- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.641
Birde demezmi görümcem kayınvalideme anne gidelimde evini temizleyelim abimin demiş. Görende çok pasaklı biriyim sanacak ya. Gerek yok dedim ben arkadaşımla hallederim
valla canım hiç kendini yorma bir bayan al bir günde hepsini halleder sen bebeğini kendini düşün boşver takma hiç bir şeyiYine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
Grip ve boğaz ağrısı ile hastayım şuan onun etkiside var sürekli ağlayasım geliyor ne annemden ne eşden kimseden bana fayda yok bunu anladımYaranamazsın.
Arkadaşım ben evlendiğimde çalıştığım için 2 haftada bir yarım gün kadın alıyordum yardım için sonra bıraktım, bi zaman sonra baktım ki kendime eziyet ediyorum tekrar başladım.
Hamile kadınsın kusura bakmasın da ya yardım etsin ya da parasını versin de temizlet evini.
Ay çok sinirlendim sanki eşim bana yapmış gibi
eşinin tavrı ne kadar rahatsız edici diyeceği kadar kendisi yapsın ya da kadın tutsun o zaman benim evime 2 hafta da 1 kadın geliyor onun haricinde günlük işlerde eşim en büyük destekçim o yapar ben uyuyorsam hamilesin sen ya Allah yardımcın olsun gerçekten.. çocuk olunca maalesef daha az ev işi yapıyorsun çünkü çocuktan başka birşey ile ilgilenemiyorsun.Yine eşle tartışma yaşadık. Kapılar silinmeli farkındayım ama erindiğimden yapamadım çok oldu. Sabahta eşim bak dedi kapının tozunu gösterdi ne zaman yapacaksın acaba bunları doğum geldi dedi. Bende her zamanki gibi göz yaşları patır patır dökülmeye başladı. Farkındayım duvarlar, koltuklar, kapılar silinmeli halılar yıkamaya verilecek. Mutfak dolapları boşaltılıp silinip yerleşecek ama şuan hepsini tek başıma nasıl yapayım.
Ya adam ne yapsam mutlu olmuyor hep daha fazlasını istiyor ve çok bunaldım bu durumdan
kızlar izinler çok çabuk bitiyor bence dayanın bende kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorum zor ama sabrediyorum sonrası için hemen bitiyor günler ben de 2 yıl ücretsiz izin alacam ama bir ay daha çalışıyım diyorum iş yerindekiler de sağolsun idare ediyorlar çok yorulursam bir gün dinleniyorum sonra devam bir şekilde gidiyorbence kurban bayramına kadar diyorum cünkü istifa edicem işi bırakıcam ama nasıl daanırım bilmem uyku meselesi beni bitiriyo
sende mi calışmayı düşünmüyosun :) evet haklarını kullanmalısın bence de içerde kalmasın bosu bosuna izinlerin
Sırf bayan almayayım ona vereceğim paraya hediyelik yaptırayım dedim ama haketmiyor yani bana söylediklerinden sonra eşimin bayan çağıracam inşallahvalla canım hiç kendini yorma bir bayan al bir günde hepsini halleder sen bebeğini kendini düşün boşver takma hiç bir şeyi
28.haftadan itibaren vurulması gerekiyor galiba sende doldurmussun haftanı ama doktor bana 32 ye kadar vaktin var demişti çünkü ben 12-13 haftalık hamileyken de vurulmustumİlla 28.haftada mi olmalı canım doktor 28.hafta dolduktan sonra vurulabilir dedi de aklım karisti
Evet doktor da öyle dedi cnm içim rahatladı valla çok sagol28.haftadan itibaren vurulması gerekiyor galiba sende doldurmussun haftanı ama doktor bana 32 ye kadar vaktin var demişti çünkü ben 12-13 haftalık hamileyken de vurulmustum
