- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.741
ehehe bende rapor olayını hesaplayarak randevu aldım 4 temmuzda giderim 10 gün sonrada ücretsiz kontrole gider raporumu alır dönerimaynen bende ondan işte hiç yeltenmiyorum bile acaba 2 hafta sonra gitsem raporuda yazdırırım en azından diyorum
Hamilelik cidden zor birşeymiş hiç hayallerimdeki gibi değilMerhaba kızlar
Burada böyle bacak krampları oymuş buymuş yaşayanları okuyup Allah'a şükür ben de yok diyordum ki dün başladı, ne kötü bir şeymiş ya. Soda içiyorum günde bir tane iyi gelir mi ki?Kalp çarpıntım da olmaya başladı 105-120 arası seyrediyor hep.
Bir de dün akşam başımın sol tarafına bir ağrı girdi ki ölüyorum sandım
Of şu hamilelik ne kadar sorunlu ya kendimi hastalık hastası gibi hissetmeye başladım
Bende doymuyorum canım kendimi durduruyorum yemek yememek içinGünaydın kızlar gece 5 de bacağıma giren krampla uyandım çok kötü oldum kendime gelemedim günler geçiyor 26+4 oldum kızım hareketli maşallah çok yiyorum kızlar ben ya doymuyorum 69 la başladım 77 oldum maalesefboyum 1.65 çok belli olmuyor ama sonumdan korkuyorum
Benim 4 temmuzda 4 haftadan fazla oluyor kontrole gitmeyeli ama rapor alıcam onu hesaplayarak o tarihe aldımAyy benim kontrolümde 4 temmuz, zaman çabucak geçiversin, çok özledim kızımı :)
Boyle durumlari hissettiginde yarim limon sık ve ic canim.. tansiyonsa sebep dengelemis olursun. Gecmis olsun.Merhaba kızlar
Burada böyle bacak krampları oymuş buymuş yaşayanları okuyup Allah'a şükür ben de yok diyordum ki dün başladı, ne kötü bir şeymiş ya. Soda içiyorum günde bir tane iyi gelir mi ki?Kalp çarpıntım da olmaya başladı 105-120 arası seyrediyor hep.
Bir de dün akşam başımın sol tarafına bir ağrı girdi ki ölüyorum sandım
Of şu hamilelik ne kadar sorunlu ya kendimi hastalık hastası gibi hissetmeye başladım
Ben sürekli acilde ölçtürüyorum, evdeki bilekten, doktorum güvenme ona dedi. Alacaksan koldan ölçen al cnm.Evet canım haklısın aslında dün aklıma geldi çok uzun sürseydi baktıracaktım ama o çok şiddetli ağrı 10 dk faln sürdü sonra azaldı. Aslında eve tansiyon aleti almakta fayda var
Benim doktor kendisi veriyor, ayda bir. Yaa ne zaman ayda ikiye çıkıcak. Yani bence 30 dan sonra ayda iki olmalıehehe bende rapor olayını hesaplayarak randevu aldım 4 temmuzda giderim 10 gün sonrada ücretsiz kontrole gider raporumu alır dönerim
Hamilelik cidden zor birşeymiş hiç hayallerimdeki gibi değilsağdan sola dönmek yatakta işkence. Benimde kramplarım başlamıştı canım doktor kalsiyum verdi onu içiyorum artık yok çok şükür
Bende doymuyorum canım kendimi durduruyorum yemek yememek içinboyumda kısa zaten 1.58'im şimdiden 62 kilo oldum daha 12 hafta var bide . Kramp için doktoruna sor canım benimki kalsiyum verdi onu suya atıp içiyorum geçti şükür.
Benim 4 temmuzda 4 haftadan fazla oluyor kontrole gitmeyeli ama rapor alıcam onu hesaplayarak o tarihe aldım
Camlarina zift dok cikarkendeCanım annem gelicek secimden sonra. O yardim edicek inşallah. Neyse iyi tarafından bakıyorum taşınana kadar bu evde temizlik yapmıyorum.
