2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Aslında öyle abartı bişey yemiyorsun canım. Ekmek boregi biraz azaltip bakabilirsin kaç kilo aldığına. Ben sabah bol peynir ve portakal suyu eşliğinde kahvaltı yapıyorum. Öğlen yoğurt ve bir tabak yemek. Öğleden sonra meyve. Akşam da protein ağırlıklı yemek yemeye çalışıyorum. Tatlı hiç yemiyorum nerdeyse bir de tam buğday ekmegi yiyorum normal ekmek yerine. Toplamda 4 kilo aldım ama yavaş yavaş pes etmeye başlıyorum galiba, canim bu aralar baya tatlı istiyor. benim ayağımda platin var fazla kilo almamam gerek. Hayırlısı artık, bebişlerimiz iyi olsun yeterki

Kızlar dünden beri vajinada bir kaşıntı başladı ya
Canesten diye bir krem vardı onu sürdüm ama fayda etmicek sanki. Akıntım yok sadece kaşıntı var. Önerisi olan var mı?
Mantar olabilirsin bi dr a gorunmen faydali olur. Sirkeli suyla taharet al hem mantar olusumunu hem kasintiyi kesiyor.

Kizlar yuruyus yapiyomusunuz ben cok yapamiyorum kv tutturdu sen gezmiyosun kizida hamile o o haliyle geziyo dio bende dedim ben o halde degilmiyim sinir oldum yaa zannediyolar evde yatiyorum hep .evisim oluyo benim dedim sicaktada disari cikamam dedim

Hepimiz çok şaşırdık seni düşünemiyorum.
Iyi yaptın başka Dr a gitmekle. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Hayatımın şokunu yaşadım valla öncelik sağlık sihhat dedim duyunca ama tabi 27 haftada değişmesi de bi acayibime gitmedi değil o şüpheyle bekleyemezdim normalde bursada zaten kontrolümvardı ama şüphe bi kere düşünce duramadım

Sirkeli su tahriş etti canım. Yarının da geçmezse gidicem, soğuk kompres iyi geldi gibi sanki.
Trosyd deri melhemi vermisti drum kasinti kesmesi icin ama sen yinede dr a gorun valla kaşıntının alevini alsin diye kolonyali pamuk bastigimi hatirliyorum o derece meret bir durum seni anliyorum canim.

günlük 5 km spor amacli yürüyorum. Sonra onu bunu yap derken de on bin adimi cogu günler geciyorum. Ama bugün kasik agrisi var hatta bacagima vuruyo nedense...

Trosyd deri melhemi vermisti drum kasinti kesmesi icin ama sen yinede dr a gorun valla kaşıntının alevini alsin diye kolonyali pamuk bastigimi hatirliyorum o derece meret bir durum seni anliyorum canim.
Sorma ya gün içinde iki üç defa kaşıntı geliyor, yapacağımi şaşırıyorum. Biraz önce sinirden ağlıyordum, yarın bana doktor yolu gözüktü

Arkadaslar Turk kahvesi icmek istiyorum olcusu nedir bilginiz var mi her gun icmek zararli midir
Ben tam bir tiryakiyim hergün iki icerdim simdi bire düştüm. Bildigim kadariyla nescafe yasak günde 5mg kafeine izin var o da 4 bardaga denk geliyor. Arkadaşıma sigarayı yasaklamadi doktor kahve onun yanında çok masum kalır bence :)

maşallah bebişe
erkek demiş ona da sevindim

Yaaa ben çok kilo almaya başladımmm ((( haftada 1 kilo falan alıyorum çıldırıciiiim galiba
canım toplamda kaç kilo aldın ki

Arkadaslar Turk kahvesi icmek istiyorum olcusu nedir bilginiz var mi her gun icmek zararli midir
günde bir fincan kadar içebilirsin canım

Kızlar dünden beri vajinada bir kaşıntı başladı ya
Canesten diye bir krem vardı onu sürdüm ama fayda etmicek sanki. Akıntım yok sadece kaşıntı var. Önerisi olan var mı?
Sirkeli su canim. pamuga dok kompres yap. ya da direk yika. iflah olmazsa direk sirke dok. Cayir cayir yakar ama coook rahatlatir. bakterileri de olduruyor mantar tarzi biseyse yayilmasini onler ama sen doktora git en kisa surede hamilelikte ihmal edilmemesi gerek boyle seylerin. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…