- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.221
Çok teşekkür ederim
Prospektüse takılma doktorun verdiyse kullan ona bakarsan her şeyi yazıyorlar için rahat etmezse doktora sor yine sonuçta kan sulandırıcı bebek için önemli demekkiKızlar doktor bana coraspin verdi ama prospektüsü şimdi okudum mide ülser ı ve astım ı olanlar kullanmamalı diyo bu durumu yaşayan var mı bu saatte doktoru da rahatsız etmek istemiyorum.
Magnezyum iç canım iyi gelirOf bi bacak ağrım var anlatamam nerden çıktı geldi bu kadar acı verici bisi yasol baldırım (( bacak ağrısı yaşayıp çözümü bulan var mı aranızda? Kasılma şeklinde değil sanki üstüne bisi düşmüş de acı ağrı karışık öyle garip bi ağrı
Canim bence doktoruna git sor. Sonuçta bir ağrı bebekle ilgili olabilir de olmayabilirde. Belki bir ilaç verir iylesirsin. Çektiğine değmez.Yok canım adet ağrısı gibi değil. Iç çamaşırın ağ kısmı olur ya onun sol tarafı bacağımın birlestigi yer fena ağrıyor. Orda kemik gibi bir kas var orası.
Tam 6 aylıksın canım. 24. Haftada 6 aylık olmuyorsun maalesef 1 ay 4 hafta değil çünkü, 4 hafta 2 gün ya da 4 hafta 3 gün var 1 ayda. 29. Haftanın sonlarında da 7 ayın bitmiş oluyor. Bitirdiğimiz ayı söylüyorum ben zaten soranlara :)Kızlar ben hafta hesabına alıştığımdan kaç aylık oldu diye sorduklarında cevap veremiyorum.
Şimdi 25+ 1 haftadayız ben kaç aylık hamile oluyorum?
Amin amin amin mübarek arife günü dualarınız kabul olsun.34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)
Bende ay hesabını son regli tarihime göre hesaplıyorum. Her ayın 29 unda ay bitiyor kabul ediyorum.30 haftam bitince 7 ayım bitecek 28+1 im şu anTam 6 aylıksın canım. 24. Haftada 6 aylık olmuyorsun maalesef 1 ay 4 hafta değil çünkü, 4 hafta 2 gün ya da 4 hafta 3 gün var 1 ayda. 29. Haftanın sonlarında da 7 ayın bitmiş oluyor. Bitirdiğimiz ayı söylüyorum ben zaten soranlara :)
Ayrıntılı da ki değer gerçek olan canım. Dr un usg si yanılma payı daha yüksek. Sen coraspini iç Bakalım bebeğe giden kan akışını hızlandırmak için muhtemelen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaHepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar tek tek alintilayamadim. Detayliya girdim oğlusum 1 hafta küçük çıktı sağlığında bi sorun yok ama 680 gr en alt sınırda dedi. Sonra sonucları göstermeye kendi doktoruma çıktım onun ultrasonunda tam gününde çıktı bişey anlamadim yani. Kan sulandırıcı verdi 20 gün sonra tekrar kontrol. Bakalim hayırlısıyla kucagimiza aliriz evlatlarımızı inşallah.
Ben 28den itibaren 7 diyeceğim Şu an 6diyorum. 7desen aa 2ayın kalmış diyecek insanlar oysa daha 3ay o yüzden böyle hesap daha mantıklıKızlar ben hafta hesabına alıştığımdan kaç aylık oldu diye sorduklarında cevap veremiyorum.
Şimdi 25+ 1 haftadayız ben kaç aylık hamile oluyorum?
Canım benimde üst bacağım ağrıyor. 1 haftadır geçmedi hala ağrıyor.Of bi bacak ağrım var anlatamam nerden çıktı geldi bu kadar acı verici bisi yasol baldırım (( bacak ağrısı yaşayıp çözümü bulan var mı aranızda? Kasılma şeklinde değil sanki üstüne bisi düşmüş de acı ağrı karışık öyle garip bi ağrı
Haftaya perşembe rutin kontrolüm var diye daha erken randevu almadım. Bir ümit geçer diyorum da geçmiyor.Canim bence doktoruna git sor. Sonuçta bir ağrı bebekle ilgili olabilir de olmayabilirde. Belki bir ilaç verir iylesirsin. Çektiğine değmez.
Komşum yapmış bana verdi bir şişe. Bir de basmalı vücut losyonlari olur ya onun şişesi boşalınca içine doldurmuş. Yaralara çok iyi geliyor diye duydum ben. Yara izlerine falan. Ağrılara iyi geldiğini bilmiyordum. Bacağıma sürmeye başlıycam bugun.
Hellllooo dün az daha pimapen sürgü kapının altında kalıyordum şans eseri kaçtım altından yapan firmadan şikayetçi olmak İçin karakola gittim o ara oğlum kıza taş atmış kaşını açmış biraz dikiş atılmadı ama kapattılar biraz açıklık olduğu İçin su değmemesi gerekiyor Bi kaç gün. Resmen olaylar silsilesinde kaldım dün neyseki bugün iyiyiz deniz kenarına geldik güneşleniyorum birazdan gireceğim sanırım herkese selamlar sevgiler
@Dombik yazdiklarini alıntı yapmak istemedim canım çok zor şeyler yaşamışsın ins bu sefer herşey gönlüne gore olur senin de hepimizin de sıkıntısız doğumları olsun diliyorum
Yükleme olmadi benim açlık tokluk bakıldı daha once de ara ara baktirmisti dr sonra sınırı geçen değerler gelince makine alıp evde kendim 1 hafta ölçüm yaptım not ettim tokluk 140 altına düşmedi ama çok yüksek de çıkmadı 150 lerde genelde cıktı ondan sonra da diyabet dr ınsüline karar verdi bugün. Yemeklerde yapicam gun de 3 kere ve sürekli 1 saat sonra ölçüm yapicam ben çok üzülmedim buna işin doğrusu.
140 altında olması gerekiyor tokluk şekerinin bi arkadşım bugün yaptırdı mesela 85 cıkmış yareppim ne güzel değerler ben hep 3 basamaklı sayılar gördüm.
Canım geçmiş olsun göremedim postu kızım ufak bir kaza mı geçirdi. İz falan kalmaz inşallah. Bak kantorın yağı yara izlerinin de kalmasını engelliyor.Günaydın herkese erken uyandım daha da uyuyamadım 1,5saattir yataktayım çocuklar uyuyor hala
Bende de aynı durum var alt karnimda ağrı desem değil, siskin gibi afedersin gaz varmış gibi. idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Belki de bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur.Arkadaşlar alt karnımda sürekli baskı hissi var.Sanki hep sıkışmış idrarımı tutmuşum gibi.Ya derdimi de anlatamıyorum ki.İdrar tahlilde biley çıkmadı.Böyle olan var mu?şimdiden iyi bayramlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?