2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynen bende ondan işte hiç yeltenmiyorum bile acaba 2 hafta sonra gitsem raporuda yazdırırım en azından diyorum
ehehe bende rapor olayını hesaplayarak randevu aldım 4 temmuzda giderim 10 gün sonrada ücretsiz kontrole gider raporumu alır dönerim

Hamilelik cidden zor birşeymiş hiç hayallerimdeki gibi değil sağdan sola dönmek yatakta işkence. Benimde kramplarım başlamıştı canım doktor kalsiyum verdi onu içiyorum artık yok çok şükür

Bende doymuyorum canım kendimi durduruyorum yemek yememek için boyumda kısa zaten 1.58'im şimdiden 62 kilo oldum daha 12 hafta var bide . Kramp için doktoruna sor canım benimki kalsiyum verdi onu suya atıp içiyorum geçti şükür.

Ayy benim kontrolümde 4 temmuz, zaman çabucak geçiversin, çok özledim kızımı :)
Benim 4 temmuzda 4 haftadan fazla oluyor kontrole gitmeyeli ama rapor alıcam onu hesaplayarak o tarihe aldım

Boyle durumlari hissettiginde yarim limon sık ve ic canim.. tansiyonsa sebep dengelemis olursun. Gecmis olsun.

Evet canım haklısın aslında dün aklıma geldi çok uzun sürseydi baktıracaktım ama o çok şiddetli ağrı 10 dk faln sürdü sonra azaldı. Aslında eve tansiyon aleti almakta fayda var
Ben sürekli acilde ölçtürüyorum, evdeki bilekten, doktorum güvenme ona dedi. Alacaksan koldan ölçen al cnm.

Benim doktor kendisi veriyor, ayda bir. Yaa ne zaman ayda ikiye çıkıcak. Yani bence 30 dan sonra ayda iki olmalı

Kızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
Hayir kullanmiyorum onun yerine has zeytinyagini tavada bi ciz ettirip sogutuyorum ve onu fisfisli bir kucuk sise aldim madam coccodan ona bosaltip her altini acisimda sıkıyorum hic pisik yasamadim. Pudra aksine daha kotu yapiyor. Birde zeytinyag ileri safhalarda yani ek gidada pek fayda etmemeye baslayinca sudocream kullaniyorum.

Tamam canım almıyorum ozaman teşekkür ederim.

Camlarina zift dok cikarkende oyle ev sahibine boyle kiraci
zift değilde bu eve ne yaptıysak tadilat tamirat işleri eşim hepsini eski bozuk haline geri getircek. Biz hiç biseyi soylememistik şunu yaptık bunu yaptık diye. Sen ne kadar iyi olursan karşındaki o kadar tepene çıkıyor. Söylemek lazımmış demek. Kiradan da düşmek lazımmış. Otursun kendi yaptırsın .

Ohh yapin canim yapin insanin ici baska turlu sogumaz.. Eminim ki kendide gelmeyecek sezonluk yada gunluk kiraya vermeye calisicaktir pislik durmus durmus yeni mi aklina gelmis evi oldugu hemde insan hamile birini cikarmak icin 40 kere dusunur beyin varsa dogum olsun ya yazik der

Ayy hemen geleyim canım yani insan tedirgin oluyor
Benim aslinda kotam yok su vakit gel gelme diye.. aylik ucreti veriyorsun sonra tedirgin mi oldun cal dr un kapisini gir gor ister 10 kere gor ister 20 kere.. ama inan bana trafikti filan derken gidip gelmesi 3 saat hic gidesim gelmiyor kucuk abla sebebiyle...

Günaydın kızlar şeker için gebelik diyeti yapanlar neler yiyor?
Ben saat 2 de gidicem diyetisyene ama sabahtan baslayayim dedim.
4 zeytin, bir küçük tabak lor peyniri üzerine hafif zeytinyağı, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 salatalık yedim. 1 açık şekersiz çay içtim.
Burda kalabalık durdu ama tepsiye bakınca bebisim bunlarla doyar mi dedim, içten içe.
Öyle sert tekme atıyor ki kızdı galiba bana

Kızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
Canım ilk doğduklarında çok hassas ciltleri ben oğlumda ıslak mendil ben 5 ay kullanmadım temizleme pamuğuyla yaptım pişik de olmadı şükür ama sudocrem çok iyi hemen geçiriyor

:))) 2 haftada 1 suruye suruye cagiriyor dr um zulumden beteerrrr ama gidincede kizcemi goruyorumm iyi ki gittim diyorum :)))
benim doktorum hep ayda 1 çağırdı beni 34 den sonra haftada 1 çağırıyor :) ya orası öyle gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz ama şu an az çok tekmelerini hissediyoruz iyi diyoruz şükür

hahaha fenasın bende ondan diyorum işte 2 hafta sonra gideyim raporumda çıksın aradan

Benimki şöyleydi;

Sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, bir yumurtaya da izin var, 3 ince dilim ekmek bir bardak şekersz çay birkaç zeytn

Ara öğün: 1 bardak süt, yarım paket yulaflı bisküvi

Öğlen: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, bir ızgara köfte kadar kadar et, tavuk, balık, bol yağsız salata, bir porsiyon meyve

Ara Öğün: 1 bardak süt, yarım paket yulaflı bisküvi

Akşam: Öğlen ile aynı.

Gece: 2 dilim ekmek, bir kibrit kutusu peynir açık şekersiz çay domates salatalık

Dönüşüm olarak öğlenleri ya da akşamlar kuru fasulya ya da nohut 8 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı pilav ya da makarna, 1 porsiyon meyve yoğurt bir kase

Ben bunu 1 hafta uyguladım ölçümlerim bir tek bakliyat yediğimde yüksek çıktı biraz ama yine de sınır altıydı. Sonra fazla uymadım yani bana bu program çok mantıklı gelmedi çok et yok falan. Doktorum protein öneriyor aksine. Ben sadece makarna, pilav, ekmek, tatlı baya azalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…