2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar

Canım 10 saat fazla değil mi o zamandan sonra en fazla 3-4 saate izin var diyebiliyorum ama. Bende anneme gidecektim haftaya 3 saat arabayla eşim götürecekti ama annem rahat edemem birşeyler olur falan doktorun burada değil artık 7 ayın içindesin erken doğum riskin hep var doktor o an herşey yolunda der ama aniden birşey olur belli olmaz ama sen bilirsin dedi bende onu tedirgin etmemek için iptal ettim geçende de birden su boşalır gibi olunca her ne kadar hemen gidip baktırsam su olmadığnıı söyleselerde tatmin olamadım pazartesi hem rapor alıcam hem kontrol olucam bakalım su ne durumda. Vazgeçtim yani ama tabii doktora sor onay verirse sorun yoktur.

Ablamın ikizleri var ona 30. Haftada yapmışlardı hiçbir risk de yoktu sadece önlem amaçlı ki tam vaktinde 36da doğdular bence şekeri de iğneyi de yaptır bi zararı yok

Hepimize masallh cnmm dün akşam pek hissetmedim kizimi normalde aksamlari ve yatarken çok hareketli olurdu tedirgin oldum ister istemez

Canım gündüz hareket ettiyse akşamı sorun yapma, aynı şekilde gündüz hareket etmeyip akşam düzenli hareket edebilir çünkü uyku periyotları da oluyor. Benimki de değişkenlik gösteriyor sabaha karşı daha aktif genelde bu ara. Ben suyunu merak ediyorum geçen haftasonu baya su gibi boşaldı ya hastaneye gittim su değil dediler nstde de sancı falan da çıkmadı ama pazartesiyi bekliyorum bakalım doktora rapor için gidicem o zaman baksın suyuna falan.

Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Canım dün sordum bana erken doğum her an herkesin başına gelebilir evdeyken de olur tatildeyken de olabilir ben bir sakınca görmüyorum dedi feribotla 2 saatlik bir yer ayarladık bile seçimden sonra gidiyoruz

Visio focus marka uzaktan ölçer aldım tercih etme sebebim hastanelerde kullanılması aynı zamanda banyo suyunu mama sıcaklığını filanda ölçebiliyor olması araştıra bilirsiniz
ben de visio focus düşünüyorum. yeni mi aldınız ? nereden ve ne kadara aldınız acaba?

Merhaba kızlar
Burada böyle bacak krampları oymuş buymuş yaşayanları okuyup Allah'a şükür ben de yok diyordum ki dün başladı, ne kötü bir şeymiş ya. Soda içiyorum günde bir tane iyi gelir mi ki? Kalp çarpıntım da olmaya başladı 105-120 arası seyrediyor hep.
Bir de dün akşam başımın sol tarafına bir ağrı girdi ki ölüyorum sandım

Of şu hamilelik ne kadar sorunlu ya kendimi hastalık hastası gibi hissetmeye başladım

Günaydın kızlar gece 5 de bacağıma giren krampla uyandım çok kötü oldum kendime gelemedim günler geçiyor 26+4 oldum kızım hareketli maşallah çok yiyorum kızlar ben ya doymuyorum 69 la başladım 77 oldum maalesef boyum 1.65 çok belli olmuyor ama sonumdan korkuyorum

Canım geçmiş olsun. Çarpıntın ve baş ağrın olduğunda mutlaka tansiyonuna baktır

Canım annem gelicek secimden sonra. O yardim edicek inşallah. Neyse iyi tarafından bakıyorum taşınana kadar bu evde temizlik yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…