2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Yulaflı biskuviye çok sevindim çok severim :)
Bakalım benim diyetisyen ne verecek.
Kendi doktorum 1 hafta sıkı diyet yap dedi
Diyet deyince her şey daha ilgi çekici hale geldi ya yemedigim şeyler bile geliyor aklıma

Ben uyuyorum ama saat üç gibi uyanıyorum yarım saat boş boş yatıyorum geri uyuyorum falan böyle böyle sabah ediyoruz. Hiç huzurlu bir uyku yok
bnmde aynı ilk yattıgımda uyuyorm sonra gece bişey oluyo uyanıyorum bi daha uyku falan yok eşimde rahatsız oluyo ben dönüp durdukca

O bende de var zırt pırt uyanıyorum uyuyamıyorum ya da hiç uykuya dalamıyorum
3 ay nasıl gecer böyle

Bu arada Migrosta Johnson's Baby nin üçlü setini yapmışlar ıslak mendil,bebe yağı (250 ml) ve şampuan (500 ml) 12 liraydı haberiniz ola
Ben dalin almıştım ama dayanamadım bundan da aldım yedek dursun
Fiyatı çok iyiymiş canım. Bizde dalin aldık kokusunu çocukluğumdan beri çok seviyorum

bnmde aynı ilk yattıgımda uyuyorm sonra gece bişey oluyo uyanıyorum bi daha uyku falan yok eşimde rahatsız oluyo ben dönüp durdukca
Benim eşimde dönüp durmamdan çok rahatsız oluyor sürekli uyanıyormuş ama napabilirim :)

Kızlar ben biberonundr browns alıcam ama geniş ağız mı almalıyım yoksa standart mı? Emziği de avent alıcam ama aventin hangisi iyidir?
Canım biberonu philps avent almıştık ağzı normaldi herhalde. Emziğide avent soothie almıştık bir pembe bir mor ikili satılandan

Baş dönmesi yaşayan var mı kızlar bugün sabahtan beri başım dönüyor
Ben yaşıyorum canım sürekli var dönme iki gündür. Sıcaklardan ve tansiyondan olduğunu düşünüyorum ama tansiyon ölçemiyorum çünkü kayınvalide bizim makineye el koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…