- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.961
Ayy ciddimisin bu haftalarda nasıl değişebiliyo çok şaşırdım.Kesin şok olmuşsundur.Tansiyon sorununun ciddi bişey olmamasına sevindim.Alışveriş falan yapmışmıydınSelam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
aynen ya annem diyor ki abi de abi benim oğlum bir de minyon herkes küçük adam diye sever nasıl abi olacaksa artık :)Yerim onu küçük abi.
Bende bakıyorum oğluma küçücük çok komik geliyor birde abi olacak diyorum 1 metre boyu yok
Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Valla ne yalan söyliyim çok şaşkınız herkez şaşkın hafta büyük olunca başka bi doktora geldim bakalım bu ne dicek o kadar bekledim bekledim dğn toplu alışveriş yapmıştım bakalım hayırlısı ne olacak bekliyorum şuan doktor doğuma gitti :)Ayy ciddimisin bu haftalarda nasıl değişebiliyo çok şaşırdım.Kesin şok olmuşsundur.Tansiyon sorununun ciddi bişey olmamasına sevindim.Alışveriş falan yapmışmıydın
Valla ilk hafta değişse sorun değil de kapı süsünden yorganına kadar isimli yaptırdık ismini yazdırdık hayırlısı olsun kız erkek farketmezde kızsa azcık mavi kullanmak zorundaolur valla doktor doğuma gitti bende bi merak bekliyorum kızmı oğlanmı diyeEneee çok bir şey aldın mı maviliaklıma ilk o geldi.
Evlat evlattır insan cinsiyeti değiştiğine üzülmez de aldıklarına yanar.
Hayırlı evlat olsun canım o önemli haber et bize de
şok şok şokSelam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
canım bebişin sağlıklı olsun da kilo verilirBende meyveyi çok abartıyordum. Kesin o kilo yaptı bu kadar bence yoksa pek tatlı yemedim, ekmek kahvaltı harici yemedim. Bir de pilav makarna çok yedim ilk zamanlar zaten nasıl olduysa ilk 3 ay aldım bütün kilolalari. Bu sabah açken tartıldım 84 kiloyum. Son 1 ayda 2 kilo almışım. Ama bu son ay pilav ve makarnayı cikardim hayatından meyvede abartmadan yiyorum. Doktor kızmadı çünkü kilomu bilmiyor.16 kilo almama rağmen yüzüm falan pek değişmedi ama gobegim aldı başını gidiyor sanırsın doğuma 3 hafta kalmış.
dr normal dediyse sorun yok canım demek kiValla doktorum doğal dedi. Sürekli aynı çıkmaz zaten dedi ama değerlerimi beğendi. Bu ay da yalnızca 1 kilo almışım. Sıkıntı yok diete devam dedi sadece. 27+4, 1111gr 35 cm, kilosu iyi suyu iyi herşey yolunda dedi şükür
Valla ilk hafta değişse sorun değil de kapı süsünden yorganına kadar isimli yaptırdık ismini yazdırdık hayırlısı olsun kız erkek farketmezde kızsa azcık mavi kullanmak zorundaolur valla doktor doğuma gitti bende bi merak bekliyorum kızmı oğlanmı diye
Çok güzeller güle güle giyinsin bıdık :) fiyatlar nasıl? Bayramda izmire gidiyoruz toplu alışveriş yapıcam, ebebek diye düşünmüştüm ama farklı alternatifleri de düşünebilirim :)kızlar happymoonizmir den bunları aldım. kumaş, baskı çok kaliteli ve güzel. kalıplarda hastane çıkışları bile diğer markalara göre biraz daha büyük. 2-2 buçuk aya kadar hastane çıkışları giydirilebilirmiş. bir de ağız bezi ve 3lü çorap aldım fotoğraflara ek olarak.Eki Görüntüle 2156225 Eki Görüntüle 2156226 Eki Görüntüle 2156227 Eki Görüntüle 2156229 Eki Görüntüle 2156230 Eki Görüntüle 2156231 Eki Görüntüle 2156232 Eki Görüntüle 2156233 Eki Görüntüle 2156234 Eki Görüntüle 2156235 Eki Görüntüle 2156240 Eki Görüntüle 2156242 Eki Görüntüle 2156243 Eki Görüntüle 2156244 Eki Görüntüle 2156245
