2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gecmis olsun canim.

ilaç kullanıyorum dozunu arttırdı bende birazdaha yeme içmeye dikkat ediyorum inşallah sağlıkla gelir minik kızım

Eşim varken rahatım canım :) oyyy kolay gelsin sana, valla zor dikkat et kendine yollarda. Havalarda sıcak, izmir yanıyor, 15 dk da bir bir yer bulup oturmak istiyorum:)

ilaç kullanıyorum dozunu arttırdı bende birazdaha yeme içmeye dikkat ediyorum inşallah sağlıkla gelir minik kızım
Bilmiyorum omega 3 kullaniyor musun ben oncekilerde kullanmamistim ya gunu gunune yada daha kucuk cikiyorlardi olcumlerde bunda kullaniyorum 1 hafta onden gidiyor. Arastirirsan omeganin bebek kilolarini etkiledigi yaziyor. Druna bi danis istersen

Bugün yarım gün mesaimiz vardı sonra çıktık e bebeğe gittik bebek arabası baktık aklımızda bir model vardı ama fiyatı 3 aylıktım düşmüştü bir daha düşmedi joie baktık pek ısınamadım ön tutacak yeri dar geldi çocuğu alıp koyarkem sorun olur diye casual baktık beğendik cadillac modelini aldık gri rengi ama vazgeçersek başka model istersek ya da Allah korusun bebeğe birşey oldu aynı paraya istediğimiz şeyle değişim var. Bunu da hallettik bakalım

Kızlar benim bebek odası,hastane çantası ve yenidoğan için bi çok şey tamam sayılır.
Kendime bi tane gecelik aldım ben hastane için 2.ye gerek olur mu ki yedeklesem mi bilemedim.
Kardeşime sordum sezeryan olursa en fazla 2 gece kalırsın dedi normal doğumda bi gecede salıyorlarmış.

Kızlar dün ikinci kontrolüme gittim doktor bi süre sessiz kaldı baya inceledi en korkutucu anlar sanırım. Aha dedim kötü bir haber geliyo. Sonra kesenin normale göre uzun ince olduğunu ama yırtık, kanama olmadığını bazen böyle durumların olabileceğini söyledi. Kalp atışı duyulmadı ama sonra gösterdi pıt pıt atma görüntüsü belirdi ekranda. 2 haftaya randevu verdi nasıl geçicek bilmiyorum çünkü araştırdığımda yine bozulmuş gebelik,düşük tehlikesi gibi bir sürü şey çıktı karşıma aranızda yaşayan var mı bu deneyimi?

Eklentiler

• 47FBD0BD-BDF1-49BF-AE7B-203BCA38D80F.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben demirim düstügünde hamilelikten önce, serum seklinde aliyordum. Hap kar etmiyordu bana. Enteresan bi sekilde hamileyken simdiye kadar gayet yüksek cikti. Bakalim bugün tekrar baktirdim sonuc ne cikcak ama düsükse de seruma kan ilacini direk sikiyorlar o sekilde yaklasik 1 saat sürüyor ama uzun süre vücutta kaliyor.

Canım bizimkinin aynısı güle güle kullan inşallah :) çabuk kirleniyor ama hem kıza hem erkeğe gidiyor rengi

Canım benim bwbegimin kesesi de fasulyeye benziyordu tam düzgün değildi bazı arkadaşlarımızın da öyleydi illa tam yuvarlak ya da oval olacak diye düşünmüyorum senin minnak öyle tercih etmiş. İyi düşün iyi olsun. Allah size bağışlasın insalkah

Allah razı olsun aynı şeyi yaşayan ve olumlu sonuç alan insanları dinlemek iç ferahlatıyo bi nebze. İnşallah bizimde güzel devam eder sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…