- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.241
anim e bebekten aldik cok guzel cok da memnunumHamilelik yastığı kullanan var mı n11 den gordum ama nerden onerirsiniz
Yogun bakim doneminde minnak ellerine batirilip cikarilan igneleri, bi basina birakip ellere teslim etmeleri, bi yudum süt cikar cikmaz hastaneye kosmalari, baskalarinin bebelerinin odalardan aglama seslerini duyarken bi basina gece gecirmeyi, kapilarda hep hosgeldin filan fistan yazarken sen kuru kuru dolanmayi yeglemek zorunda kaliyorsun Rabbim bana da yanimda koynumda kokusunu dogar dogmaz hissedecegim bir dogum nasip etsin artik cok istiyorum. Hepimiz vaktiyle alalim insallah kucaklarimiza..
Canım bende de oluyor bazen o his. Özellikle çok ayakta kaldigim zaman ben bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor diye düşünüyorum.Arkadaşlar alt karnımda sürekli baskı hissi var.Sanki hep sıkışmış idrarımı tutmuşum gibi.Ya derdimi de anlatamıyorum ki.İdrar tahlilde biley çıkmadı.Böyle olan var mu?şimdiden iyi bayramlar herkese...
Yükselir tabiki sıkma canını. Takviye verirler hemen. İlaç kullanmıyor muydun canım?Yizlar cok moralim bozuldu kan vitamin d vitamini b12 degerlerim cok dusuk ilaclarla yukselirmi acaba
Ilac arada kullaniyorum bulanti yapiodu artik hep icmem lazim saglik ocaginda kan vermistim orda cikti bayramdan sonra giderim doktoraYükselir tabiki sıkma canını. Takviye verirler hemen. İlaç kullanmıyor muydun canım?
Pekmez iç, kan yapıcı şeyler de ye. Takviye de alırsın düzelir inşallah.Ilac arada kullaniyorum bulanti yapiodu artik hep icmem lazim saglik ocaginda kan vermistim orda cikti bayramdan sonra giderim doktora
İstanbul’u güzel değerlendir o zamanCanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Dinlen bol bol güneşlen denize gir negatif herşeyi at üzerinden bende isterdim tatile gitmeyi ama malum annemde eşimde razı değiller. Bir ara Sakarya Karasudan yazlık alacaktık eşime dedim yakın gidebiliriz hep iyi olur diye ama dinlemedi dalgalıymış falan diye istemedi. Kayınpederimin Yalova'da yazlığı vardı gidiyorduk haftasonları falan o da satıldı. Eskişehirdeyim yakınımda deniz yok. Antalya olmasa bile İzmir Çeşme istedim daha yakın ama annem aklım kalır da falan deyince kaldı. Seçimden sonra zaten rapor alıcam pazartesi sabah raporu aldığım gibi İstanbul'a anneme gidicem eşim götürecek 3 saat aynı günde dönecek işleri var onun çünkü hiç olmazsa 1 hafta orada kafa dağıtayım birşeylerde bakarım
Bende de o war yürürken özellikle yazlıktayım Burda devlet hastanesi var gittim bugün tabi yoktu randevu, şimdide ağrım var uzandımArkadaşlar alt karnımda sürekli baskı hissi var.Sanki hep sıkışmış idrarımı tutmuşum gibi.Ya derdimi de anlatamıyorum ki.İdrar tahlilde biley çıkmadı.Böyle olan var mu?şimdiden iyi bayramlar herkese...
Burası biter WhatsApp olursa Ve çok karmaşık olur bence daha samimi bi ortam olmasını tercih ederim watsapın kendi fikrim.Kızlaar günaydın. Acaba bi whatsapp grubumuz mu olsaydı. Ablam doktor. Onda gördüm doktor anneler diye bi grup. Tüm türkiye genelinde. Herkes birbirini eklemiş hoşuma gitti. ben de size bi sorimm dedim
Selam kızlar
İzmire doğru yola çıktık. Bugün ikeaya gidicez bakalım bebiş için neler bulabilicez :)
Arabada da artık arkada oturma devri başladı, ayaklarımı uzattım, bebiş doğduktan sonra da mecburen arkadayım zaten :)
Ben krilom içiyorum kril yağı ve omega 1ay oldu olmadı başlayalıSelamlar kızlar dün Ender Sarac'in 3.trimester videosunu izledim krill yağı öneriyorum dedi netten de araştırdım hem soguk kutup denizlerinden elde edildigi için daha dogal hem de biyoyararlanim orani %98mis balık yaginin %60 diyor. Regenesis max kullaniyordum onun içinde balık yagi var simdi elevit ve krill yagi icecegim. Doktoruma henüz sormadim ama krill yagi kullanan var mi aranızda
Kızlar kan değeriniz kaç acaba biliyomusunuz ben bu zamana kadar kan ilacı kullanmadım hep 14 ve 12 idealdi ama şimdi düşmüş doktor bu şekilde giderse seni doğuma kabul etmez dedi hiç bi hastane ama ben içemiyorum bu kan ilaclarını şimdide çiğnemeli bi ilaç vermiş çiğnerken midem ağzıma geliyo napcam ben böyle bunun şurubu falan yokmu yada ne bileyim iğnesi
Degisimli yatmak en guzeli.. sinirin ayni yone yatim sonucu zedelenmesi ile basliyor bu meret. Cok gecmis olsun tatlim.Evet canım sol tarafa yatıyorum hep ve ağrı sol bacakta yalnız üst tarafta bikini bölgeme yakın yerde. Bende mecbur saga yatıyorum bazen.
Evet etken ancak ilac kullaniyor isen buna bagli olacagini dusunmuyorum. Dusuk kilolu bebekler premature olursa sıkıntılı onlarda inan bana kisa surecte yasitlarini yakalayip geciyorlar. Nickimi kizima bakarak aldim mesela o da 2200 dogdu 6.ayinda aydaşlarini gecti. Hic sıkıntı etme. Saglikla dogsun insallah.Benimde dünden beri durumum sıkıntılı gelişimi yavaş. Bügün doktor biraz konuştu sadece küçük bir bebek olarak dünyaya gelecek stres yapma dedi Benim bugğn 28+0 haftalık kilosu 1089 gram boyuda 35cm 37.5 olması gerekiyor normal olarak kilosuda az. Allah bebeklerimize güç sağlık versin seni anlıyorum. Neden olabileceğini söyledimi peki. Benim troid bezlerim yok alındı o etken olabilir dedi iki haftada bir takip edilecek kan ve ilaç dozum. Allah yardımcımuz olsun
Kızlar kan değeriniz kaç acaba biliyomusunuz ben bu zamana kadar kan ilacı kullanmadım hep 14 ve 12 idealdi ama şimdi düşmüş doktor bu şekilde giderse seni doğuma kabul etmez dedi hiç bi hastane ama ben içemiyorum bu kan ilaclarını şimdide çiğnemeli bi ilaç vermiş çiğnerken midem ağzıma geliyo napcam ben böyle bunun şurubu falan yokmu yada ne bileyim iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?