- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #28.701
Bende merak ediyorum alanları. O konuda hala kafam çok karışık bebek odasi mi olsun yoksa sadece şuan beşik veya park yatak ve bi de şifonyer mi olsun. 3-4 yaşına gelince mi oda yapayım bi türlü karar veremedim. Taşınıcaz bide masrafımız çok. Kararsizim..Kızlar beşik ya da karyola aldınız mi? Paylaşır mısınız görelim?
1. 2-3 litre içiyorum herhalde.Slm arkadaşlar günaydın
Biraz soru cvp yapalım mı
1. Günde kaç lt su içiyorsunuz?
2.hamileliğin başından beri kaç kg aldınız?
3. Kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl?
Ben de cvplarımı yazayım :)
1. 2,5 litre içmeye çalışıyorum
2. 12 kg aldım
3. D vitamini günde 9 damla
multivitamin günde bir kere
Magnezyum sabah ve akşam birer tane
Günde 3-4 litre iciyorum ama önceden de böyle cok icerdim.Slm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
Bencede belki daha kiymetli olursun.Cam sildim dün deli gibi yağmur yağdı bari bir kaç gün daha camlarım temiz duraydıevet canım çağıracam temizlikçi bu adama tasarruf yapmaya gerek yok :)
Çok şükğür bişi çıkmamış canım sende. Bunu herkes diyor ne kadar hazır cevap olursan o kadar kıymetliymişsin gözlerindeCanim benim. Bende evliliğinin ilk yıllarında öyleydim. Mükemmel eş ukemmel evhanimi mükemmel gelin mükemmel bir çalışan ve anne olmaya calisiyordum. Olmaya calistikca ezildim ezdiler ve yaranamadim. Noldu bir hastalik geldi ustume. Sonra 1 hafta bu hastaligin teshisi konulmaya calisilacakti. Öyle bir şey ki ömür boyu yatağa mahkum olacaktım. Üstelik bilinçli olarak. Sonra dedim ki bu hastalık bende çıkmasın tahliller temiz çıksın hiç bir şeyi önemsemeyeceğim. Çok şükür 1 haftada tahliller temiz cıktı. Şimdi mi herkese atarliyim her şeye gülüp geçiyorum ah ah inan ki daha kiymetliyim.
Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim. Bir arkadaşımız var tüp bebek falan tedaviler derken bebek için 15 bin lira harcadılar onlara bakınca temizlikçiye vereceğin 100 lira ne ki ya. Dediğin gibi güzelce anlatmam lazım eşime çünkü bebek doğduktan sonra bu tempoyu kaldıramam imkansız.patisserieyumyum Ben erkekleri ilkokul çocuklarına benzetiyorum :))) ben sınıf öğretmeniyim bazen eşim e sınıftaki bebelerime davrandigim gibi davranıyorum vallahi ise yarıyor. Biraz nazlanmasana musade et sonra çok sade bir dille kendini anlat bu benim taktığim:)))) akşam konuş biraz korkularını içindekileri anlat. Özellikle şunu da şöyle siz bebise rahat kavuşmuş olabilirsiniz ama o kadar çok aile var ki bir bebek için elindeki bırak borç harç doktor kapılarına dayanan bir evlâdım olsun diye maddi manevi onca acılardan geçen. Allah bu bebisi be güzel istediğinde vermiş ama senin öyle ağır temizlik yapman sadece kendine eziyet değil ki o minik cana da eziyet. Belki ise yarar bunlar yaramazsa da çılgın kadın ol yapcak bisi yok :))))) deli deliyi görünce sopasını saklarmış:)))))
Ben çalışıyorum diye her hafta düzenli yardımcı geliyordu hamile değilken bile şimdi tatil ama hamile olduğum için devam ediyoruz. Ne yapabilirim hem iş hem ev herşeye güç yetmiyor ki.
Sağlıklar yerinde olsun da herşeyin çözümü bulunur kendini ve bebisini üzme
canım ben memurum oğlumda da iki yıl kullandım çok iyi oluyor oğlum baya büyüdü şimdi her şeyi söylüyor bir çocuğun anneye ihtiyacı oluyor şimdi de alacam 2 yıl ikisi beraber zor olacak ama büyüyecekler bir şekilde
günde 2 lt geçiyodur sanırımSlm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
Arkadaşlar mide bulantıları hala geçmeyen var mı özellikle belli yiyeceklere karşı çok tiksintim yumurtayı dolapta görmeye bile tahammülüm Yok yiyemiyorum bebeği besleyemiyoeum diye üzülüyorum yumurtayı nasıl yiyorsunuz ya da yerine ne yiyebilirimbu aylarda mide bulantısı olması normal mi
En son 4 kg di şimdi 5 olmuştur. Demir ve omega 3 kullanıyorum. Ayrıca mide bulantılarım hiç geçmedi malesef.günde 2 lt geçiyodur sanırım
12 kg aldım
ilaçlarımı kullanmıyorum tam düzgün o yüzden biliyorum
hemen heemn aynıymsz
Slm arkadaşlar günaydın
2. 12 kg aldım
aa miden mi bulanıyo bnm 3. ayda geçmiştiEn son 4 kg di şimdi 5 olmuştur. Demir ve omega 3 kullanıyorum. Ayrıca mide bulantılarım hiç geçmedi malesef.
Sen zaten süper 32desin wallaMaşallah kuzuma kocaman olmuşbenim oğlan da aşağı vuruyor ama inletiyor resmen çok güçlendi artık sıpa
Mide ülser i var bende canım normalde de çok bulanır zaten.aa miden mi bulanıyo bnm 3. ayda geçmişti
allah kolaylık versin canım valla insan bıkıyo bi süre sonra sabah uyanmak istemiyodum ben midm bulancak diyeMide ülser i var bende canım normalde de çok bulanır zaten.
dün geceden beri oğlum içerde fıkır fıkır resmen hiç durmuyo
bende her hareketinde acaba rahatsız mı oldu diye kalkıp geziniyorum yoruldum galiba
ne zaman uyudugunu bende cok merak ediyorum cünkü ben uyurken bile hareketliymiş eşim öyle diyoBenim oğluşum da her zaman öyle çok hareketli maşalllah
Otururken yatarken yemek yerken wc de bile hiç rahat bırakmıyor
Acaba diyorum bu bebek ne zaman uyuyor
Bazen de korkuyorum acaba rahatsız mı oluyor içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?