2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
eşimin benden tek talebi camasırların ve ütünün yapılması gersini asla yap demez dememelide görüyolar halimizi merdiven cıkarkn bile dinlene dinlene cıkıyoruz
vercen eline bezi silsin kendisi

maşallah canım seni görünce çok eksik hissettim ben de bir an önce başlasam çok iyi olacak teşekkür ederiz bu arada paylaşım için
Rica ederim canım ne demek doğum tarihlerimiz arasında bir gün var görünüyor aslında ama başından beri erken doğum riski olduğu için denk geleni alıp koydum kenara bana 16 ağustos için sezaryan günü verdiler ama bakalım sağlıkla bekleyebilecek mi bizim oğluş o tarihe kadar

resmi izin süresi yaklastıkca herkesin calısma hevesi gidiyo sanırım :) 2 yıl izin cok iyi canım bana da verseydiler bende işi bırakmazdm sanırım

Canım eşinin iş durumu düzene girdi mi. Yanlış anlama beni ama eğer ikiniz de çalışıyorsanız bana kadının evde kendini yormaması gerekiyor gibi geliyor. Hem hamilesin, ben hayatımda kaç kere kapı tozu aldım bir elin parmaklarını geçmez. Bırak yapma senden önemli değil laf eden, tozdan rahatsız olan kendisi alsın bir zahmet. Zorlamayacaksa da haftada bir gün yardımcı tutmak sizi inanılmaz rahatlatır.

eşimin benden tek talebi camasırların ve ütünün yapılması gersini asla yap demez dememelide görüyolar halimizi merdiven cıkarkn bile dinlene dinlene cıkıyoruz
vercen eline bezi silsin kendisi
Eline bezi versem kafama falan atabilir çok geri kafalı ya

Girmedi canım zaten hamile olduğumu öğrendik bir ay sonra işinde problem oldu adam ozamandan beri kafayı yedi. Psikolojisi bozuk ama çok kötü denk geldi buda benim sınavım diyorum katlanmaya çalışıyorum ama alttan aldıkça daha çok şeyle çıkıyor karşıma

Birde demezmi görümcem kayınvalideme anne gidelimde evini temizleyelim abimin demiş. Görende çok pasaklı biriyim sanacak ya. Gerek yok dedim ben arkadaşımla hallederim
Arkadaşım kusura bakma ama eşin biraz kazma. Sen hamileliğinin son aylarındasın. Hiçmi demiyo eşime bebeğime bir şey olur. Temizlik nedir ya. Kız kardeşim hamileyken temizlik derdine düştü 32 haftalıkken doğum başladı. Allahtan iyi doktora denk geldi durdurdular doğumu 1 hafta hastanede yattı. 4 hafta evde yattı 37 de kızını aldı kucağına.
Sakın kendini yorma erken doğum olur allah korusun. Hem sen hem bebek durduk yere sıkıntı yaşarsınız.

Valla tam dediğin gibi biri canım. Eğer ben temizlik yaparda erken doğum olursa adım gibi eminim daha önce yapsaydın temizliği diyecek ve beni suçlayacak. Böyle karnıma ellememek için benden kaçıyor babalık duygusu doğunca inşallah oluşur yoksa çekeceği var benden

kıyamam ya insan ne dese bilemiyor. Bencillik tamamen. İnşallah iyi bir baba olur.

İnşallah canım ama birbirinizi yıpratmaktan öte gitmez. Ben eşimden hiç beklemezdin soğuk duran çok agır başlı bir adamdır. Bebek hareket ettiğinden beri günde iki üç kez tekmelerini duymak için can atıyor. Eli karnımda yanına oturdukça. İnşallah eşin kucağına alınca yüreği yumaşasın pamuk olsun. Yoksa işiniz zor

o tip erkekle yasaması cidden zor babamdan biliyorum herşeyi ayagına bekler evle ilgili hiç bi işe karışmazlar

Günaydın herkese ....

Kızlar ya ben bebeği çok aşağıda hissediyorum bugün iş yerinde beni gören iki kişide karnın baya aşağı inmiş son ay olur böyle dediler stres oldum bir hafta var kontrolede

Offf yorum yapan çok olur, he de gec. Sanırsın herkes kadın doğumcu. Ben herkese şakayla karışık sanane dıyorum. Artık onlarda alıştı. Gülüyorlar.

Eki Görüntüle 2162023
Maşallah kızlar göbüşlerimiz de büyüdü son düzlükteyiz artık:)

Hiç 15 üstü almış gibi görünmüyorsun, maşallah. Ben gerçekten ertesi gün doğuracak gibiyim. Nasıl aldım bu kadar inanamıyorum

Enfeksiyon olabilir mi acaba?

Böyle şeyler okudukça gözlerim doluyor işte olmasam ağlayacam . İnşallah doğumdan sonra tam tersi bir insan olur şimdi diyorum gel bak bebek nasıl hareket ediyor öyle suratıma bakıyor iyi diyor
o tip erkekle yasaması cidden zor babamdan biliyorum herşeyi ayagına bekler evle ilgili hiç bi işe karışmazlar
Ah ahh babam gibi olaydı keşke adam siler süpürür yemek yapar resmen annemi kıskanıyorum

Hemde çalışıyorsun iştesin. Ve temizlik bekliyor adam. Gerçekten çok üzüldüm. Kardeşimmiş gibi. Allah evlatlarımızın kıymet bilenlere düşürsün kız olsun erkek olsun. Allah yardımcın olsun.

Aminn inşallah kızım kıymet bilen biriyle evlenir. İnşallah bende ona gereken desteği vericem annemin yaptığı hataları yapmayacam. Dünyanın en rahat insanı benim annem. İki aydır bebeğin yatağını yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…