2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Şimdi eczanede olctuler canım 10 a 7 çıktı şimdiye kadar da hiç tansiyon problemim olmadı niye böyle oldu bugün anlamadim normal dediler tansiyonada bilmiyomki inş korkulcak birsey yoktur

Biberonda dr browns iyi diye duydum cnm, kolik önleyiciymiş, alayım diyorum ondan. Bebek eşyaları bildiğin derya deniz, o kadar çok var ki

akşam en son tuttu sarıldı baya bırakmadı ama en son su içicem diye kalktm yine aynı devam ettim simdi ikimizde uykusuz

akşam en son tuttu sarıldı baya bırakmadı ama en son su içicem diye kalktm yine aynı devam ettim simdi ikimizde uykusuz
Ahahaha aynı biz gece sürekli arkadan sarıldı meğerse adam beni sabitlemeye çalışıyormuş dönmeyeyim diye zaten yanıyorum nasıl terledim sonra kalktım su içtim

Kızlar ben biberonundr browns alıcam ama geniş ağız mı almalıyım yoksa standart mı? Emziği de avent alıcam ama aventin hangisi iyidir?
Biberonlarim buyuk kizimda da kullandigim avent genis agiz bu sayede hem anne sutunu birakmadi hem mama alabildi emzik ise super soft yine avent ablada avent soothie almistim sert geldi ememedi..

Bu arada Migrosta Johnson's Baby nin üçlü setini yapmışlar ıslak mendil,bebe yağı (250 ml) ve şampuan (500 ml) 12 liraydı haberiniz ola
Ben dalin almıştım ama dayanamadım bundan da aldım yedek dursun

Çocukların ciltleride çok önemli bence çokta almayın bende ilk başta dalin almıştım doğmadan sonra bnm oğlumun cildini kuru kuru yaptı mustelaya başladık. Karar sizin tabiki ama mustela, bübchen ve sebamed di de düşünün derim ben. zaten 1 tane alıyorsunuz 2 3 ay gidiyor

Ben de dalin kullanilmamasindan yanayim.. kizimda da dermatit olustu mustela ile atlatabildik cilt kurulugunu.. koku filan isin luks kismi ama mustelada gayet guzel kokuyor

Aynen sorma izne çıkınca rahatlarız belki o zaman çok koymaz uykusuzluk
Ah ah kızlar uyku benim de sıkıntı gece kaç kez uyanıyorum sabah da işe zor kalkıyorum uyumak istiyorum daha izne çıkmama çok var temmuz 28 de 32 hafta oluyorum ama kurban bayramına kadar çalışmak istiyorum ama her geçen gün daha çok yorulduğumu hissediyorum

Kızlar ben biberonundr browns alıcam ama geniş ağız mı almalıyım yoksa standart mı? Emziği de avent alıcam ama aventin hangisi iyidir?

Canım, görümcem Mart’ta doğum yaptı dar ağızlı olanı önerdi öyle aldım ben de

Eklentiler

• 18C7A006-69BA-4DDC-A8D4-37EFB55EC87E.webp
    19 KB · Görüntüleme: 98
Valla benim de aynı dertler dadaha deterjan falan da almadım

Ben temmuzun 3. Haftaso arabayla 10 saat sürwcek bir tatil planlıyorum. Doktor da 1 ağustos sonrası yol seyehat yasak dedi.. sizlere konmuş bir yol ya da seyehat yasağı var mı hanımlar
Canım ben seçimden sonra Mersin’e gideceğim 5 saat yol . 10 temmuz orda muayenemi olacağım,10 Ağustos’ta burda ol son kontrollerini ben yapayım, yol sıkıntı değil ağır ağır gidin gelin dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…