- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.681
canım ben memurum oğlumda da iki yıl kullandım çok iyi oluyor oğlum baya büyüdü şimdi her şeyi söylüyor bir çocuğun anneye ihtiyacı oluyor şimdi de alacam 2 yıl ikisi beraber zor olacak ama büyüyecekler bir şekilderesmi izin süresi yaklastıkca herkesin calısma hevesi gidiyo sanırım :) 2 yıl izin cok iyi canım bana da verseydiler bende işi bırakmazdm sanırım
canım ya bende çok sevdim alıştım bile söylemeye ama bakalım artık :)nesli_ankara06 canım ben amine ismini çok sevdim bence sen koyacaksın bu ismi:) emineyle falan da karışmaz aminenin söylenişi daha rahat zaten.
Rica ederim canım ne demek doğum tarihlerimiz arasında bir gün var görünüyor aslında ama başından beri erken doğum riski olduğu için denk geleni alıp koydum kenara bana 16 ağustos için sezaryan günü verdiler ama bakalım sağlıkla bekleyebilecek mi bizim oğluş o tarihe kadar
Canım normalde 400tl devlete gidiyorum ben sekreter reçete yazdı eşimin ehliyetinin fotokopisini indirect coombs testini ve kan grubu sonucumu koydu. Eczacılar odasından kendim gidip aldım 38tl verdimBenim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu ki
bnm kociş pek sever ev işlerini yapmayı misafir gelcekse yemegi ona atıyorum temizliği zaten beraber yapıyoruzBöyle şeyler okudukça gözlerim doluyor işte olmasam ağlayacam. İnşallah doğumdan sonra tam tersi bir insan olur şimdi diyorum gel bak bebek nasıl hareket ediyor öyle suratıma bakıyor iyi diyor
Ah ahh babam gibi olaydı keşke adam siler süpürür yemek yapar resmen annemi kıskanıyorum
sormaaa benimkide aynı kv de de aynı dün eşime diyorum herşey bize kaldı gel gidip beşik fln bakalm bari diyeAminn inşallah kızım kıymet bilen biriyle evlenir. İnşallah bende ona gereken desteği vericem annemin yaptığı hataları yapmayacam. Dünyanın en rahat insanı benim annem. İki aydır bebeğin yatağını yapacak
Ben olsam evet hayatım silinmeli bi silsen diyorum artık derdim. Sonuçta o kapı sadece senin kapın değil. Kapıyı silerek sana yardımcı da olmayacak. Yapılması gerektiğini biliyorsa yapacak. Ben bütün gün evdeyim. Eşim çalışıyor. Yinede temizlik yapacağımız günler onun izin günü oluyor. Bu hamilelikten önce de böyleydi şimdide böyle. Ha ufak tefek isleri yapıyorum ben o yokken ama büyük temizlik beraber yapıyoruz. Şimdi sana 2 kat dikkat etmesi gerekiyor. Yani bilemedim canım seni üzmek istemem ama her türlü yapması gereken şeyler bunlar.Yine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
Benim eşim kadına vereceğin parayı bana ver ben temizlerim diyor. Bende tamam o zaman diyorum temizleyelim. Adamın sağ cebinden alip sol cebine koyuyorumÇağır gitsin canım ben almadığım süre için söylüyorum o para kesinlikle kenara atılmıyor yine gidiyor yine gidiyor yani boşuna kendine eziyet etme
Ahh şu erkekler hepsi bi ayrı. Benimki de ayrı cins 6 ay evi süpürmesem niye temizlemiyorsun demez. Temizlik olduğunda evden kaçar. Ama evin o halini görünce benim içim rahat etmiyorYine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
Yok canım doğru söylüyorsun adam annesinden rahat alışmış benide öyle istiyor ama olmuyor işte yapamıyorum bir yere kadar yani.Ben olsam evet hayatım silinmeli bi silsen diyorum artık derdim. Sonuçta o kapı sadece senin kapın değil. Kapıyı silerek sana yardımcı da olmayacak. Yapılması gerektiğini biliyorsa yapacak. Ben bütün gün evdeyim. Eşim çalışıyor. Yinede temizlik yapacağımız günler onun izin günü oluyor. Bu hamilelikten önce de böyleydi şimdide böyle. Ha ufak tefek isleri yapıyorum ben o yokken ama büyük temizlik beraber yapıyoruz. Şimdi sana 2 kat dikkat etmesi gerekiyor. Yani bilemedim canım seni üzmek istemem ama her türlü yapması gereken şeyler bunlar.
Merhaba canım günaydınSlm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?
Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane
Cam sildim dün deli gibi yağmur yağdı bari bir kaç gün daha camlarım temiz duraydıAhh şu erkekler hepsi bi ayrı. Benimki de ayrı cins 6 ay evi süpürmesem niye temizlemiyorsun demez. Temizlik olduğunda evden kaçar. Ama evin o halini görünce benim içim rahat etmiyoranladığım kadarıyla sen çok yükleniyorsun cnm kendine temizlik konusunda. Hamilesin dikkat et. Cam kapı senin yapabileceğin şeyler değil. Doğum öncesi temizlikçi tut bence
Ben hastayım evde açım terlemeye çalışıyorum oysa yemek yok diye beni bıraktı annesigile gitti karnını doyurdu geldi ahh ahh neler yaşadığımı bir ben bir allah biliyor.
Görümceme gelince o daha neler diyor neler
Yine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Benim eşim kadına vereceğin parayı bana ver ben temizlerim diyor. Bende tamam o zaman diyorum temizleyelim. Adamın sağ cebinden alip sol cebine koyuyorum
Canım babalık duygusu başka bişey olur mutlaka bebek doğunca. Bazı erkekler öyle benim elim bütün gün Karnım da acaba neresine dokunuyorum diye düşünüyorum karnımı severken. Biz net hissedebiliyoruz o durumu. Ama erkeklere bir tuhaf geliyor tam bağlantı kuramıyorlar bebekle şuan. Ben kendimden biliyordum. Ablam hamileyken karnına dokunmak bana da bir garip geliyordu yeğenim tekmeleyince korkuyla karışık değişik bir his oluyordu ki ben kadınım onlar erkek. Bir kucağına alsın o zaman tam baba gibi hisseder kendini. O konuda canini sıkma ama kv görümce laflarına kulağı kapat eşine de bir toz bezi ver, senin kafana atarsa sende ona at. Ya da arkadaslarin dediği gibi bir yardımcı al haftada 1. Üstüne gelmesin kimse bebeğini düşün sende sadece. Etkilenmemeye çalış bu durumlardan. O bebecikler annelerin duygularından hemen etkileniyorlar çünkü.Valla tam dediğin gibi biri canım. Eğer ben temizlik yaparda erken doğum olursa adım gibi eminim daha önce yapsaydın temizliği diyecek ve beni suçlayacak. Böyle karnıma ellememek için benden kaçıyor babalık duygusu doğunca inşallah oluşur yoksa çekeceği var benden
Boşver canım hep kadınlar mı düşünüp tasarruf yapacak, senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil, belki bencilce ama hamile kaldıktan sonra artık önce ben ve bebeğim diyorum, eşimi bile geri plana attımCam sildim dün deli gibi yağmur yağdı bari bir kaç gün daha camlarım temiz duraydıevet canım çağıracam temizlikçi bu adama tasarruf yapmaya gerek yok :)
3-3.5 litre içiyorum suSlm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?
Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?