2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar beşik ya da karyola aldınız mi? Paylaşır mısınız görelim?
Bende merak ediyorum alanları. O konuda hala kafam çok karışık bebek odasi mi olsun yoksa sadece şuan beşik veya park yatak ve bi de şifonyer mi olsun. 3-4 yaşına gelince mi oda yapayım bi türlü karar veremedim. Taşınıcaz bide masrafımız çok. Kararsizim..

1. 2-3 litre içiyorum herhalde.
2. 18 kilo aldim
3. Demir yapı günde 1, magnezyum ve kalsiyum günde 1 er tane.

Günde 3-4 litre iciyorum ama önceden de böyle cok icerdim.
11-12 kilo aldim umarim 20kiloyu gecmem.
Multivitamin ve magnezyum birer tane

Arkadaşlar mide bulantıları hala geçmeyen var mı özellikle belli yiyeceklere karşı çok tiksintim yumurtayı dolapta görmeye bile tahammülüm Yok yiyemiyorum bebeği besleyemiyoeum diye üzülüyorum yumurtayı nasıl yiyorsunuz ya da yerine ne yiyebilirim bu aylarda mide bulantısı olması normal mi

Çok şükğür bişi çıkmamış canım sende. Bunu herkes diyor ne kadar hazır cevap olursan o kadar kıymetliymişsin gözlerinde

patisserieyumyum Ben erkekleri ilkokul çocuklarına benzetiyorum :))) ben sınıf öğretmeniyim bazen eşim e sınıftaki bebelerime davrandigim gibi davranıyorum vallahi ise yarıyor. Biraz nazlanmasana musade et sonra çok sade bir dille kendini anlat bu benim taktığim:)))) akşam konuş biraz korkularını içindekileri anlat. Özellikle şunu da şöyle siz bebise rahat kavuşmuş olabilirsiniz ama o kadar çok aile var ki bir bebek için elindeki bırak borç harç doktor kapılarına dayanan bir evlâdım olsun diye maddi manevi onca acılardan geçen. Allah bu bebisi be güzel istediğinde vermiş ama senin öyle ağır temizlik yapman sadece kendine eziyet değil ki o minik cana da eziyet. Belki ise yarar bunlar yaramazsa da çılgın kadın ol yapcak bisi yok :))))) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:)))))
Ben çalışıyorum diye her hafta düzenli yardımcı geliyordu hamile değilken bile şimdi tatil ama hamile olduğum için devam ediyoruz. Ne yapabilirim hem iş hem ev herşeye güç yetmiyor ki.
Sağlıklar yerinde olsun da herşeyin çözümü bulunur kendini ve bebisini üzme

Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim. Bir arkadaşımız var tüp bebek falan tedaviler derken bebek için 15 bin lira harcadılar onlara bakınca temizlikçiye vereceğin 100 lira ne ki ya. Dediğin gibi güzelce anlatmam lazım eşime çünkü bebek doğduktan sonra bu tempoyu kaldıramam imkansız.

günde 2 lt geçiyodur sanırım
12 kg aldım
ilaçlarımı kullanmıyorum tam düzgün o yüzden biliyorum

hemen heemn aynıymsz

Bennn bu haftanın başından beri sabahları bulantım oluyor kahvaltımı zor yapıyorum yumurtayı da bebekten önce de hiç yemezdim şimdi çok az tüketebiliyorum haşlama olarak hele hiç yiyemiyorum

1- yaklaşık 3 lt içiyorum
2-şimdiye kadar 9,5 kilo aldım
3-balık yağı hapı-günde 1
previt positive vitamin- günde 1
maltofer demir hapı- günde 1
bir de kan cıvıltıcı iğne yapıyorum clexane 0,4 - günde 1

dün geceden beri oğlum içerde fıkır fıkır resmen hiç durmuyo
bende her hareketinde acaba rahatsız mı oldu diye kalkıp geziniyorum yoruldum galiba

dün geceden beri oğlum içerde fıkır fıkır resmen hiç durmuyo
bende her hareketinde acaba rahatsız mı oldu diye kalkıp geziniyorum yoruldum galiba

Benim oğluşum da her zaman öyle çok hareketli maşalllah
Otururken yatarken yemek yerken wc de bile hiç rahat bırakmıyor
Acaba diyorum bu bebek ne zaman uyuyor
Bazen de korkuyorum acaba rahatsız mı oluyor içerde

Benim oğluşum da her zaman öyle çok hareketli maşalllah
Otururken yatarken yemek yerken wc de bile hiç rahat bırakmıyor
Acaba diyorum bu bebek ne zaman uyuyor
Bazen de korkuyorum acaba rahatsız mı oluyor içerde
ne zaman uyudugunu bende cok merak ediyorum cünkü ben uyurken bile hareketliymiş eşim öyle diyo
bide tekme flan cok yok yag gbi kayıyo içerde sürekli yer değiştiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…