sana şöyle söyleyeyim evini ne için temizleyeceksin ya da kapıları neden sileceksin aaa bak bak hem doğum yapmış hem evi tertemiz demeleri için mi önceliğin senin ve bebeğin sağlığı onun haricinde hiç canını sıkma benden tavsiye. Hani hep derler ya Allah sağ elini sol eline muhtaç etmesin. ben ilk doğumumda kayınvalidemi yanımda istemedim annemde çalıştığı için ben 12 günlükken işbaşı yaptı kaldım bir başıma ve oğlum gaz sancısı olan bir bebekti kolik değildi ama zor bir bebekti ben 12 13 günlük bebeği tek başıma yıkadım mesela o günden sonra da kimseye eyvallahım olmadı. Şimdi annem işten ayrılıyor bu kez bakalım nasıl olacakGrip ve boğaz ağrısı ile hastayım şuan onun etkiside var sürekli ağlayasım geliyor ne annemden ne eşden kimseden bana fayda yok bunu anladım
aynen bu lafı diyor ben sana beş kere dedim bu kapılar tozlu diye ama silmediğine göre bana kendin yap demek istiyorsun herhalde diyor. Ah ah hamileliğim tartışarak ve ağlayarak geçti. Oysaki çok mutlu hamilelik hayal etmiştim bebişimde çok mutlu olsun diyeeşinin tavrı ne kadar rahatsız edici diyeceği kadar kendisi yapsın ya da kadın tutsun o zaman benim evime 2 hafta da 1 kadın geliyor onun haricinde günlük işlerde eşim en büyük destekçim o yapar ben uyuyorsam hamilesin sen ya Allah yardımcın olsun gerçekten.. çocuk olunca maalesef daha az ev işi yapıyorsun çünkü çocuktan başka birşey ile ilgilenemiyorsun.
Grip ve boğaz ağrısı ile hastayım şuan onun etkiside var sürekli ağlayasım geliyor ne annemden ne eşden kimseden bana fayda yok bunu anladım
Sende sağol canimmEvet doktor da öyle dedi cnm içim rahatladı valla çok sagol
Aslında doğru gelen giden bak ne kadar temiz desin diye temizliyoruz. Şuan hiç bişi yapmadıkları için bebek doğduktan sonrada hiç bir beklentim yok ne ailemden ne eşimin tarafındansana şöyle söyleyeyim evini ne için temizleyeceksin ya da kapıları neden sileceksin aaa bak bak hem doğum yapmış hem evi tertemiz demeleri için mi önceliğin senin ve bebeğin sağlığı onun haricinde hiç canını sıkma benden tavsiye. Hani hep derler ya Allah sağ elini sol eline muhtaç etmesin. ben ilk doğumumda kayınvalidemi yanımda istemedim annemde çalıştığı için ben 12 günlükken işbaşı yaptı kaldım bir başıma ve oğlum gaz sancısı olan bir bebekti kolik değildi ama zor bir bebekti ben 12 13 günlük bebeği tek başıma yıkadım mesela o günden sonra da kimseye eyvallahım olmadı. Şimdi annem işten ayrılıyor bu kez bakalım nasıl olacak
eşin hep böyle miydi?aynen bu lafı diyor ben sana beş kere dedim bu kapılar tozlu diye ama silmediğine göre bana kendin yap demek istiyorsun herhalde diyor. Ah ah hamileliğim tartışarak ve ağlayarak geçti. Oysaki çok mutlu hamilelik hayal etmiştim bebişimde çok mutlu olsun diye
Sırf bayan almayayım ona vereceğim paraya hediyelik yaptırayım dedim ama haketmiyor yani bana söylediklerinden sonra eşimin bayan çağıracam inşallah
Ben hastayım evde açım terlemeye çalışıyorum oysa yemek yok diye beni bıraktı annesigile gitti karnını doyurdu geldi ahh ahh neler yaşadığımı bir ben bir allah biliyor.Canım Allah sabır versin bir de hastayken mi yaptı bunu. Ah bu erkekler varya.
O değil de görümcene noluyormuş ben ona daha çok uyuz oldum
Hep böyleydi ama daha düşük dozdaydı şimdi çenesi bir saniye durmuyoreşin hep böyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?