2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben gece hic uyuyamadim acayip bir bel agrim vardi..dayanilmaz agladim resmen.. sahurda esim dedi hastaneye gidelim kotuysen dedim biraz daha bekleyelim sonra magnezyum ictimm ayyy rahatlamisim biraz yaaa simdi de hafiften agrim var....

Aminn canımm ağlattın valla...

Kızlaar günaydın. Acaba bi whatsapp grubumuz mu olsaydı. Ablam doktor. Onda gördüm doktor anneler diye bi grup. Tüm türkiye genelinde. Herkes birbirini eklemiş hoşuma gitti. ben de size bi sorimm dedim

Canım bende de oluyor bazen o his. Özellikle çok ayakta kaldigim zaman ben bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor diye düşünüyorum.

Selam kızlar
İzmire doğru yola çıktık. Bugün ikeaya gidicez bakalım bebiş için neler bulabilicez :)
Arabada da artık arkada oturma devri başladı, ayaklarımı uzattım, bebiş doğduktan sonra da mecburen arkadayım zaten :)

Selamlar kızlar dün Ender Sarac'in 3.trimester videosunu izledim krill yağı öneriyorum dedi netten de araştırdım hem soguk kutup denizlerinden elde edildigi için daha dogal hem de biyoyararlanim orani %98mis balık yaginin %60 diyor. Regenesis max kullaniyordum onun içinde balık yagi var simdi elevit ve krill yagi icecegim. Doktoruma henüz sormadim ama krill yagi kullanan var mi aranızda

Kizlar bugün bizim de kontrolümüz vardi. Cok sükür hersey yolunda dedi. Ilk defa yüzünü baya net gördük :) cok minnos masallah. Buarada seker testi yaptirmak icin önce aclik sekeri icin kan verdim. Aclik Kan degerim düsük ciktigi icin doktorum seker yüklemeye gerek görmedi. Nasilsa seker cikmaz dedi. Bunu da böylelikle atlattim.

İstanbul’u güzel değerlendir o zaman
Bende de o war yürürken özellikle yazlıktayım Burda devlet hastanesi var gittim bugün tabi yoktu randevu, şimdide ağrım var uzandım
Kızlaar günaydın. Acaba bi whatsapp grubumuz mu olsaydı. Ablam doktor. Onda gördüm doktor anneler diye bi grup. Tüm türkiye genelinde. Herkes birbirini eklemiş hoşuma gitti. ben de size bi sorimm dedim
Burası biter WhatsApp olursa Ve çok karmaşık olur bence daha samimi bi ortam olmasını tercih ederim watsapın kendi fikrim.

Ohhh şimdiden rahata geçmişsin ben Ne yapayım direksiyona bi şöför almam lazım:))) Burda bi de yol yapımı war doğalgaz döşeniyor her yer çukur tümsek tangur tungur gidip geliyorum çarşıya
Ben krilom içiyorum kril yağı ve omega 1ay oldu olmadı başlayalı

Bende dün sağlık ocağına kontrole gittim. Tansiyon kilo baktılar. Sonra küçük bir cihazla bebeğin kalbini dinledik çok tatlış bişidi. Rüyamdada bebeğimi gördüm emziriyordum çok güzel bir duyguydu

Kızlar kan değeriniz kaç acaba biliyomusunuz ben bu zamana kadar kan ilacı kullanmadım hep 14 ve 12 idealdi ama şimdi düşmüş doktor bu şekilde giderse seni doğuma kabul etmez dedi hiç bi hastane ama ben içemiyorum bu kan ilaclarını şimdide çiğnemeli bi ilaç vermiş çiğnerken midem ağzıma geliyo napcam ben böyle bunun şurubu falan yokmu yada ne bileyim iğnesi

Ben de kan ilacı kullanmıyorum gecen hafta bakıldı 12.4 tü.
12'nin altında istemiyorlar, pekmez içiyorum ama bir süre sonra dusecek. Bende o ilaçları hiç sevmiyorum kullanmak istemiyorum. Kan pıhtılaşmam olduğu için baştan beri bemiks c alıyorum o bile midemi bulandırıyor.

Evet canım sol tarafa yatıyorum hep ve ağrı sol bacakta yalnız üst tarafta bikini bölgeme yakın yerde. Bende mecbur saga yatıyorum bazen.
Degisimli yatmak en guzeli.. sinirin ayni yone yatim sonucu zedelenmesi ile basliyor bu meret. Cok gecmis olsun tatlim.

Evet etken ancak ilac kullaniyor isen buna bagli olacagini dusunmuyorum. Dusuk kilolu bebekler premature olursa sıkıntılı onlarda inan bana kisa surecte yasitlarini yakalayip geciyorlar. Nickimi kizima bakarak aldim mesela o da 2200 dogdu 6.ayinda aydaşlarini gecti. Hic sıkıntı etme. Saglikla dogsun insallah.

Benim de kanım 11
Dr 3 ay önce maltofer fol vermişti
Ama icemedim çünkü ictigim an kusuyirum
Şimdi şurubunu (oligofer fol) verdi ama onu da icemiyorum midem kalkıyor
Ne yapacağımı bende bilmiyorum inan ki kafayı yiyeceğim
İğnesi ve serumu varmış onu isteyeceğim artık en son yoksa durum çok vahim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…