2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
resmi izin süresi yaklastıkca herkesin calısma hevesi gidiyo sanırım :) 2 yıl izin cok iyi canım bana da verseydiler bende işi bırakmazdm sanırım
canım ben memurum oğlumda da iki yıl kullandım çok iyi oluyor oğlum baya büyüdü şimdi her şeyi söylüyor bir çocuğun anneye ihtiyacı oluyor şimdi de alacam 2 yıl ikisi beraber zor olacak ama büyüyecekler bir şekilde

hayırlısı olsun canım tek sen de bebeğinde sağlıklı olun da birazcık erken olsun birşey olmaz

Benim de 32 yi bulmicak canım bugün 29+5 im işte 2 3 güne vurulurum sanırım fiyati nedir bu igne nin devlet karşılıyor mu ki
Canım normalde 400tl devlete gidiyorum ben sekreter reçete yazdı eşimin ehliyetinin fotokopisini indirect coombs testini ve kan grubu sonucumu koydu. Eczacılar odasından kendim gidip aldım 38tl verdim
Bu evrakları kaybetme doğumdan sonra yine yapılacak yoksa 400 tl verirsin defi

bnm kociş pek sever ev işlerini yapmayı misafir gelcekse yemegi ona atıyorum temizliği zaten beraber yapıyoruz
ama evde insan varken asla yapmaz kalkıp cay bile almaz yani kendine

sormaaa benimkide aynı kv de de aynı dün eşime diyorum herşey bize kaldı gel gidip beşik fln bakalm bari diye

Ben olsam evet hayatım silinmeli bi silsen diyorum artık derdim. Sonuçta o kapı sadece senin kapın değil. Kapıyı silerek sana yardımcı da olmayacak. Yapılması gerektiğini biliyorsa yapacak. Ben bütün gün evdeyim. Eşim çalışıyor. Yinede temizlik yapacağımız günler onun izin günü oluyor. Bu hamilelikten önce de böyleydi şimdide böyle. Ha ufak tefek isleri yapıyorum ben o yokken ama büyük temizlik beraber yapıyoruz. Şimdi sana 2 kat dikkat etmesi gerekiyor. Yani bilemedim canım seni üzmek istemem ama her türlü yapması gereken şeyler bunlar.

Slm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?

Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane

Çağır gitsin canım ben almadığım süre için söylüyorum o para kesinlikle kenara atılmıyor yine gidiyor yine gidiyor yani boşuna kendine eziyet etme
Benim eşim kadına vereceğin parayı bana ver ben temizlerim diyor. Bende tamam o zaman diyorum temizleyelim. Adamın sağ cebinden alip sol cebine koyuyorum

Selam anneler simdi kontrolden çıktım. Sonunda sevindirici haberler alıyorum 1500 gr olmuş yanaklar tombis tombis doktor sırt egzersizleri onerdi. Bu haftalarda artik sırt agrilari başlarmış ki benim başlamıştı. Bi de normal doğuma hazırlık icin pelvik kaslarini geliştirici hareketlere başlayabilirsin dedi. Umarım bi aksilik olmazda normal doğum yaparım.

Ahh şu erkekler hepsi bi ayrı. Benimki de ayrı cins 6 ay evi süpürmesem niye temizlemiyorsun demez. Temizlik olduğunda evden kaçar. Ama evin o halini görünce benim içim rahat etmiyor anladığım kadarıyla sen çok yükleniyorsun cnm kendine temizlik konusunda. Hamilesin dikkat et. Cam kapı senin yapabileceğin şeyler değil. Doğum öncesi temizlikçi tut bence

Yok canım doğru söylüyorsun adam annesinden rahat alışmış benide öyle istiyor ama olmuyor işte yapamıyorum bir yere kadar yani.

Merhaba canım günaydın
1. 2 litre içiyorum galiba :)
2. 10 kilo aldım
3. D vitamini günde 6 damla, multivitamin ve omega-2 (imom) 1 gün birini 1 gün diğerini alıyorum, demir ilacı her gün, kalsiyum her gün 1 tane

Cam sildim dün deli gibi yağmur yağdı bari bir kaç gün daha camlarım temiz duraydı evet canım çağıracam temizlikçi bu adama tasarruf yapmaya gerek yok :)

Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah düzelir her şey yoluna girer

Canim benim. Bende evliliğinin ilk yıllarında öyleydim. Mükemmel eş ukemmel evhanimi mükemmel gelin mükemmel bir çalışan ve anne olmaya calisiyordum. Olmaya calistikca ezildim ezdiler ve yaranamadim. Noldu bir hastalik geldi ustume. Sonra 1 hafta bu hastaligin teshisi konulmaya calisilacakti. Öyle bir şey ki ömür boyu yatağa mahkum olacaktım. Üstelik bilinçli olarak. Sonra dedim ki bu hastalık bende çıkmasın tahliller temiz çıksın hiç bir şeyi önemsemeyeceğim. Çok şükür 1 haftada tahliller temiz cıktı. Şimdi mi herkese atarliyim her şeye gülüp geçiyorum ah ah inan ki daha kiymetliyim.

Canım babalık duygusu başka bişey olur mutlaka bebek doğunca. Bazı erkekler öyle benim elim bütün gün Karnım da acaba neresine dokunuyorum diye düşünüyorum karnımı severken. Biz net hissedebiliyoruz o durumu. Ama erkeklere bir tuhaf geliyor tam bağlantı kuramıyorlar bebekle şuan. Ben kendimden biliyordum. Ablam hamileyken karnına dokunmak bana da bir garip geliyordu yeğenim tekmeleyince korkuyla karışık değişik bir his oluyordu ki ben kadınım onlar erkek. Bir kucağına alsın o zaman tam baba gibi hisseder kendini. O konuda canini sıkma ama kv görümce laflarına kulağı kapat eşine de bir toz bezi ver, senin kafana atarsa sende ona at. Ya da arkadaslarin dediği gibi bir yardımcı al haftada 1. Üstüne gelmesin kimse bebeğini düşün sende sadece. Etkilenmemeye çalış bu durumlardan. O bebecikler annelerin duygularından hemen etkileniyorlar çünkü.

Cam sildim dün deli gibi yağmur yağdı bari bir kaç gün daha camlarım temiz duraydı evet canım çağıracam temizlikçi bu adama tasarruf yapmaya gerek yok :)
Boşver canım hep kadınlar mı düşünüp tasarruf yapacak, senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil, belki bencilce ama hamile kaldıktan sonra artık önce ben ve bebeğim diyorum, eşimi bile geri plana attım

3-3.5 litre içiyorum su
7 kilo aldım
Kan hapı, d3 damla, vitamin hapı ve magnezyum kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…