2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse öyle olsun doğumun.
Üzülme hiç önemli olan sağlık sorunlarını atlatman.

Benimde aynı eşim oruç tutuyor kiyamiyorum hiç hem akşam hem gece kahvaltı yapmasına.

Bende 2 yıldır tiroid var degerlerim hep yüksekti 150 mg kullanıyordum hep. Hamilelikle beraber düşmeye başladı yavaş yavaş düşürdü dozu. Uzun zamandirda randevu alamadım hep doluydu yada biz musait olamadık. Doz düşünce rahatladım biraz şimdi 75 lik kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar bakacağız.
Gerçekten bu yorgunlugumun sebebi ilacın dozuymus.

Selam kızlar hatırlarsınız tansiyonum yüksek çıkmıştı çok şükür tahlillerim temiz çıktı kan uyuşmazlığı için test yapıldı negatif çıktığı için iğnem yapılmıycak çok şükür ama bugün değişik bişey geldi başıma doktor kızın iyi dedi şaşırdım erkek demişlerdi ama dedim yok bu kız dedi baya baktı kız bu dedi testis falan yok dedi şaşırdım istanbulda bi devlet hastanesinde bakıldım normalde bursada erkek diyorlardı 13 haftadan beri dayanamadım özel bi hastaneye geldim bakalım ne olcak sağlıklı olması önemli olan tabi ama değişmesi için çok geç bi tarih olunca insan ister istemez şaşırıyo valla acep sünnetmi oldu içerde oğlum

Aaaa çok ilginç valla. Detaylı ultrason yaptirmismiydin orda ne demişlerdi.

merak ettim simdi kiz mi erkek mi? Saglikli olsun ama insan hemen alisiyor. Cinsiyetini fatkli söylese doktor sok olurum heralde :)

Ayy gerçekten mi çok değişik olmuş bakalım ne çıkacak sonuç hayırlısı olsun çok şaşırdım

Ooooooo canim bayagi almissin doktor kiz,adi mi ...ben bu ay 4,5 kilo almisim doktor cok kizdi ama bogazim durmuyor.. meyve cok yiyorum sekerli olunca o kilo aldiriyor galiba
Bende meyveyi çok abartıyordum. Kesin o kilo yaptı bu kadar bence yoksa pek tatlı yemedim, ekmek kahvaltı harici yemedim. Bir de pilav makarna çok yedim ilk zamanlar zaten nasıl olduysa ilk 3 ay aldım bütün kilolalari. Bu sabah açken tartıldım 84 kiloyum. Son 1 ayda 2 kilo almışım. Ama bu son ay pilav ve makarnayı cikardim hayatından meyvede abartmadan yiyorum. Doktor kızmadı çünkü kilomu bilmiyor. 16 kilo almama rağmen yüzüm falan pek değişmedi ama gobegim aldı başını gidiyor sanırsın doğuma 3 hafta kalmış.

Bebislerimiz saglikli olsun da veririz kilolarimizi

Yaaaaa cok merak ettim bak simdi bizi de hemen bildir

Sağlıklı olsun farketmez tabi ama insan merak ediyor yine de :) bide bu saatten sonra değişmesi cidden tuhaf olmuş. Bana da böyle bişe olsa ben de şoka girerdim herhalde :) merakla bekliyoruz sonucu

Ay cok garip bu haftadan sonra bi de.. Bana doktor kiz degil erkek olacak dese bu haftada şok geciririm herhalde. Anca ismine karar verebilmişim. Bir de ilk çocuk heves edip özene bözene aldığım şeyler hep pembe. Hepsini giydirirdim herhalde oglana bir de ismini doğduktan 2 hafta sonra falan koyabilirdim sanırım bu kararsizlikla.

Kızlar dünden beri vajinada bir kaşıntı başladı ya
Canesten diye bir krem vardı onu sürdüm ama fayda etmicek sanki. Akıntım yok sadece kaşıntı var. Önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…