kızlar happymoonizmir den bunları aldım. kumaş, baskı çok kaliteli ve güzel. kalıplarda hastane çıkışları bile diğer markalara göre biraz daha büyük. 2-2 buçuk aya kadar hastane çıkışları giydirilebilirmiş. bir de ağız bezi ve 3lü çorap aldım fotoğraflara ek olarak.Eki Görüntüle 2156225 Eki Görüntüle 2156226 Eki Görüntüle 2156227 Eki Görüntüle 2156229 Eki Görüntüle 2156230 Eki Görüntüle 2156231 Eki Görüntüle 2156232 Eki Görüntüle 2156233 Eki Görüntüle 2156234 Eki Görüntüle 2156235 Eki Görüntüle 2156240 Eki Görüntüle 2156242 Eki Görüntüle 2156243 Eki Görüntüle 2156244 Eki Görüntüle 2156245
Çok güzeller güle güle giyinsin bıdık :) fiyatlar nasıl? Bayramda izmire gidiyoruz toplu alışveriş yapıcam, ebebek diye düşünmüştüm ama farklı alternatifleri de düşünebilirim :)
Çok güzel şeylermiş camım Maşallah sağlıklı giysin kuzucuk bende 20 li bir takım var çıtçıtlı badiler çok var ama 0-3 ay çoğu.. Önden çıtçıtlı üstler var bir 10'lu takım annem alacak bende bir 5 li takım alıcam 2 tanemi alsam diyorum 5li. Tulumu var bir tane bir tane de hastane çıkışında var tulum ama o tulum büyük geldi gözüme daha da tulum ikili takım alırım. Uyku seti aldım bir uyku seti daha almama gerek var mı nevresim de var bir nevresim seti daha alıcam bakıcaz bakalım bayramda çıkıcaz alışverişe
Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Milleti ekranlara kilitledin dostum :)Valla ne yalan söyliyim çok şaşkınız herkez şaşkın hafta büyük olunca başka bi doktora geldim bakalım bu ne dicek o kadar bekledim bekledim dğn toplu alışveriş yapmıştım bakalım hayırlısı ne olacak bekliyorum şuan doktor doğuma gitti :)
Cnm bende çok bişey almadım küveti seti bir tanede 10 lu çıkış seti. 500 lira biriktirmişim bende. Bayramda izmire gittiğimizde hepsini harcayacağım kızıma:) temmuzda da banka promosyonu alacakmışız kalan eksikleri de ordan harcarımAy ben daha bebişe bişey almadım. Geçen çok moralim bozuktu eşim eve gelirken bı zıbın almış gelmiş :) ama kumbara yapmıştım 600 TL biriktirmişim bayramdan sonra topluca alırım artık :)
Evet ikili takım alabilirsin artik hastane çıkışı gibi cok parcaliya gerek yok . Bir uyku seti daha alma hic gerek yok kızÇok güzel şeylermiş camım Maşallah sağlıklı giysin kuzucuk bende 20 li bir takım var çıtçıtlı badiler çok var ama 0-3 ay çoğu.. Önden çıtçıtlı üstler var bir 10'lu takım annem alacak bende bir 5 li takım alıcam 2 tanemi alsam diyorum 5li. Tulumu var bir tane bir tane de hastane çıkışında var tulum ama o tulum büyük geldi gözüme daha da tulum ikili takım alırım. Uyku seti aldım bir uyku seti daha almama gerek var mı nevresim de var bir nevresim seti daha alıcam bakıcaz bakalım bayramda çıkıcaz alışverişe
Promosyon tam zamaninda geliyor ne güzel. Güle güle harca bebişine. Ben şöyle göz kararı bir liste yapayım dedim 1500-2000 falan tuttu benim hesabıma göre :) eminim çok eksik çıkar.Cnm bende çok bişey almadım küveti seti bir tanede 10 lu çıkış seti. 500 lira biriktirmişim bende. Bayramda izmire gittiğimizde hepsini harcayacağım kızıma:) temmuzda da banka promosyonu alacakmışız kalan eksikleri de ordan harcarım
Liste hazırladım bende ama fiyatlara hiç bakmadım, bakmayayım da. Mecburen çıkacak o paralar :) sağlıklı olsunda yavrularımız, biz de sağlıklı olalım ki para kazanıp kuzucuklara harcayalım:)Promosyon tam zamaninda geliyor ne güzel. Güle güle harca bebişine. Ben şöyle göz kararı bir liste yapayım dedim 1500-2000 falan tuttu benim hesabıma göre :) eminim çok eksik çıkar.
Soğuk kompres yap canım çok iyi geliyorKızlar dünden beri vajinada bir kaşıntı başladı ya
Canesten diye bir krem vardı onu sürdüm ama fayda etmicek sanki. Akıntım yok sadece kaşıntı var. Önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?