Heheh benim ayda 2 30dan sonra haftada 1 e dusucek gel buraya gelBenim doktor kendisi veriyor, ayda bir. Yaa ne zaman ayda ikiye çıkıcak. Yani bence 30 dan sonra ayda iki olmalı
Hayir kullanmiyorum onun yerine has zeytinyagini tavada bi ciz ettirip sogutuyorum ve onu fisfisli bir kucuk sise aldim madam coccodan ona bosaltip her altini acisimda sıkıyorum hic pisik yasamadim. Pudra aksine daha kotu yapiyor. Birde zeytinyag ileri safhalarda yani ek gidada pek fayda etmemeye baslayinca sudocream kullaniyorum.Kızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
aslında kullandığım program 30. haftadan itibaren iki haftada bir kontrol olmalı yazıyorBenim doktor kendisi veriyor, ayda bir. Yaa ne zaman ayda ikiye çıkıcak. Yani bence 30 dan sonra ayda iki olmalı
Tamam canım almıyorum ozaman teşekkür ederim.Hayir kullanmiyorum onun yerine has zeytinyagini tavada bi ciz ettirip sogutuyorum ve onu fisfisli bir kucuk sise aldim madam coccodan ona bosaltip her altini acisimda sıkıyorum hic pisik yasamadim. Pudra aksine daha kotu yapiyor. Birde zeytinyag ileri safhalarda yani ek gidada pek fayda etmemeye baslayinca sudocream kullaniyorum.
Camlarina zift dok cikarkendeoyle ev sahibine boyle kiraci
Ayy hemen geleyim canımHeheh benim ayda 2 30dan sonra haftada 1 e dusucek gel buraya gel
Ohh yapin canim yapin insanin ici baska turlu sogumaz.. Eminim ki kendide gelmeyecek sezonluk yada gunluk kiraya vermeye calisicaktir pislikzift değilde bu eve ne yaptıysak tadilat tamirat işleri eşim hepsini eski bozuk haline geri getircek. Biz hiç biseyi soylememistik şunu yaptık bunu yaptık diye. Sen ne kadar iyi olursan karşındaki o kadar tepene çıkıyor. Söylemek lazımmış demek. Kiradan da düşmek lazımmış. Otursun kendi yaptırsın .
Sudocream kullanıyorum çok memnun kaldım pişik hiç olmadı azıcık kızarmada sürüyorum diğer alt açmaya kadar geçiyorduKızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
Benim aslinda kotam yok su vakit gel gelme diye.. aylik ucreti veriyorsun sonra tedirgin mi oldun cal dr un kapisini gir gor ister 10 kere gor ister 20 kere.. ama inan bana trafikti filan derken gidip gelmesi 3 saat hic gidesim gelmiyor kucuk abla sebebiyle...Ayy hemen geleyim canımyani insan tedirgin oluyor
Canım ilk doğduklarında çok hassas ciltleri ben oğlumda ıslak mendil ben 5 ay kullanmadım temizleme pamuğuyla yaptım pişik de olmadı şükür ama sudocrem çok iyi hemen geçiriyorKızlar bebişin poposu pişik olmasın diye pudra kullanacakmısınız eskiden kullanılırdı hala kullanılıyormu almalımıyım
benim doktorum hep ayda 1 çağırdı beni 34 den sonra haftada 1 çağırıyor :) ya orası öyle gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz ama şu an az çok tekmelerini hissediyoruz iyi diyoruz şükür:))) 2 haftada 1 suruye suruye cagiriyor dr um zulumden beteerrrr ama gidincede kizcemi goruyorumm iyi ki gittim diyorum :)))
hahaha fenasın bende ondan diyorum işte 2 hafta sonra gideyim raporumda çıksın aradanehehe bende rapor olayını hesaplayarak randevu aldım 4 temmuzda giderim 10 gün sonrada ücretsiz kontrole gider raporumu alır dönerim
Hamilelik cidden zor birşeymiş hiç hayallerimdeki gibi değilsağdan sola dönmek yatakta işkence. Benimde kramplarım başlamıştı canım doktor kalsiyum verdi onu içiyorum artık yok çok şükür
Bende doymuyorum canım kendimi durduruyorum yemek yememek içinboyumda kısa zaten 1.58'im şimdiden 62 kilo oldum daha 12 hafta var bide . Kramp için doktoruna sor canım benimki kalsiyum verdi onu suya atıp içiyorum geçti şükür.
Benim 4 temmuzda 4 haftadan fazla oluyor kontrole gitmeyeli ama rapor alıcam onu hesaplayarak o tarihe aldım
Günaydın kızlar şeker için gebelik diyeti yapanlar neler yiyor?
Ben saat 2 de gidicem diyetisyene ama sabahtan baslayayim dedim.
4 zeytin, bir küçük tabak lor peyniri üzerine hafif zeytinyağı, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 salatalık yedim. 1 açık şekersiz çay içtim.
Burda kalabalık durdu ama tepsiye bakınca bebisim bunlarla doyar mi dedim, içten içe.
Öyle sert tekme atıyor ki kızdı galiba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?