilirim :)

Çok güzel şeylermiş camım Maşallah sağlıklı giysin kuzucuk bende 20 li bir takım var çıtçıtlı badiler çok var ama 0-3 ay çoğu.. Önden çıtçıtlı üstler var bir 10'lu takım annem alacak bende bir 5 li takım alıcam 2 tanemi alsam diyorum 5li. Tulumu var bir tane bir tane de hastane çıkışında var tulum ama o tulum büyük geldi gözüme daha da tulum ikili takım alırım. Uyku seti aldım bir uyku seti daha almama gerek var mı nevresim de var bir nevresim seti daha alıcam bakıcaz bakalım bayramda çıkıcaz alışverişe

Çok güzeller güle güle giyinsin bıdık :) fiyatlar nasıl? Bayramda izmire gidiyoruz toplu alışveriş yapıcam, ebebek diye düşünmüştüm ama farklı alternatifleri de düşünebilirim :)

teşekkür ederim canım inşallah giydiği günleri görmek de nasip olur :) ebebek ile yaklaşık aynı fiyatlar. hastane çıkışları 10lu 100-110 civarı. ikili alt üst takımlar da kalınlığına göre 25-30 arası değişiyor. ikili takımların ve tek tulumların bi rkısmı 3-6 ay. kalanlar 0-3.

teşekkürler canım :) uyku seti falan daha almadım. kaç tane almak lazım hiç bilmiyorum ben de tecrübesizim :) bu aldıklarım 0-3 ve 3-6 ay karışık. 2-3 parça daha bişey alıp başka bişey almam diyorum ben. çünkü çok çok alıp sonra giydiremeyenler çok var. doğumdan sonra az gelirse her yer bebek mağazası artık, gider alırım. hediye de gelir diye düşünüyorum.

10 dk da bir sayfayı yeniliyorum senden haber var mı diye :)) biz bu kadar merak ettiysek seni düşünemiyorum.

Milleti ekranlara kilitledin dostum :)
Herkes nefesini tuttu seni bekliyor

Ay ben daha bebişe bişey almadım. Geçen çok moralim bozuktu eşim eve gelirken bı zıbın almış gelmiş :) ama kumbara yapmıştım 600 TL biriktirmişim bayramdan sonra topluca alırım artık :)

Ay ben daha bebişe bişey almadım. Geçen çok moralim bozuktu eşim eve gelirken bı zıbın almış gelmiş :) ama kumbara yapmıştım 600 TL biriktirmişim bayramdan sonra topluca alırım artık :)
Cnm bende çok bişey almadım küveti seti bir tanede 10 lu çıkış seti. 500 lira biriktirmişim bende. Bayramda izmire gittiğimizde hepsini harcayacağım kızıma:) temmuzda da banka promosyonu alacakmışız kalan eksikleri de ordan harcarım

Evet ikili takım alabilirsin artik hastane çıkışı gibi cok parcaliya gerek yok . Bir uyku seti daha alma hic gerek yok kız

Promosyon tam zamaninda geliyor ne güzel. Güle güle harca bebişine. Ben şöyle göz kararı bir liste yapayım dedim 1500-2000 falan tuttu benim hesabıma göre :) eminim çok eksik çıkar.

Promosyon tam zamaninda geliyor ne güzel. Güle güle harca bebişine. Ben şöyle göz kararı bir liste yapayım dedim 1500-2000 falan tuttu benim hesabıma göre :) eminim çok eksik çıkar.
Liste hazırladım bende ama fiyatlara hiç bakmadım, bakmayayım da. Mecburen çıkacak o paralar :) sağlıklı olsunda yavrularımız, biz de sağlıklı olalım ki para kazanıp kuzucuklara harcayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…