2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Of bi bacak ağrım var anlatamam nerden çıktı geldi bu kadar acı verici bisi ya sol baldırım (( bacak ağrısı yaşayıp çözümü bulan var mı aranızda? Kasılma şeklinde değil sanki üstüne bisi düşmüş de acı ağrı karışık öyle garip bi ağrı

Kızlar doktor bana coraspin verdi ama prospektüsü şimdi okudum mide ülser ı ve astım ı olanlar kullanmamalı diyo bu durumu yaşayan var mı bu saatte doktoru da rahatsız etmek istemiyorum.

Kızlar doktor bana coraspin verdi ama prospektüsü şimdi okudum mide ülser ı ve astım ı olanlar kullanmamalı diyo bu durumu yaşayan var mı bu saatte doktoru da rahatsız etmek istemiyorum.
Prospektüse takılma doktorun verdiyse kullan ona bakarsan her şeyi yazıyorlar için rahat etmezse doktora sor yine sonuçta kan sulandırıcı bebek için önemli demekki

Magnezyum iç canım iyi gelir

Yok canım adet ağrısı gibi değil. Iç çamaşırın ağ kısmı olur ya onun sol tarafı bacağımın birlestigi yer fena ağrıyor. Orda kemik gibi bir kas var orası.
Canim bence doktoruna git sor. Sonuçta bir ağrı bebekle ilgili olabilir de olmayabilirde. Belki bir ilaç verir iylesirsin. Çektiğine değmez.

Kızlar ben hafta hesabına alıştığımdan kaç aylık oldu diye sorduklarında cevap veremiyorum.
Şimdi 25+ 1 haftadayız ben kaç aylık hamile oluyorum?
Tam 6 aylıksın canım. 24. Haftada 6 aylık olmuyorsun maalesef 1 ay 4 hafta değil çünkü, 4 hafta 2 gün ya da 4 hafta 3 gün var 1 ayda. 29. Haftanın sonlarında da 7 ayın bitmiş oluyor. Bitirdiğimiz ayı söylüyorum ben zaten soranlara :)

34+1 canim. Oglum da 35+5 de dogmustu.. ay insallahhh zamaninda dogum yaparsin saglikla kucagina alirsin miss missss kokarsin annesi.. amin canim aminnn cumlemizin bebesi zamanli dogsun anne babayi korkutmasin yormasinlar :)
Amin amin amin mübarek arife günü dualarınız kabul olsun.

Bende ay hesabını son regli tarihime göre hesaplıyorum. Her ayın 29 unda ay bitiyor kabul ediyorum.30 haftam bitince 7 ayım bitecek 28+1 im şu an

Hepiniz çok sağolun kızlar, nevarsa onun üstüne gitsin diyorum artık. Kızın kaşı beni korkutuyor iz kalacak muhtemelen neyse buna da şükür gözüne gelebilirdi daha derin olabilirdi yarık allah korudu ikimizi de
Ayrıntılı da ki değer gerçek olan canım. Dr un usg si yanılma payı daha yüksek. Sen coraspini iç Bakalım bebeğe giden kan akışını hızlandırmak için muhtemelen. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Kızlar ben hafta hesabına alıştığımdan kaç aylık oldu diye sorduklarında cevap veremiyorum.
Şimdi 25+ 1 haftadayız ben kaç aylık hamile oluyorum?
Ben 28den itibaren 7 diyeceğim Şu an 6diyorum. 7desen aa 2ayın kalmış diyecek insanlar oysa daha 3ay o yüzden böyle hesap daha mantıklı

Canım benimde üst bacağım ağrıyor. 1 haftadır geçmedi hala ağrıyor. gecmiyecek gibi bir ağrı yapıştı kaldı. Ne azalıyor ne artıyor.

Canim bence doktoruna git sor. Sonuçta bir ağrı bebekle ilgili olabilir de olmayabilirde. Belki bir ilaç verir iylesirsin. Çektiğine değmez.
Haftaya perşembe rutin kontrolüm var diye daha erken randevu almadım. Bir ümit geçer diyorum da geçmiyor.

Ben de ağrılara iyi geldiğini bilmiyorum canım ama yanıklara yara izlerine pişiğe iyi geliyor. Hatta psikolojik rahatsızlıklar için bir kaşık içilmesi öneriliyor. Allahın yarattığı herşeyde şifa var ağrıların iyi gelsin inşallah. ( dün yazmışım gönderememişim:))

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Dinlen bol bol güneşlen denize gir negatif herşeyi at üzerinden bende isterdim tatile gitmeyi ama malum annemde eşimde razı değiller. Bir ara Sakarya Karasudan yazlık alacaktık eşime dedim yakın gidebiliriz hep iyi olur diye ama dinlemedi dalgalıymış falan diye istemedi. Kayınpederimin Yalova'da yazlığı vardı gidiyorduk haftasonları falan o da satıldı. Eskişehirdeyim yakınımda deniz yok. Antalya olmasa bile İzmir Çeşme istedim daha yakın ama annem aklım kalır da falan deyince kaldı. Seçimden sonra zaten rapor alıcam pazartesi sabah raporu aldığım gibi İstanbul'a anneme gidicem eşim götürecek 3 saat aynı günde dönecek işleri var onun çünkü hiç olmazsa 1 hafta orada kafa dağıtayım birşeylerde bakarım

Canım benimde abarttığımda 140 150 gördüğüm oluyor dün 140 çıktı mesela ama köfte yedim öğlen pide vardı altında onları yedim falan makarna falan yersem çıkabiliyor ama genelde 120 130 çıkıyor endokrin 1 hafta diyet vermişti onda da iki kere 150 ler var insüline başlatmadı henelde 170 180 gibi değerlerin üzerine çıkınca başlatıyorlar ama önlem olsun diye başlatmış olabilir. Eveli günü benim bebek 1 hafta önde çıktı dr şekerden olabilir dedi ama endokrin bu değerlerle bebeğe zararı olmaz dedi tatlıyı kestim ekmek çok az yiyorum ama arada kaçırıyorum

Hepinize hayırlı sabahlar hayırlı arifeler olsun:) bugünlerde edilen dualar kabul olurmuş Allahın izniyle.

Rabbim hepimize sorunsuz gebelikler, zamanında kolay ve sağlıklı doğumlar, normal kiloda sağlıklı gazsız bol uykulu iştahlı sakin hayırlı evlatlar ve kolay atlatabileceğimiz lohusalıklar nasip etsin.

Arkadaşlar alt karnımda sürekli baskı hissi var.Sanki hep sıkışmış idrarımı tutmuşum gibi.Ya derdimi de anlatamıyorum ki.İdrar tahlilde biley çıkmadı.Böyle olan var mu?şimdiden iyi bayramlar herkese...

Bende de aynı durum var alt karnimda ağrı desem değil, siskin gibi afedersin gaz varmış gibi. idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı. Belki de bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…