- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.941
Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse öyle olsun doğumun.Merhaba arkadaslar :)
Biraz once kontrolden geldim bebegim bu haftaya kadar 1 hafta geriydi hep bu hafta normal haftasinda cikti. Yani 28 e girecektik yarin dr 29 hafta dedi.
Suyum azalmisti benim bol havuc suyu maden suyu ictim duzelmis sukurler olsun.
1250 gr 38 cm olmusuz.
Kortizon kullandigim icin ilk haftalarda sekerim cikmisti aimdi kortizonu biraktim sekerim duzene girdi ama dr seker oldugu icin %90 sezaryrn olur dogumun dedi cok uzuldum ben normal istiyordum
Benimde aynı eşim oruç tutuyor kiyamiyorum hiç hem akşam hem gece kahvaltı yapmasına.Bende çok yoruluyorum canım. Bakkala gitmeye bile halim olmuyor bazen. Bacak ağrıları da iyice arttı. Allah yardımcımız olsun.
Bana kalsa hep kahvaltılık yiyebilirim çok seviyorum ama şimdi eşim oruç tutuyor akşam yemeğinden sonra gece 12 1 gibi kahvaltılık yiyor. Bende o yüzden pek kahvaltılık hazırlayamıyorum üst üste yemesin diye.
Bende 2 yıldır tiroid var degerlerim hep yüksekti 150 mg kullanıyordum hep. Hamilelikle beraber düşmeye başladı yavaş yavaş düşürdü dozu. Uzun zamandirda randevu alamadım hep doluydu yada biz musait olamadık. Doz düşünce rahatladım biraz şimdi 75 lik kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar bakacağız.Aman karin doyurmak maksat bazen oluversin boyle bunlar iyi gunlerimiz icicek suyu icirmeyecek bize bu veletler :))
Canim triod ilacin cok yuksek degil mi ? Ben 25lik kullaniyorum. Hormonu cok dusurmek bu sefer sana zarar :/ carpinti yorgunluk troid cinsine gore asiri terleme asiri kuruluk filan.. endokronolojiden yer bulamasanda bi dahiliye yada nukleer tip uzmanina bak istersen
hahaha çok komik yaOğlum göbek deligimden içeri bakmaya çalışıyor "kardeş nerde" diyor
benim oğlumda kendi karnını gösteriyor bebek var diyor bebeğin abisi kim diyorum ben diyor ne yapıyor bebek diyorum eee diyor kendisi küçük abi olacak şuan 2.5 yaşında :)Oğlum göbek deligimden içeri bakmaya çalışıyor "kardeş nerde" diyor
Yerim onu küçük abi.benim oğlumda kendi karnını gösteriyor bebek var diyor bebeğin abisi kim diyorum ben diyor ne yapıyor bebek diyorum eee diyor kendisi küçük abi olacak şuan 2.5 yaşında :)
Aaaa çok ilginç valla. Detaylı ultrason yaptirmismiydin orda ne demişlerdi.Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
merak ettim simdi kiz mi erkek mi? Saglikli olsun ama insan hemen alisiyor. Cinsiyetini fatkli söylese doktor sok olurum heralde :)Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Ayy gerçekten mi çok değişik olmuş bakalım ne çıkacak sonuç hayırlısı olsun çok şaşırdımSelam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Bende meyveyi çok abartıyordum. Kesin o kilo yaptı bu kadar bence yoksa pek tatlı yemedim, ekmek kahvaltı harici yemedim. Bir de pilav makarna çok yedim ilk zamanlar zaten nasıl olduysa ilk 3 ay aldım bütün kilolalari. Bu sabah açken tartıldım 84 kiloyum. Son 1 ayda 2 kilo almışım. Ama bu son ay pilav ve makarnayı cikardim hayatından meyvede abartmadan yiyorum. Doktor kızmadı çünkü kilomu bilmiyor.Ooooooo canim bayagi almissin doktor kiz,adi mi ...ben bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok kizdi ama bogazim durmuyor.. meyve cok yiyorum sekerli olunca o kilo aldiriyor galiba
Bebislerimiz saglikli olsun da veririz kilolarimiziBende meyveyi çok abartıyordum. Kesin o kilo yaptı bu kadar bence yoksa pek tatlı yemedim, ekmek kahvaltı harici yemedim. Bir de pilav makarna çok yedim ilk zamanlar zaten nasıl olduysa ilk 3 ay aldım bütün kilolalari. Bu sabah açken tartıldım 84 kiloyum. Son 1 ayda 2 kilo almışım. Ama bu son ay pilav ve makarnayı cikardim hayatından meyvede abartmadan yiyorum. Doktor kızmadı çünkü kilomu bilmiyor.16 kilo almama rağmen yüzüm falan pek değişmedi ama gobegim aldı başını gidiyor sanırsın doğuma 3 hafta kalmış.
Aynen. babam da bana kare oldun enin boyun aynı demişti :)Gayem de o aslina bakilirsa uzun boylu sayilmam o yuzden kilolar sırıtıp kalıyor uzerimdeyemi fazla kacirmis pilic gibi bisey oluyorum
Yaaaaa cok merak ettim bak simdi bizi de hemen bildirSelam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Ay cok garip bu haftadan sonra bi de.. Bana doktor kiz degil erkek olacak dese bu haftada şok geciririm herhalde. Anca ismine karar verebilmişim. Bir de ilk çocuk heves edip özene bözene aldığım şeyler hep pembe. Hepsini giydirirdim herhalde oglana bir de ismini doğduktan 2 hafta sonra falan koyabilirdim sanırım bu kararsizlikla.Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo vallaacep sünnetmi oldu içerde oğlum
Valla doktorum doğal dedi. Sürekli aynı çıkmaz zaten dedi ama değerlerimi beğendi. Bu ay da yalnızca 1 kilo almışım. Sıkıntı yok diete devam dedi sadece. 27+4, 1111gr 35 cm, kilosu iyi suyu iyi herşey yolunda dedi şükürallah allah neden bu kadar fark var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?